Metallimaniaa luomilla

Muistatteko, kun joitakin viikkoja sitten kerroin teille saaneeni Pretty.fi:stä kokeiluuni Coastal Scentsin Metal Mania -luomiväripaletin, joka sisälsi 88 enemmän ja vähemmän kirjavaa luomiväriä?

Nyt voisi olla sopiva hetki palata palettiin.

En ole mikään ihan mieletön väreillä iloittelija. Vaikka paletissa onkin paljon runsaspigmenttisiä värinappeja, on minulle erityisesti mieleen eräs loistava ominaisuus: nämä sävyt häivyttyvät kauniisti ja tällainen kevyempejäkin meikkejä käyttävä voi saada tästä paljon iloa irti.

Tottakai tällaisesta paletista saa iloa irti vaikka kuinka, jos on oikea väreillä revittelijä.

Pinkkiä, vihreää, keltaisen kultaista ja lilaa voi taiteilla luomille miten päin vaan ja missä järjestyksessä tahansa, mutta entäs jos on tällainen tavallinen tylsimys, jonka luomilla kaikki vähänkin liian räikeä näyttää lähinnä oudolta ja pelottavalta?

Voiko tästä silti saada iloa irti?

No minusta ainakin voi! Tässä siis minun töissä pitämiäni hyvin kesyjä väri-iloitteluja:

(Miespuolisen pomoni iloiset terveiset nähtyään minut oikeasti vihreissä luomiväreissä: ”Virve kuule, olen nähnyt tässä vuosikymmenien aikana aika paljon naiskauneutta ja tuo ei muuten sovi sinulle.”)

Kuten näette, en ole väreillä irroittelija ja tykkään siitä, että sävyt häipyvat kauniisti yhteen. En tykkää voimakkaista kontrasteista enkä liian räikeistä väreistä, mutta olen silti innostunut tämän paletin sävyistä kovasti.

Paletin sävyissä on loistavasti pigmenttiä ja ne tosiaan levittyvät ja häipyvät hyvin. Jopa vaaleimmat sävyt on varustettu hyvällä pigmentillä.

Minä olen aivan rakastunut palettiini ja kuka tietää, ehkä minäkin uskallan taas joskus siirtyä takaisin väreillä iloittelijaksi.

Itseasiassa olen suunnitellut kovasti, että ostaisin paletin äidilleni joululahjaksi, sillä 64-vuotias äitini on väri-iloitteluissaan aivan omaa luokkaansa ja olen itseasiassa jopa hieman kateellinen hänelle hänen siviilirohkeudestaan värien käytössä tuossa iässä. Vaikka homma voi kuulostaa pelottavalta, tekee hän sen minusta silti niin taidolla, ettei homma ainakaan näytä pelottavalta.

Oman Coastal Scentsin 88-palettisi voit tosiaan ostaa kotimaisesta Pretty.fi:stä, mikäli ulkomailta tilaaminen ei innosta.

Joko teiltä löytyy oma 88-paletti?

Kommentit
 1. 1

  Riika sanoo

  Onko tuossa paletissa olevissa napeissa kunnon glitteriä vai onko ne enemmän vain hohtavia (tyyliin Bobby Brownin shimmer luomivärit)? Itsellä kun kaikki "irtoglitterit" rapisee aina silmiin inhottavasti.

 2. 2

  sanoo

  Ahdistavia tuollaiset paletit, joita yksi ihminen ei mitenkään voi saada elämänsä aikana kulutetuksi 😀 Mutta kauniita sävyjä kyllä. Niillä saisi aikaan vaikka mitä luomuksia..

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei, XZ:lta on tullut uusi shampoo ja hoitoaine, sisältävät omenaa! Tee ihmeessä niistä testaus pian, haluan tietää ovatko toimivia ja kannattaako ostaa 🙂 Blogisi on paras!

 4. 4

  sanoo

  Itse ostin innottamanasi paletin, tosin valitsin shimmer -version. Ovat kyllä runsaspigmenttisiä ja kauniin hohtavia sävyjä eikä niissä ole inhoamaani irtoglitteriä. Minäkään en ole mikään väri-iloittelija, vaan olen pitäytynyt ruskeissa ja luumun sävyissä 14-vuotiaasta asti. Välillä toki kokeilen eri värejä ja ostan paletteja… ehkä nyt innostuisi kokeilemaan muitakin värejä..

 5. 5

  sanoo

  Löytyy! (Kiitos sun ekan bloggauksen aiheesta… ;D) Shimmer-versio ja ihana on. Itsekin yritän vähän rohkaistua värien kanssa ja aamuisin meneekin eniten aikaa arpoessa minkä värinen sitä olisi tänään… 🙂

 6. 6

  sabiha sanoo

  Ostin tuota palettia ja kuten sanoit käytän pienen määrän mutta myös lisäämällä valkoista saa aikaan todella ihania kevyitä sävyjä.Lisään myös huuliin punaisemmat sävyt huulirasvan tai kiillon kanssa koska en toki tykkä punaisista silmämeikkeistä näytäisin albino hiireltä haahaa.

 7. 7

  sanoo

  Minulla löytyy mirage paletti ja myös pikkupaletti Go Sydney. Ajattelin joskus hankkia tota metal mania tai joku muu missä on noi punaiset/aprikoosin sävyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *