MY IDENTITY YOUTHFULLY ORIGINAL

Seppälä on tuonut valikoimiinsa uuden edullisen meikkisarjan nimeltään MIYO, jonka kaikki tuotteet maksavat alle viisi euroa.
Kaikkia sarjan tuotteita ei lanseerata yhtäaikaa, mutta niitä alkaa pikkuhiljaa tulla kevään aikana lisää.

Itse sain merkiltä kokeiluun mm. pari huulikiiltoa.

Kiss Me Lipgloss sävyssä Flirt on nätti vadelmanpunainen sävy. Olen itse kovasti tämäntyyppisten sävyjen perään, joten tykkäsin sävystä tietysti kovasti.

Kiilto ei tunnu huulilla yhtään paksulta tai tahmaiselta, mikä on varmasti monien mieleen. Kiilto ei toisaalta myöskään ole mikään erityisen kestävä, vaan lukeutuu mielestäni siihen edullisten peruskiiltojen kategoriaan.

Kiillossa on kevyesti shimmeriä mukana, mikä täytelöittää huulia optisesti. Huulet eivät kuitenkaan näytä millään lailla glitterisiltä yms. vaan ainoastaan ”märän täyteläisiltä”.

Tykkäsin sävystä ja lopputuloksesta, mutta hieman paksummat, tahmeammat ja sitä kautta kestävemmät huulikiillot ovat ehkä kuitenkin enemmän omaan makuuni.

Toinen saamani huulikiilto oli puolestaan tuubissa.

Candy Gloss -kiilto sävyssä Cute on tosiaan söpö vaalenpunapinkki sävy.

Kiillossa on huomattavasti enemmän metallinhohtoista shimmeriä kuin edellisessä kiillossa.

Tämäkään kiilto ei ole oikeastaan yhtään tahmainen ja tuoksuu tosiaan aivan karkille. (En tiedä yhtään, miksi minulle tuli mieleen tästä tuoksusta piparkakkukylän koristelu karkeilla joulun aikaan…)

MIYO Kiss Me Lipgloss

Itse olen enemmän applikaattorillisten kiiltojen ystävä kuin tuubikiiltojen, sillä tykkään vaan jotenkin enemmän applikaattoripään tarkasta levittyvyydestä.

Olen kuitenkin aina innoissani, kun Suomen markkinoille ilmestyy uusi kosmetiikkamerkki, joten tämäkin saa minut hieman hihkumaan hilpeydestä.

Oletteko te jo tutustuneet MIYO:n tuotteisiin Seppälöissä?

Omalta kohdaltani MIYO-kokeilut ovat jatkuneet myös merkin tuoksuvilla kynsilakoilla, joista on tulossa juttua myöhemmin!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  En ole kuullutkaan aikaisemmin tämmösestä uudesta merkistä. Pitää käydä katsastamassa Seppälässä 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Heippa,

  olen blogiasi jonkin verran lueskellut -lähinnä aina löytänyt tieni jonkun googlettelun seurauksena ja sitten jäänyt hetkeksi koukkuun, välillä taas meinaa vähän unohtua. Tämä ei johdu blogistasi, vaan minun ajastani ja ajankäytöstäni. Itseasiassa tykkään blogistasi todella paljon. 🙂

  Syy miksi ajauduin taas blogiisi ja ennen kaikkea kommenttiboksiisi on se, että olen tulossa kesäksi laivalle töihin. Tervetuloa töihin -esitteessä muistaakseni oli sinun kuvasi ja tällöin muistin, että olet aiheesta kait joskus kirjoittanutkin.
  Täytyy kyllä sanoa, että jännittää hurjan paljon!! Kuinka totun rytmiin ja siihen, että sieltä laivalta ei oikeasti pääse pois 😀 Lisäksi olen kuullut, että pidempiaikaiset laivatyöntekijät ovat vähän nihkeitä uusia työntekijöitä kohtaan, ainakin tuolla ravintolapuolella. Se taitaakin jännittää eniten. No, en ota mitään ennakkoasenteita. Laivalla tavataan 🙂

  ps. Mitä mieltä olet Ralph Laurenin uusista, naisille suunnatuista Pig Pony-tuoksuista?

  • 4.1

   sanoo

   Hui, tuskin ollut minun kuvaani, mutta hirveästi tervetuloa vaan. Laivatyö on huippukivaa ja varsinkin sen antamien pidempien vapaajaksojen vuoksi. Toivttavasti ravintolapuolella on yhtä kiva meininki kuin meillä kauppojen puolella! 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Liittyen Lontooseen muuttoosi, ei kuulosta kamalan fiksulta ympäristön kannalta lentää työmatkoja.. Ootko ajatellut jossain vaiheessa työskennellä Lontoossa?

  • 5.2

   sanoo

   Kyllähän yhdenkin ihmisen teot merkitsevät. Lentäminen aiheuttaa hillittömät päästöt :/

   Mutta ympäristöstä tuli mieleeni, että kun muutat Lontooseen, niin aiotko sitten ostaa uusiksi kaikki huonekalut yms. kun just oot niistä täällä hankkiutunu eroon?

 4. 6

  sanoo

  Mitäs kummaa, onko nää jotain sukua Maybellinen jokin aika sitten lanseeratulle MNY -sarjalle jossa myös ideana on että tuotteet maksavat kaikki alle 5 €? Huulikiiltotuubi näyttää samalta, kuten jopa logon fontti. Onko nämä samoja tuotteita eri pakkauksissa ja nimillä? Jos näin, niin miksi sitä ei suoraan voi vaan myydä MNY:nä Seppälöissä? Minua hämmentää, siksi kyselyikä. Taidanpa alkaa tästä googlailemaan että mistäs kana pissii kun jäi niin kummastuttamaan 😀

  • 6.1

   Anonyymi sanoo

   Samaa mietin. Ihan saman näköisiä kuin MNY, eritoten tuo logo. Tosin en L'Orealin brändien listaltalta löytänyt MIYOa, että olisiko joku kopio.
   Btw Seppälässä on myynnissä yllättävän ihanaa kosmetiikkaa, jota ei välttämättä saa muualta, esim paljon erilaisia tuoksutettuja vartalolovoita.. Taitavat vaihdella eri halpismerkkejä sykleissä sen mukaan mikä myy.
   -vanilla

 5. 7

  sanoo

  Tuoksulakkoja oon miettinyt hetken aikaa.. Mut kulkisin varmaan sormet nenän edes yleisillä paikoilla ku haistelen kynsiä. Et en sit tiä, kuinka kivalta sekää näyttäis :D:D

 6. 9

  Minä vaan... sanoo

  Multa löytyy tuo vihreä tuoksukynsilakka ja varsin kivaisa oli 🙂 en tosin päässyt tuoksun tai lakankaan kestävyyttä testailemaan kun kynsi katkesi 🙁 mutta ihan mukava tapaus, täytynee ostella noita enemmänkin kun ei tosiaankaan ole hinnalla pilattu 🙂

 7. 10

  Helena sanoo

  Hei noi tuoksulakat kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta! Odotan innolla postaustasi niistä. 🙂 Ja hauskaa vappua näin etukäteen!

 8. 11

  sanoo

  Tottakai jokainen koneessa istuja on mukana vaikuttamassa päästöihin, vaikkei kone ketään vartavasten kuljetakaan. Katsotaan kuitenkin, mitä elämä tuo eteen.

  Lontoossa suuri osa vuokra-asunnoista tulee valmiiksi kalustettuna ja juuri sellaisen mekin tahdomme. Siellä kun olisi mahdotonta yrittää raahata niitä Ikean huonekaluja metrossa… Eli hyvin vähän pyrin tekemään siellä hankintoja, kun ne kuitenkin testamenttaan sitten eteenpäin.

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Eipä ainakaan pikaisesti Googlaamalla näyttäisi olevan L'Orealin brändi. Onkohan tarkoitus tahallaan hämätä ja mitäköhän L'Oreal on tästä mieltä. Puolalainen merkki näyttäisi olevan, puolalaisen Pierre Reneen "pikkusisko".
  Joka tapauksessa tosi kiva, että uudet, pienemmätkin merkit saavat mahdollisuuksia.
  -vanilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *