Merry Christmas!

Minulla ei ol vuosiin ollut joulukalenteria. Muistaakseni omistin sellaisen kerran vielä muutama vuosi sitten Tampereella asuessani, mutta sitä ennen edellisen omistamisesta oli ehtinyt kulua vuosikymmen.
Mieleeni kuitenkin juolahti, että olisikohan kalenteritonta traditiota syytä muuttaa. Syy, joka sai minut ajattelemaan näin, oli tämä:
Lancomella on nimittäin viime vuosina ollut tapana tuoda jouksi myyntiin oma joulukalenterinsa, joka sisältää 24 miniatyyrikokoista merkin (tai ainakin L’orealin selektiivisten merkkien) luksustuotetta. Pakkaukseen mahtuu meikkejä, ihonhoitoa, hajuvesiä ja kaikkea muuta mahdollista pientä mukavaa.
Vuoden 2011 kalenteri.

Nyt minulla onkin sitten kaksi ongelmaa.
Haluanko tuon oikeasti?
70£ maksava kalenteri on täynnä kaikkea pientä ihanaa, mutta kaikkea tuollaista pientä ihanaa saan muutenkin töiden ja blogin kautta. Onko se siis välttämätön? Ihana se nyt joka tapauksessa ainakin on!
Toinen ongelma on sen hankkiminen. Kalenteri tulee Selfridgesille myyntiin lokakuun alussa ja ne myydään hetkessä ja ongelma onkin, etten ole täällä lokakuun alussa nappaamassa omaani. Kalenterinsaa myös tosin hankittua ilmeisesti Lancomen UK:n nettisivujen kautta, mikä ratkaisisi tämän ongelman.
 
Vuoden 2010 kalenteri.
Loppujen lopuksi en ihan oikeasti tarvitsisi tuollaista kalenteria. Tai oikeastaan tarvitsisin kalenterin sen aikaansaaman jännityksen vuoksi, mutta koska sen sisällä on vaikka mitä sellaista, mitä en ihan oikeasti tarvitse, on 70£ investointi moiseen artikkeliin melko turha juttu.
Mitä mieltä te olette? Tarvitseeko tyttö tällaista kalenteria? Tai tietääkö joku jonkun muun, kosmetiikkafriikille vielä kenties paremman joulukalenterin?
Ja ei, vielä ei ole liian aikaista alkaa vaahtoamaan joulusta. Yllä oleva kuva on lähellämme sijaitsevan joulukaupan ikkunasta pari päivää sitten.
 Ja onhan Harrodsillakin jo joulu käynnissä!
Tai no, on ollut jo pitkään…

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  No onhan nuo kalenterit nyt aivan ihania!! 😀 Tylsää vaan kun kaikki tuotteet tietää etukäteen, niin sitä jännitystä ei sillä tavalla ehkä olekaan… Vitsi, kyllä mäkin kamppailisin itteni kanssa hankkiako tuo vai ei. Mutta onko myös Kiehl's L'orealin omistama merkki?! En tiennytkään… Eihän sitä L'orealia kohta pysty välttämään mistään suunnasta…

 2. 5

  sanoo

  Wow, mun on pakko saada tollainen kosmetiikka-kalenteri! Yleensä satsaan itse vaan kunnon gourmet-suklaakalenteriin. Luuletko, että saan tilattua sen suoraan Suomeen vai pitääkö pyytää UK-kaveria se mulle ostamaan ja postittamaan? :)mt

 3. 6

  sanoo

  Voi eiiii, rakastan pikkuisia näytekokoja ja Lancome on luottomerkkini, joten tuo olisi ihan täydellinen :). Mistä noita saa, Suomessa en ole nähnyt?

 4. 7

  sanoo

  Ei sikäli paha, että yhden tuotteen hinnaksi tulee alle 3£ 🙂 Mutta kertahinta on kyllä paha! Jäisi kyllä itseltä hankkimatta, vaikka tuollainen kalenteri olisi hirmu kiva.

 5. 9

  sanoo

  Minä en ole tuosta kalenterista kuullutkaan! Pitääpä poiketa Selfridges'lle – vai myydänkö niitä jossain muuallakin?

 6. 12

  Anonyymi sanoo

  Ihana, mutta täysin turha. Megakosmetiikka-addikteille suositelen mielummin tekemään tuollaisen omista, käyttämättömistä (näyte)tuotteistaan. Esim kaverin kanssa vaihtarit?!
  -vanilla

 7. 13

  Eeva sanoo

  Itse olen sen verran minimalisti sen roinan kanssa mitä haluan ympärilläni pitää, että äänestäisin "ei"tä tässä tapauksessa. Sulla on niin paljon jo muutenkin. 🙂 Itsehän sinä sen päätät tietysti, mutta allekirjoittaneelle tulisi lähinnä ähky ja huono omatunto ettei tule käytettyä kaikkia tuotteita joita omistaa. Ajattele kaikkia tuotteita, jotka saat loppuun, jos et osta tuota! 😀

  (On se hyvä etten ole itse tuolla Lontoossa, repisin pelihousuni totaalisesti noista joulujutuista! Olen jostain syystä äärimmäisen anti-jouluihminen ja minua ärsyttää jo Suomessakin kaikki joulukrääsä ja sen aikainen kauppoihin rynniminen, ja jouluvalot, ja joulumusiikki…)

 8. 14

  Anonyymi sanoo

  Ihana! Saako noita tilattua jostain, esim. nettikaupasta? 🙂 Tuollainen olisi kyllä todella kiva. EIkai kukaan tuollaista "oikeasti" tarvi, mutta eikö se ole sellaista ihanaa piristystä itselle, ja jos tulee hyvä mieli koko joulukuuksi eikös se ny ole ihana asia:D

 9. 16

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Olen tässä juuri aikeissa ostaa uuden meikkivoiteen ja mietinnässä on ollut kokeilla Lancomea. Kumpi sopisi paremmin tällaiselle sekaiholle, joka rasvottuu melko paljon päivän aikana, Teint Idole Ultra 24h vai Teint Miracle? Kiitos! 🙂
  t:Johanna

  • 16.1

   Anonyymi sanoo

   Pakko vastata tähän 🙂 Mä oon käyttänyt molempia ja mun kokemuksen mukaan Idole Ultra sopis paremmin rasvoittuvalle:) siitä tulee mattainen lopputulos,, Teint Miraclesta sen sijaan valmiiksi kuultava ja valoa heijastava! Voithan käydä hakemassa näytteet molemmista ja kokeilla ennen ostopäätöstä.

 10. 18

  sanoo

  Siis minähän tarvitsen tuollaisen. Ihan ehdottomasti. Näinä päivinä sitä taas katkeroituu, kun ei ole poikaystävää, joka pistäisi rahaa moiseen. Enhän mä missään nimessä tarvitse sitä niin, että itse ostaisin, mutta ehdottomasti niin paljon, että jonkun kuuluisi se mulle ostaa!!

  (Niin miksköhän sitä poikaystävää ei ole enää… :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *