Neutraalia designia kainaloihin

Sain hyyyyvin pitkän aikaa (varmasti pitkälle yli vuosi sitten) blogini kautta testattavakseni tuotteen, jonka kaltaisista minulta aina silloin tällöin kysellään. Olenkin siis tyytyväinen, että vihdoin pitkän odotuksen ja huolellisen tuotteen testailun jälkeen sain tehtyä siitä ihan oman postauksensakin.
Kyseessä on antiperspirantti eikä ihan mikä tahansa antiperspirantti, vaan mahdollisesti sisällöltään yksinkertaisin koskaan näkemäni sellainen.
Neutralin Deo Roll-on Antiperspirant ei sisällä hajusteuta, väriaineita eikä trendikkäästi myöskään parabeneja. Tämän lisäksi se on saanut suosituksensa niin Suomen, Ruotsin kuin Norjankin astma- ja allergialiitoilta ja sen lisäksi tuotteella on vielä Joutsenmerkkikin.
Eikä tämä simppelisisältöinen tuote sisällä kuin neljää aineosaa: vettä, tästä antiperspirantin tekevää alumiinia, kosteuttavaa glyseriiniä sekä yhtä koostumusta säätelevää aineosaa. How simple is that! 
Tämä onkin sisältönsä puolesta loistava tuote niille, joiden kainalot reagoivat helposti erilaisille deodoranteille.
Koin omassa käytössäni hajuttoman antiperspirantin pitävän hyvin toimivan muutenkin tehtävissään loistavasti, sillä tämä ei myöskään tahrannut vaatteitani liiemmin. 
Paitsi että itse simppelisisältöinen tuote toimi mainiosti, tahtoisin antaa ihan erityiskiitosta myös pakkauksen designista vastanneelle tiimille. Tuotepakkaus on nimittäin loistava!

Ensinnäkin dödön kuula on sopivan kokoinen ja ainetta annostautuu ulos sopiva määrä. Suurin kiitos menee kuitenkin siitä, että kun tuote on kiinni ja seisoo pohjansa päällä, on dödö aina alassuin ja kuula kohti alaosaa, eli tuotteen loppuakin kohden sitä on helppo käyttää, kun viimeisetkin jämät ovat aina automaattisesti valuneet kohti kuulaa. 
Inhoan pakkauksia, joissa homma on tehty toisin päin eikä mahdollisesti pyöristetyllä korkilla varustettua tuotetta voi pitää tuotteen ollessa lopuillaan ylösalaisin ja viimeisiä dödön jämiä saa aina houkutella pakkauksesta ulos tovin!
Pidän myös siitä, että valkoinen pakkausmateriaali on sen verran läpikuultavaa, että sitä valoa vasten katsellessa voi nähdä, minkä verran tuotetta on vielä jäljellä.
En ole varma tuotteen tarkasta hinnasta, mutta arvelisin sen huitelevan maksimissaan viiden euron paikkeilla, eli mistään kovin tyyriistä tuotteesta ei todellakaan ole kyse. Tuote on marketti kamaa, eli saatavilla varmasti ainakin suurimmista marketeista ja niiden kemppariosastoista.
Onko Neutral Deo Roll-on teille tuttu tuote? Tai tuliko tässä juuri esiin tuote, jollaista olette itsellenne kaipailleet?
Kommentit
  • 1.1

   Anonyymi sanoo

   Nauroin kyllä välillä kun tuota listaa luin. Vai että vauvojen tuotteet haitallisia aikuisille? Ei-komedogeeninen mineraaliöljy myrkyllistä? AHA-happothan ovat nimenomaan hellävaraisempi tapa kuoria iho kuin raapivien kuorintavoiteiden käyttö. Tuollaiset listat vain lietsovat turhaa kemikaalikammoa.

  • 1.2

   Anonyymi sanoo

   Tuosta ei kyllä ole yhtään mitään uskottavia todisteita, aihe on vaan yksi urbaanilegenda joka kiertelee netissä. Aihetta on tutkittu kyllä mutta mitään vedenpitäviä todisteita ei ole löytynyt. Ja ottaen huomioon kuinka suuri väestömäärä on kauan ja laajalti käyttänyt antiperspirantteja, ei syytä huoleen ole juurikaan.

   Tosin jokainen voi itse harkita omalla kohdallaan mitä kemikaaleja iholleen ja kehoonsa laittaa, nykyihmisllä kun yleensä on tarpeettoman suuri kemikaalikuormitus! Ja vielä sen lisäksi ympäristöstä ja ravinnosta tulee epäsuorasti lisää kemikaaleja jotka vaikuttavat elimistöön halusi sitä tai ei…

 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Minulla on atooppinen iho ja hajusteallergia. Tämä antiperspirantti on sopinut itselleni hyvin ja pakkaus on tosiaan kätevä. Mielestäni tämä myös kuivuu aika nopeasti eli on kätevä myös kiireisinä päivinä. Ostin sen Prismasta, jossa se maksoi muistaakseni 3.50-4€.

  Toinen hyvä hajusteeton antiperspirantti, jota olen kokeillut, oli LV:n.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Tästä ei ole kokemusta, mutta valkoisista tahroista mustissa paidoissa on! Olisiko kellään lukijalla vinkkiä, mitä kokeilla puuvillaiseen lempipaitaani, kun kokeiltu on pesu, liotus, sappisaippua, tahranpoistoaine? Meneehän tuo vielä villatakkien kanssa, mutta sääli ihanaa paitaa… Ehkä ainoa keino on kokeilla värjätä paita uudestaan mustaksi?

  • 3.1

   sanoo

   Auttaisiko pesulämpötilan nosto? Puuvillahan kestää 60 asteisen pesun ja siinä lämpötilassahan hikibakteeritkin vasta kuolevat.

 3. 4

  sanoo

  Oon käyttäny Neutralin dödöä nyt melkein pari vuotta ja se oli kyllä ensimmäinen hajusteeton tuote joka toimii. En ees mitenkään erityisemmin hikoile, mutta tuoksuttomat deodorantit ei siltikään yleensä kovin hyvin pidä hien hajua poissa. Neutral on ollu tosi tehokas jopa kuumassa ilmastossa Aasiassa.

  Tietty nyt oon joutunu miettimään sitä tosiasiaa, että kyseessä on on antiperspirantti, minkä sisältämä alumiini ilmeisesti imeytyy kehoon… En millään jaksaisi taas lähteä etsimään uutta täydellistä (alumiinitonta) deodoranttia 😀

  • 4.1

   Anonyymi sanoo

   Ihan KAIKKI aineet mitä iholle laittaa imeytyy kehoon ja verenkiertoon (ja lopulta kiertää kehosta myös pois)… Miksei ihmiset ole yhtä huolestuneita hiusvärien käytöstä, jotka vasta ovatkin kunnon myrkkyä!

   Kovasti kyllä tutkitaan että mitkä aineet sitten saattaisivat jäädä kehoon pidemmäksi aikaa ja siten vaikuttaen negatiivisesti kehon toimintaan, mutta ei ole mitään todisteita löytynyt että antiperspirantit olisivat todellinen uhka ottaen huomioon kuinka pitkään niitä on käyttänyt suuri väestömäärä.

   Tilastollisesti esimerkiksi hiusvärit ovat todistetusti riskialttiita, ja niiden pitkäaikaisia haitta-vaikutuksia ei vielä tunneta kunnolla koska niitä ei ole vielä kovin kauaa käytetty yhtä laajalti kuin nykyään.

   Mutta antiperspirantin kanssa voihan tehdä niinkin että vähentää sen käyttöä, vaikka niin että vuorottelee käyttöä deodorantin kanssa! Sillä saisi jo puolitettua alumiini-kuorman. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Musta tää ei pidä ollenkaan, tuntui että kainalot kostui enemmän tämän kanssa kuin ilman. Ja pakkaus aukesi kätevästi 1-vuotiaan käsissäkin 😀

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Olen halunnut kokeilla tuota, koska se on hajusteeton. En mielelläni käytä hajustettuja dödöjä, koska en halua dödön tuoksun "sekoittuvan" hajuveteni kanssa. Haluan hajuveteni tuoksuvan "puhtaalta." 😀 Jotenkin vain tuntuu, ettei tuo riitä näillä helteillä pitämään hajuja kurissa. 🙂

 6. 7

  sanoo

  Ostan joka kesalomalla Suomessa isomman satsin hajusteettomia deodorantteja, kun taalta Israelista niita ei juuri loydy. Tama Neutral on varmaan paras kokeilemani. Olen tosi tyytyvainen seka pakkaukseen etta tuotteeseen. Aion ostaa sita nyt tulevalla lomalla ainakin pari kolme putelia lisaa.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Moikka Virve!

  Olisi todella mukava kuulla taas pitkästä aikaa elämästäsi laivalla tjsp. Olisiko tällainen postaus mahdollista toteuttaa?

  E

 8. 9

  sanoo

  Jep, tämä on ainoa dödö joka mulla pitää. Tämä design on nyt äskettäin muuttunut, huonompaan… 🙁

  • 9.1

   Anonyymi sanoo

   Joo, tämä Neutralin dödö muuttui jokunen kuukausi sitten Rexonan ja Doven dödöjen kanssa samanmuotoisiin pakkaukksiin!

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Itselleni ei taas sovi tuo alumiini dödöissä yhtään! Kamala ihottuma ja kutina valtaa kainalot jos semmoisia käytän. Kaupoissa ja apteekissa vaan on hyvin vähän valikoimaa täysin aluumiittomissa dödöissä, puhutaan siis ihan muutamista. Kaikenlisäksi ne eivät ole omasta mielestäni hyväntuoksuisia, joten kaipaisin kipeästi liää lumiinittomia vaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *