Mitään en saa ostaa…

…mutta vaihtaa kyllä saan. Ja vaihtaminen on kivaa.

Joitain lakkoja on lähtenyt eteenpäin ja katsokaapas, mitä kivaa tilalle on tullut!

Make Up Storen hauska keltainen Judith on aika veikeän näköinen lakka. Voi kuitenkin olla, että tämän käyttö siirtyy keväämmälle.

OPI:n Royal Flush Blush näyttää kivalta pankkivirkailijalakalta: hieman väriä, mutta ei mikään huomiota herättävä sävy.

Jos lakan nimi on ”Fuchsia”, ei sen kanssa voi mennä vikaan! Minulla ei ole Estee Lauderin kynsilakoista kovin suurta kokemusta, mutta tämän jälkeen on onneksi ainakin jonkin verran.

Kun tuttuni ehdotti minulle pientä lakkavaihtokauppaa, ajattelin ensin innoissani, että juu, vaihdetaan vaan, minultahan löytyy vaikka mitä ylimääräistä. Mutta kun sitten kotona katselin telineitäni, en vain löytänyt oikein mitään, mistä raaskisin luopua.

Kaikki vaan ovat niin ihania ja rakkaita ja täydellisiä juuri siihen tiettyyn tilanteeseen ja asuun!

Kynsilakkojeni kanssa minun on siis turha (ainakin toistaiseksi) edes yrittää samaa vähennystä, mihin kykenin vähän aikaa sitten huulimeikkieni kanssa. Nämä nyt vaan ovat niin rakkaita!

Vaihteletteko te muuten tuotteita paljon tuttujenne tai perheenjäsentenne kesken?

Tähän lopuksi on hyvä mainita vielä yksi loppunut kynsilakka:

Edesmenneen Anytimen (R.I.P.) Fix It Up vahvistava aluslakka oli ihan mukava tuttavuus, mutta koska tuotta ei ole enää aikoihin edes valmistettu tyydyn vain toteamaan, että ihan mukava tapaus, mutta ei niin mukava, että ikävä kuitenkaan tulisi. Kiitos, kun kävit elämässäni, mutta selviämme ilman toisiammekin.

Onko teille muuten jäänyt kova ikävä jotain tiettyä Anytimen tuotetta?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Yksi Anytimen huulikiiltosävy oli minulle aivan täydellinen! Jokin candy se oli, en muista tarkkaa nimeä, koska minullahan ei ole tuota kiiltoa ollut enää pitkään aikaan! Myös Anytimen peilin sisältäviä puutereita tuli ikävä. En ole aivan yhtä ihastunut Natural Coden tuotteisiin.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mun on nyt pakko kommentoida kun kerran anymetimesta</3 puhutaan. Ikävä on puutereita, sitä pinkissä pakkauksessa ollutta ripsaria, kosteusvoidetta, täsmähoitoa ja silmämeikkikyniä. Hinta-laatusuhde oli mielestäni loistava. Natural code ei miellytä…

  Asiaan liittymätön lisäkysymys; mikä sen loistavan tuotteen nimi oli, joka kosteuttaa kynsiä ja ne ei enää lohkeile? 😀 paljonko tällä on hintaa ja mistähän löytyy?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Esittäisin yhden kysymyksen täysin ohi aiheen, liittyen näppylöistä jääneisiin arpiin ja niiden vaalentamiseen. Kysymyksessä on siis mieheni jonka selkä on täysin kirjava vanhojen näppylöiden aiheuttamista arvista. Lääkärin mukaan näpyt ovat syntyneet allergian seurauksena, eli mieheni olisi allerginen mustalle kangasvärille tms. Kuulostaa aika erikoiselta että noin pahan reaktion olisi aiheuttanut, mutta joka tapauksessa arpea on paljon.

  Osa arvista on vielä helakan punaisia ja näyttävät kaukaa tuoreilta ja tulehtuneilta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa ne vain arviksi. Toiset ovat selvästi vanhempia ja tummia. Mieheni on italialainen joten hänen ihon pigmenttinsä on hiukan omaa suomalaista ihoani tummempi. Mietinkin siis että mikä tähän nyt avuksi jos arpia haluaisi lähteä vaalentamaan? Muistelisin että olet maininnut sinkkipastasta(?) joka saattaisi auttaa. Kuinka tämä toimii ja kuinka paljon tuo vaalentaa? Miehelle tästä mainitsin ja hän säikähti että syntyykö sen seurauksena nyt arpien tilalle valkeita läiskiä.

 4. 4

  sanoo

  En vaihtele juuri mitään. Syynä on se, että joskus aikanaan, kun vaihtelin joitain meikkejä, sain sitä kautta silmätulehduksen. Lääkäri suositteli laittamaan kaikki meikit uusiksi, koska pöpö voi piillä lähes missä vaan meikissä,joka on kosketuksissa silmän kanssa. Siihen loppui meikkien vaihtelu, myöskin meikkien lainaus kavereille jne. En myöskään osta käytettyjä meikkejä tms.

  Kynsilakkoja vaihtelen joskus, mutta omat värini eivät houkuta muita. Käytän pääasiassa mustaa tai tummanpunaista lakkaa.

 5. 5

  LiiSa sanoo

  Voisitko suositella jotain toista kynsien vahvistajaa? Minulla olisi sellaiselle tarvetta, mutta en haluaisi maksaa sitä kovinkaan paljon. Tuo Anytimen oli ihan hyvä.

 6. 6

  sanoo

  Mulla on hirveä ikävä anytimen ripsiväriä! Muistelen, että se oli aina ihan täydellinen ripsiväri juuri mulle, kaverit ei tainnu olla yhtä tyytyväisiä. Oi sitä ilon päivää kun löysin seppälän alekorista niitä eurolla (kaikissa meissä asuu pieni golden girl)

 7. 7

  sanoo

  Minäkin haikailen Anytimen huulikiiltojen perään. Lisäksi sarjalla oli ihan mukavan sävyisiä luomivärejä… Mutta ne huulikiillot – ne kun saisi takaisin. 🙂

 8. 8

  sanoo

  Anytimen peitepuikko (jota minulla vieläkin on tallessa), oli aivan täydellinen sävy minulle! Sekä puuteri oli loistava myös =) NC ei ole korvannut näitä menetyksiä

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ikävä Anytimen vaaleansinistä kynsilakkaa, joka oli just sopivan "tumma" 😀

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ikävä Anytimen neliön mallisissa paketeissa olleita luomivärejä! Ne vaan olivan niin ihania.. Varsinkin se, jossa oli vaaleanpunaista, hopeaa ja mustaa.. Ah! Juuri laitoin luomille sen rippeitä :/

 11. 12

  Marjukka sanoo

  Oih! Tuosta MUSin keltaisesta lakasta tulee niiiiin KESÄ mieleen, että tekisi mieli heti lakata kynnet kesäisin sävyin. Ehkä kuitenkin säästän kesäiset lakkaukset vielä hieman lähemmäksi plussakelejä 😉

  Olen haaveillut China Glazen hologammilakkoja (ja ajatellut tilata niitä ebaysta). Haluaisinkin kuulla sinun kokemuksistasi ja mielipiteistäsi koskien kaleidoscope ja OMG kokoelmia. Entä mitä hologrammilakkoja itse suosittelisit (china glaze, opi, nyx…)?

 12. 13

  S sanoo

  Ikävä Anytimen silmämeikinpoistoainetta, sitä vaaleansinistä, vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitettua.. Maksoi alle 5€ ja käytin sitä aina! Lumene Natural coden silmämeikinpoistoaine on kyllä ihan yhtä hyvä, vaikkakin kalliimpi…

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Siis mitä? Olen varmaan viimeinen, joka tästä kuulee, mutta mitä Anytimelle tapahtui? 😮

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Kynsilakka-asiaa! 😀

  Mikä, Suomessa myytävä, merkki tekee parhaat kynsilakat? Eli ottaen huomioon kuinka pitkään kynsilakka pysyy kynsissä, minkälaista lakka on koostumukseltaan, miten lakka levittyy kynnelle, onko hyvä harja, kivoja värejä ymsyms ja tietysti hita-laatu-suhde otettava huomioon! 😀

 15. 16

  Cerp sanoo

  Anytimen hedelmäcocktail-luomiväriä! Onneks oma yksilöni on melko vähän kulutettu vielä, mutta auta armias kun se loppuu…

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Olipa sinulta jälleen osuva kirjoitus,kun viime viikkoisen kynsilakka inventaarion ja tyttärille ja kummitytöille lahjoitusten jälkeen kynsilakkavarastoni on kutistunut näin pieneksi:
  -Oriflame 2kpl
  -Margaret Astor 2kpl
  -Loreal JetSet 3kpl
  -Wet´n Wild 2kpl
  -Anytime 3kpl
  -Yves Rocher 5kpl
  -Lumene 3kpl
  -Revlon 1kpl
  -Maybelline 14kpl
  -Dermosil 4kpl
  -Orly 1kpl
  -Outoja ulkomaaneläviä 5kpl

  Eipä paljoa jäänyt,sillä roskis ja isäntä saivat myös osansa.Isäntä nimittäin merkkailee vanhoilla lakoilla autonrenkaita,sähköjohtoja ym,ym.Hienoa uusiokäyttöä siis.Pakko vielä laittaa sille ikäpäivitykseni huomanneelle rouva45.lle terkkuja,että numeroitahan nuo vaan ovat,olen nimittäin nyt täyttänyt 25v jo 24x,eikä ikä paina tässä seurassa.Terkuin puolivallaton rouva48.

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  En vaihda kaverien, ystävien ym. kanssa mitään vaan lykkään heille tavaraa joista en ite pidä. Ystäväni aivan innoissaan siitä. Jäin kaipaamaan anytimen kynsilakkaa sitä ompunvihreää ja muita värejä, ja paljon muuta sekä halpuutta.

 18. 19

  sanoo

  Minulle jäi kauhea ikävä anytimen pinkkiä kynsilakkaa. Se väri oli niin herkullinen ja keväinen, että ihan surettaa sen loppuminen. Niin ja enkä tietenkään tajunnut ostaa yhtään pulloa säilöön..

  Sinulla näyttää olevan se vielä hyllyssä 🙂

 19. 20

  sanoo

  😀 älä käsitä väärin mutta mun pitää kyllä sanoa että vaikka itse olenkin suuri kosmetiikan kuluttaja ja -ymmärtäjä, kuulosti tuo "kynsinauhojen kuorinta-aine" aikas repäistyltä tuotteelta… mitäs seuraavaksi? 😀 😀 varpaiden välien korostuspuuteri? (hahahh) no viitsi viitsi…

 20. 21

  sanoo

  Mulla on ikävä Anytimen silmämeikinpoistoainetta, nimenomaan sitä geelimäistä. Vaikka tykkään myös kovasti tuotteen korvanneesta Natural Coden putsarista, oli Anytimen koostumus parempi. NC:tä kuluu paljon enemmän, yksi purkki kestää vain noin kuukauden, siinä missä Anytime saattoi riittää kolmeksi.

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Äh, kun otitkin puheeksi anytimen 😀 Oon niin rikki siitä että se lopetti, en tosiaan tiiä mitä teen kun mun hedelmädrinkki trio loppuu..

 22. 23

  sanoo

  Anonyymi: Ihan täysinhän nuo eivät kyllä ole Anytimea korvanneet, vaikka itse olenkin ollut NC:n tuotteisiin tyytyväisempi. 🙂

  Anonyymi: Tarkoitat varmaan LCN:n Strong & Care Nail oilia? Hintaa oli muistaakseni viitisentoista euroa ja täältä löydät jälleenmyyjät:
  http://www.riimin.fi/riimin/jalleenmyyjat.php

  Anonyymi: Sanoisin, ettei sinkkipasta varmasti hyödytä, sillä punaiset läikät muuttuvat varmasti vain hyvin vaaleiksi. Tällaiselle suomalaiselle kalpeanaamalle se toimii, mutta italialaisella iholla vaalenevat varmasti liikaa. :/

  Caitia: Tiettyjä meikkejä on kyllä ehdottomasti fiksuinta olla vaihtelematta, jos niitä on käytetty. 🙂

  LiiSa: En osaa sanoa edullisemmista merkeistä mitään poikkeuksellisen hyvää. Esimerkiksi Maybellinelta löytyy ihan hyviä tuotteita erilaisiin ongelmiin. 🙂

  Weezer: Minä taas olin kovin pettynyt, kun NC:N ripsivärit olivatkin niin identtisiä Anytimen mascaroiden kanssa. Eivät kuitenkaan ilmeisesti sitten olleet täysin, kun eivät kerran ole vetäneet vertoja. 🙂

  HooCee: Olivat kyllä ihan kivoja! 🙂

  Saara: Harmi, etteivät uudet ole toimineet samalla lailla sinulla. :/

  Anonyymi: On kyllä hyvä sävy. 🙂

  Anonyymi: Luomiväreissä oli kyllä kivoja yhdistelmiä. 🙂

  aleika: Kiitos linkistä! 🙂

  Marjukka: En ole itse kokeillut yhtäkään OPI:n hologrammia, mutta China Glazen holoista olen kyllä tykännyt hirveästi. OMG-lakat ovat ihan oikeasti holoja, Kaleidoscopet lähinnä vain hirveällä määrällä minihileitä varustettuja lakkoja. Läheltä liippaavat holoja ja ovat ihania kyllä, mutta OMG:t ovat ihan kunnon holoja. Holojen kanssa olen huomannut, ettei levitysjälki ole aina ihan tasaista, sillä uusi lakkakerros pyyhkii helposti pois altaan vanhaa lakkakerrosta. Muutamalla kerroksella saa kuitenkin upeaa jälkeä, kerrosten vaan kannattaa antaa todellakin kuivua välissä. 🙂

  S: Noita geelimäisiä on kyllä harmittavan vähän. :/

  Anonyymi: Nyt täytyy kyllä sanoa (pelkkää hyväntahtoista hellyyttä toki vain äänessä), että kultaseni, saatat hyvinkin olla viimeisiä, jotka tämän tiedon saavat. Anytimen tuotteiden valmistus on nimittäin lopetettu 1,5 vuotta sitten ja linja korvautui Natural Code -linjalla. 😉

  Anonyymi: Ehdottomasti OPI ja China Glaze! 🙂

  Cerp: Oli kyllä herkku trio! 🙂

  rouva48: Sinulla on aivan täydellisen kokoinen kokoelma nyt! 🙂
  Täytyy muuten sanoa, että kun aloittelin kosmetiikan myymistä, olin hyvin hämmentynyt miehistä, jotka ihan avoimesti kertoivat tulleensa ostamaan itselleen kirkkaan värisiä kynsilakkoja (punaista, sinistä) ennen kuin minua valaistiin, että käyttävät sitä kuulemma vieheisiinsä (tai ainakin suurin osa käytti…). 🙂

  Anonyymi: Anytimen kirkkaat värit olivat kyllä herkkuja, onneksi minulla on niitä vielä. 🙂

  Petra: Voi, se on yksi ihanimmistä sävyistä, jotka tiedän! Yhden pullon käytin ja toista olen jemmaillut. Pitänee vaan nyt ottaa käyttöön, ettei mene pahaksi. 🙂

  juárez: Eikö olekin ihanaa, mitä kaikkia tarpeita meille keksitään! 🙂
  Korvakarvamascaraa odotellessa… 😉

  Inkivääri: Ja minä kun taistelin monta kuukautta, kun yritin saada tuon NC:n geelin loppumaan! 😮

 23. 26

  sanoo

  Aava: Se ihana ja rakas eBay! <3 🙂

  Verililjapuu: Kiitos, kun vinkkasit! Noista olen kuullut (ja nähnyt) paljon hyvää, vaikken itse olekaan noita vielä testannut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *