Nail Lacquer

Kuten teille on varmasti käynyt ilmi, olen viimeaikoina päässyt tekemään Yves Rocherin tuotteiden kanssa enemmän tuttavuutta kuin lähes koko aiemmassa elämässäni yhteensä. Onkin ollut mukavaa löytää ”uusi” merkki, joka on helposti saatavilla, mutta silti ollut tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla työskennellessäni saavuttamattomissani!
Viimeisin kokeilu merkin tiimoilta oli, kun iskin kynsiini blogini kautta saatuja kynsilakkoja.
Kynsilakat ovat paitsi High Color myös High Shine ja se näkyy jo pulloistakin. Paitsi että lakoissa näyttää olevan hyvää pigmenttiä kiiltää pullon lasikin jo niin, että niistä oli lähes mahdotonta saada hyviä kuvia…
Minulla oli kokeiltavinani kaksi uutta sävyä: 23 Mauve Poudre sekä 14 Rose Sompteux.
Mauve Poudre on sävy, jonka kaltaisiin päädyn aina ja toistuvasti. 
Minulla on vastaava sävy usealta eri merkiltä ja silti se on vaan niin ihana sävy etten voi vastustaa sitä. 
Sävy on lila, mutta niin pehmeällä, murretulla ja kauniilla tavalla… oih.
Lakka oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta iskin sitä kynsiini varmuuden vuoksi vielä toisenkin kerroksen.
Lakka ei sisältänyt shimmeriä vaan oli koostumukseltaan creme ja nimenomaan hyvin kiiltävä sellainen.
Tämä on lakka, jollaisiin päädyn kuitenkin usein enemmän syksyä kohti mentäessä ja talven jo saavuttua.
Toinen kokeilemani lakka oli ihana fuksianpinkki Rose Sumpteux, joka oli kuitekin aivan mahdotonta kuvata sen oikeassa syvänfuksiassa sävyssä.
Sävy ei vaan toistunut oikeana missään valossa.
Ei, vaikka kuinka yritin.
Aina se vaan näytti liian punaiselta, haalealta tai muuten vaan väärältä.
Lopulta pääsin jo melko lähelle…
…ja onnistuinkin siinä sitten vihdoin.
 Lakka on nimittäin tehty aiemmin esittelemäni saman nimisen Grand Rouge -huulipunan kaveriksi ja ne ovatkin aivan täydellinen kombo!
5,5 millilitran pulloihin pakatut lakat ovat mielestäni muuten tyädellisen kokoisia, sillä lakkaa riittää, mutta se on myös mahdollista käyttää loppuun joskus. Pidän myös pullon mallista, sillä pitkäkorkkisesta siveltimestä saa hyvän otteen ja koska pullo on kapea, saa lähes kaiken lakan vaivatta käytettyä eikä pullon pohjalle jää paljon hankalasti saavutettavaa kynsilakkamassaa.
Lakat olivat kuivumisnopeudeltaan ja kestävyydeltään melkolailla perustavaraa, eli kuivuivat melko nopeasti ja kestivät ilman päällyslakkaa melko hyvin, mutta kynsien kärkiin tuli kuitenkin melko nopeasti pientä kulumaa, mistä annan niille pienen miinuksen. Tämäkin kuitenkin korjaantuu päällyslakkaa käyttämällä.
Lakkojen koostumus oli sopivan juoksevaa, mutta samalla runsaspigmenttistä. Epäilin alkuun lakkojen siveltimen olevan liian kapea makuuni, mutta se osoittautuikin juuri sopivaksi lakanlevittäjäksi. Sivellin olikin tarkka ja nappasi itseensä lakkaa sopivan määrän.
 Oletteko te kokeilleet Yves Rocherin kynsilakkoja? Mitä olette niistä pitäneet?
(Yves Rocherin kynsilakoilla on hintaa 7,90 euroa.)
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Nuo YR:n lakat on tosi hyvälaatuisia peittäviä. Ainoa mistä en pidä on noi sudit. Tykkään leveämmistä. 🙂

 2. 2

  M sanoo

  Olen kokeillut tuota samaa lakkaa, värinä vain Rose Pastel tai joku sellainen, ihana barbieroosa väri kuitenkin + YR:n pikakuivattajaa. Täytyy sanoa että ei vakuuttanut minua. Rose Pastelia pitää laittaa vähintään kolme kerrosta täydellisen peittävyyden saamiseksi, siksi minulla onkin jo pelkästään neljän käyttökerran jälkeen puolet pullosta käytettynä(mikä sinänsä on hyvä, saapahan "luvalla" ostaa uutta lakkaa :P). Pikakuivattajaa on vaikea annostella ja tuntuu siltä että nimestään huolimatta kuivumisessa kestää aivan järkyn kauan :/ Kolautin sormeni pöydän reunaan n. puoli tuntia pikakuivattajan laittamisen jälkeen ja kas kun meni lakka ruttuun… En voi suositella :/

  • 2.1

   sanoo

   Minäkään en innostunut merkin pikakuivattajasta oikein. Pidän enemmän kovan lakkapinnan muodostavista kuivattajista kuin tuollaisista nesteistä. :/

 3. 3

  sanoo

  Hei! Käytätkö jotain hampaiden valkaisu juttua kun sun hampaat on noin ihanan valkoiset? 🙂 Olisko mahdotonta saada aiheesta postausta jos käytät hampaiden valkaisu liinoja ynm. mitä kaikkia siihen onkaan keksitty..?

  • 3.1

   sanoo

   En ole käyttänyt, mutta kotona itseasiassa odottaa juuri yksi valkaisukitti, josta varmasti postailen sen kokeiltuani.

   Hyvät huulimeikkisävytkin saavat hampaat vaaleamman näköisiksi. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Voisitko pliis kirjoittaa niistä Lumene Lab -tuotteista, en millään viitti ostaa niin kalliita tuotteita ennen kun tiedän mitä mieltä oot niistä. Luotan kovasti arvioihisi nii moni kehumasi tuote on ollut hyvä!

  • 4.1

   sanoo

   Minulla on ehtinyt olla käytössä vasta putsari. Yritän kokeilla naamionkin ensi vapaalla ja kyhätä niistä postausta. Uusi kosteusvoide on myös tarpeen ottaa seuraavilla vapailla käyttöön joten ehkä kokeilen nyt Lumenen LAB-voiteen. 🙂

 5. 5

  sanoo

  Hinta-laatusuhteeltaan kynsilakkojen parhaimmistoa. Sävymaailman suhteen on tietysti laajennettavaa.. mutta punaisten ystäville löytyy koko skaala.
  Tarkoitan juuri näitä kyseisiä pulloja, Luminellen laadusta/kestävyydestä en osaa sanoa. Mutta sinä varmaan osaisit, koska teit postauksen uusista kesämeikeistä… Millaiseksi se retrolakka osoittautui pitonsa puolesta?

 6. 7

  Tine sanoo

  Yvesin lakat ovat kautta linjan hyvin kestäviä, myös Luminellet. Kokemusta n. 20 vuoden ajalta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *