Mistä aiheesta tahtoisit lukea? Vastaa nopeaan kyselyyn!

Minulla on suuri toive, että löydämme meille töihin pian uuden ihmisen elevenin Suomen maapäälliköksi ja minä saan astua sivuun nykyisestä pestistäni ja keskittyä blogiini. Tahdon pysyä tulevaisuudessakin mukana yrityksemme kuvioissa jossain määrin, sillä tuntuuhan Suomen eleven minulle kuin omalta yritykseltäni, mutta tulevaisuudessa haluan silti päästä antamaan suurimman huomion blogilleni.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Olen ilokseni saanut tehdä heinäkuun ajan päivätyössäni nelipäiväistä työvikkoa, mikä tarkoittaa, että minulla on iltojen lisäksi ollut nyt kolme päivää viikossa aikaa keskittyä blogiin (kuinka ihanaa onkaan saada keskellä viikkoa aina yksi vapaapäivä töistä!). Minulla onkin valtavasti suunnitelmia ja postausideoita, joita palan halusta päästä toteuttamaan ja julkaisemaan. Tuntuu myös, että koti on täynnä toinen toistaan jännempiä tuotteita, joissa kaikissa on joku erityinen juttu, josta tahdon saada kertoa teille.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Samalla haluaisin kuitenkin varmistaa, että tulen tulevaisuudessakin tuottamaan blogiini nimenomaan sellaista sisältöä, mitä te haluatte lukea. Koen, että kirjoitan parhaat postaukseni tuotteista ja jutuista, joista olen itse aivan innoissani, mutta ehkä on olemassa tuotteita ja tuotemerkkejä, joista en ole edes tajunnut innostua, vaikka ehkä olisi kannattanut?

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Olen kirjoittanut viimeaikoina todella paljon aasialaisesta kosmetiikasta, sillä siihen liittyvät postaukset ovat olleet hyvin suosittuja. Itseasiassa niiden (ja varmasti myös muiden tekijöiden) myötä blogini kävijämäärä on noussut tänä vuonna 50%, mikä on aivan huikea nousu!

Syy siihen, miksi aasialaista kosmetiikkaa on näkynyt blogissani yhä enemmän on ollut myös siinä, että olen kaiken kiireen keskellä kokenut, että sujuvimmat postaukset tulevat nimenomaan tuotteista, joista olen itse aivan innoissani. Silloin sanat juoksevat näytölle kuin itsestään eikä postauksen luominen tunnu edes varsinaisesti työltä. Erityisesti aasialainen kosmetiikka onkin saanut minut viimeaikoina innostumaan nerokkailla keksinnöillään ja laadukkailla tuotteillaan, joiden teknologia ja innovatiivisuus on valtavan harppauksen edellä länsimaista.

Ostolakossa Virve Postaukset - 1

Minusta olisi kuitenkin ihanaa voida olla varma, että tuotan blogiini juuri sellaista sisältöä, jollaista te tahdotte sieltä löytyvän, sillä pidän kosmetiikkablogia voidakseni jakaa parhaita tuotevinkkejä ja kosmetiikkaideoita muille ja saadakseni fiilistellä minua innostavista jutuista ihmisille, jotka myös innostuvat niistä.

Koska minulla on tulevaisuudessa toivottavasti vielä entistäkin enemmän aikaa paneutua tuottamaan blogiini kiinnostavaa sisältöä, olisinkin nyt erittäin kiitollinen, jos ehtisitte kertoa, mistä aiheista teitä kiinnostaa blogissani lukea. 

Tein tätä varten hyvin simppelin kyselyn, johon ei tarvitse jättää mitään omia tietojaan tai joka ei muutenkaan vaadi muuta, kun klikkailemaan täpin niiden aihepiirien kohdalle, joista itse kokee kiinnostavaksi blogistani lukea.

Jätin kyselyyn myös kentän muille postaustoiveille, mutta niitä (ja muutakin palautetta) voi antaa myös tämän postaukseen kommenteissa. Jos teillä on siis mielessä joku erityinen aihe tai tietty tuotemerkki, josta blogistani haluaisitte lukea, niin nyt olisi täydellinen hetki ilmiantaa se. Kaikki teidän antamanne vastaukset ovat minulle kullanarvoisia ja auttavat varmistamaan, että tuotan blogiini sellaista sisältöä, jonka mahdollisimman moni kokee kiinnostavaksi. Kiitos siis jo etukäteen kaikille, jotka ehtivät ottaa pienen hetken kyselyyn vastaamiselle!

Kyselyyn pääset tästä.

Kommentit
 1. 1

  xod sanoo

  Mä kommentoin jokin aika sitten ja kyselin muistaakseni ainakin seerumeista, mutta en nyt löytänyt kommenttiani enää mistään 😮 Sun blogin ansiosta oon alkanut käyttämään sekä seerumeita että Korea-kamaa! 😀 Mua kiinnostaiskin nyt mitkä on sun mielestä parhaita seerumeita hinta-laatusuhteeltaan, tästä vois postauskin olla kiva 🙂 Yleensä kun seerumit on vähän tyyriimpiä. Tilasin juuri Misshan Time Revolution-seerumin 🙂 Nyt vastaan vielä kyselyysi 😀 Kiitos kivasta ja todella hyödyllisestä blogista!

  • 1.1

   Virve Vee sanoo

   Kiitos hyvästä postausideasta! Joku parhaat eri tyyppiset seerumit kokoava postaus voisikin olla hyvä idea! 🙂

    • 1.1.1.1

     Virve Vee sanoo

     Seerumisuosikeille on ehdottomasti tulossa pian postaus, kun sille on niin kysyntää! 🙂

   • 1.1.2

    Meri sanoo

    Lukisin mielelläni postauksen parhaista kansainvälisistä kosmetiikka blogeista ja sivustoista. Luen blogisi aina aamukahvilla, ja toisellekin kupilliselle pitäisi saada jotain kivaa luettavaa.

    • 1.1.2.1

     Virve Vee sanoo

     Hyvä idea, kiitos! Yritän koota yhteen postaukseen kansainvälisiä sivustoja, joilta itse kerään infoa. 🙂

 2. 2

  Eve sanoo

  Postauksen aiheet voisi vaihdella enemmän. Tarkoitan että jos tänään kirjoitat aasialaisesta kosmetiikassa, huomenna voisi olla joku kiva meikki tuote-esittely, seuraavana vaikka kynsiin liittyvä yms… Näin blogi pysyy mielenkiintoisena ja ei ala puuduttaa lukea aiheesta mikä ei välttämättä ole jollekin se ihan top one juttu. Kuvat on kivoja

  • 2.1

   Virve Vee sanoo

   Ehdottomasti myönnän olevani syyllinen varsinkin viimeaikoina julkaisemaan postauksia, joiden aiheissa ei ole suurta vaihtelua… 😀 Lupaan kiinnittää tähän lisää huomiota, kiitos että nostit esiin! 🙂

 3. 3

  Virpi Heikkilä sanoo

  Tykkään blogistasi ja mielelläni luen erilaisia juttuja. Ota kokeiluun virolainen Joik ja ranskalainen Mixa Olen käyttänyt Mixan sinkkikasvovettä ja olen saanut ihoni kuntoon. Sarjassahan on paljon erilaisia puhdistusaineita ja sarja on edullinen. Ikävä että tätä pitää hamstrata aina Tallinnasta monta pulloa kerrallaan. Nyt poikanikin alkoi käyttämään tuotteita josko pääsisi finneistään eroon.

  • 3.1

   Virve Vee sanoo

   Kiitos vinkeistä! Mixa onkin minulle aivan uusi tuttavuus, mutta sinkki kasvovesi kuulosti heti houkuttelevalta. 🙂

 4. 4

  pallonenä sanoo

  Käyn kohta täyttämässä kyselyn, mutta ihan ensiksi haluan sanoa, että blogisi on jo nyt heittämällä paras, kiinnostavin ja ihonhoitoa eniten uudistava kosmetiikkablogi Suomessa!

  Jos pääset paneutumaan blogiin ja sen aihepiireihin vieläkin enemmän, kun blogiisi täytyy nyt jo mennä aikaa ihan älyttömästi, mitä blogistasi on silloin tulossa? Maailman paras kosmetiikkablogi? Kunnianhimollasi ja sinnikkyydelläsi niin voi vielä käydäkin 🙂 Huippu-urheilijatkin ovat usein huippuyksilöitä eli yksi ihminen voi päästä maailman huipulle lajissa kuin lajissa.

  Yksi asia kiinnostaisi kovasti, nimittäin erilaiset kauneusvimpaimet. Luin todella kiinnostuneena jutun siitä jännästä henkilökohtaisesta ilmankostuttimesta, jota voi pitää vaikka mukanaan. Juuri tuollaiset ihan kummalliset jutut ovat minusta todella kiehtovia eli jos sellaisia satut bongaamaan niin kuulisin niistä mielelläni, vaikka et ehkä itsellesi vimpainta hankkisikaan. Nyt siirryn kyselyn pariin 🙂

  • 4.1

   Virve Vee sanoo

   Kiitos taas ihanasta kommentista. <3

   Minulla on itseasiassa lista superkiinnostavista vempaimista, joten postailen niistä mielelläni, vaikka en niitä hankkisikaan. Ovathan ne kyllä aika jänniä usein! 🙂

 5. 5

  Jenni sanoo

  Kiinnostaisi joku listaus suhun eniten vaikutuksen tehneistä kangasnaamioista. Noita on vähän joka päivä instastoreissa ja tuntuu että kaikki on sun mielestä mielettömiä, mutta mitkä niistä on sellaisia joita hankkisit uudelleen?

  • 5.1

   Virve Vee sanoo

   Joo, tästä on itseasiassa työn alla pieni TOP-postaus! 🙂 On ollut hankalaa vaan, kun niin moni on oikeasti aivan ihana… 😀

 6. 6

  Reeta sanoo

  Toivoisin postausta kasvoöljyistä. Olit kirjoittanut sellaiset ainakin biothermin ja lorealin öljyistä, mutta kaipaisin niitä lisää! Ja myös aasialaisia sellaisia jos sinulla on tullut vastaan hyviä ja halpoja löytöjä. En kuluta kosmetiikkaan hirveästi rahaa ja joku 50 euron kasvoöljy tuntuu ihan hirveältä summalta pulittaa vaikka öljy kestäisikin kauan 🙁

 7. 7

  Niina sanoo

  Mäkin toivoisin enemmän kokoavia postauksia, top 10 pparhaat seerumit/essencet/kosteusvoiteet/tuuheuttavat ripsarit. Täällä on niin paljon ihania arvosteluita, joista on hankala päättää mikä oikeasti on paras tai mitä eroa milläkin tuotteilla on 🙂 eikä sillä ole väliä vaikka uusi top 5 postaus tulisi puolen vuoden välein 😉 muuten on kommentoitava samaa – ainoita blogeja joita luen ja tänne eksyy useamminkin viikossa! On ihana tietää että täällä odottaa lähes aina jotain uutta mielenkiintoista luettavaa 🙂

  • 7.1

   Virve Vee sanoo

   Joo, näille on varmasti tarvetta. Lupaan tehdä näitä enemmän. 🙂

   Ja kiitos ihanasta palautteesta. <3

 8. 8

  Eve sanoo

  Postaus hyvistä kynsilakoista!! Suuri osa on surkeita. En edes ymmärrä kuinka voidaan tehdä niin huonolaatuisia lakkoja. Kaikki vinkit kunniaan

  • 8.1

   Virve Vee sanoo

   Tästä on itseasiassa todella hankalaa tehdä postausta, sillä kynsilakkojen käyttäytymiseen kynsillä vaikuttaa niin moni erilainen tekijä ja monesti ratkaisevassa roolissa ovatkin itse käyttäjän kynnet ja elämäntavat aina kynsien huokoisuuudesta hiustenpesutottumuksiin asti eikä niinkään kynsilakan laatu (jolla toki on myös jossain määrin väliä). Jos aiheesta kiinnostaa lukea lisää, niin tämä ja tämä postaus kannattaa kurkata. 🙂

   Lupaan silti kerätä kuitenkin postauksen, joka kokoaa yhteen omat lakkasuosikkini! 🙂

 9. 9

  Tanja sanoo

  Blogis on huippu! Oon lukenut tätä jo about 18 vuotiaasta asti(piakkoin tulee 26v mittariin) vai kauankos tää blogi on ollu olemassa 😮 Sussa on hassun pelottavan paljon samaa kuin itsessäni(niin ulkoisesti kuin myös moonet kiinnostuksenkohteet jne) niin tottakai kiinnostaa lukea tätä 😀 Varsinkin aasialainen kosmetiikka kiinnostaa, nelisen vuotta oon käyttänyt aasialaisia(lähinnä japanilaisia ja korealaisia)tuotteita ja siksi on ihana lukea täältäkin uusia tuoteideoita ja kaikkea uutta. Mitään moitittavaa en vain keksi, paitsi että voisit vaihtaa nuo kaksi blogikuvaa mitkä näkyy joka sivulla uudempiin, mielestäni tuo musta mekko ei imartele sua parhaiten. Nätimmät kuvat mun vinkkinä vaikka nätti olet noissakin 🙂 Ja muuten jatka samaan malliin! Oot varmasti mahtava tyyppi ja blogisi on awesome! 🙂

 10. 10

  Hanna sanoo

  Toivoisin postausta The Ordinary Retinol 2- tuotteesta ja muutenkin retinolista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *