Näitä kosmetiikkatuotteita himoitsen tänä syksynä

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten varsin hyvin tiedätte, olen erittäin perso uudelle kosmetiikalle. Tiedostan asian, mutta olen silti jo pari päivää naureskellut itselleni ja pyöritellyt käytökselleni silmiäni, sillä tiedän varsin hyvin itsekin, ettei siinä ole mitään järkeä.

Kuten varsin hyvin myös tiedätte, en tarvitsisi enää yhtään lisää kosmetiikkaa. Minulla on kotona paljon tuotteita, joita palan halusta ehtiä kokeilla ja esitellä teille enkä todellakaan elä kosmetiikkapuutteessa. En vain silti mahda mitään sille, että kun kohdalleni sattuu loistava tarjous, on minun lähes mahdotonta hillitä itseni.

gwp-still

Juuri nyt taistelen nimittäin tätä yllä olevassa kuvassa näkyvää tuotesettiä vastaan. Meillä alkoi töissä elevenillä kamppis, jossa 110 eurolla shoppaileva saa koko tuo huikean, 165 euron arvoisen (!!!) tuotepaketin kaupan päälle lahjaksi (täältä* voi lukea lisää) ja vaikka tiedän ihan tasan tarkkaan, etten oikeasti tarvitsisi sen sisältämiä tuotteita, niin silti olen jo useampaan otteeseen löytänyt itseni täyttämästä virtuaaliostoskoriani tuotteilla, jotka tällä hetkellä houkuttelevat minua.

Taistelen yhä houkutusta vastaan, mutta ajattelin, että tässä yhteydessä voisi olla silti sopiva hetki jakaa se oma tämänhetkinen tuotehimotuslistani teidän kanssanne ja toivoa, että kun päästän ajatukseni terapeuttisesti ulos, lähtevät ne samalla myös mielestäni. Samalla tietysti myös toivon, että tuo tuotelahja loppuu mahdollisimman pian ja sen aikaansaama, käsittämättömän suuri houkutus katoaa mielestäni myös sen sileän tien. Himotuslistaa kootessa saatoin todeta, että se on tällä hetkellä ihan järjettömän pitkä, sillä syksy on tunnetusti parhaita uutuuslanseerauksien ajankohtia.

Näitä kosmetiikkatuotteita himoitsen tällä hetkellä:

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Himotuslistalla on ensinnäkin uusi Yves Saint Laurent All Hours Foundation* -meikkivoide, jossa vaikuttaisi olevan kaikki kohdallaan. Pitkäkestoisen meikkivoiteen on lupailtu pysyvän iholla kauniina ja juuri laitetun näköisenä pitkään sekä luovan peittävän meikkipohjan. Vaikka se jättää himmeän mattapinnan, pitäisi sen samalla silti olla kosteuttavakin vielä. Kun meikkivoiteessa on vieläpä mm. SPF 20 niin en enää oikein keksi mitään syytä, miksi hillitisisin itseäni ja jättäisin sen ostamatta. Myös samaan aikaan lanseerattu uusi Yves Saint Laurent All Hours Concealer* -peiteaine houkuttelee sekin ihan pirusti, sillä sekin vaikuttaa kaikessa pitkäkestoisuudessaan ja peittävyydessään aivan loistavalta.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation

Edullisempien meikkivoiteiden puolelta himoitsen NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation* -meikkivoidetta, jossa on aivan huikea sävyvalikoima ja jota mainostetaan erityisesti sillä, että tuotetta kerrostamalla voi sen luoman lopputuloksen peittävyyttä säädellä itse. Lupaus naurattaa hieman, sillä eikö sama lupaus päde suurimpaan osaan meikkivoiteita muutenkin… Joka tapauksessa meikkivoide houkuttelee silti kovasti.

Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer

Minulla on ollut viimeaikoina jostain syystä ihan erityisiä ongelmia saada meikkipohja pysymään kauniina aamusta iltaan, joten ehkä siksi himotuslistallani on useampia meikkipohjatuotteita, joiden haaveilen tuovan avun ongelmaani. Mieleni tekisi nimittäin lisäksi kokeilla myös Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer* -peiteainetta ihan vain siksi, että sen on Lancômen tuote ja merkin meikkivoiteet ja peiteaineet ovat lähes poikkeuksetta aina erinomaisia. Lisäksi olen katsellut uteliaana Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer* -peiteainetta, jota todella monet tuntuvat kehuneen. Budjettilöytöjä on aina jotenkin ihan erityisen tyydyttävää tehdä!

Sigma Edge Kabuki Brush F87

Varsinaisten meikkipohjatuotteiden lisäksi himotuslistalla on pari uutta sivellintä, joiden muotoilu näyttää niin kiinnostavalta, että ne suorastaan huutavat minua kotiuttamaan ne. Sigma Edge Kabuki Brush F87* -kabukisiveltimessä houkuttelee juuri sen kantikas muoto, jonka ansiosta sen pitäisi levitää niin meikkivoide, peiteiaine kuin puuterikin tarkasti kaikkialle kasvojen iholle. Myös Sigma 4DHD Kabuki Brush* -sivellin houkuttelee suuresti, sillä sitä on kutsuttu siveltimeksi, jota ei tiennyt tarvitsevansa. Sen kärjellä saa kuulemma peiteaineet levitettyä tarkasti erityisesti silmänalusille ja syrjillä puolestaan paineltua kiinnityspuuterin isommille ihoalueille.

Silmämeikkisiveltimien puolella himoni kohdistuu uuteen Shiseido Instroke Eyeliner Brush* -silmänrajaussiveltimeen, sillä minua jotenkin vain houkuttelisi kokeilla, että voiko tuon siveltimen muoto helpottaa silmieni rajausta.

Fanola No Orange Shampoo

Kerroin teille vähän aikaa sitten, että minusta on tullut hopeashampookokeiluni myötä aivan mieletön Fanola-fani (aiempi postaukseni löytyy täältä). En ole ilmeisesti ainoa, sillä tuote on meiltä töistä loppu ja sisäänostotiimimme kertoi, että maahantuojan tietojen mukaa tuote on tällä hetkellä loppu Euroopan laajuisesti, eli sitä ei ihan helposti saada hetkeen lisää. En yhtään ihmettele, sillä onhan tuo nyt ehdottomasti maailman paras hopeashampoo. Nyt mieltäni kuitenkin kutkuttelisi kokeilla myös Fanola No Yellow Mask* -hopeanaamiota, sillä olen todella utelias selvittämään, mihin siitä puolestaan hiuksissani on.

Myönnän, että olisin myös mielettömän utelias kuulemaan muiden kokemuksia merkin ruskeille hiuksille tarkoitetusta Fanola No Orange Shampoosta*, joka auttaa nimenomaan vähentämään tummien hiusten lämpimiä sävyjä. Shampoo kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja suorastaan harmittaa, etten voi kokeilla sitä omiin hiuksiini!

Tukkahimotuslistalla on kolmantena lisäksi vielä  vaaleille hiuksille tarkoitettu Lee Stafford Bleach Blondes Tone Correcting Conditioning Spray* -hoitosuihke, joka kuulostaa todella kätevältä ja houkuttelevalta tuotteelta keltaisuuden neutralisointiin. Minulla on aiempia kokemuksia Four Reasons -merkin vastaavasta suihkeesta, joten olen siksi utelias myös tämän suhteen.

Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Tint

Olen myös todella kiinnostunut tutustumaan muutamaan uuteen kulmatuotteeseen. Kaikkein eniten mieltäni kutkuttelee uusi Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tint* -kulmasävyte, joka levitetään kulmakarvojen päälle vaikuttamaan pariksikymmeneksi minuutiksi, jonka aikana se kuivuu irroitettavaksi kalvoksi. Kun kalvo vedetään kulmista hellästi irti, pitäisi sen alta paljastua kulmissa jopa kolme päivää kestävä sävytys.

Toinen kiinnostava kulmatuote on NYX PROFESSIONAL MAKEUP 3-dimensional Brow Marker* -kulmakynä, jonka muotoiltu kärki näyttää nopealla vilkaisulla tavalliselta viistotulta ja kierrettävällä mekanismilla varustetulta kulmakynältä, mutta joka on itseasiassa luonnollisen lopputuloksen luova kulmatussi. Olen ihan heikkona kulmatusseihin, joten tätä tekee kovasti mieli kokeilla.

Kolmas kiinnostava kulmakynä on minulle loistavien ripsituotteiden kautta tutuksi tulleen LashFood-merkin BrowFood  Ultra Fine Pencil Duo* -kulmakynä, joka yhdistää kätevästi kaksi eri sävyistä, hyvin kapeaa ja kierremekanismilla varustettua kulmakynää. Tykkään ajatuksesta, että sävyjä on kaksi samassa tuotteessa, sillä tummemmalla saa korjattua kulmien muotoa ja täytettyä aukkokohtia ja vaaleammalla sitten väritettyä kulmien yleisilmeeseen hieman lisää sävyä.

IsaDora Stretch Lash Mascara

Koska rakastan kokeilla erilaisia ripsivärejä, olen vilkuillut uteliaana myös näitä kahta uutuutta, joiden ainutlaatuisen harjat houkuttelevat minua suuresti. IsaDora Stretch Lash Mascarassa* minua kiinnostaa se, että ripsivärin harjan pituutta voi säätää korkin päätä kiertämällä, jolloin lopputuloksesta tulee pidentävä ja erotteleva sekä hieman tuuheuttava tai sitten ekstratuuheutta ja ekstranäyttävyyttä antava. Myös Max Factor Lash Crown Mascaran* harjaosan pieni kruunumainen kärki kiinnostaa, sillä sen avulla ripsiin saa kuulemma erityistä erottelua.

Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder

Huulimeikkien puolelta kiinnostukseni on herättänyt uusi Clinique Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder*, joka on siis nimensä mukaisesti huulille sävyä antava puuteri. Olen kokeillut jo aiemmin korealaisen RiRe-kosmetiikkamerkin huulipuuteria, johon ihastuin kovasti, joten tämä loistavalta näyttävään pakkaukseen pakattu versio kiinnostaa nyt ihan erityisesti. (Postaukseni huulipuuterista voi lukea täältä.)

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea

Viimeaikoina ihonhoidon himotustuotteeni ovat olleet lähinnä korealaisten kosmetiikkamerkkien tuotteita, mutta muutama länsimaalainenkin tuote on nyt osunut tutkaani. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea* -kasvosuihke kuulostaa todella houkuttelevalta, sillä sen pitäisi nimenomaan raikastaa ja virkistää ihoa. Käytän päivittäin kasvosuihkeita ja tämä olisi täydellinen suihke työpöydälle päivän aikana suihkittavaksi.

Toinen himotustuote on Pixi Rose Caviar Essence* ihan vain siksi, että tykkään Pixin tuotteista ja tämä tuote jotenkin vain vetää minua puoleensa. Kapseloitua kosteusseerumia sisältävä kasvoseerumi kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä tuo sille antioksidanttista suojaa. Lisäksi olen ihan varma, että tuotteessa on pakko olla aivan ihana tuoksu. Tätä on ihan pakko saada kokeilla!

Mitä kosmetiikkatuotteita teidän himotuslistallanne on juuri nyt?

Kommentit
 1. 1

  Maria sanoo

  Maybellinen Instant Eraser- peitevoiteesta on ainakin Suomessa saatavilla vain 2 sävyä, ja molemmat kalkkilaivan kapteenille liian tummia. Myös Tattoo Brow vaikuttaa kivalta idealta, kunnes ne sävyt… 🙁 Liian punertavia kaikki.

  • 1.1

   Virve Vee sanoo

   No höh jos on on huonot sävyt tuossa peiteaineessa. En ole itseasiassa edes tutkinut sen sävyjä vaan kuullut vain hyvää tuotteesta ja siksi himottanut. Tattoo Brownin koostumus perustuu itseruskettavaan DHA-aktiiviaineeseen, mikä tosiaan tekee sävyistä väkisinkin vähän lämpimiä. Olen silti hirveän utelias sen suhteen! 🙂

 2. 2

  Heinz sanoo

  Justiinsa tilasin (eleveniltä of course) tuon Nyxin meikkivoiteen ja voi veljet! 😀 Tähän oon kyllä todella tyytyväinen. Osasin sokkona valita oikean sävynkin, näyttää kasvoilla todella hyvältä ja on niiiin keveän tuntuinen iholla. Mä kyllä suosittelen!

 3. 3

  Elina sanoo

  Moi!

  Postausta lukiessani en voinut välttyä ajattelemasta, että se on tehty puhtaasti Elevenin mainokseksi. Jotenkin sanavalinnat ja mielikuvien maalailu kustakin tuotteesta toi hyvin teennäisen tunteen. Toivon, että tämä on vain vaihe ja lähitulevaisuudessa yksi lempiblogeistani olisi vähän ”tavallisempi” ja arkipäiväisempi sekä vähemmän myyntiluvut mielessä kirjoitettu.

  • 3.1

   Virve Vee sanoo

   En nyt osaa oikein sanoa tähän mitään. :/ Postaukset, joissa listaan omia sillä hetkellä himoitsemiani tuotteita ovat todella suosittuja, minkä vuoksi kirjoitan niitä ja kun päivät pitkät kirjoittelee kosmetiikkatuotteista töissä, niin sitä kautta tietysti juuri löytää niitä tuotteita, joita tekisi mieli hankkia. Toivon kuitenkin, että blogiani aktiivisesti seuraavat tietävät, että nämä ovat tuotteita, joista kaltaiseni kosmetiikkanörtti kiinnostuu, sillä itse löydän näistä kaikista jotain erityistä ja olen tänään mättänyt näistä suurimman osan jo kahdesti ostoskoriini ja sulkenut sitten äkkiä viime tipassa selaimen etten vain osta… 😀

   Täytyy myös sanoa, että tavallinen postaukseni syntyy helposti alle tunnissa, kun aihe on oikein kotoisa, mutta tätä tein kolme tuntia ihan oikeasti jäsennelläkseni, mitä kaikkea kivaa on tullut myyntiin viime aikoina ja mitä tekisi mieli hankkia. Toivon, että joku ainakin sai tästä inspiraatiota uusien jännien tuotteiden hankintaan. 🙂

   • 3.1.1

    pallonenä sanoo

    Ei tullut mulle mieleen elevenin mainos. Sinulla Virve on vaan tyyli kirjoittaa hehkuttavasti monista jännistä tuotteista, saipa niitä sitten Koreasta ebayn kautta tai vaikka eleveniltä. Minä tykkään intoa ja innostusta puhkuvista kirjoituksistasi! Eipä ole tylsiä hetkiä ollut 😀 Vaikka en mitään muuta hupia ehtisi päivääni mahduttaa, sinun postauksesi yritän aina lukea.

    Eleven-matkasi myötä olen kiinnostunut kosmetiikasta vain lisää ja nämä uutuus/himotus/hehkutuspostaukset istuvat makuuni kuin nenä päähän. Kaikki kosmetiikkamaailman uutuudet kiinnostaa ja on hienoa, että sinä näet ja esittelet ne heti kun niitä saapuu. Suomi ei tunnu ihan niin perähikiältä, kun saadaan viimeisimmät kuulumiset näin tuoreeltaan 🙂

    • 3.1.1.1

     Virve Vee sanoo

     Minä tykkään fiilistellä kiinnostavia tuotteita riippumatta siitä, mistä se on peräisin. Innostun kosmetiikasta nollasta sataan sekunnissa eikä tuotteessa tosiaan tarvitse olla kovin isoa erityistä juttua, jotta se saa minut kiinnostumaan. Kiva siis kuulla, että joku tykkää lukea postauksia tuotteista, jotka saavat minut hihkumaan. Silloin tuntuu, että on tosiaan tavoittanut sen oikean yleisön. 🙂

     Tavoitteena on toki, että blogissa on vähän jokaiselle jotakin, eli vaikka hehkutuspostaukset uutuustuotteista eivät kiinnosta, niin toivottavasti blogista löytyy silti aina välillä jotain niillekin, jotka toivovat erityyppisiä postauksia. Palautetta on aina kivaa lukea ja hyödyllisintä siitä tekee, jos saa samalla toiveita, että kuinka homman voisi hoitaa paremmin. 🙂

     • 3.1.1.1.1

      Elina sanoo

      Kiitos vastauksestasi!

      Nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, luulen että postauksen mainosmaisuus häiritsi mua juuri siksi, että kyseessä oli hurja määrä tuotteita, joista sinulla ei ole kokemusta. Jos juttu sen sijaan olisi kertonut tuotekokemuksista, olisin lukenut sen suurella mielenkiinnolla, ja ajatellut sitä vähemmän ”pakollisena yhteistyöpostauksena”. Mutta ymmärrän kyllä, että tällekin on lukijakuntansa, ja tuotekokemus-postaukset on sitten ne mun juttu.

     • 3.1.1.1.2

      Virve Vee sanoo

      Ymmärrän. 🙂 Minä taas olin tällä kertaa innoissani, että sain puolestani kuulla käyttökokemuksia muilta niistä tuotteista, jotka minua kiinnostavat, sillä tavallisesti tämä menee juuri toisin päin. Nyt täällä yritän edelleen taistella vastaan, etten osta noista ihan jokaista… 😀

   • 3.2.1

    Virve Vee sanoo

    Mielenkiinnosta kysyn, että jos postauksen linkit olisivatkin olleet Sokokselle ja Stockalle, niin olisiko postauksesta tullut eri fiilis? 🙂

 4. 4

  ROSE-MARIE sanoo

  Nyx Total Cotrol nestemäinen meikkituote ei ole ollut mieleeni ! Levitän sen millä hyvänsä niin lopputulos on epätasainen. ja muutenkin oudon näköinen. Meikkivoide imeytyi ihoon salaman nopeasti ja sen levittäminen iholle oli hankalaa vaikka alla oli kosteusvoide sekä primeri. Nyt ei auta vaikka olisi kuinka monta sävyä tahansa kuin laatu on se mitä se on. Opin tästä että se on viimeinen kerta kuin ostan näin halpaa meikkivoidetta vaikka kuinka ylistettäisi tuotetta Youtubessa ja muualla. Minulle riittäisi läpikuultava meikkituote muutenkin kuin ei ole mitään suuria peitettäviä !

  • 4.1

   Virve Vee sanoo

   No höh, aiempi kommentoija juuri sai minut innostumaan tästä entistä enemmän. Toisaalta nyt tekee mieli sitten yhä kovemmin testata tätä selvittääkseni, kuinka käyttäytyy minun ihollani. Millainen ihotyyppi sinulla on?

 5. 5

  Karoliina sanoo

  Heh, jopas sattui hauskasti, olin just tulossa sulle hehkuttamaan vähän saman tyyppistä tuotetta, kuin tuo Pixin ruususeerumi! Itse nimittäin bongasin Body Shopista uuden British rose petal-soft gel -kasvoveden, jonka kävin kantispäiväalesta itselleni ostamassa testiin. Siinä on suhteellisen paksu, geelimäinen koostumus ja seassa juurikin ruusun terälehtiä, sekä lupailee pehmeyttää ja kosteuttaa ihoa (vielä en ole kerennyt testaamaan, mutta sormet syyhyten jo odotan iltaa, että pääsen kokeilemaan). Ja sen lisäksi olin myös ostamassa tuota Maybellinen peiteainetta, mutta päädyin kuitenkin UD:n Naked skin peiteaineeseen, joka oli ollut himotuslistalla pidempään 😀

  • 5.1

   Virve Vee sanoo

   Joo, olen nyt jo kuukauden ajan himoinnut tuota TBS:n kasvovettä ja yrittänyt malttaa olla ostamatta sitä. Vaikutti käden selälle kokeiltuna AIVAN ihanalta! <3

   • 5.1.1

    Karoliina sanoo

    Noniin nyt on ekan kerran tuo kasvo”vesi” testattu ja voih, minkä helmen taisin löytää <3 Tykkäisit tästä aivan varmasti, mutta saman tyyppisiä tuotteita sulta varmaan k-beuty purkkiarsenaalista jo löytyy 😀 Koostumus oli tosiaankin kevyttä geeliä ja niin hoitavan tuntuista, että oikeastaan varmaan essencet ja seerumitkin voisi halutessaan tämän kanssa jättää välistä ja laittaa vaan päälle voiteen, mutta itse kyllä uskollisena kerrostajana laitoin päälle vielä kosteuttavan seerumin ja voiteen. Ihosta tuli heti todella miellyttävän tuntuinen, pehmeä ja täyteläisen näköinen, kuten pakkaustekstikin lupasi ja tuoksukin oli sopivan mieto ja raikkaan ruusuinen. Koostumus oli myös tosi riittoisaa ja herneen kokoinen määrä riitti kasvoille ja kaulalle helposti sormenpäillä taputeltuna, eli myöskin tosi edullinen löytö, sillä tuo 250ml pullo kestää varmaan pienen ikuisuuden. Tätä voisi varmaan myös kerrostaa 7 skin methodin tyyliin 🙂 Ainut miinus, jos nyt jotain huonoakin on pakko keksiä on se, että ruusun terälehdet on sen verran pientä silppua geelin seassa, että niitä saattaa varmaan välillä tulla myös kasvoille pullosta, joten en tiedä onko terälehtien päälle kauhean kiva laittaa meikkiä, mutta siis ainakaan tällä ensimmäisellä käyttökerralla en huomannut terälehtiä tulleen iholle saakka 😀

    • 5.1.1.1

     Virve Vee sanoo

     Kiitos, että kerroit kokemuksia tuosta. Täytyy kyllä itsekin kokeilla! 🙂

 6. 6

  Delle sanoo

  Dior Jadore’e uusi versio! Se taisi olla myös hä tuoksusi. Mulla on kaikki versiot…. Paras on L’eau. Sitä ei vaan enää valmisteta.

  • 6.1

   Virve Vee sanoo

   Joo, J’adore In Joy oli tosiaan häätuoksuni. Ihana tuoksu! <3

   Kävin äsken tuoksuttelemassa Chanelin uutta Gabrielle EdP -hajuvettä ja yllätyksekseni pidin siitäkin. En tiedä, onko oma tuoksuni, mutta tuoksuu kivalta ja vähän alkoi tehdä sitä mieli. 🙂

 7. 7

  Epsu sanoo

  Tuo YSL meikkivoide olisi kiva kokeilla. Tuosta Brow Tattoota en pitänyt, koska tummanruskea sävy oli aivan liian punainen lopputulokseltaan ja pysyvyyskin odotettua heikompi, vaikka vaikutusaika oli 2 h. Satoin itse laittaa liian ohuen kerroksen tuotetta, koska en todellakaan saanut väriä repäistyä irti vaan pesin sen sitten pois.

  • 7.1

   Virve Vee sanoo

   Joo, noissa on tosiaan vaikuttavana aineena itseruskettavissa käytetty DHA, mikä tekee tuon punaisen vivahteen. Tekisi silti mieli kokeilla, vaikka onkin varmasti liian lämmin lopputulos. Harmi, jos ei pysynyt tuon paremmin.

 8. 8

  NGl sanoo

  Tällä hetkellä himotuksen kohteena on muutama eBay-korissani nököttävä K-Beauty-tuote.. Ainakin Skinfoodin Avocado Toner ja Essence. (vai oliko Lotion..) Anyway, ennen talvea tekisi mieli tilata paljon kehuttu Banil Co:n Miss Flower & Mr. Honey cream… ja saman sarjan stick, joka on samantyylinen Etude Housen edullisemman niinikään sillä silmällä katselemani Collagen stickin kanssa…

  • 8.1

   Virve Vee sanoo

   Minunkin on tehnyt mieli Skinfoodin Avocado-linjan tuotteita! Kiitos myös vinkistä noiden parin muun tuotteen kohdalla, täytyy niitäkin tutkia. 🙂

   Luonnoksissa on jo pari viikkoa odotetellut vastaava postaus K-Beauty-himotuksistani, mutta ajattelin tehdä sen ihan erillisenä postauksena. 🙂

 9. 9

  Mari sanoo

  ..Nää himotus listat on aina yhtä pahoja; aina löytyy jotain uutta oman listan jatkoksi 😉
  Tosta YSL All Hour meikkivoiteesta suosittelen tosin vilkaisemaan inciä ennen ostoa; alkoholi varsin korkealla eli kolmantena eikä muutenkaan mitkään iholle huippu hyvät raaka-aineet.. Ja concieler on kuulemma kyllä kestävä, mutta ihoa kuivattava sekin..
  Omat himotukset on tietenkin taas näitä vaikeasti saatavia eli It Cosmetics Bye Bye Lines Foundation, Too Faced Sugar Daddy ym ihanat TF punat ja se sun hehkuttama highlighter! Ja mm paljon hehkutettua Tatchan ihon hoitosarjaa olisi myös kiva päästä kokeilemaan 🙂
  Ja Please, koklaa pian Maybelline Brow Tattoo; Koreasta kopioitu idea kuulostaa hyvältä, mutta toimiikohan se käytännössä..?

 10. 10

  NGl sanoo

  Tämän videon ja haastattelun nähtyäni tekisi kyllä mieli kokeilla Amore pacificin The essential Fluidia… Olen siitä lukenut kehuja ennenkin, mutta tuo kemistin kertoma kuvaus formuloinnista teki entistä uteliaammaksi.
  Harmi vain, ettei Amore Pacificia näy saavan Eurooppaan mitenkään kohtuuhintaan, eBayn myyjät ovat Amerikassa ja postikulut huimat.. Ehkä Eleven voisi ottaa sarjan harkintaansa..?

  • 10.1

   Virve Vee sanoo

   Täytyykin etsiä tuote käsiini kun maanantaina lähden Koreaan, kiitos vinkistä. 🙂

   Todella mielellämme otettaisiin vaikka jokainen Amorepacific Corporationin alaisuudessa oleva kosmetiikkamerkki meille elebenille myyntiin, mutta yritys ei liiemmin anna merkkejään muille myyntiin, eli myy niitä lähes poikkeuksetta vain omien myyntipisteidensä kautta. :/

   • 10.1.1

    NGl sanoo

    Muita firman omistamia brändejä saa onneksi helpommin (Innisfree, Etude House, Mamonde, Hera, Iope, jopa Annick Goutal näemmä nykyään kuuluu AP:n talliin!), mutta varsinaisia Amorepacificin tuotteita ei niin vain myydäkään :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *