Mitä näillä haetaan?

Olen muutamaan kertaan lupaillut postausta töiden kautta saamistani Kiehl’sin Rice & Wheat Volumising shampoosta ja hoitoaineesta, mutta jotenkin niiden näpytteleminen on vaan kestänyt, kun en ole tiennyt, mitä kirjoittaisin.

En tarkoita tällä sitä, että tuotteet olisivat huonoja.

Shampoo on oikein hyvä peruspesevä shampoo, joka tekee tukan puhtaaksi, muttei pese natisevan puhtaaksi. En oikein osaa päättää, pidänkö sen oudosta tuoksusta.

Hoitoaine on perus ohuehkoa, mutta tekee tukasta loppujen lopuksi kuitenkin ihanan sileän ja pehmeän saamatta sitä liian raskaaksi. Tuoksusta en ole edelleenkään varma.

Minulla ei vaan jotenkin olen enempää sanottavaa näistä, koska en vaan edelleenkään keksi sitä sarjan juttua!

Monilla sarjoilla on ideologia, joka pohjautuu joko ekologisuuteen, viimesimpiin trendeihin, hauskoihin pakkauksiin tai pakkausteksteihin, glamouriin, yksinkertaisuuteen tai satojen kymmenien kalliiden raaka-aineiden cocktaileihin, mutta en vaan saa tästä sarjasta mitään sellaista irti. Vaikka kuinka kyselen, ei kukaan osaa kertoa sitä minulle.

Sarja on yli 160 vuotta vanha sarja, jonka tuotteet pakataan pakkauksiiin, joiden etiketit ovat hirveällä tekstimäärällä kyllästettyjä. Tämä selkeys iskee kuulemma erityisesti miespuolisiin asiakkaisiin, joita merkillä on paljon. Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, niiden tuotteiden sisällöissä ei ole ilmeiseti mitään erityistä punaista, niitä yhdistävää lankaa muuten, kuin että niissä on käytetty mukana hienoimpia luonnonraaka-aineita. Cool, niin on monissa muissakin tuotteissa. Ilmeisesti tuotteet eivät edes hurmaa tuoksuillaan tai ole sitten taas vastaavasti edes hajuttomiakaan. Myymälöiden hauskuus piilee mm. siinä, että myyjillä on päällään apteekkarin takit ylläpitämässä sitä nostalgista asiaa, että Kiehl’s on tosiaan ollut alunperin apteekki.

Äh, en vaan osaa sanoa näistä enempää, sillä en tiedä, millaisia näiden tuotteiden olisi tarkoitus olla tai mitä näillä haetaan.

Kertokaa nyt joku jo pliis minulle, että mitä näillä haetaan!

(Ja kertokaa, jos teillä on näistä kahdesta tuotteesta kokemuksia.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei tietoa näistä, mutta mun shampoossa ja/tai hoitoaineessa on oltava myös "juju" tai jää ostamatta! Ja lisäksi mielellään hyvä tuoksu 🙂

 2. 2

  sanoo

  Hiustenhoitotuotteista (tosin värjättyjen hiusten) minullakin on nihkeitä kokemuksia, mutta olen myyty Kiehl'sin ihonhoitotuotteille. Ne vain sattuvat sopimaan minun hipiälleni kuin nappi silmään. Suosittelen kokeilemaan ainakin klassikko-vartalovoidetta Creme de Corpsia, jota saa niin hajustettuna kuin hajuttomana.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mulla on Kiehl'sin greippi suihkugeeli ja on kyllä tosi mitäänsanomaton. Odotin Lush tyyppistä tuoksuhypetystä, mutta en oikein haista tuosta yhtään mitään… Pettymys siis, vaikka pakkaukset kiehtoo mua yksinkertaisuudessaan ja kauppakin on houkuttelevan erilainen!
  -Lumia-

 4. 4

  sanoo

  Ehkä tuotteet on tarkoitettu niille mummoille ja papoille, jotka niitä on viimeset sata vuotta käyttäneet eivätkä voi vaihtaa uusiin? 😀 Niiden juju saattaisi sitten olla se, ettei niissä ole mitään erikoista vaan ne on niitä samoja vanhoja mitä aina.

 5. 5

  sanoo

  Hassua, itse olen ollut aivan myyty Kiehl'sin tuotteille, joskaan hiustuotteita en ole testannut. Mielestäni Kiehl'sin maine perustuu siihen, että tuotteet ovat tehokkaita ja toimivia ja brandi on perinteinen ja vakaa, eikä sen tarvitse uudistaa valikoimaansa jatkuvasti. Pakkaukset ovat mukavan informatiivisen ja apteekkimaisen oloisia.
  On toki ymmärrettävää, että brandi on ehkä hieman vaikeasti lähestyttävä uusilla markkina-alueilla, sillä pakkaukset ja tuoksut ovat varsin hiljaisia.
  Suosittelen testaamaan hiustuotteiden sijaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. En osaa ikävä kyllä ehdottaa mitään tiettyjä tuotteita, sillä lukemani perusteella ihosi kaipaa enemmän kosteutta kuin omani, mutta käy vaikka liikkeessä hakemassa näytteitä. Ai niin, siinäkin yksi juttu mistä tykkään Kiehl'sissä, sieltä ei tarvitse erikseen häpeillen kysyä näytepakkauksia, vaan niitä tarjotaan. Olen löytänyt monta hyvää tuotetta näytteiden perusteella. Ja juuri siihen kai liikkeen mainonta perustuukin.
  Tämän pitkän vuodatuksen kirjoitti Kiehl's-rakastaja Aliisa Vippaskonsti-blogista. Toivottavasti saamme lukea sinulta muitakin Kiehl's -arvosteluja myöhemmin. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Itse käytän vähän liiankin aktiivisesti Kiehl'sin naamioita ja olen ollut niihin tyytyväinen. Ne ovat korvanneet aiemmin käyttämäni Body Shopin naamiot. Muihin tuotteisiin en ole niinkään tutustunut, mutta mahtavaa että näitä saa nyt Suomesta eikä tarvitse aina hamstrata reissuista.

 7. 7

  sanoo

  Mulla on käytössä Kiehlsin ultra facial cream ja ultra facial cleanser ja olen kohtuullisen tyytyväinen ollut. Voide on tosi kosteuttavaa ja on parantanut huomattavasti pintakuivan ja herkän ihoni kuntoa, voide on jännästi samaan aikaan todella kevyen tuntuista mutta tuntuu kosteuttavan tehokkaasti. Putsari on myös hyvä koska se pesee todella puhtaaksi mutta ihoa ei kiristä pesun jälkeen… Koska itse en kuitenkaan käytä meikkiä, en osaa sanoa sen tehoa meikinpoistossa. Midnight Recovery Concentrate on mulla hankittuna mutta en ole sitä vielä korkannut koska käytössä oleva Lumenen Premium Beauty Intensive Recovery Beauty Oil on käytettävä loppuun vaikka mielestäni huono tuote onkin. Itse en myökään osaa sanoa mikä se juttu näissä on koska en tiedä ketään joka Kiehlsiä käyttäisi. Itse törmäsin sarjaan useissa kosmetiikkablogeissa ja youtube postauksissa, päätin kokeilla kun olin suomen liikkeen kohdilla sopivasti. Ei kyllä kaduta. Ja liikekin oli "hieno"+hyvä palvelu. 🙂

 8. 8

  sanoo

  Hm, jotkut pelkäävät shampoita ja hoitoaineita, joilla on jokin tietty ominaisuus tai vaikutus, pitäisi olla "ihan tavallista", mikä ei tunnu miltään. Ehkä ko. sarja on heille tarkoitettu 🙂

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  kiehl's on tommonen klassikkosarja jolla on uskolliset kannattajansa… olin ite ihan innoissani tsekkaamassa niiden luonnonkosmetiikkatuotteet – kyllä, niillä on siis semmosiakin: tämä oli erityisen ihana. http://eu.strawberrynet.com/skincare/kiehl-s/acai-damage-repairing-serum/125492/#DETAIL)

  päärynätuoksuöljy on kanssa suloinen!

  mua on tietenkin eniten viehättänyt se, kun niiden tuotteita ei ensin saanut pitkiin aikoihin suomesta, ja sitten oli mukavaa että ne vihdoin tulivat tänne. ja ne näytteet, joita annetaan liikkeessä ilman että kysyy.

  t. kaisu

 10. 10

  sanoo

  Kokeilin lentokentällä Kiehlsin huulirasvoja (jotka kiiltää myös vähän) ja ne oli ihan sairaan hyväntuoksusia! Ei mitää esanssisia wannabe-hedelmiä vaan oikeesti tuoksu kyseiselle hedelmälle! Mm. mango, litsi, karpalo, päärynä mmmmmm niin hyvän tuoksusia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *