My Beauty Diary

Nyt on taas muutamat My Beauty Diaryn naamiot testattu ja käyttökokemuksia olisi kerrottavana.

Cooling maskin luvataan kosteuttamisen lisäksi nimensä mukaisesti viilentävän, pehmentävän ja rauhoittavan. Naamio tuoksui mielestäni ihan kevyesti mustikkajogurtille, mutta ei kuitenkaan ilmeisesti sisältänyt mustikkaa.

Aluksi tämä tuntui todella ikävästi aika-ajoin silmissä ja pisti ne hieman vuotamaankin, vaikken tätä kovin lähelle silmiäni laittanutkaan. Tunne kuitenkin helpotti pikkuhiljaa.

Tämä naamio jätti ihon mukavan kosteutetuksi ja pehmitetyksi, mutta en huomannut mitään sen viilentävempää efektiä kuin muidenkaan sarjan naamioiden kanssa (jotka ovat kaikki selkeästi viilentäneet iholla). Kyllä tämä rauhoitti ihoa, mutta ei tästä silti tullut minun suosikkiani jostain syystä, vaikka hyvin tuntuikin kosteuttavan.

INCI: Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Propylene Glycol,Aloe Extract, Licorice Extract, Hyaluronic Acid, Seaweed Extract, Methyl Paraben, Algae-Yeast Complex, Bio-Active Silanols, Lecithin, Nanospheres 100, Vegetal Collagen, Citric Acid, Peppermint Extract, Arnica Extract, Menthol, Laminaria, Triethanolamine, Green Tea Extract, Gingko Bildoa Extract, Marigold Extract, Elderberry Extract, Butcher broom Extract, Propyl Paraben, Phenoyethanol, Xanthan Gum, Tween 20, Carbomer, Sodium Hydroxide, Ethanol, Methyl Lactate, Perfume.

Toinen ihoani ilostuttanut naamio oli Bulgarian White Rose Mask:

Naamio sisältää aloe veraa, lakritsia, kiiviä, ananasta, bulgarian ruusua, kurkkua, hyaluronihappoa, glyceriniä… hirvittävän läjän kaikkea mukavaa, siis. Tämän luvataan kosteuttavan ja heleyttävän sameaa ihoa. Naamio tuoksuu ihanasti ruusulle.

Jälleen kerran naamio tuntui viilentävän ihoa mukavasti ja nousi muutenkin yhdeksi suosikikseni My beauty diaryn naamioista. Iho oli käytön jälkeen mukavan heleä, kosteutettu ja pehmeä ja tuntui ihastuttavan sileältä. Ei ehdottomastikaan mitään pahaa sanottavaa ja voin suositella tätä kuivemmalle sekä pintakuivalle iholle.

INCI: Purified Water, Vegetal Collagen, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Algae, Propylene Glycol, Aloe, Licorice, Kiwi, Arnica, Pineapple, Bulgarian Rose Water, Cucumber, Hyaluronic Acid , Nanospheres, Bio-Active Silanols, Carbomer, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Triethanolamine , Tween 20, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Perfume.

Kolmas kokeiltu naamio oli Q10 Rejuvenating mask:

(Olen kyllä varma naamioitteni aitoudesta, mutta naamiopussin yhden kirjaimen kirjoitusvirhe mietityttää silti. Onneksi googlettelu paljasti muidenkin aidoissa naamioissa tuon kirjoitusvirheen.)

Naamion luvataan paitsi kosteuttavan myös sisältävän antioksidantteja, vaikuttavan ikääntymisen merkkeihin ja napakoittavan ihoa.

Alkaa jo kuulostaa tylsältä ehkä, mutta tämäkin oli omalle iholleni aivan loistava. Kosteutti hyvin, pehmitti ja rauhoitti ja jätti ihon todella heleäksi. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote enkä keksi tästäkään mitään pahaa sanottavaa.

INCI: Purified Water, Vegetal Collagen, Glycerine, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Aloe, Licorice, Comfrey, Lemon, Carnitine, Ubiquinone, Lecithin, Algae-Yeast Complex, Cucumber, Hyaluronic Acid , Nanospheres, Bio-Active Silanols, Carbomer, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Triethanolamine , Tween 20, Methyl Paraben, Butyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Perfume.

Neljättä tähän satsiin mahtuvaa kokeilemaani naamiota eli Apple Polyphenol Maskia en uskaltanut kokeilla ennen rottakuurini loppumista, sillä se on tarkoitettu supistamaan ihohuokosia ja tasapainottamaan talineritystä. Tämän pitäisi ilmeisesti myös poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta.

Käytön jäleen iho tuntui pehmeältä ja jälleen mukavan viileältä eikä sitä kiristänyt yhtään. Iho tuntu muutenkin hyvin sileältä ja miellyttävältä enkä oikein huomannut mitään merkittävää eroa suurimpaan osaan testaamistani sarjan naamioista. Hyvä naamio siis, vaikken otakaan kantaa ihohuokosten supistamiseen tai talinerityksen tasapainottamiseen. Ainakaan mitään selkeää efektiä ei niiden osalta ihollani syntynyt näin yhden käyttäkerran jälkeen. Kuivattanut tämä ei ainakaan missään tapauksessa, kuten monet vastaavaa efektiä lupaavat tuntuvät välillä tekevän.

INCI: Purified Water, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Water cress Extract, Glycerine, Apple Extract, Algae Extract, Nanospheres, Aloe Extract, Albumin, Hibiscus Sabdariffa Extract, Bladder wrack, Gentian Extract, Hyaluronic Acid, Arnica Extract, Bio-Active Silanols, Lemon Extract, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Butyl Paraben, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Tween 20, Lactamide, Fragrance.

Käytettyjen naamioiden lisäksi minulla olisi esitellä yksi loppunut kuorinta, nimittäin Lumene Natural Coden Skin Purifier Face Scrub:

Tässä on kyllä kosteuttaviakin aineita mukana, mutta jotenkin tämä tuntui silti vähän liian tujulta omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni. Tästähän on poistettu säilöntäaineina käytetyt parabenit ja ne on ilmeisesti korvattu alkoholilla, mikä toki tuo hieman lisää potkua tuotteeseen (yhdessä mm. kuorivan salisyylihapon, huokosia supistavan piharatamon sekä ihoa virkistävän ja puhdistavan kanelin kuoresta saatavan uutteen kanssa).

Kuten sarjan muutkin tuotteet, on tämäkin paras normaalista rasvaisemmalle iholle. Kuorinta kuori mukavasti, mutta jotenkin tämä tuntui raikastavan ja freesaavan fiiliksensä kanssa vähän liiankin freesavalta minun ihollani. En itse niinkään välitä tällaisen fiiliksen jättävistä tuotteista, mutta tämä on toki täysin makuasia ja niille, jotka tahtovat oikein fressin ja raikkaan lopputuloksen jättävän kuorinnan, sopii tämä varmasti hyvin. Kuivempi-ihoisia kehotan tosiaan silti pysymään kaukana tästä tuotteesta.

Oletteko kokeilleet tätä? Tai onko jollekin tullut kokemuksia My Beauty Diaryn naamioista sitten viimeisimmän sarjaa koskeneen postauksen?

(Ai mitkä ihmeen My Beauty Diaryn naamiot? Lue täältä.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vaikuttaa todella hauskoilta nuo naamiot, haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla niitä! Sä tilasit nämä eBaysta, vai? Jos, niin olisiko sulla linkkiä samaan myyntikohteeseen tms? Oon itse todella huono spottaamaan huijaukset, kun en ole niin hirveästi netissä ostellut. 😀

 2. 2

  sanoo

  JLCHARLOTT4: EBay näyttää vain 60 päivää taaksepäin ostohistoriaani, eli en tiedä enää, keneltä setin ostin. :/

 3. 3

  kaisa sanoo

  hei, minulla olisi yksi postausehdotus.. 😀 varmasti moni muukin kuin minä miettii nyt kevään ja kesän tullen, että mitkä ovat niitä hyviä vedenkestäviä meikkejä tai aurinkorasvoja tai itseruskettavia ym. joten, minua ainakin kiinnostaisi postaus jossa esittelisit itse hyväksi toteamasi vedenkestävät meikit ja itseruskettavat sun muut 'kesätuotteet' 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Huh, nyt tosiaan tiedän mitä tarkoitit kun sanoit näyttäväsi suomuhirviöltä.. Aloitin noin viikko sitten itsekin tuon kuuluisan rottakuurin ja iho on kyllä nyt aivan järkyttävän näköinen. Pitää toivoa että tuo tehoaa.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Mitä silmänympärysvoidetta suosittelisit yli 50-vuotiaalle joka tahtoo kiinteytystä ja ryppyjen ehkäisyä, hinta alle 30e? Vai saako hinnalla toimivaa tuotetta? Jos ei niin joku muukin käy.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Löysin äskettäin blogisi ja olen tykännyt todella paljon lukea erityisesti tuotearvioita. Jo nyt on löytynyt muutama suosikki, jonka hankkimista harkitsen (mm. mineraalimeikeistä).

  Ihonhoitopuolella en kyllä voi kuin ihmetellä kuluttamiesi tuotteiden määrää. Onko iholle oikeasti hyväksi, että sitä ylihoidetaan altistamalla sitä jatkuvasti erilaisille voiteelle, kuorinnoille ja naamioille?

  Itselläni on vielä näin 35-vuotiaana tasaisen kaunis ja kuulas iho, ja olen aika varma että se on tulosta säännöllisestä, mutta suunnitelmallisesta ja hillitystä ihonhoidosta. Kulutan vuodessa n. kaksi purkkia yö- ja päivävoidetta, yhden kuorintavoiteen, kaksi silmänympärysvoidetta ja mahdollisesti yhden kasvonaamion. Puhdistuotteitakaan en kahta purkkia enempää saa kulutettua. Pari kertaa vuodessa käyn myös kosmetologilla.

  Ymmärrän toki harrastuksesi ja kuvailit äskettäin mielenkiintoisesti, kuinka se innostaa ja antaa sinulle iloa. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, että osa iho-ongelmistasikin voisi johtua ylenpalttisesta kosmetiikan kanssa läträämisestä? En ole alan asiantuntija, mutta näin maalaisjärjellä kuvittelisin, että kohtuus tässäkin palkitsisi.

  T: Anne

 7. 7

  sanoo

  Mulla on ollut tuota Lumenen kuorinta-ainetta. Ylipäänsä tykkäsin edellisestä purkista enemmän, mutta luulin tykkääväni tuostakin siihen asti, kun olin pari kertaa käyttänyt Dermosilin Primo -kuorinta-ainetta. Sen jälkeen tuon rakeet ovat isoja ja tuoksu jotenkin pistävä. Naamiointia pitäisi kyllä muistaa harrastaa useamminkin, niin sais maksimaalisen hyödyn irti.

 8. 8

  sanoo

  kaisa: Kasvoille tarkoitetuista aurinkovoiteista on ainakin tulossa juttua, muut mietinnässä. 🙂

  Anonyymi: Tsemppiä! :/

  Anonyymi: Suosittelisin esimerkiksi hyvin kosteuttavaa, mutta imeytyvää Weledan Villiruusu silmänympärysvoidetta. Kosteuttaa ja pehmittää hyvin. Oikeasti ryppyjä (pysyvästi) siloittavaan silmänympärysvoiteeseen en ole vielä törmännyt. :/

  Anne: Olen tänä vuonna kuluttanut tammikuussa loppuun yhden kosteusvoiteen, jota käytin kaulavoiteena, jonka jälkeen käytin yhden 15 ml purkin myös kaulavoiteena. Tammikuussa minulta myös loppui silmänympärysvoide. Tämän lisäksi minulta on loppunut yksi yövoide ja yksi kevyt silmänympäryssticki sekä muutama hoitoseerumi. Tämä on ainoa kuorinta, joka minulta on tänä vuonna loppunut.
  Ihmisillä on jostain syystä se käsitys, että läträisin tuotteilla kellon ympäri, vaikka laitan vain aamulla ja illalla kosteusvoiteet (kasvoille, kaulalle silmänympäryksille, välillä seerumin) ja kuorin ihoni sen normaalit 2 kerttaa viikossa sekä käytän naamiota kerran pari viikossa. Meikit otan pois kerran päivässä ihan niin kuin kehotan muitakin meikkaavia ihmisiä tekemään. En siis koe tätä millään lailla rasitteeksi iholle, sillä ihon kosteutus ja hoito on minusta hyvin suositeltavaa.
  Oma ihotyyppini on kuiva, ja vaikka kuinka jättäisin esimerkiksi vartaloni kosteuttamatta, ei se muuta ihotyyppiäni yhtäkkiä normaaliksi. Jos en kuori ja kosteuta, hilseilee ihoni irti. (Mikä korostui aknelääkekuurini aikana todella pahasti ja vaati ekstahoitoa.) Kasvoillani käytän melko vähän meikkiä. Kiinnostaisikin siis tietää, mikä on tätä "jatkuvaa läträämistä"? Huulimeikkien ja kynsilakkojen käyttö niin, että ne loppuvat? Vai mascaroiden käyttö? Vai hoitoaineiden käyttö hiuksissa? Vai suhkugeelien käyttö suihkun yhteydessä? Jos oikein seuraat loppuneita tuotteita, saatat huomata, että lähinnä minulta kuluu tosiaan loppuun huuli- ja silmämeikkejä sekä kynsilakkoja ja vartalovoiteita (joita ilman ihoni vain hilseilee).
  Tämä kommentti ei ollut tarkoitettu mitenkään henkilökohtaisesti, mutta koska moni tätä miettii, niin vastasin sitten oikein kunnolla. 🙂

 9. 9

  kikka sanoo

  Ihon hoitoon kuuluu puhdistus ja kosteutus aamuin illoin ja joka näin ei tee, tekee hallaa itselleen ja iholleen. Joillakin on kuiva/erittäin kuiva iho, joka vaatii enemmän hoitoa, joillakin taas rasvainen, jolle riittää kevyempi perushoito.

  Jos ostaa litran pönikän kosteusvoidetta ja käyttää sitä säästellen, se riittää varmasti vuodeksi, pienempi kuluu taas nopeammin ja vielä jotkut voiteet ovat riittoisempia kuin toiset. Esim. Kanebot maksavat kauheasti, mutta riittävät pitkään ja taas joku Lancomen voide loppuu parissa, kolmessa viikossa.

  Olen reilusti yli 50v. ja saanut aikoinani kosmetologin koulutuksen tekemättä päivääkään alalla töitä. Silti kosmetiikka on aina "lempilapseni". Kun luen blogiasi, palaan ajassa taaksepäin ja löydän itseni yhtä innostuneena ja kokeilunhaluisena kuin sinäkin, kaikkea piti olla ja uutuudet kokeilla.En muista että koskaan olisin ollut meikkaamatta ja hiukset hapsottaen paitsi joskus ollessani angiinassa ja puoli tajuttomana.

  Toivon, että kaikki nuoret hoitaisivat ihoaan ja itseään ja tässä sinä annat oivia niksejä ja neuvoja sekä värikosmetiikan että hoitavan kosmetiikan osalta. Teet hienoa työtä blogissasi! Minua ilahduttaa suuresti se, että osoitat myös ns. marketkosmetiikan ja edullisten, jopa halpojen tuotteiden olevan hyviä ja käyttökelpoisia.

  Mukavaa ja iloista vappua ja pirteää kevättä sinulle!

 10. 10

  vähän meikkaava sanoo

  Minä myös rakastan näitä sinun kosmetiikkajuttujasi ihan kautta linjan. En ole saanut käsitystä, että jotenkin läträisit tuotteillasi tolkuttomasti. Jos vaikka tekisitkin niin, niin meillehän jutut kelpaa ja joka tapauksessa asia on ihan täysin omassa harkinnassasi. Se ei kuulu kaiken maailman besserwissereille pätkän vertaa. Menkööt marisemaan muille palstoille.

  Tällä palstalla näyttää olevan kuukausittain lukijoita 110 000, joten kiinnostusta riittää. 110 000 kävijää ei vaan voi olla väärässä 🙂

 11. 11

  sanoo

  Hei!
  Mun mielestä olisi tosi kiva lukea siitä, miten pyörität Ostolakossa-blogia. Sulla täytyy olla kauheasti eri kansioita koneella vaikkapa pelkästään kynsilakoille, ja miten päätät,mitä esittelet? Onko sinulla muistio, mistä olet kertonut ja mistä olet aikeissa kertoa? Olisi hurjan mielenkiintoista!

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Hei satutko tietämään missä myydään Revlonin tuotteita? Mulla on ollut jo pitkään etsinnöissä Revlonin ColorStay-meikkivoide eikä mistään tunnu löytyvän! Ennen Anttiloissa myytiin Revlonia mutta enää ei sielläkään…

  Blogisi on ihana! Jatka samaan malliin!

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Mitä sanoisit, mikä meikkipohja sopisi sekaiholle? Olen yleensä käyttänyt päivittäiskosmetiikan puolen meikkejä. 🙂 Osaisitko lisäksi suositella jotain pohjustajaa tai kasvorasvaa, jolla saisin mattapintaisen kasvojen ihon? Onko esim. Lumenen pohjustaja hyvä? 🙂

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Moi Virve,
  Sain tänään reseptin juurikin siihen sinunkin syömääsi "rottakuuriin" ihon ylenpalttisen rasvoittumisen ja epäpuhtauksien vuoksi. Uskon lääkkeen auttavan ongelmaani muuten, mutta jäin miettimään, että supistaako se kasvoissa aukkoina ammottavia ihohuokosia? Huokoseni ovat laajentuneet runsaan talituotannon vuoksi, niin mahtavatko ne supistua kun talintuotanto vähenee? Kiitos vastauksesta jo etukäteen
  -Emma

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Moi,
  mäkin tykkäisin läträillä kosteusvoiteilla ja muilla mömmöillä, mutta mun iho ei tunnu tarvitsevan kosteutusta yhtään, joten rasvailen aika harvoin. Tarvitseeko silloin siis edes kosteuttaa?
  Toinen kysymys, miten korostuspuuteria käytetään? Onko se erilaista mitä poskipuuterit (ei hitto nyt on sanat kateissa! mikähän tuonkin nimi oli oikeasti)?
  -Emmi

 16. 17

  KAISUUUU sanoo

  Heippa Virve!

  Nämä mun kysymyksen eivät nyt liity yhtään tähän postaukseen, mutta olisiko sinulla suositetta jotain luomiväriä tai muuta tuotetta joka sopisi erityisesti kulmien alle laitettavaksi korostukseen? Pohdin myös, että mitä minun tulisi tehdä kun tilasin feel uniquesta bare mineralsin starter kitin eikä se ole vieläkään saapunut vaikka tilauksesta on jo 16 päivää. Ajattelin tänään laittaa viestiä sinne päin. Onkohan mahdollista, että se on tulossa myöhässä tuhkapilven aiheuttamien ongelmien takia vai vain kadonnut, koska sain kuitenkin ilmoituksen, että tilaus on heidän puoleltaan lähtenyt toimitukseen. Ja tiedätkö miten kyseinen kauppa hoitaa nämä hommat, lähettävätkö uuden tuotteen vai jäänkö nuolemaan näppejäni.

  Ja sellaista vielä, että blogisi on aivan ihana!:)

 17. 18

  Rubin sanoo

  Hei,

  Ihastuin Laveran kosteusvoiteisiin (sinun vinkistäsi tietysti!)ja nyt ajattelin laajentaa Anne Lindin herkullisiin voiteisin 🙂 Mutta hämmästyin kun huomasin että Anne Lindin voiteissa on heti toisena ainesosana Alcohol, olen nimittäin kuvitellut että alkoholi kuivattaa eikä ole hyväksi kosteusvoiteissa 🙁 Laveran kosteusvoiteessa alkoholi on kolmantena ja siitä on alahuomautus "ingredients from certified organic agriculture". Osaatko kertoa mikä merkitys alkoholilla on näissä tuotteissa?

  PS. Blogisi on ihan paras!!

 18. 19

  sanoo

  kikka: Kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂

  vähän meikkaava: Kiitos kivasta kommentista! 🙂

  Eve: Ihana kysymys, mutta itseasiassa tähän on hyvin yksinkertainen vastaus. 🙂 Minulla ei ole koneelle yhtäkään kansiota blogiani varten ja otan kuvia tuotteista sitä mukaa, kun niitä tarvitsen. Kun kuvaa on käytetty postauksessa, poistan sen kameran muistista. (Lakkakuvia kyllä tallennan itselleni välillä koneelle jälkikäteen.) Muistan itse lähes poikkeuksetta todella hyvin, mistä olen postaillut, joten sen suhteen en muistiinpanoja tarvitse. En varsinaisesti suunnittele etukäteen, mistä voisin postata, vaan aina kun keksin idean (itse tai lukijoiden ehdotuksista tai muuten vaan kommenteista), alan näpytellä siitä bloggeriin tekstiä. Bloggerissa minulla saattaa olla jonossa välillä lähes parikymmentä keskeneräistä postausta, joita pikkuhiljaa täydentelen inspiraation tullen. Minulla pitää olla miniläppäri kotona kokoajan saatavilla, eli kun mieleeni tulee jotain kirjoitettavaa, tahdon samantien näpytellä sen muistiin. Minulla ei siis ole listaa, että "muista kirjoittaa aurinkopuutereista" tai "tee joskus postaus itseruskettavista", vaan kun törmään johonkin mielenkiintoiseen tuotteeseen, kehittelen siitä jutun. Myös tuotteiden loppuminen on aina helppo aasinsilta johonkin aiheeseen. Mitään sen jännempää tässä ei siis ole, pelkästään bloggeri pullollaan puoliksi valmiita tekstejä tai postausten alkuja. 🙂

  Anonyymi: Ihanainen lukijani Terhen näpytteli minulle tänne kerran listan, kun voivottelin Revlonin vetäytymistä Anttiloista.
  Revlonia myyvät siis suurimmat Prismat:
  Espoo: Sello ja Iso Omena.
  Helsinki: Viikki ja Itäkeskus.
  Vantaa: Jumbo.
  Nurmo/Seinäjoki: Hyllykallio.
  Joensuu.
  Jyväskylä: Keljo ja Ahjokallio.
  Kajaani.
  Kemi.
  Kirkkonummi.
  Kuopio.
  Lappeenranta.
  Laune.
  Liningantulli.
  Pori.
  Raisio: Mylly.
  Riihimäki.
  Rovaniemi.
  Tampere: Kaleva.
  Turku: Itäharju.

  Anonyymi: Höh, etkä sanonut mitään. 🙂

  Anonyymi: Esimerkiksi Lorealin Infallible jättää mukavaa mattapintaa, mutta ei toki sovi, jos sekaiholla on pintakuivuutta. Minusta myös Max Factorin Second Skin Foundation on melko mukavan tuontuinen, jos Infallible tuntuu liian kuivakalta. Lumenen primeri on mukava ja L'orealinkin uusi vaikuttaa kyllä hyvältä. Lorkun olen itseasiassa juuri testaamassa ja teen sitä varmasti juttua lähiaikoina. Myös Sokoksilta saatavan GOSHin primeria olen kuullut kehuttavan paljon. 🙂

  Emma: Supistaa kyllä jonkun verran huokosia, itse huomasin selkeän eron. Tsemppiä kuurin kanssa, toivottavasti selviät kuivuuden kanssa! 🙂

 19. 20

  sanoo

  Emmi: Kasvoja kyllä hoitaisin ja kosteuttaisin (ainakin päivällä käyttäisin suojakertoimellista päivävoidetta), mutta vartaloa ei välttämättä ole tarpeen päivittäin rasvata, jos iho ei yhtään kuivu. 🙂

  KAISUUUU: Ei kannata vielä huolestua Feeluniquen paketista, tuhkapilvi hidasti paljon postin toimintaa ja minullakin on paketteja ollut jo pitkään maailmalla sen vuoksi. Normaalisti tosiaan tulevat nopeammin, mutta tuo tuhkapilvi ruuhkautti postinkulkua pahasti. Kannattaa siis vielä hetki malttaa, mutta ottaa sitten kyllä yhteyttä, jos pakettia ei kuulu. 🙂
  Esimerkiksi Make Up Storella on ihania vaaleita kulmaluulle sopivia sävyjä, mutta en muista ulkoa tähän hätään nimiä. :/ Lorealin Golden beige on myös aika kiva sävy, jos säsyssä saa olla pieni hohde. 🙂

  Rubin: Lähes jokainen luonnonkosmetiikkatuote sisältää alkoholia, sillä sitä käytetään synteettisten säilöntäaineiden korvaajana. Jos tuotteessa on paljon alkoholia, saattaa se toki tuntua kuivattavalta. Kokeilemalla usein vain selviää, sillä vaikka monissa luonnonkosmetiikkatuotteissa onkin paljon alkoholia, eivät ne silti ole jostain syystä tuntuneet ainakaan omalla ihollani kuivattavilta. 🙂

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Moi,

  Aiemman postauksesi mukaan My beauty diary naamioiden myyjä ebayssa oli ct_taiwan, jolla vielä eilen ostaessani oli naamioita:)

  • 23.1

   sanoo

   Anonyymille tiedoksi, että cooling naamiot näyttivät tuolta vielä vuonna 2010, jonka puolivälissä pakkaus muutettiin ja asia tulee ilmi myös laittamastasi osoitteesta.

   Blogikirjoitus on kirjoitettu ennen kun pakkauksia muutettiin vuonna 2010, joten mitä suurella todennäköisyydellä kirjoittajan naamiot ovat aitoja.

 21. 24

  Anonyymi sanoo

  Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site. It's simple, yet effective.

  A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between superb usability
  and visual appearance. I must say you've done a great job with this.
  Additionally, the blog loads very quick for me on Safari.
  Excellent Blog!

  Have a look at my page; Louis Vuitton Bags

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *