More than 95% satisfied

Tutustuin tässä joku aika sitten yhteen mainioon vartalovoiteeseen.

Tämä Nivean uudehko Pure & Natural -sarjan vartaloemulsio todella kuivalle iholle oli todella, todella positiivinen yllättäjä.

Nivean Pure & Natural -linjan tuotteiden ideana on, että ne on valmistettu lähes täysin pelkistä luonnon raaka-aineista. Tämän vartalovoiteen raaka-aineista 95% on peräisin luonnosta eikä se sisällä parabeeneja, silikoneja, väriaineita tai mineraaliöljyjä. Sen sijaan sen mainostetaan sisältävän argaaniöljyä sekä jojobaöljyä ja luvataan kosteuttavan ihoa tehokkaasti ja tekevän ihosta koko päiväksi pehmeän.

Tehokkaasti kosteuttavien ja täyteläisempien vartalovoiteiden ystävänä rakastuin tähän tietysti totaalisesti.

Tämä levittyy iholle hyvin, kosteuttaa ja jää hieman tuntumaan iholla (inhoan totaalisesti iholta katoavia. lähes mattaisiksi jääviä vartalovoiteita), eli on täydellinen yötä vasten iholle levitettävä voide. Jo yksi käyttökerta teki iholle ihmeitä ja purkin kuluttua loppuun oli ihoni todella hyvässä kunnossa.

Pakko myös sanoa, että ehdotonta plussaa tulee purkin desingnista, sillä putelia pystyy säilyttämään ylösalaisin ja voiteen saa näin ollen helpommin ulos myös putelin loppupuolella.

Voin ehdottomasti suositella tätä muutamien eurojen vartalovoidetta kaikille, jotka tykkäävät hieman täyteläisemmästä ja ravitsevammasta koostumuksesta vartalovoiteessaan.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita Nivean Pure & Natural -linjan tuotteita?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei ole pure&naturalia, mutta käytössäni on Nivean se skin firming-lotion (en nyt muista tarkkaa nimeä). Yleensä ostan vähän "parempia" voiteita, mutta kun köyhyys iski tämänki opiskelijan lompakkoon (piti valita, teenkö kassahommia hyvällä palkalla vai alan (=solubiologian labra) hommia huonolla palkalla, ja päätin, että kokemus merkkaa enemmän :)) ostin Niveaa, ja pakko sanoa, että mielestäni Niveoissa on todella hyvä hinta-laatu-suhde. Incit näyttää yleensä ihan hyviltä ja voide tekee tehtävänsä, eikä haju pistä nenään vaikkei se nyt ehkä mitään ihanan trooppista tai puuterista tuoksuveden korviketta olekaan! 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minulla loppui täysin sama tuote toissapäivänä, ja olin myös todella tyytyväinen siihen!

 3. 3

  sanoo

  Ton sarjan kasvovoidetta, joo – on kyllä ehdottomasti halppisvoiteeksi suosittelemisen arvoinen! Menee esim. itsellä matkarasvana

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Joo! Minulla on tästä se toinen versio, normaalille iholle ja tykkään kovasti!!! 🙂 Tuoksukin on kivan mieto ja poikkeava "perusniveasta".

  – Jaffakeksi

 5. 5

  sanoo

  Samaan sarjaan kuuluva Labellon Pure&Natural Milk&Honey -huulirasva on ensimmäinen kokeilemani kaupan parin euron perusputkilo, joka oikeasti leviää ja "sulaa" huulille ja tuntuu kosteuttavan niitä. Muut tällaiset Labello-tyyppiset rasvat tuntuvat auttavan vain hetkellisesti ja kuivattavan huulet sitten entistäkin pahemmiksi. Ostin tämän huulirasvan, koska se sisältää muistaakseni jojoba-öljyä (muistaakseni siksi, etten löydä netistä tarkkaa listaa ja pahvikuori on hävitetty), ja olin aiemmin omistanut mainion Aloe Vera -huulirasvan, jossa sitä oli myös. En tiedä, miten tämä pärjää talviolosuhteissa, mutta halvoista puikoista varmasti parhaimmistoa!

 6. 6

  sanoo

  Pure&Natural-linjan deodorantti on ihana, tuoksuu freesiltä ja pitää (ainakin minulla) hiet kurissa 🙂 tykkään myös Pure&Natural-huulirasvoista kovasti!

 7. 9

  sanoo

  Multa löytyy myös kyseinen voide ja olen ollut todella tyytyväinen. Plussaa hyvin levittyvästä koostumuksesta ja imeytymisestä, tämä ei jää pyörimään iholle sellaisena valkoisena töhnänä mitä jotkut "paksummat" voiteet tekevät.

  siru

 8. 10

  sanoo

  Mulla on käytössä tuo Pure & Natural sarjan vartaloemulsio, ja oon todennu TODELLA hyväks! 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Mulla voide kasvoille, mut en oo ihan täysin tyytyväinen. Voide jättää sellaisen kummallisen "hikisen" olon, en osaa sitä oikein selittää.. Ihan ok, mutta en osta toiste.

 10. 12

  sanoo

  Voin suositella erittäin kuivalle iholle myös Doven Intensive Lotion for extra dry skin -voidetta. Itselläni se on myös toiminut oikeasti alle päivässä ja talvisin se on aivan ehdoton. Käytän sitä myös kasvoihin, koska se kosteuttaa ja hoitaa kasvojen ihoa.

  Täytyypä koittaa tätä Nivean rasvaa myös!

 11. 13

  Mimé sanoo

  Sain valitettavasti jommasta kummasta pure&natural-sarjan vartalovoiteesta allergisen reaktion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *