Moringa, moringa

Sain töistä The Body Shopin Moringa-linjan vartalokuorinnan ja korkkasin sen heti käyttööni.

Kun hamstrasin itselleni pinon sarjan body buttereita, jätin Moringan suosiolla hyllyyn. Tämn eksoottisen kukkainen tuoksu tuntuisi jotenkin vaan olevan liikaa minulle, mikäli se tuulahtelisi nenääni jatkuvasti. Tämän ajatukseni vuoksi vierastin aluksi hieman sarjan kuorintaa, mutta päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden ja ottaa sen käyttöön.

Kuorinnassa tuntui olevan rakeita aikalailla sopivasti. Tämä siis kuori ihon ja jätti sen ihanan pehmeäksi raapimatta kuitenkaan liikaa. Sanoisin, että sopivan tehokas.

Koostumuksessa on mukana myös kosteuttavia ja pehmittäviä aineita, eli iho jää niidenkin puolesta tämän jäljiltä pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuntu ei toki ole samanlainen ihanan öljyonen kuin mihin esimerkiksi REN:in vartalokuorinta kykenee, mutta mukava tunne silti.

Ja mitä tuoksuun tulee, oli se kuorintatuotteena mukiinmenevä. Poispestävässä tuotteessa tuoksu tuli tietenkin melko kevyenä eikä jäänyt iholle kuin aivan vienona, joten se ei häirinnyt. Ei sillä, että edelleenkään tosin haluaisin ostaa sarjan vartalovoita…

Kokemuksia The Body Shopin vartalokuorinnoista tai kommentteja Moringa-linjan tuoksusta?

(Lopuksi minun on kuitenkin pakko silti todeta, että en silti itse enää koskaan ostaisi kuorinta-ainetta vartalolle, kun saman asian ajavat kuorintahanskat ja suihkugeeli/-saippua huomattavasti pienemmillä kustannuksilla.)

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minä taas tykkään Moringan tuoksusta, ainakin suihkugeelinä. 🙂 Haluaisin niin kovasti ostaa uuden purkin, se kun muistuttaa minua jotenkin kesästä kun viime keväänä/kesänä käytin sitä paljonkin. Mutta kun noita suihkugeelejä vaan on ihan reilusti yli tarpeen.. 😀

 2. 5

  sanoo

  Eikös siinä jossakin biisissä lauleta Moringa moringa i give my life tj :D? Tuli vaan tuosta otsikosta mieleen.

  Vartaloa pitäisi kyllä muistaa kuoria, tulee tehtyä ihan törkeän harvoin sellaista. Se märkä kuorintahanska on niiin ällöttävä jotenkin, mutta sillä mennään.

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Mä ihmettelinkin että miten noin fiksu nainen käyttää kuorintavoiteita kun hanskatkin on olemassa, säästää luontoa ja rahaa.

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  Sain joululahjaksi avomiehen vanhemmilta/äidiltä Moringa lahjapakkauksen, jossa oli mukana matkakokoina kuorinta, vartalovoi ja suihkugeeli. Tykkään tuoksusta kyllä aika paljon! 🙂 Mutta onhan se aika tuju, ettei joka päivä tule käytettyä ja voin uskoa, ettei kaikkien nenään käy.

  Ei tosiaan itsekään tule erikseen vartalokuorintoja ostettua, kaksi jotka omistan on molemmat lahjaksi saatu.

 5. 8

  sanoo

  En nyt tiedä huomaatko tätä kommenttia enää, mutta pakko sanoa kanssa et toi moringa-bodybutter on tosi voimakkaan tuoksunen! Sain tollasta lahjaks kerran ja päätin sitten kokeilla, niin tuli armoton päänsärky 😀 Tuoksu on kyllä muuten ihan kiva, mutta kyllä kaappiin se purkki jäi.. Ja itse kannatan kanssa pesuhanskoja ja suihkugeeliä, ehkä jopa paremmin kuorii kun oikeat vartaloakuorivat aineet!

 6. 9

  Rulgardiina sanoo

  Body Shopin Mango-kuorintavoide on parasta: kuorii sopivasti, tuoksuu ihanalta ja jättää ihon rasvatun oloiseksi. Tuotteen riittoisuus ja epäkätevä purkki suhteessa hintaan tekevät kyllä siitä minulle ainakin ihan vaan satunnaisen luksustuotteen, kuivaharjaus ja kuorintahanskat hoitavat homman halvemmin. Mutta se tuoksu ja silkkinen, kosteutettu lopputulos… <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *