Netflix-suosikit

Kuten varmasti tiedätte, minä elän melko tiiviisti keskellä kosmetiikkamaailmaa kaikin tavoin. Koulu, työ ja vapaa-aikani pyörii pitkälti kosmetiikan ympärillä, joten ei ole ihmekään, jos välillä töistä kotiin tultuani tai viikonloppua viettäessäni tahdon sulkea kaiken kosmetiikan havainnointipiiristäni, käpertyä sohvan nurkkaan ja sulkea aivot pois päältä.

Meillä ei ole kotona telkkaria, joten noina hetkinä parasta viihdettä on tietysti Netflix ja hei ihan tosi, mikä voisikaan olla mukavampaa kuin vaihtaa teidän kanssanne Netflix-suosituksia! Sovitaanko siis, että minä kerron teille ensin omat suosikkini ja te vinkkaatte minulle sen jälkeen omat lempparinne?

Tässä omat Netflix-suosikkini:

Netflix

Suits

Tyyppi, jolla on ilmiömäinen kyky muistaa aivan kaikki lukemansa päätyy ilman koulutusta työskentelemään lakifirmaan. Sarja ei ole komedia, mutta se on täynnä nokkelaa huumoria ja kiinnostavia juonenkäänteitä. En ole actionin enkä draaman ystävä, joten tämä on mukavan kevyttä seurattavaa.

House of Lies

Tutustuin sarjaan jo joitakin vuosia sitten entisessä elämässäni, kun kysyin konsulttina työskennelleeltä exältäni, että millaista hänen työnsä oli. Vastaukseksi sain vinkin tutustua tähän televisiosarjaan, joka osoittautui olevan täynnä konsulttien peliliikkeitä, seksillä pelaamista ja vähän huumoriakin. Koukutuin.

Netflix

Paljastavat valheet

Sarja seuraa kasvojen mikroilmeitä lukevan, rikosten selvittelyyn keskittyneen tiimin toimintaa. Myös tässä sarjassa on sopivasti nokkelaa huumoria vaikkakin pakko myöntää, että melko kesysti alkaneet jaksot menivät loppua kohti aika hhmmm… kekseliäiksi.

Netflix

Kovat kaulassa

Draamakomedia, jota aloimme juuri poikaystävän kanssa katsoa. Vankilatuomion väärennyksistä, huijauksista ja varkauksista saanut mies suostuttelee itsensä FBI:n konsultoijaksi ja auttaa rikosten ratkaisussa. Kevyttä, nokkelaa ja hauskaa katsottavaa.

Netflix

Jane the Virgin

Tämä on uusi katson-salaa-yksin-suosikkini. Telenovelloja parodioivan sarjan hauskat juonenkäänteet ovat sopivan kevyttä katsottavaa silloin, kun aivot tarvitsee oikeasti heittää narikkaan ja vaikkei sarjaan voikaan suhtautua kovin suurella vakavuudella, on se silti aivan loistavaa katsottavaa.

Netflix

The Carrie Diaries

Tämä on myös niitä katson-salaa-yksin-sarjoja. Sex and the Cityn nuoremmille katsojille suunnattu high school -ohjelma kertoo Carrien nuoruusvuosista ja niiden haasteista ja on sopivan kevyttä katsottavaa pään kaivatessa rentoutumista.

Netflix

Valehtelevat Viettelijät

Tämä menee hieman samaan sarjaan edellisen sarjan kanssa. Neljän teini-ikäisen tytön ystävä murhataan ja kaupungissa alkaa tapahtua kummia. Ei mitään varsinaista draamaa tai kauhua vaan juuri sopivasti hömppää ja juonenkäänteitä.

Netflix

Orange is the New Black

Tätä ei varmasti tarvitse alkaa selventämään? Tuntuu, että jokaisen Netflix-keskustelun aluksi jokainen nainen varmistaa aina, että toinen on nähnyt kyseisen sarjan. Nähty on.

Netflix

Making a Murderer

Tämä on minulle uusi tuttavuus, jota aloin vasta katsomaan kaikkien yhtäkkiä puhuessa siitä. Dokumenttipohjainen sarja seuraa miestä, joka pääsee vapaaksi istuttuaan syyttömänä vankilassa lähes parikymmentä vuotta, mutta vapautumisen jälkeen homma menee entistä kimurantimmaksi.


Mitä te katsotte Netflixistä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  House Of Cards, The Fall, The Glades ja Blue Bloods. Telkkaristakin jo tulleita muun muassa Blacklist, Touch, Major Crimes, Person of Interest, Vampyyripäiväkirjat ja The Originals. 🙂 Suits on ihan ehdoton, onneksi telkkarista Suomessa alko just 5. tuotantokausi. <3

 2. 2

  sanoo

  Me just katottiin toi White Collar läpi ja oon vieläkin vähän katkera, että se loppui. Ehdin syvästi ihastua Matt Bomerin silmiin ja sitten googletin, että tyypillä onkin poikaystävä… krhm..

  Enivei, sitten jatkettiin Suitsiin, joka loppui tuossa tunti sitten ja nyt ruudussa pyörii Mad Men. 😀 Olemme tv-sarjojen suurkuluttajia 😀

 3. 3

  Emmmi sanoo

  Breaking bad oli mahtisarja! Elementary on todella hyvä, kannattaa vilkasta. Montaa sarjaa sieltä on tullu katsottua ja dokkareita mut noi on sellasia joita suosittelisin, varsinkin toi jälkimmäinen!

 4. 4

  Mimmi sanoo

  Breaking bad on mestariteos! Hömpän suunnalta suosikkini on Ru Paul’s Drag race eli Huippu drag queen haussa. Ohjelman sisältö nimen mukainen, kyseessä drag queenien kykykilpailu, paljon glitteriä ja paljetteja

 5. 6

  Nimk sanoo

  Sulla on näköjään Jane the virginiä ja making a murdereriä lukuunottamatta todella samankaltainen sarjamaku kun mulla. Kaikki noi on tullut katsottua. Vähän aikaa sitten löysin yllättäjän Unbreakable Kimmy Schmidt, joka on ihan hömppää, mistä en yleensä välitä, mutta tää iski siitä huolimatta. Sen lisäksi komppaan ensimmäistä, yllämainitut blacklist, person of interest, vampyyrinpäiväkirjat ja originals ovat loistavia. Vielä listaan lisäisin kuitenkin uudet suosikit the 100 ja Orphan Black.

 6. 7

  Heli sanoo

  Noita katson-salaa-yksin -sarjoja lukuunottamatta samoja sarjoja minäkin olen tuijottanut. Suosittelen lämmöllä näitä kaikkia: Breaking Bad, How I Met Your Mother/Ensisilmäyksellä, How to Get Away with Murder, Sherlock, Hannibal, Marvel’s Jessica Jones, Daredevil, River ja Dexter.

 7. 8

  Tuija sanoo

  Tää ei taida olla netflixissä mutta viaplayssa koukutuin täysin Scandal nimiseen sarjaan. Kahlasin viikossa läpi neljä tuotantokautta. Tein ruokaakin niin, että toisessa kädessä oli iPad, jossa sarja pyöri. Suosittelen !!

  Toinen hyvä on Homeland joka taitaa olla netflixissä.

 8. 9

  Karoliina sanoo

  Mä katsoin pari kesää sitten lomalla ton The Carrie Diariesin ja jäi harmittamaan ihan vietävästi, että siltä tippui katsojaluvut niin, että sarja jäi kahteen kauteen 🙁

 9. 11

  Laura sanoo

  Kevyttä teinihömppää ”the secret life of the american teenager”. Tämä tuli joskus neloselta nimellä salattu teinielämä, silloin seurasin ja olin onneni kukkuloilla kun neljäskin kausi löytyi netflixistä 😀

 10. 13

  Eliiisa sanoo

  Itse katselin viime kesänä Unbreakable Kimmy Schmitt. Tätä oli tehty silloin vain yksi kausi. En tiedä, onko tullut jatkoa. Helppoa ja hauskaa katsottavaa, jossa paljon viihdyttäviä pikku havaintoja ja vitsejä 90-luvun juttuihin 🙂

 11. 14

  jemppa sanoo

  Uusin suosikki on Continuum! Rikossarja, jossa on aikamatkailua. Koukutti heti ekassa jaksossa 😉

  Orphan Black on toinen joka kannattaa ehdottomasti katsastaa. En kauheasti viitti mitään siitä sanoa, ilman että juoni paljastuu 😀

  Agent Carter on huippu, harmi vaan että uusia jaksoja tulee vain viikottain 😀 ei meinaa jaksaa odottaa!

 12. 16

  Linda sanoo

  Törmäsin eilen blogiisi ja olen lueskellut vanhoja blogimerkintöjä. Suosittelisin ehdottomasti, jos et ole jo katsonut sarjaa The Fall, joka täällä mainittiin, myös itse pidin kovasti sarjasta Marco Polo, joka perustuu löyhästi Marco Polon tarinaan. Itämaisia taistelukohtauksia, draamaa jne. Mr. Selfridge oli minusta mielenkiintoista katsottavaa, eikä vähiten sen vuoksi että rakastan Lontoota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *