Naisen logiikkaako: Osta uutta, niin vanhat loppuu?

Kaikki hiustuotteeni ärsyttävät minua (mieltäni, eivät päänahkaani tai keuhkojani) tällä hetkellä ihan älyttömästi. Lähes jokainen niistä on tylsä ja keskinkertainen ja tahtoisin päästä kokeilemaan kaikkea oikeasti kivaa enkä vaan kulutella näitä nurkkiin juuttuneita pulloja. On täällä joukossa ihan helmiäkin, mutta kun tahtoisin kokeilla jotain ihan uutta…
Ja niin minä sitten päädyin (taas vaiheeksi) tekemään pienen nettitilauksen. (Ei muuten todellakaan kannata olla pitkällä ja puuduttavalla sairaslomalla, se ei näköjään tosiaankaan tee hyvää kukkarolle, vaikka periaatteessa kuulostaakin ajatustasolla kivalta.)

Huostaani päätyivät pitkähkön (Islannista arvatenkin johtuneen) odottelun jälkeen viimein seuraavat tuotteet:

MOP:in paljon kehutut C-systemin kosteuttavat shampoo ja hoitoaine…

…sekä A’kinin ylistetyt Avocado & Calendula Re-moisturising Conditioner ja Gingo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Masque.

Minä vaan niin kaipasin sitä, että saisin tukkatuotteissakin kokeilla jotain uutta ja löytää uusia hehkutettavia ja ihkutettavia tuotteita! En ole aikoihin saanut oikein uudistettua tukkatuotejemmojani (paria uutta yksittäistä tuotetta lukuunottamatta) ja vaikka hoitoaineita ja tehohoitoja onkin siellä jo valmiiksi ihan tarpeeksi, halusin minä silti kokeilla nämä. Ihan vaan itseäni piristääkseni ja myös siksi, että saattaisin vihdoin oikeasti löytää hyviä tehokkaasti hoitavia, kosteuttavia ja pehmittäviä tukkatuotteita.

Palaan näihin tarkemmin kun käyttökokemuksia kertyy, mutta asetin itselleni kuitenkin ehdoksi, että ennen näiden korkkaamista minun on käytettävä loppuun Tigin Moisture Maniac hoitoaine, jonka jämien loppuunkulutus aina vaan viivästyy keksiessäni jonkun kiinnostavamman ja nopeammin palkitsevan kulutusprojektin itselleni.

(Ja juu, olen saanut opetukseni: Älä hyvä idiootti osta kokoajan uutta varastoon! Kyllä ne jemmat pienenevät ja tavaran kiertovauhti nopeutuu, kun ostat vähemmän.)

Älkää kuitenkaan huolestuko, sillä jotain on myös loppunut!

Vuosi sitten kokeilin tätä Aussien Miracle Moist hoitoainetta ensimmäisen kerran enkä jostain syystä oikein innostunut tästä. Kuten viime kuussa kerroin, kävi linjan shampoon kanssa sama ilmiö.

Nyt on kuitenkin myönnettävä, että kyllä minä tästä ihan tykkäsin. Eihän tämä mikään superkosteuttaja ja pehmittäjä ole sisältönsä puolesta, mutta kyllä tämä pikahoitoaineen tehtävät päässäni ajoi ja auttoi tukkaa siloittumaan nopeasti. Tukasta tuli mukavan sileän tuntuinen ja pehmeä, joten käytin tämän hyvillä mielin loppuun. Sisältö ei kuitenkaan ole sellainen, että tahtoisin ostaa tätä uudelleen, vaikka kelpasikin käyttööni. Pari pehmentävää ja kosteuttavaa ainetta kyllä, mutta ei nyt mitään erityisen vakuuttavaa. Tuoksu oli kyllä ihan mukava kuitenkin!

Lisäksi useampi hiustuote on onneksi aivan lopuillaan:

Loppumaisillaa ovat mm. Cutrinin kiiltosuihke, Bonacuren latvasuoja, Wellan Flat Iron Spray sekä Tigin Big & Bigger (joista viimeisenä mainitun loputtua lupaan vihdoin ja viimein aiheeseen liittyen postata samalla myös siitä Herbinan tyvikohottajasta, josta moni on kysellyt).

Muotoilutuotteiden loppuminen on minusta jopa mukavempaa kuin hoitotuoteiden loppuminen, sillä niitä kuluu loppuun niin harvoin. Harmikseni olen jemmannut itselleni niitä kuitenkin aivan liian suuren määrän verrattuna siihen, mitä oikeasti tarvitsisin. Tuotteidenvähennysprojektini kannalta kaikkein odotetuin päivä onkin ehdottomasti se päivä, jona voin sanoa, etten omista yhtää ylimääräistä hiustenmuotoilutuotetta. Katsotaan, tuleeko sitä päivää koskaan eteen…

PS. Muistatteko, kun viime kuussa shoppasin itselleni kaksi Benefitin poskipunaa, jotka ilmeisesti olivatkin feikkejä? Punat eivät ole vielä kuukauden odottelunkaan jälkeen saapuneet (ja sain niistä tosiaan jo rahatkin takaisin) ja kun bongasin Strawberrynetistä Benefitin Georgian edullisesti, päätin tilata sen itselleni.

Tämä aitoudesta voin olla varma, mutta jahka feikit vaan joskus suvaitsevat saapua, esittelen teille aidon ja feikin erot.

Nyt voin kuitenkin ilokseni tunnustaa, että kaikki huhtikuun hairahdukset on tunnustettu ja huomenna pääsen (joudun…) vihdoin vilauttamaan teille kuukauden yhteenvetoa. Nätiltä se ei missään tapauksessa näytä, mutta hei, minäkin olen vain ihminen! Tosin melko helposti hairahtavainen sellainen….

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ymmärrän kyllä tuon halun kokeilla uusia tuotteita. Itsekin jo ihan maanisena tuijottelen muutaman hiustuote- ja voideputelin läpi vessan loisteputken edessä toivoen, että sisältö sillä systeemillä kuluisi nopsasti loppuun… Onneksi (?) olen aika nokkela keksimään syitä uusien tuotteiden ostamiselle. Nyt ei jemmoissa ollut kynsinauhoja tarpeeksi kosteuttavaa käsivoidetta, joten tuumasta toimeen! Löysinkin edullisen ja muutaman käyttökerran jälkeen oikein toimivalta tuntuvan tuotteen: l'erboristica hand and nail cream with cotton oil and rice proteins. Anttilan halpissarjaa, näytti olevan muitakin kiinnostavia tuotteita, joista itse sorruin vain shea butter palasaippuaan. Täyttyy varmaan testailla sarjan tuotteita jatkossakin.
  -tiina

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Näitä sun postauksia on aina niin ihana lukea, että lukisin mielelläni aina monta putkeen. Se on onnenpäivä, jos edellisenä päivänä on jäänyt lukematta ja pääseekin lukemaan kokonaista kaksi postausta peräkkäin 😀 Joo, halvat on huvit, mutta niin niiden köyhällä pitääkin olla 😉

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Vielä toinen kommentti: Vilkaisin pikaisesti tuota sivuilla olevaan Naamiohuvit-oopperan mainosta ja luulin siinä mainostettavan jotain silmänympärysnaamiota… Kun tuolla äijällä on tuollainen naamio kasvoillaan…
  -tiina

 4. 4

  elsa sanoo

  Luin paljon vanhoja postauksiasi ja haluaisin herätellä sinua ihan ystävällisessä mielessä,en tuomiten:) Luin tarkkaan tavoitteesi tälle vuodelle kosmetiikan saralla ja mielestäni voisit muistuttaa itseäsi niistä ja alkaa toden teolla toteuttaa niitä. Oli niin ihana lukea postauksiasi,joissa sinulla oli loppunut useampi tuote,olisi kiva lukea sellaisia edelleen!:) Melkein jokaisessa yhteenvedossa lupaat ottaa itseäsi niskasta kiinni,mutta aina kuitenkin toteat olevasi hairahtuvainen,niinhän me kaikki,mutta että ihan joka kuukauden yhteenvedossa?
  Kiitos ihanasta blogistasi ja odottelen innolla uuden puhdin löytämistä tähän jemmojen tyhjentymiseesi:) Anteeksi,jos vaikutin tökeröltä,ei ollut tarkoitukseni..

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  hmph. piiiiitkä kommentti katosi bittiavaruuteen saatteella 'valitettavasti emme voi toteuttaa pyyntöäsi' :|.
  thanks, blogger.

  /nanna

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Minustakin on ihana lukea kosmetiikkaostoksistasi ja kokeiluistasi. Sivustosi kautta olenkin tutustunut moniin houkutteleviin tuotteisiin, joita aion hankkia tai olen jo hankkinut itselleni. Nyt käsittämättömästi houkuttelee tuo Benefitin poskipuna…
  Hiustuotteiden ostoksista MOPin shampoo ja hoitsikka on minullekin tuttuja ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Ostin itselleni juuri kuluvalla viikolla uuden satsin. Nettishoppailussa vaan nyt harmittaa euron onneton kurssi dollariin ja puntaankin nähden…suorastaan harmittaa etten ostanut syksyllä enemmän nettiostoksia, sillä silloin vahvalla eurolla ostaminen oli suorastaan sikahalpaa 🙂

 7. 7

  sanoo

  Oi oioioi!!!!! Mä haluuuuuun noita kerhopulloshampoita. Paras pakkaus tuotteelle ikinä!! *ryntää nettiin etsimään mistä noita saa*

 8. 8

  krisuli sanoo

  Minua kiinnostaisi tietää, kuinka voit olla varma uuden Benefitin poskipunan aitoudesta. Mansikkanettiä on usein kritisoitu siitä, että myynnissa olevat tuotteet olisivat feikkejä. Tuotteiden koosutumukset ovat selkeästi olleet erilaiset kuin aidoissa tavaroissa.

  Kuinka uskallat sieltä tilata?:)

 9. 9

  sanoo

  Olen kyllä niin samaa mieltä sun kanssa noista muotoilutuotteista! Mulle niitä tuppaa kertymään, kun etsin sitä "täydellistä muotoilijaa", joka antaisi volyymiä, ei lähmäisi, tekisi tukasta kiiltävän jne. Sitten niitä tulee aina nettishopattua muutama, mutta toistaiseksi Sitä Oikeaa ei vielä ole löytynyt. Monet Tigit ovat kyllä päässeet lähelle, mutta esim. Fudgelta kokeilemani volyymituote teki tukasta ällörasvaisen oloisen, jaiks!

 10. 10

  sanoo

  Tuo Tigin Fashionista (Big & Bigger) on varmaan ainut muotoilutuote, joka oikeasti on saanut skandinaaviset vauvahöyheneni hieman ryhdikkäämmiksi. Käytän sitä päivittäin ja sain jo sätkyn, kun kuulin että se olisi Tigin lopetettavien listalla, mutta ainakin laivalla sitä myytiin uudistuneen näköisessä pullossa, joten ehkä se onkin saanut jatkoaikaa. (Parasta olisi sillä en elä ilman sitä!)
  Elsan kommenttiin ryhdistäytymisestä ja muusta sanoisin, että älä turhaan 😀 Tätä sun blogia on niin ilahduttavaa lukea just tuon takia, että täällä on jatkuvasti uusia tuotteita. On vähän kuin Bridget Jonesin päiväkirjaa lukisi. "Klo 13.03 Aloitan terveet elämäntavat. Kuntoilua, kuntoilua, kuntoilua. Tupakka ja alkoholi taaksejäänyttä elämää. – Klo 13.14 Kai muutama savuke sentään sallitaan?" Toi nyt ei ollut suora lainaus, mutta tähän ideaan Jonesin huumori pitkälti perustuu. Minusta se tekee sinunkin blogistasi riemukasta luettavaa!

 11. 11

  sanoo

  Anonyymi: Hih. 🙂

  tiina: Mielenkiintoisen kuuloinen sarja, pitääkin joskus kurkata! 🙂
  Google on ihana, kun se tepmpoo noita mainoksia blogini sanoista. 😉

  elsa: Tein huhtikuun yhteenvedon ja koin jälleen pienen herätyksen ja ravistelun. 😉

  nanna: Höh. :/ Minä olen nykyään aina varmuuden vuoksi kopioinut viestin ennen lähetystä juuri tuon varalta, sillä blogger on kurja temppuilija välillä. :/

  Anonyymi: No, edullisempaa silti. 😉

  NinaV: Hetken mietin, että mitä ihmeen kerhopulloshampoita, ennen kuin keksin. 😉

  krisuli: En ole koskaan kuullut, että kukaan olisi oikeasti vastaanottanut Mansikkanetistä mitään muuta feikkiä, paitsi silloin MAC-kohun aikaan ja MAC:it vedettiin Mansikkanetistä samantien myynnistä. Tuota feikkijuttua on aina liikkeellä viitaten halpoihin hintoihin, mutta mitään muuta konkreettista en ole ikinä kuullut. Itse olen aina saanut ihan sitä samaa tavaraa, mitä Suomessakin myydään. Netistä löytyy tunnistamisohjeita aidoille ja feikeille ja kun vaan saan ne feikit käsiini, laitan pientä vertailua. 🙂

  Sara: Onneksi tukallani alkaa olla jo edes hieman pituutta, niin pääsen helpommalla eivätkä muotoilutuotteet ole niin tarpeen. 🙂

  Skirty: Hahaa, Bridger Jonesin kaltaisella laihdutuskuurilla tosiaan. 😉

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Mä olen myös kuullut (okei, lukenut) juttua Strawberrynetin feikeistä, ja tarkoitan siis myös muiden tuotteiden osalta kuin pelkkien MAC:ien. Googlettamalla löytyy aika hyvin keskustelua esim. joidenkin voiteiden epäilyttävistä koostumuksista.

 13. 13

  Asta sanoo

  Ostin vihdoin ID mineraalimeikki aloituspakkauksen ja voi luoja että tämä on todellista rakkautta:)Mutta yksi ajatus tuli.Eikö olekin niin että mineeralit samalla myös hoitavat ihoa ja tekevät hyvää?Mitä jos pohjalle laittaa primerin, eikö hoitava vaikutus silloin jää puuttumaan kun primerit ovat niin silikonipitoisia?

 14. 14

  pallopää sanoo

  Mun paras tuuheuttaja on Wellan SP Volume-tuuheutusvaahto. Ennen föönausta käytettynä hiuksista tulee muhkeat, eikä tippaakaan raskaat. Ei sisällä silikoneja, joten ei latista kampausta. Tuuheutusteho tulee vehnäproteiinista.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Jo joskus aikasemminkin oon käyny satunnaisesti lueskelemassa, mutta nyt joku aika sitten koin ihan herätyksen ja oon aivan koukussa tähän blogiin:):)

  Haluisin kovasti kalifiksi kalifin paikalle ja itekin oppia tulkitsemaan noita INCI:jä. Jossain postauksessa oli linkki tänne http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32006D0257:FI:NOT ja tuoltahan sitä tietoa saa, mutta osaisitko vinkata kenties jotain muutakin lähdettä, jossa pääsisi ottamaan asioista selvää?

  Erityisen kiinnostunut oon hiustenhoitotuotteista, koska mun överiblondattu (ja sellaisena aivan ihana ;D) tukkani on sattumoisin aika taipuvainen kuivuuteen… Naaman iho kenkkuilee myös minkä ehtii, mutta siihen ei luultavasti oo toimivaa tuotetta koko maailmassa 😀

  Kiitos tuhannesti jo etukäteen ja keep up the good work!

  -hanna

 16. 16

  sanoo

  Anonyymi: Googlettelemalla löytyy lähinnä useita vuosia vanhoja epäilyjä. Itse en usko, että firma myisi missään tapauksessa tahallaan feikkejä tuotteita, sillä aika suuri bisnes on kuitenkin kyseessä ja sellainen paljastuisi melko helposti ja maine menisi. Kun Aasian markkinoilla toimii, on varmasti todella hankalaa löytää ne varmasti luotettavat tavarantoimittajat. Käsittääkseni mansikkanetti on aina hoitanut kaikki ongelmatilanteet ja feikkiepäilyt hyvin, kun heihin on yksittäisistä tuotteista otettu yhteyttä.
  Kun tuolta (tai mistä tahansa tuolta suunnalta) ostaa, kannattaa toki olla tarkkana jo etukäteen siitä, mitä on tilaamassa. Kopion voi paljastaa tuotteen paino (esim. feikki-Benefitit ovat mm. hieman kevyempiä), pienen pieni kirjoitusvirhe, muovisessa pakkauksessa valujälki voi olla hieman eri kohdassa kuin aidossa, eräkoodit eivät ole oikeaoppisia ja sarjan tapoja noudattavia… tarkkana saa olla, mutta itse olen ainakin saanut tuolta vain aitoa niillä parillakymmenellä tilauksella, jotka olen tuonne tehnyt. 🙂

  Asta: En ole varma, onko tuosta "hoitavuudesta" jotain ihan puolueetonta näyttöä, mutta se varmasti perustuu jo osaksi siihen, että iholle tulee vain niin pieni määrä ihan vaan muutamaa ainetta ja iho on helppo puhdistaa niistä muutamasta aineesta täysin puhtaaksi. Jos alle laittaa jotain ei niin puhdasta, niin toki se sotii heti sitä puhtautta vastaan. Jollekin sillä on välilä, jollekin ei. Itse käytän bM:n pohjaa sen jättämän ihanan lopputuloksen vuoksi ja siksi lätkin huoletta päälle Diorin irtoputeria ja muiden sarjojen poskipunia ja aurinkopuutereita. 🙂

  hanna: Noissa INCI-aiheisissa postauksissa (kurkkaa INCI-tunniste) on muutamia linkkejä aiheesta. 🙂

  pallopää: …tai sitten niistä erilaisista copolymereistä. 😉 Täytyykin tutkia tuota joskus. 🙂

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Voi, ihania nuo MOP:n C-System-tuotteet! Käytin niitä itsekin aikanani, mutta sarjaa ei taideta enää tuoda maahan. Täytynee harkita nettiostamista… Pidin tuotteista todella paljon, eli siis onnittelut erinomaisesta ostoksesta!
  Terv. Neiti 38

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Ters! Pitää kyllä kans sanoa tosta Strwberrynetistä, että ite olen sieltä tilaillut enkä koskaan mitään epäilyttävää ole saanut. Kaikki toimii todella hyvin ja vieläpä nopeesti ja suurena plussana tosiaan halvemmat hinnat :). Oon kyllä nyt huomannut, että kaikki tuotteet eivät enää olekaan niin halpoja siellä….välillä olen jopa tukenut paikallisia kauppaliikkeitä tämän takia 😀

  Tukkatuotteista mullakin olis kysymystä! Lähinnä Fudgen tuotteista. Ite olen käyttänyt Fudgen Skyscraper – hiuslakkaa ja on aivan ihana. Se tuoksuu kookoksen ja omenan sekotukselta (joten tukassa jotenkin lähes toffeelta!?) ja on ihanan kevyttä eikä tahmaa. Pitää kyllä nätisti eikä näytä sellaselta killtävältä kypärältä, kuten jotkut lakat ainakin itsellä näyttävät. Nyt sitten innostuin tilaamaan Fudgen värihoitoaineen mutta en ole sitä vielä saanut. Jotenka onko sulla kokemuksia tuosta tuoteperheestä?

  Muuten yhdyn samaan kuin useat muutkin kommentoijat; tekee valtavasti uusia ostoksia luettuaan sun blogias! Ja muutamia tosi hyviä tuotteita jo olen löytänytkin :). Pitää myös antaa kiitosta rennon rempseästä kirjoitustyylistäsi, sitä on ilo lukea!

  Lisää ihania tuotte-esittelyjä odotellessa…

 19. 20

  sanoo

  Odotan innolla arvosteluasi tuon Tigin (Big & Bigger) osalta, mulla on nimittäin moinen odottelemassa korkkaustaan kylppärin kaapissa 🙂

 20. 21

  H sanoo

  Apua, mulla on kriisi! Pesin eilen kaikki meikkisiveltimeni ekaa kertaa (joo, mut sanottakoon että ne ei oo jossain vaiheessa olleet edes viikottaisessa käytössä. Ja ei, en ois käyttänyt niitä pesemättöminä jos oisin nähnyt minkä väristä pesuvesi oli!) ja onnistuin takuttamaan poskipunasiveltimet keskeltä, kun pyöritin niitä märkänä kämmenellä. Pelastaako noita enää mikään?

  Kyse on Cailapin halpissiveltimistä eli suurta menetystä ei oo tapahtunut.

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  minäkin yleensä kopioin kommentit ennen lähetystä varsinkin sen jälkeen kun niitä oli jossain vaiheessa vaikeaa saada koneeltani läpi mutta eikös se sen kerran jäänyt, kun bloggeri taas temppuili ;).
  nohh, oppia ikävä kaikki 😀

  /nanna
  (ctrl+c)

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Moi. Mitä puhdistustuotetta suosittelisisit nuorelle, rasvoittuvalle iholle jossa on aika mojovasti finnejä?

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Uiui oonpa ollut aasi, kun en tajunnut katsoa postauksien aiheista. Mutta nyt ihan sormet syyhyten pääsen tutkimaan tarkemmin noita INCI-juttuja, aivan mahtavuutta:) KIITOS!

  t. sama hanna ku aiemminkin:)

 24. 25

  Kaisa sanoo

  Olen tilannut lähemmäs sata kertaa Strawberrynetista ja kertaakaan en ole saanut mitään feikkituotteeseen viittaavaa. Kaikki tuolla myynnissä oleva kosmetiikka ei ehkä ole ihan niin tuoretta tavaraa kuin firma mainostaa, mutta kun osaa valikoida mitä kannataa tilata ja mitä ei niin välttyy saamasta vanhentunutta kamaa.

 25. 26

  pesusieni sanoo

  Hei voisitko hieman auttaa mineraalien kanssa, olen uusavuton 😀
  Olisin siis tilaamassa baremineralsia, tarvitsisin kaikista vaaleimman sävyn, onko se fairly light vai light?
  Mistä muualta voisin tilata kuin lookfantasticista? Ilmeisesti aloituspakkauksissa ei ole sitä kaikkein vaaleinta sävyä joten joudun ostamaan erikseen siveltimen ja mineraalin. Kannattaako valita baremineralsin oma kabuki?
  Ja onko tämä siis se kaikista vaalein
  http://www.lookfantastic.com/make-up/face/foundations/powder-foundation/bare-escentuals-bareminerals-spf15-foundation-fairly-light.html?basket_add=1&basket_item=38429#
  Kiitos jo etukäteen kamalasti!
  ps. osaatko sanoa paljonko lookfantasticista tulee postikuluja ja kauanko toimituksessa menee? Pitäisi oppia käyttämään ennen ylioppilasjuhlia jotka ovat siis 5.6

 26. 27

  minikaktus sanoo

  Mä rakastuin just shampooseen. LUSH:n Curly Wurly. (Yritin muistaakseni täällä sitä jo kerran hehkuttaa, mutta tekninen vika söi kommentin.) Ihana tuoksu, mahtava rakenne, kookoshiutaleet lähtevät minulla ja äidilläni todella helposti päästä. Tällä hetkellä on permanentti, eli kiharille hiuksille tarkoitettu shampoo puolustaa paikkansa. Pitäisi vain saada eräät Tigit loppumaan.

  Olen huomannut, että mullakin on eräänlainen kulutusprojekti meneillään: Kosmetiikasta on tarkoitus tehdä LUSH:ia ja MAC:ia, paitsi kynsilakoista (joissa O.P.I:t ja ja Hello Kityt houkuttavat kovasti). Tosin todettava on, että Isadorasta pidän myös kovasti, ja samoin Dior-viisikoistani. 🙂

 27. 28

  Anonyymi sanoo

  Heip,
  Olisiko mahdollista että tekisit joskus postauksen oikeaoppisesta silmämeikin poistosta ihan aasta ööhön? Kuulostaa varmaan hassulta, mutta mulla ainakin usein tahtoo vähän jäädä mustaa sinne sun tänne…

  -Emmali

 28. 29

  sanoo

  Jotenkin epäilisin, että feikkien myyjä ei edes lähettänyt tuotteita.. Vaikka kuinka väitti, että postitti ne. 🙂

 29. 31

  Anonyymi sanoo

  Pesusieni: Vaalein sävy BareMineralseista on Fair ja sitä ei ole aloituspakkauksessa. BM:n kabuki on melko karhea, parempi on Lily Lolon synteettinen Super Kabuki. Feeluniquesta saa nylyään myös Lily Lolon tuotteita eikä postikuluja tule erikseen ollenkaan, eli suosittelisin tilaamaan sieltä BM:n Fair-pohjan ja sille kaveriksi Lily Lolon kabukisiveltimen.

 30. 32

  sanoo

  Kasvojen aurinkovoiteista haluaisin kysyä, kun tein pari bongausta strawberrynetistä. Kysymys kuuluukin, että osaisitko suositella 25-vuotiaalle sekaihoiselle jompaakumpaa näistä tai muuten vertailla tuotteita;

  ELIZABETH ARDEN Eight Hour Cream Sun Defense For Face SPF 50 50ml/1.7oz ,
  hintaa nyt $18.00

  ja

  Biotherm – Sun Multi Protection Anti Wrinkle Sun Cream SPF30 UVB/UVA+++ 75ml/2.53oz,
  hintaa nyt $16.50

 31. 33

  sanoo

  Neiti 38: Maahantuonti on tosiaan tainnut juuri loppua, mutta onneksi on netti. 🙂

  Anonyymi: Fudgen tuotteista minulla on vain hyvin vähän kokemuksia, joten valitettavasti en nyt osaa sanoa mitään. :/

  Anonyymi: Räplännyt, mutta en vielä ole kokeillut. 🙂

  Shania: Aivan mahtava tuote! Tässä kuussa varmasti arvostelua tulossa. 🙂

  H: Laita hetkeksi hoitoainetta karvoille, niin olettaisin siloittuvan. 🙂

  nanna: Samaa käy täällä aina juuri silloin, kun satun kerrankin luottamaan bloggeriin. :/

  Anonyymi: Erisanin Hoitava puhdistusgeeli on hyvä pesemään, muttei tee ihon pinnasta kuivaa. 🙂

  hanna: Toivottavasti saat jotain irti. 🙂

  Kaisa: Näin minäkin ajattelen. 🙂

  pesusieni: Ei kumpikaan, vaan Fair on se kaikkein vaalein ja sitä ei saa paketteina. Tilaa ihmeessä Feeluniquesta, josta ei tule postikuluja (muista pitää tilaus alle 45 euroa, ettei jää tulliin ja alvit lakea maksettaviksi) ja pohjat näyttävät olevan hieman halvempia. (Täällä tosin LookFantasticin postarit, jos tahdot sieltä silti tilata: http://www.lookfantastic.com/help/Shipping_Costs.html#).
  Oma bM:n kabukini on ollut sopivan pehmeä ja kun tänään juuri silittelin aivan upouutta bM:n kabukia, oli se ihan superpehmeä. JOku tuolla alempana kuitenkin vinkkasi Lily Lolon kabukista, joka on synteettinen ja varmasti aivan ihanan pehmeä ja jota saa myös tuolta feeluniquesta. 🙂

  minikaktus: Oi, kuulostaa herkulta! 🙂

  Emmali: Ei siinä mitään muuta, kun lappua silmille, pidetään hetki ja pyyhitään kevyin vedoin pois. Vähän aikaa sitten juuri kerroin postauksessani itse vielä kostuttavani lapun ensin vedellä, puristamalla ylimääräisen veden pois ja sitten laittamalla poistoainetta lappuun. Ei tuohon oikein mitään jippoa ole. 🙂

  kiukkupussi: Näin vähän itsekin epäilen, mutta toisaalta otin myyjään vasta yhteyttä sen jälkeen kun tuotteet oli jo ilmoitettu postitetuiksi (olisikohan ne lähetty mukamas 4.4. ja otin yhteyttä epäilykseni 6.4.). Saa nähdä, tulevatko koskaan. Epäilen kyllä, etteivät välttämättä tule, mutta odotan suurella kiinnostuksella. 🙂

  Anonyymi: Kiitos kun kerroit, että Lily Lolo on tullut Feeluniqueen, en ollut huomannut! 🙂

 32. 34

  sanoo

  veeveera: En ole yhtään tutustunut noiden sisältöihin tai edes kokeillut Ardenia kädelle, eli en kyllä oikein osaa sanoa asiasta mitään. :/ Itselläni ovat parhaillaan kesken tutkimukset kunnon suojakertoimellisten kasvotuotteiden kanssa.

 33. 36

  sanoo

  ARrrhgh, menin ostamaan Sensain 38 liirumlaarum pidentävän ripsarin, eikä se mitään pidennä! Murr. Vieläkin huonompi kuin reilu puolivuotta vanha Lancome definicils, joka ei sekään mikään mahtava ole. prkl näitä selektiivisiä. onneksi oli edes alennuksessa.

  ensi kerralla kyllä hankin sen max factorin ripsivärin.

 34. 38

  Anonyymi sanoo

  ^ emo, hei, pitkät ja puuduttavat sairauslomat ovat juuri sitä itseään, eikä niihin kertakaikkiaan auta muu kuin nettishoppailu ;)!

  /nanna – viime vuonna sairauslomalla 2kk jalka paketissa minkä jälkeen 1kk käsi paketissa ; tekevälle sattuu ja satutetulla on suuremmat visalaskut 😉

 35. 39

  sanoo

  Voihan siinä olla perää Anonyymi. En ole ollut koskaan pitkällä sairaslomalla. Flunssasairaslomani aloitan kyllä käymällä lääkärissä ja ostamalla pari uutta kynsilakkaa 😉

 36. 40

  Anonyymi sanoo

  Oi, nuo A'kinin tuotteet ovat aivan upeita, varsinkin tuo naamio. Itsellä käytössä myös värjättyjen hiusten shampoo A'kinilta, ja koko merkki on mulla tällä hetkellä HG-statuksessa. Mitä mieltä olet ollut näistä?

  Löysin blogisi tänään ja on ollut todella huippua lukea samanhenkisen ja samoista tuotteista kiinnostuneen ihmisen juttuja, kiitos!

  -Johanna

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *