Myy mulle jotain kivaa!

Minäpä olen töissä työpaikalla, jossa toisin kuin useammassa muussa, tulee sisään melko useinkin asiakkaita, jotka pyytävät, että myisin heille jotain. Hei eivät ole vailla mitään varsinaista, mutta tahtovat vaan, että myisin jotakin. ”Jotain kivaa, mitä sulta löytyis?”

Jos ehdotat hajuvettä, sanovat he heillä olevan niitä jo kymmeniä. Jos ehdotat mascaraa, sanovat he niitä olevan jo auki viisi. Jos ehtotat luomiväriä, sanovat he, etteivät jaksa käyttää. Jos ehdotat hyvää rajaustussia sanovat he, etteivät he osaa käyttää. Jos ehdotat hyvää meikkivoidetta, sanovat he löytäneensä jo täydellisen. Ja jos ehdotat uutta seerumia, kertovat he käyttävänsä vain kosmetologilla myytävän luottosarjansa tuotteita. Ja niin, huulipunia he eivät käytä ja käsivoidettakaan he eivät tarvitse ja hiustuoteasiatkin ovat jo kunnossa. Ja sitäpaitsi heillä on rakennekynnet ja niissä ranskalainen manikyyri, eli kynsiäkään he eivät lakkaa.

Sen sijaan, että sanoisin kipakasti, että mitä hittoa sinä sitten haluat, vien nämä naiset aina Diorin Crystal Nuden luokse.

Dior Crystal Nude on primer, jota käytetään meikin alla tasoittamassa ihon pintaa ja parantamassa meikin kestoa.

”Minulla on jo primeri!”

”Kyllä madam, mutta se tuskin on mitään verrattuna tähän.”

Crystal nude on kiinteä ja väritön primer-tuote, joka levitetään iholle kosteusvoiteen päälle ja ennen meikkipohjan tekoa. Tuote saa ihon pinnan tuntumaan ihanan pehmeältä ja näyttämään tasaisen sileältä. Meikki levittyy tuotteen päälle kauniisti ja kestää iholla hyvin ja meikin mahdollinen mattaisuuskin säilyy pidempään.

Tässä on kuitenkin yksi pieni jippo, mikä tekee tästä muista eroavan primer-tuotteen.

Tuotteen mukana tulee kaksipuolinen sieni.

Sienen toinen puoli on vaahtomuovia ja tarkoitettu tuotteen levittämiseen kasvoille ennen meikkivoidetta, eli tuotteen varsinaista primer-osuutta varten.

Mutta kuten tarinoissa yleensä, on sienessäkin sitten se toinenkin puoli. Tämä puoli on hieman samettisen nukkainen ja tätä puolta käytetään, kun värittömällä tuotteella tahdotaan taputella päivän mittaa iholta pois kiilto puuterin tapaan, mutta ilman, että iholle tarvitsee lisätä sillä mahdollisesti tummuvaa tai kökkööntyvää varsinaista puuteria.

Kuinka kätevää! Yksi ja sama tuote siis sekä pohjustaa meikin että korvaa päivän aikana puuterin, jolloin meikki ihan oikeasti pysyy koko päivän siistinä ja freesinä.

Tuote on niin erilainen kuin muut primerit ja sen kaltaiselle on varmasti käyttöä, eli lähes poikkeuksetta kaupat syntyvät.

Pakko silti sanoa, että tuote on sen verran outo ja erikoinen, ettei se liiemmin myy ilman esittelyä, mutta parin sanan kanssa sen tarinaa enemmän raotettuna sitä kahmitaan jo hyllystä koko seurueen voimin.

Oletteko kokeilleet Diorin Crystal Nudea?

Kommentit
 1. 5

  Anonyymi sanoo

  olisi kiva jos kertoisit vähän hintojakin, että onko opiskelialla mitään mahiksia ostaa tuollaista 🙂

 2. 7

  sanoo

  Olen kyllä! Ostin tuon n. vuosi sitten jostain netin kautta, ja tuli huomattavasti halvemmaksi. On kyllä mahtava tuote, mutta ei mikään "ilman tätä en voi elää" kuitenkaan.

 3. 8

  Nipsuu sanoo

  Tätä yritin sinulta kirppikseltä ostaa, ja vieläkin kismittää, etten voittanut huutokisaa 🙁

 4. 9

  sanoo

  Ooh, sanon minä! Minun kanssani olisit kyllä tuolla myyntipuheella tehnyt kaupat =) Ilmeisesti primer-tuotteisiin aletaan panostaa yhä enemmän. Nimittäin hiuspuolellekin putkahtelee mitä ihanampia muotoilua pohjustavia suihkeita ja voiteita.

 5. 11

  Anonyymi sanoo

  Enpä ole kokeillut vielä mitään primereitä.Se lorkun studio secrets kiinnostaisi! Sopii varmaan opiskelijabudjettiinkin paremmin 🙂 Minuakin kiinnostaisi miten nämä primerit yleensä sopii voidemaisen vs. mineraalimeikin alle? ja mites pintakuiva & epäpuhtauksiin taipuvainen iho tykkää näistä..

  PS. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa (Karkkipäivän kautta tulin tänne) ja aivan ihanania juttuja täällä! Minun kosmetiikan nälkä on vain pahentunut lähiaikoina eikä blogisi lukeminen auta ollenkaan 😀
  Mutta luulenpa että nykyään ei ole tullut niin paljon hutiostoksia kun tietää jo etukäteen mikä toimii, mikä ei 🙂

  -tiippa

 6. 12

  Anonyymi sanoo

  Imeekö tuo siis rasvan vai pitääkö rasva ensin taputella pois, kuten silloin jos lisäisi puuteria? Kiinnostava tuote kieltämättä 🙂

 7. 17

  Anonyymi sanoo

  Minä kuulun "etsin jotain kivaa"-shoppailijoihin. Mikään ei ole sen parempaa kuin saada joku uusi vinkki, idea jne. Ehkä en ole kaikkein helpoin asiakas 😀 mutta sitäkin varmemmin höpötän hyvää asiakaspalvelua saatuani tietoa eteenpäin. Ja pakko myöntää: monta hyvää "jotain kivaa"-tuotetta on jäänyt vakiokäyttöön.

 8. 18

  sanoo

  Saisit myytyä mulle kyllä mitä vaan:) heti oli käytävä hakemassa tuo kun oon uutta primeria koittannu kovasti metsästääkin.

 9. 19

  Tytti sanoo

  Onkohan tämä miten samankaltainen kuin Benefitin Dr. Feelgood? Kuulostaa vähän samanlaiselta, ilman kaksipuolista vippaa tosin, mutta sitäkin voi laittaa myös meikin päälle.

 10. 21

  sanoo

  Ihan vaan vinkattavaksi lukijoille (vaikka erikseen, eikä kommenttina), että strawberrynet.com myy tätä Crystal Nudea nyt tarjouksessa hintaan 31,50 e, sis. postikulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *