Myynnissä GUESSin kaulakoru

Tänään on sekä ilon että surun päivä.

Ilon päivän päivästä teki se, että sain vihdoin aikaiseksi ostaa itselleni Kalevalan Elegant-kaulakorun.

Olen himoinnut tätä jo piiiitkään, mutten ole koskaan raaskinut ostaa korua itselleni. Nyt kuitenkin selvisin niin mahtavasti eräästä tiukasta paikasta, että koin olevani oikeutettu sen hankintaan.

Suurempaa onnea sai aikaan se, että Tiffanyn riipukseni sopii Elegantin lukkoon täydellisesti. Oi onnea, oi autuutta. (Ja ennen kaikkea oi pinnallisuutta.)

Surun päivän tästä kuitenkin tekee se, että minun on uuden koruni myötä aika sanoa hyvästit vanhalle suosikilleni.

GUESSin vastaavanlaisella paksulla ketjulla varustettu kaulakoru sulatti sydämeni aikoinaan enkä vaan voinut vastustaa sen massiivisessa ketjussa roikkuvaa bling blingiä huutavaa sydäntä.

Koru on ollut minulle hyvin rakas, mutta koska kaikkea ei voi itsellään säilöä, on uuden tullen hankkiuduttava vanhasta eroon.

Päivän tarjous kuuluukin, olisiko joku halukas ostamaan korun minulta pois?

Korun ovh on ilmeisesti n. 90-100 euroa, mutta koska omaani on käytetty jonkun verran, olisin valmis laittamaan lähtöhinnaksi sille 50 euroa.

Sydämen kääntöpuolella on jonkun verran kulumia, mutta ne jäävät tietysti piiloon korua käyttäessä. Koska koru ei ole aitoa hopeaa, saattaa sen ketjussakin olla joissakin kohdissa pientä kulumaa (muttei niin, että olisi itseäni koskaan häirinnyt).

Jos joku kiinnostui korusta, on se myynnissä blogissani maanantaihin klo 23:59 asti. Lähtöhintana on tosiaan 50 euroa ja tarjouksia voi esittää kommenttiosiossa. Jätäthän kuitenkin sähköpostiosoitteesi, mikäli olet halukas ostamaan korun.

Toivottavasti koru löytää uuden ja rakastavan kodin!

Kommentit
 1. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei! Ei nyt liity mitenkään postaukseen mutta käytätkö vielä neulashia? Oisin kiinnostunut siitä mutta palaavatko ripset takaisin entiselleen käytön lopettamisen jälkeen? Jos joskus jaksat niin voisit tehdä uuden postauksen aiheeseen liittyen? 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Kun ripset ovat kasvaneet, on tuotetta käytettävä joka toinen tai joka kolmas päivä, jotta tulos pysyy yllä. Kun käytön lopettaa, ovat uudet, vanhojen tilalle kasvaneet ripset jälleen normaalipituisia. Niin kauan kun ripsien siis haluaa pysyvän pitkinä, on tuotteen käyttöä jatkettava (käyttötahtia vaan voi tosiaan harventaa). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *