Mitä etsiä aleista?

Alennusmyyntikausi on huipussaan, mutta mitä niistä alennusmyynneistä kannattaisi sitten katsoa?

Alennusmyynteihin saatetaan tilata erityisesti jotain tiettyjä tuotteita myytäviksi, mutta pääideana on, että kosmetiikkafirmat myyvät ulos valikoimista poistuneita tuotteita ja sävyjä.

Yksi yleinen ja asiakkaita usein suuresti hämäävä tuoteryhmä ovat tuoksusarjojen myymälöiden valikoimista poistuvat vartalovoiteet. Suuresti hämäävä siksi, ettei vartalovoiteisiin ole lähestulkoon koskaan tarjolla testereitä ja niiden testerit onkin korvattu saman tuoksun hajuvedellä. Hajuveden ja vartalovoiteen tuoksut eivät tietenkään mene aina ihan yksi yhteen, mutta tuoksu on tehty samaan sarjaan kuuluvaksi.

En pysty edes laskemaan niiden asiakkaiden määrää, jotka ovat aikoneet ostaa vartalovoiteen luullen sitä hajuvedeksi ja yllättyneet, kun olen kassalla varmistanut heidän ostoksensa toteamalla ikäänkuin ohimennen, että ”Tämä onkin todella kivan tuoksuinen vartalovoide,” jolloin he tietysti huudahtavat, että eivät he halua vartalovoidetta vaan tuoksun. Lähes yhtä suuri onkin sitten myös niiden asiakkaiden määrä, jotka kiukustuneena sitten toteavat, että miksi tuotteen edessä on sitten hajuveden testeri. Monien on vaikeaa käsittää, ettei vartalovoiteisiin yksinkertaisesti lähetetä läheskään aina testereitä ja että hajuvesipullo on antamassa osviittaa vartalovoiteen tuoksusta, sillä ne kuuluvat samaan tuoksusarjaan. Minulle on joskus jopa suututtu asiasta (sillä minun vikanihan se nimenomaan tietysti on).

Niin tai näin, mutta alennusmyynneistä löytyy usein tuoksusarjojen ihania vartalovoiteita, sillä niiden myynti ei ole kovin suuri ja oikeastaan jokaisessa alennusmyynnissä jotain myydään ulos, jotta uudempien tuoksujen vartalovoiteet mahtuvat taas hyllyihin -ainakin kokeiluluontoisesti, kunnes ne taas myydään seuraavassa alennusmyynnissä ulos yhä uudempien tuotteiden vuoksi.

Muistatteko tämän hajuvesien vartalovoiteisiin liittyvän postauksen?

Käytättekö hajuvesisarjojen vartalovoiteita? Aiotteko etsiä niitä alennusmyynneistä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  jokseenkin erikoista käytöstä kyllä asiakkailta, kyllähän sen nyt ymmärtää, että voiteisiin ei erikseen ole läheskään aina testeriä ja kyllä voi silmiäänkin käyttää sen verran etä huomaa tuotteen olevan tuoksun sijasta voide (:
  Itse en tuoksujen vartalovoide versioita käytä, niiden kosteutustehot kun on monesti aika surkeat ja se on kuivaihoiselle ja atoopikolle tärkeää mutta mikäli tuoksusta on myös suihkugeeli niin se tulee kyllä ostettua hyvinkin usein ! (:

 2. 3

  sanoo

  Luin tämän ääneen poikaystävälle, kun ihmetteli, miksi niin hekottelen. Kommentti siltä oli aika osuva: "No, laivoillahan tunnetusti käy sitä yhteiskunnan kognitiivista eliittiä…"

  Odotan innolla sitä vähän aikaa sitten lehdestä bongaamaani realitysarjaa vironlaivoista, vaikket taidakaan olla sellaisella töissä. 🙂 Onni sinulle.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Olipa kiva postaus, sillä en tiennyt tällaisesta vartalovoiteiden ale-myynti-taktiikasta. Minulla on käytössä Burberryn The Beat -vartalovoide siksi, että työssäni en voi käyttää parfyymeja. Laitan sitä usein vain esim kuiviin käsivarsiin tai muualle pienelle alueelle, niin ettei sen pitäisi häiritä mahdollisesti hajusteyliherkkiä ihmisiä. Tykkään vartalovoiteista myös siksi, että niissä ei ole sitä alkoholin tuomaa pistävyyttä missään vaiheessa tuoksun kehitystä. Lisäksi on mukava yhdistää aamulla 2 kärpästä samalla iskulla: kosteutus ja tuoksu…

  Jade

 4. 6

  sanoo

  Itse tykkään käyttää hajuvesisarjojen vartalovoiteita hajuveden sijaan, niillä saa juuri sopivan miedon tuoksun. Ostan niitä juurikin alennusmyynneistä koska normihinta on usein suorastaan törkeä. Toki käytän myös itse hajuvesiä mutta pienen lapsen äitinä en aina voi "lemuta" kovin voimakkaasti 🙂

 5. 7

  sanoo

  Itselläni on atooppinen iho, joten kartan vähän noita hajuvesien kosteusvoiteita, koska apteekin voiteet tai esimerkiksi jotkut Body Shopin ne kunnon tökkörasvat tuntuvat paremmilta ja tärkeintä on koostumus kuin haju.

  Lisäksi mielestäni ei ole ehkä kiva lemuta kokonaan hajuvedeltä, kun tuntuu välillä, että se yksikin suihkaus on liikaa. 😀 Mutta todella inhottavia tommoiset "huijaukset", koska tottakai sitä olettaa olevan samaa pakkauksessa kuin pöydällä.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  En osta, mutta aina välillä noita tulee lahjapakkauksissa ja silloin kyllä käytän. 🙂

 7. 9

  sanoo

  käyttäisin ehdottomasti, mutta valitettavan usein voiteet sisältävät alkoholia joka on ihan liikaa herkälle iholleni,samoiten suihkusaippuat..

 8. 10

  sanoo

  Layla magneettilakkoja sain vihdoin tilattua Suomen Kauneustavaratalo Even nettikaupasta. Tiedoksi muillekin ihastuneille 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Tykkäisin käyttää, mutta ne tuppaavat yleensä olemaan tosi kevyitä lotioneita. Oma ihoni tarvitsee tehokkaampaa kosteutusta ja tykkään paksummasta koostumuksesta.

  Sen sijaan saatan sekoittaa tuoksuvartalovoidetta paksumpaan rasvaan tai ottaa rasvaa kädelle, suihkauttaa siihen hajuvettä ja levittää sitten iholle.
  -Tiia

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta bongasin Emotionin alesta Fruttinin muutamia vartalotuotteita (3 eri tuoksusarjan), ja ostin pari body lotionia. Tietääkö joku, onko S-ryhmä ottanut nämä tuotteet valikoimiinsa pysyvästi tai saako niitä muista kaupoista Suomessa? Tietääkseni siis näitä ei ole ennen Suomesta saanut ja tahtoo niiiin kovasti tehä enemmänkin tuttavuutta näiden kanssa! <3

  Nettikaupasta toimittavat Suomeen, mutta postikulut on 17-21 e, vähän turhan tyyristä.

  En toisaalta ihan hirveesti viittis näitä VIELÄ roudata varastoon kun kaapit pursuaa muutenkin…. 😀

  -Mari-

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Mie ostin fruttineita sokokselta ja kysyin kuuluvatko normaalivalikoimaan. Eivät kuulemma kuulu. Ovat vain alessa.

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Kiitos anonyymi vastauksesta! Ei kyllä itelleni tullu mieleen edes kysyä kaupasta…. 😀 Tilasin niitä äidiltäni mukaan kun menee loppuviikolla Saksaan. 🙂

  -Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *