Meikkikynä kuin ala-asteelta – Clarins 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips

*Sis. mainoslinkin

Joko olette kuulleet yhdestä vuoden 2017 minua ainakin eniten kiinnostavasta kosmetiikkatuotteesta, jonka idea on niin yksinkertainen, että on suoranainen ihme, ettei sitä ole vielä tätä ennen keksitty?

multipen

Muistatteko ensinnäkin nämä kouluaikojen hittikynät, joissa samaan paksuun kynään oli sisällytetty kätevästi kymmenkunta eriväristä lopputulosta piirtävää kynänkärkeä? Minulla oli tällainen kynä, jonka musteet kaiken lisäksi vieläpä tuoksuivat erilaisille (tai niin ainakin muistan uskoneeni silloin).

Nyt tämä sama idea on keksitty lainata kosmetiikan puolelle!

clarins-4-colour-all-in-one-pen-eyes-lips

Clarinsin uusi 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips -meikkikynä yhdistää nimittäin samalla idealla neljä rajauskynää. Monitoimituote sisältää mustan, ruskean ja trendikkään sinisen silmänrajauskynän sekä nuden huultenrajauksen. Ruskeaa kynää voi lisäksi käyttää myös kulmakarvoissa.

Clarins SPring Look 2017

Clarins kevät 2017

Minusta tämä on todella kätevä idea! Helmikuussa Clarinsin kevätlookin mukana myyntiin tulevalla kausituotteella on hintaa 39 euroa. Kynästä voi lukea lisää esimerkiksi Alluren artikkelista, jossa kerrotaankin sen olevan loistava tuote niille, jotka tahtovat pitää meikkipussinsa sisällön minimissä.

Kuinka moni liputtaa vastaavien monitoimituotteiden puolesta?

PS. Nyt sitä aiemmin hehkuttamaani Lancômen upeaa ruusupuuteria vihdoin saa!* Oma meni tilaukseen välittömästi!


Joko luit nämä postaukseni?

benefit-gel-eyeliner-pencil kuinka-iho-kuoritaan-oikein naisten-parranajo

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En kestä, tää on aivan ihana idea!:D Tosi kätevä tällaiselle matkustajalle, jolla täytyy aina olla mukana 500 eri meikkikynää, joista jokainen on meikkilaukun pohjalla, haha:D Olipas ihana kuulla tästä sun blogista, josta onneksi kuulee kaikki uusimmat trendit ja tuotteet:)

  • 1.1

   Virve sanoo

   Joo, juuri sellaiselle tyypille täydellinen! Ja kiitos kivasta kommentista. 🙂

 2. 2

  Ida sanoo

  Musta on niin hassua, että tällainen tulee markkinoille, sillä koulussa pohdittiin jollain luennolla hulluja kauneuteen liittyviä innovaatioita ja juuri tämän tyylinen monitoimikynä oli yksi hienoista keksinnöistämme 😀 Tosi näppärä tuote kyllä varmasti monelle!

  -Ida

 3. 3

  Tiia sanoo

  WTF!? ostan heti tuhat, jos se vaan toimii! Mua huolettaa lähinnä tuo kohta, missä kärki kaartuu terää kohti. Miten se on / onko onnistuttu tekemään niin, ettei ”väritanko” murene?

 4. 5

  pallonenä sanoo

  Tuleekohan tuohon saamaan vaihtokärkiä, kuten aikoinaan kuulakärkikyniin? Osaatko sanoa?

  • 5.1

   Virve sanoo

   En usko, että tulee, koska on myynnissä vain Limited Edition -tuotteena eikä jää pysyvään valikoimaan. 🙂

 5. 6

  HanSu sanoo

  Hmm… Minäkin mietin että miten ne saa tuon täytteen pysymään ehjänä? Mitenhän toi käytännössä toimii? Ja oisko noin paksulla kynällä vaikeaa tehdä silmänrajauksia/miten sopii käteen? Jos toimii niin on kyllä hintansa väärti:) Huippu kätevä! Varsinkin jos noi ruskea ja nude on hyvän sävyisiä, wow!

  • 6.1

   Virve sanoo

   Mielenkiinnolla tutkin kyllä kynää kun sen kaupoista bongaan! Hyvä huomio tuo, että voi olla jännä kädessä kun on noin paksu! 🙂

 6. 7

  sanoo

  Tässä on kyllä niin supermahtis idea, ettei tosi 😀 Meillä töissä on muuten tuollainen kynä vielä käytössä eräiden listojen merkkailemisessa, hihhii! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *