My Fantasies

Innostuin jonkun aikaa sitten kahmimaan itselleni Victoria’s Secretin myymälästä kasan merkin vartalovoiteita. 
Käytän joka päivä vartalovoidetta rinnustalta nilkkoihin, joten niitä myös kuluu sitä tahtia. Tämän vuoksi uskalsinkin käyttää hyväkseni tarjouksen, jossa sain viisi VS:n vartalovoidetta 25 punnalla.
En tietenkään myöskään osannut lopettaa hommaa siihen, vaan lyöttäydyin kimppaan shoppailukaverini kanssa ja yhdistimme viiden kimppaa varten voimamme, joten minulle kotiutui yhteensä seitsemän VS:n vartalovoidetta hintaan viisi puntaa kappale kaverini tyytyessä kolmeen hajuveteen. 
 
Loistava diili, jos minulta kysytään!
Minulla on aiempiakin kokemuksia merkin vartalovoiteista, sillä olen ostanut niitä itse Heathrown lentokentältä silloin, kun en asunut vielä Suomessa. Myös äitini on tuonut minulle yhden vartalovoiteen joskus ulkomaantuliaisena.
Nyt kun olen lotrannut ristiin eri VS:n vartalovoiteilla tuoksuja ja koostumuksia varioiden, olen vihdoin saanut hyvän yleiskuvan merkin vartalotuotteiden koostumuksista.
Suosikkejani ovat olleet purkissa tulevat vartalovoit, mutta koska purkit ovat selkeästi metallinhohoisempia tuubeja tylsemmän näköisiä ja hieman vähemmän tavaraa sisäänsä vetäviä, ovat suosikeikseni muodostuneet tuubeissa tulevat VS Fantasies Hand & Body Creamit.
 Näiden metallinhohoisina hehkuvat pakkauksetkin ovat jotenkin vaan niin uskomattoman nättejä!
Mango Temptation on nimensä mukaisesti hyvin mangon tuoksuinen. Mukana on myös hibiscus-kukkaa, mutta lähinnä tämä tuoksuu minusta hieman kukkaiselle mango Piltille, mutta silti jotenkin sopivan seksikkäällä, eikä lapsenomaisella tavalla.
Sensual Blush on puolestaan todellakin sensuellimpi tuoksu ja sen puiset sävyt yhdistettynä kukkaiseen vaalenpunaiseen lootukseen (?) tekevät tuoksusta ihanan pehmeän, naisellisen ja viettelevän.
Pure Seductionista löydän jälleen sen saman pienen Frisco-limu hengen, jonka aikoinaan löysin saman merkin Love Spellistä. Ehkä se on se näitä yhdistävä punainen luumu? Pure Seduction ei ole mielestäni kylläkään mikään erityisen viettelevä tuoksu, sillä freesia tuo siihen raikkautta eikä tuoksu ole samalla lailla pehmeän sensuelli kuin mitä esimerkiksi Sensual Blush on. Makuasia toki.
Hello Darlingin tuoksua on vaikeaa kuvailla, sillä en todellakaan tiedä, mille valkoinen nektariini tai pioni tuoksuvat. Tässä on kyllä ehkä sellainen tuoksu, jonka voisin valkoiselle, pehmeälle nektariinille kuvitella ja mukana on pientä kukkaisuutta, mutta tuoksu on jälleen enemmän sellainen vain hieman makea, mutta etupäässä raikas kuitenkin. Omaan nenääni tämä on ehkä hieman liian äklönhedelmäinen (muttei kuitenkaan mitenkään escadamainen). 
Aqua Kiss on näistä viidestä tuoksultaan selkeästi raikkain, mistä toki jo nimikin antaa viitettä. Ehkä tämä nyt tuoksuu sille freesialle sitten? Tuoksu on kukkaisen vesimäisen raikas ja kun oikein mietin tuntuu minusta, että Victoria’s Secretillä usein tuoksuu nimenomaan tällaiselle…? Pidän tästä itse kovasti juuri siksi, ettei tämä ole liian makea.

Kuten sanoin, ovat nämä Ultra-Moisturizing Hand and Body Creamit omia shoppailusuosikkejani.

Niiden koostumukset ovat ihanan täyteläisiä ja rasvaisia ja ne tekevät omasta kuivasta ihostani ihanan pehmeän. Pidän nimenomaan siitä, ettei kosteusvoide tunnu täysin katoavan iholta, vaan että iho tuntuu voiteen imeytymisen jälkeenkin vielä hieman rasvatulta, muttei suorastaan rasvaiselta.
Ostin kokeilun ja vertailun vuoksi myös kaksi Hydrating Body Lotionia, jotka ovat koostumuksiltaan hieman Ultra-Moisturizing Hand and Body Creameja ohuempia.
Nämä riittävät periaatteessa pitämään ihoni pehmeänä ja kosteutettuna, mutta eivät riitä elvyttämään sitä henkiin, mikäli ihollani on menossa paha kuivakausi.
Enchanted Applen nappasin hyllystä ihan vaan siksi, että rakastan kaikkea omenaan liittyvää ja tämä kausituotteena tuleva tuote oli tuoksulinjan ainoa saatavilla versio sillä hetkellä.
Kukkaisen omenainen vartalovoide oli herkullisen tuoksuinen, sillä se oli samaan aikaan paitsi kirpsakan omppuinen, myös hieman makean kukkainen. Pidin tämän tuoksusta kovasti, mutta olisin mielummin ottanut tämänkin täyteläisemmällä koostumuksella.
Midnight Daressa tuoksuvat vadelmat ja pehmeä santelipuu ja pidin sen marjaisasta pehmeydestä kovasti. Tämä tuoksuu paljon, muttei silti liikaa omaan nenääni.
Omaan makuuni nämä lotionit ovat kuitenkin tosiaan liian kevyitä, sillä nämä imeytyivät lupaustensa mukaisesti iholle todella hyvin eikä iho jäänyt yhtään rasvaisen tuntuiseksi. 
Suosittelenkin näitä versioita niille, jotka eivät rasvaisuuden tunnusta ihollaan niin välitä.
Eri tuoksuisten vartalovoiden, -voiteiden ja -emulsioiden välillä ei ole käytännössä koostumuseroja, eli esimerkiksi kaikki tuubeissa tulevat vartalovoiteet ovat keskenään yhtä täyteläisiä tuoksusta riippumatta. 
Kanattaakin siis valita ensin oma suosikkituoksu ja päättää sitten, kuinka täyteläisenä tai kevyenä versiona tuoksun kosteusvoiteen tahtoo hankkia vai tahtooko vain tyytyä itse hajuveteen tai fragrance mistiin vai riittääkö ihan vaan suihkugeeli tai kuorinta.
Itse en osaa valita näistä mitään ylivoimaista suosikkiani, jolle tahtoisin aina tuoksua, sillä tykkään kovasti vaihdella eri tuoksujen välillä. Kaikissa kun tuntuu olevan jotain kivaa juuri jollakin tietyllä hetkellä!
Normaalisti yksi tuote maksaa ainakin Lontoossa £11, mutta merkillä on yleensä voimassa kimppatarjouksia, joissa 25 punnalla voi yhdistää viisi erilaista Fantasies-tuotetta (sisältäen vartalovoiteet, suihkugeelit, kuorinnat, hajuvedet sekä tuoksusuihkeet).  Itse koen, että £11 on liian kova hinta merkin yksittäisistä tuotteista (hajuvesiä lukuunottamatta), mutta tällaisina kimppatarjouksina viiden punnan kappalehinnalla ostelen näitä mielelläni toistekin.
Victoria’s Secretin vartalotuotteita ei valitettavasti saa vielä Suomesta eikä merkin nettiputiikkikaan toimita niitä Suomeen, joten tuotteiden hankinnassa on käytettävä luovuutta. Tuotteita voi metsästää itselleen eBaysta tai Amazonista ja niitä voi ostaa USA:n ja Canadan lisäksi ainakin Englannista, Puolasta sekä muutamasta Etelä-Amerikan maasta sekä jopa Bahrainista. (Lisää ostovinkkejä saa jakaa komenttiosiossa vapaasti!)
Ovatko Victoria’s Secretin vartalotuotteet teille tuttuja? Oletteko tykästyneet johonkin ihan erityisesti? Koetteko ne hypetyksensä arvoisiksi vai ylihinnoitelluiksi?

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Multa löytyy tuo Hello Darling -body mist, ostin huhtikuussa Stratfordin Westfieldin myymälästä ja tykkään tosi paljon, yksi käytetyimmistä tuoksuistani. En nähnyt noita Fantasies-sarjan tuotteita ollenkaan siellä Bond Streetin myymälässä, vaikka oli muuten isompi.

 2. 3

  sanoo

  Kuulemani mukaan Reykjavikin lentokentällä on pieni Victoria's Secret's -putiikki, ja pieni valikoima myös kosmetiikkaa. 🙂 Olen siis kerran tällaisella voiteella rasvannut käteni kylässä. 😀 Pitihän toki alkaa kysellä, mistä tuotteet on hankittu. Haluisin testailla lisää!

  • 3.1

   sanoo

   keflavikissä on myös arrival -puolella ( siinä laukkuhihnan vieressä ) iso tax free -kauppa missä on VS: ia parin ison standin verran 🙂

  • 3.2

   Anonyymi sanoo

   Prahan lentokentällä on myös pieni Victoria's secretin liike lähtevien lentojen puolella. Liike on tosiaan pieni ja nimenomaan vartalotuotteisiin ja kosmetiikkaan panostava. Alusvaatteita sieltä ei kannata lähteä metsästämään. 🙂

 3. 5

  sanoo

  Tulee mieleen, kun kerrot usein kuivasta ihosta. Itse atooppisesta ihosta ja eritoten talvisin kuivuvista sääristä kärsineenä haluaisin vinkata, että sisäinen rasvaus auttaa myös tehokkaasti. Oliiviöljy, kookosöljy, jne… tyrniöljy ja kalaöljy myöskin ovat hyväksi koko elimistölle ja limakalvoille.

  Kevyttuotteet vähemmälle ja rasvaa suuhun! 🙂

  Sorry välipuhe, oli pakko saarnata aiheesta! 🙂

 4. 10

  Anonyymi sanoo

  Alkaa kyllä vähän ärsyttää nämä kuvamäärät. Oletan että olet kirjoittanut juttuja jo valmiiksi ja ehkä silloin laitoit paljon kuvia. Onko asia muuttumassa? Ei muuten mutta on nämä päivitykset hieman vaikealukuisia kun kuva – pari lausetta – kuva… Yms. Tähänkin juttuun olisi aivan hyvin riittäny yhteiskuva kaikista ja sitten inceistä…

  • 10.1

   sanoo

   Tämä on täysin makuasia, sillä minusta ei olisi riittänyt. Näiden tuotteiden juttu kun ovat ehdottomasti ihanat pakkaukset. Eli välillä enemmän ja välillä vähemmän kuvia, kaikkia kun ei voi aina miellyttää. 😉 Toisissa postauksissa joku aina toivoo lisää kuvia ja toisissa joku vähemmän, eli minun on mahdoton saada aikaan kaikkia miellyttävää balanssia ja siksi menenkin omassa blogissani oman maun mukaan. Mutta ymmärrän kyllä, jos hidas lataaminen ärsyttää! 🙂

  • 10.2

   Anonyymi sanoo

   Munkin mielestä 27 kuvaa yhdessä postauksessa on vähintään puolet liikaa. Pakkausten visuaalinen ilme kävi kyllä selville viimeistään kymmenennen kuvan kohdalla. 🙂 Jos tuotteita on noinkin monta kuin tässä postauksessa, ja haluaa kuvata kaikkien ilmeen ja incit, tuotteita kannattaa ehkä jakaa useampaan postaukseen, ettei luettavuus kärsisi ihan älyttömästi. Parempi varmaan tehdä kaksi postausta, jotka joku jaksaa lukea, kuin yksi, jota ei viitsi selata loppuun ja kaivaa tekstinpätkiä välistä.

   Jokainen saa tietysti toivoa mitä haluaa, ja Virve tekee postaukset oman makunsa mukaan, mutta se, että blogin luettavuus kärsii (ja siinä samalla ainakin oma intoni blogin lukemiseen – eikä vain Ostolakon, vaan muidenkin kuvaoksennuksiin rakastuneiden) on tosiasia, ei makukysymys. Nämä kun ovat perusasioita (ks. mikä tahansa opus verkkosivujen tekemisestä / hyvän blogipostauksen koostamisesta / taitosta / tms).

   Kyse ei siis niinkään ole hitaasta lataamisesta kuin siitä, että lukijan kiinnostus lopahtaa, kun lukeminen vaikeutuu liikaa. Luulen, että sitä näillä palautteilla ajetaan takaa – näitä kun on näkynyt nyt useammassa postauksessa.

   t. Johanna

  • 10.3

   sanoo

   Minä tykkäsin tämän postauksen kuvapaljoudesta! Toki palautetta on aina ok antaa, mutta siksi halusinkin sanoa, etten kokenut tässä olleen liikaa kuvia. Paljon, mutta juuri sopivasti silti. 🙂

   Jos ei Johannaa miellytä, niin sitten on ok, että Johanna jättää lukematta. Virven blogihan tämä on.

 5. 11

  Anonyymi sanoo

  ahhh, victoria secretsin tuoksut ja noi rasvat on ihania! mulla on 7 purkkia bodymistejä ja 1 rasvapurkki, toi midnight dare metallinhohtoisessa tuubissa :3

 6. 12

  Anonyymi sanoo

  Kööpenhaminan lentokentällä on peräti kaksi Victoria's Secret -liikettä, nimenomaan myyvät kosmetiikkaa ja asusteita siellä ja vain kapeaa valikoimaa alushousuja.

 7. 13

  sanoo

  Turkin Bodrumin lentokentällä oli myös Victorias Secret, yllätti positiivisesti pari viikkoa sitten! 🙂

 8. 16

  sanoo

  Mun mielestä noi näyttävät (pakkaukset ja tuubit) ihan joltakin H&M tyylisiltä vartalovoide tuubeilta… 🙂

 9. 17

  Anonyymi sanoo

  minä tilasin VS:n omilta verkkosivuilta suihkugeelejä ja vartalonkuorintaa 🙂

 10. 18

  sanoo

  Victoria's Secret on parhautta! Onneks oon menossa Jenkkeihin elokuussa niin voi raahata taas matkalaukullisen tavaraa tuolta 🙂 Siellä kun noi tulee melkeen vielä halvemmaks kun ne on yleensä 5/25$! Pari hajuvettä kotiutin myös Milanon lentokentältä 12,5 euron hintaan 🙂

  Emmi L.

 11. 21

  M sanoo

  Kyllä minä vain olen saanut noita voiteita ainakin tilattua suoran VS:n sivuilta. Body mistejä ja hajuvesiä ei luonnollisesti saa tilattua. Mutta samaa tarjousta olen itsekin hyödyntänyt, 5 tuotetta 25 dollarilla, kelpaa! 😉 Nykyään ei tietenkään viitsi tilailla ihan Jenkeistä asti kun on se 22 euron raja nykyään… -_-

 12. 22

  strange sanoo

  oon ostanut victoria's secretin tuotteita kööpenhaminan lentokentältä, siellä oli vs:n putiikki 🙂

 13. 23

  Anonyymi sanoo

  Myös minä olen tilannut VS:n omilta sivuilta rasvoja ja kuorintoja, joten kyllä ne ainakin puolisen vuotta sitten toimitti niitä Suomeen. 🙂

 14. 24

  Kattiiii sanoo

  Pakko hyökätä ketomaan, että mysö Arlandasa Tukholmassa on nyt oma VS 😉

 15. 25

  Anonyymi sanoo

  Ostin juuri omani Milanon Malpensan lentokentältä hintaan 14 euroa per tuubi… Mutta pakko oli saada kokeiluun 🙂

 16. 26

  sanoo

  Oi sitä onnea, kun Amsterdamin lentokentällä löysin Victoria's Secretin. Ja vieläpä sieltä Plazalta eli pääsen sinne milloin vain (en tiedä onko siellä toista kauppaaa missään). Eli juu, tykkään näistä vartalotuotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *