Men do it bett… well, like men always do

Riehakasta lauantai-iltaa toivottaa opiskelijaksi ryhtynyt, lähiöelämässään rypevä ja lupaavasti jo viinin makuun päässyt bloggaajanne!
Koska lauantai on kreisi päivä muutenkin (sen pimenevästä illasta nyt puhumattakaan), eikä tähän aikaan illasta muutaman viinilasillisen jälkeen aloitettu baarimeikinteko kuitenkaan ikinä suju suunnitelmien mukaan, haluaisin jakaa kanssanne yhden pienen iltakevennyksen, joka voittaa jänis-kevennykset mennen tullen:
Ihanaa lauantaita! Olkoon teidän iltameikkinne hieman enemmän tutoriaalin kaltainen edes alkuillasta! Loppuilta ja aamuyö menkööt sitten omalla painollaan, mutta muistakaahan edes pestä ne meikkinne pois!
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Kaikkein paras oli tuo, kun tyypit yritti taivuttaa ripsiään ripsientaivuttimella.. hahhaa! Se on taitolaji. (Pakko kehua omia Shu Uemuran taivuttimiani… ihan maailman parhaat.)

 2. 3

  sanoo

  Lopussa oli ihana, kun mies laittoi ripsaria: "wow, this thing really works"! 😀 Jotenkin aivan mahtava, kun tuli niin vilpittömän yllättyneellä äänellä. Ihan kuin me naiset käytettäisiin kosmetiikkajuttuja vain huvin vuoksi, ei siksi että niillä oikeasti saisi mitään huomattavaa muutosta aikaan 😀

 3. 4

  sanoo

  Tää oli Saara Sarvaksen blogissa just muutama päivä sitten.. 🙂 Repeilin kyllä yövuoron jälkeen tätä katsoessani ihan huolella. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *