Näyttää runsaalta teleskoopilla katsottuna?

Kuten vähän aikaa sitten hieman vihjailinkin, olisi minulla jälleen raportoitavanani yksi mascarakokeilu. Minun piti palata tähän jo aiemmin, mutta homma viivästyi hieman. Tässä tämä kuitenkin vihdoin on.
L’orealin kiiltävähylsyinen (ja samalla TODELLA hankalasti kuvattavissa oleva) False Lash Telescopic Mascara on pyörinyt meikkijemmoissani jo tovin  enkä taaskaan ole se nopein raportoija ottaen huomioon, että kyseinen tuote tuli myyntiin jo puoli vuotta sitten…
 
False Lash Telescopic  on jatkoa Telescopic -mascaroiden perheeseen ja eroaa tällä kertaa siten, että se lupaa entistäkin enemmän pituutta ripsiin.
Mascaran harja on tuttuun tapaan  elastisen joustava ja ripset hyvin erotteleva.
Omat ripseni näyttivät ennen mascaraa tältä…
  
…ja mascaran jälkeen tältä. 
Koska onat ripseni ovat pitkät, mutta hennot eivätkä kovin tuuheat, ovat nämä löysällä koostumuksella olevan mascarat niille todella huono vaihtoehto. 
Ripset sojoittavat hieman minne sattuu ja löysä koostumus klimppasi niitä jopa hieman yhteen ihan vaan siksi, että massanhimoissani halusin lisätä väriä hieman.
Tällaiset löysemmät mascarakoostumukset ovat enemmän omiian niille, joilla on jo valmiiksi tuuheat ja runsaat ripset, mutta jotka kaipaavat juurikin lisää pituutta.
Muutamalla harjanvedolla pituutta nimittäin tuli mukavasti lisää ja ripset pysyivät siinä vaiheessa vielä kauniin eroteltuina. Omalla kohdallani tämä lopputulos tosin vaan vastasi sitä, kuin olisin vain värjännyt valmiiksi pitkät, mutta hennot ripseni. En myöskään pitänyt siitä, kuinka koviksi mascara ripset jätti.
Huomasin vasta mascaraa kuvatessa, että se lupaileepidennystä itseasiassa kuitujen avulla. 
Kuidut ovat ilmeisesti kuitenkin todella pieniä ja harvassa olevia, sillä niitä ei näkynyt harjassa eikä pahemmin ripsissäkään. No, eipä ainakaan tullut roskan tunnetta silmiin niiden vuoksi.
 
Ripset jäivät  minun makuuni pituuteensa nähden aivan liian hentoisiksi, mutta voin tosiaan kuvitella tämän hyvinkin toimivan tuuheampiripsisillä sekä niillä, jotka hakevat hyvin kevyttä jälkeä.
Hintaa mascaralla on noin 17,90 euroa.
Oletteko kokeilleet tätä tai muita Telescopic-perheen mascaroita? Mitä olette niistä tykänneet?
(Tässä vanhasta postauksessa näkyy muuten lisää kuvia, joissa tätä mascaraa on käytetty.)
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tää ja toimii tosi hyvin mun valmiiksi tuuheissa ripsissä. ostin anttilasta kympillä, kun oli alennuksessa. tää on myös helppo pestä pois, väri ei leviä koko naamaan vaan sen saa siististi puhdistettua. olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen!!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mikä toi sun kajaali on ja miten hitsissä saat siitä noin siistin ja ohuen? 😀

  • 2.1

   sanoo

   Käytän Sensain nestemäistä eyelineria, jossa on päässä annostelunappi. Rajausta ei siis lähtökohtaisestikaan tursua liikaa ja näyttää haluttaessa melkein vaan kynällä piirretyltä. Tuossa on myös mukavan tarkka sivellin ohueenkin rajaamiseen. Lempparini. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mun suosikki on ollut vuosikaudet telescopicin waterproof, kunnes se ennen tämän ilmestymistä poistui valikoimasta 🙁 Tiedätkö/tietääkö joku muu, onko tähän tuoteperheeseen tulossa uutta wp-mascaraa kuinka pian?

 4. 4

  sanoo

  Minä olen jotain Telescopic mascaraa joskus kokeillut, enkä itse kyllä tajunnut mistä se Telescopic nimi sille tulee… Jospa sä keksit vastauksen siihenkin ihmetykseen tuossa otsikossasi ;D

  Minä kaipaan ripsarilta paitsi pidentävyyttä myös tuuheutusta eikä se kokeilemani teleskooppi kyllä tehnyt juuri kumpaakaan. Plussaa siitä, että se erotteli ripset kauniisti, mutta siihen se sitten jäikin…

 5. 5

  sanoo

  Itse tykkään tästä maskarasta enemmän kuin esim. lorkun million lashes maskarasta. Tässsä kun on juuri erona se, että pidentää ripsiä. Itselläkun on paljon ripsiä, mutta ne on aika hennot/ohkaset. Tämäkin maskara on parhaimmillaan hieman kuivuttuaan.
  Tätä ennen oma lempparini oli Rimmelin Lash Maxxxxx, mutta se poistunut valikoimista, niin olen kyllä tyytyväinen, että vastaava tuote nyt löytynyt 🙂

 6. 6

  sanoo

  Ostin tätä kanssa testiin ja ei kyllä sitten toiminut yhtään. Itsellä kanssa pitkät mutta hennot ja suorat ripset. Pidensi juu mutta taivutuksen jälkeen kun lisäsi tätä niin oli jälleen tikkusuorat ripset. Jäi kaapin pohjille kyllä muutaman käyttökerran jälkeen.

  Oon todennut parhaimmaksi itselleni maybellinen falsies waterproofin, taivuttaa, pidentää ja tuuheuttaa juuri sopivasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *