Monitehoinen kynätön kynä?

Kesän kunniaksi sain Wet ’n Wildilta kokeiltavikseni kaksi sarjan tuotetta:

Mega Mix Bronzing Powder ja Mega Glo Illuminating Powder.

Näistä kahdesta tykästyin erityisesti Mega Glo Illuminating Powderiin.

Tässä tuotteessa on näppärästi kaikki samassa ja sitä voi käyttää niin korostuksiin, poskipunana kuin aurinkopuuterina ja jopa luomivärinä.

Minua kuitenkin jaksavat aina naurattaa sarjan ”suomennukset”. Hei pliis, kysykää joltakin ennen kuin painatte tekstit pakkauksiinne suomeksi!

”Monikäyttöinen kiille, luomiväri ja korostuskynä.” Jeah, kynäpä kynä. Ja siis joo, shimmer eli kiille… mutta siis suomeksi tahdotte sanoa mitä? Siis mitä tekee meikkitute nimeltään ”kiille”?? Olisitte kerrankin ottaneet ruotsalaisista mallia, joille pelkkä ”skimmerpuder” riittää. Tai sitten edes ”monikäyttöinen korostuspuuteri ja luomiväri”, jos nyt vaikeamman kaavan kautta pitää mennä.

Mutta siis itse tuotteeseen…

Sävyt ovat kyllä nätit ja tuotteen koostumus on mukavan pehmoinen, joten siitä saa helposti irti tavaraa. Omalle iholleni tuo tummin sävy on ehkä hitusen liian tumma ja koska se on tuotteen keskellä, tulee sävyä helposti liikaa, jos vain sipaisen isolla siveltimellä koko tuotteen läpi, eli annostelun kanssa saa olla hieman varovainen.

Kun sävyjä käyttää yhdessä, jää pinta nätin heleäksi ja kuulaaksi, mikä näyttää todella upealta varsinkin poskipäillä. Harmillista vaan on se, että sävystä tulee minun makuuni hitusen liian punertava.

Mega Mix Bronzing Powder on koostumukseltaan edellistä tuotetta hieman kuivempaa ja siinä missä edellinen tuote antaa shimmerisen heleän pinnan, antaa tämä enemmän näkyvää yksittäistä hohdehippua iholle.

Tämä on kuitenkin siitä turvallinen tuote, ettei sävyä irtoa kerralla liikaa ja kuivahkon ja hailakahkon koostumuksen ansiosta tämä tuote sopii hyvin niin vaaleaihoisille kuin aurinkopuuteriamatööreillekin.

Tämä aurinkopuuteri muuten tuoksahtaa vienosti vaniljalle, mikä on ihan hauska bonus tuotteeseen!

Amatööreistä tulikin muuten mieleeni tämänkin ihastuttava suomennus: ”Monitehoinen aurinkopuuteri”. Köh, anteeksi mikä? Kyllähän se multi-effect toki noinkin parhaiten kääntyy… mutta siis millä lailla monitehoinen tarkalleen ottaen? Tahtoisin kovasti tähän tarkennusta. Eikö pelkkä ”aurinkopuuteri” olisi riittänyt? Taisitte kuitenkin hakea suomeksi enemmän ”monisävyistä”? Tai ymmärrän, että haette moniefektistä, mutta jos se ei vaan oikein käänny suomeksi, niin jättäisittekö sitten pliis koko sanan pois?

Kumpaakaan postauksen tuotteista ei ole hinnalla pilattu, sillä hintaa näillä on hieman alle kuusi euroa kappale.

Ovatko nämä teille tuttuja tuotteita?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Käännöskukkaset on ihkuja, vai mitä sanot tästä: "…Kamomilla Öljy- ja Aloe Vera Gel kosteuttaa ja terve, nuorennus hehku. Käytä jälkeen suihku. Varovasti hiero pyöreä esitykset. Tuloksena on tehokas elin Voi että rikastuttaa ihoon ainutlaatuinen ravitseva ominaisuuksia. Kun suihku, sovelletaan runsas kerros iholle kiertokirjeessä esitykset, jotta se voi täysin omaksua."

  Kyseessä siis Kuolleenmeren mineraalivoide, mut sehän tossa tulikin ihan selväksi. 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ovat kaupan hyllyltä tuttuja mutta muistaakseni Kiinassa valmistettuja? Kiina on ainoa maa joka on mun ei-listalla kosmetiikan alkuperämaista, olen kuullut sen verran hurjia juttuja maan saastuneisuudesta, että epäilyttää teollisuudessa käytettävän vedenkin puhtaus, saati sitten kemikaalien 😉

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Minä en ollenkaan ymmärrä näitä monisävyisiä tuotteita. Mikä siinä on ajatus? Ettei valmistajan tarvitse tehdä neljää erisävyistä kausituotetta, vaan yksi joka sitten pitäisi käydä kaikille? Eäh. Selittäkää joku! :/

 4. 4

  sanoo

  Minulla on tuollainen Mega Glo Illuminating Powder, mutta se hajosi heti pudottuaan lattialle. Nyt ei ole mitään tietoa siitä, että puuteri on ollut kiinteä ja monisävyinen, se on vain tasaista tummanruskeaa jauhetta. 🙁 Vähän liian tummaa se nyt on minun iholleni, mutta käyttäähän sitä kuitenkin. Levittyy mielestäni tosi huonosti, täytyy olla tosi varovainen, paljonko väriä ottaa sutiin.

 5. 7

  Agatha sanoo

  Kai noissa monisävyisissä on takana vähän sekin ajatus, että jos mikään tietty sävy yksinään ei ole just nappiin niin tuosta voisi sekoitella mieleisen ja kun on useampi sävy niin eri kombinaatioita. Tosin tuollaisesta on aika vaikea varmaan saada isolla sudilla vain joitain tiettyjä sävyjä. En tiedä, itse en osaa ollenkaan käyttää poskipunia tai aurinkopuutereita, pelkään että niitä tulee aina liikaa 🙂

  Asiasta siihen kuuluisaan kukkaruukkuun, joko sinulla Virve on hyllyssä Max Factorin uusi False Lash Effect Fusion kun olet niin tykännyt tuosta tavallisesta False Lash Effectistä? Itse ostin sen toissapäivänä, ja kerran vasta kokeillut nopsaan, mutta ei äkkiseltään tuntunut kovin erilaiselta tuohon vanhaan verrattuna, mutta ei toisaalta huonommaltakaan 🙂 Olisi kiva kuulla mielipidettä siitä.

 6. 8

  sanoo

  Ostin noin vuosi sitten mega glo mutta mielestäni se näytti liiankin likaiselta naamallani :/ heitin varmaan roskiksen parin kokeilukerran jälkeen. nyt mulla on lumene code ja coastal scentsin sekä sleek glo käytössä ja ne on niin hyvii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *