New kind of ring

Jälleen kerran on luvassa pieni kynsilakan ja korun yhteenlinkitys.

Koruja on olemassa vaikka minkä näköisiä, mutta uusia koruideoita on loppujen lopuksi melko vähän. Oli koru minkä näköinen tahansa, on se aina joko kaulakoru, korvakoru, sormus, ranne- tai nilkkakoru. Tai rintaneula. Uusia koruideoita on loppujen lopuksi melko vähän, joten aina sellaiseen törmätessäni olen innoissani.

Viimeisin ihastusta herättänyt koruni on tämä eBay-löytöni:

Kyseessä on kynsisormus. Mikä ihastuttava idea! Ei ehkä käytännöllisin jokaisessa tilanteessa, mutta uusi ihastuttava paikka silti pitää korua.

Oma kynsisormukseni on tahallaan tehty ajan patinoiman näköiseksi ja sitä koristaa käärme. Tämä on todella pieni koru, mutta silti melko näyttävä erikoisuutensa vuoksi.

Kynsilakkana kuvissa on sama Skin Food -merkin ihanuus, jonka esittelinkin tarkemmin jo tässä aiemmassa koruihin myös liittyneessä postauksessa.

Onko joku muu jo hankkinut itselleen kynsisormuksen?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tosi kaunis yksityiskohta! Menin heti itsellekin katsomaan vastaavia… Muutama vuosi sitten Nicole Richiellä oli jonkin lehden kannessa tuollainen sormus, mutta silloin noita ei ollut vielä ebayssä kun yritin etsiä… Nyt taitaa löytyä 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Uusiin ideoihin tutustuu aina tosi mielellään, silloinkin kun niihin ei syty itse. Juurikin siksi, että korurintamalla ei niin usein tällaisia uutukaisia nähdä. Pysyykö tuo hyvin?

  – Kalypso

 3. 3

  sanoo

  Oi miten kiva idea! Tuollainen on pakko saada näin kynsihulluna tännekin 🙂 Sama kysymys kuin yllä, eli pysyykö tuo hyvin? 🙂

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  tuo olisi kyllä mahtava apu näihin joskus katkeileviin geelikynsiin, senkun heittäisi tuo katkenneen päälle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *