Meikit vähentyvät -onneksi!

Ihanaa, meikkipuolelta on kulunut loppuun kaksi tuotetta!

Loppuun kului yksi tavallista pienikokoisempi tuote:

YSL:n Long-Lasting Eye Pencil on laadultaan mielestäni loistava kynä. Piirtää helposti ja pehmeästi ja pysyy aivan loistavasti luomillani. Plussaa tulee vielä ehdottomasti kokomustasta ja tyylikkäästä ulkoasusta. Hinta on ehkä hieman kova, sillä vastaavaa laatua saa kyllä mielestäni edullisemminkin.

Tämän kynän loppumiseen olen varsin tyytyväinen, sillä minulle jäi enää yksi musta silmänrajauskynä (itseasiassa toinen samanlainen). Toki muita värejä on vielä reilusti, mutta mustia on enää yksi. Käytän mustaa rajausta niin harvoin, että yksi lyhyehkö musta kynä riittää minulle varsin hyvin.

Loppuun kului tosiaan myös toinen meikkituote:

Tämä tuote oli Make Up Storen Drama Mascara. Tällä ei todellakaan syntynyt mitään dramaattista efektiä ripsiini ja koostumus oli niin kuiva, ettei massaa meinannut edes irrota kunnolla. Noin kahdellakymmenellä eurolla saa kyllä huomattavasti parempiakin mascaroita.

Koska tämä mascara kuitenkin erotteli ripset kauniisti ja antoi niihin lähinnä vain väriä, sopi tämä mitä parhaimmin alaripsilleni. Käytin tätä koko tämän reilun neljän kuukauden elinkaaren ajan lähes päivittäin alaripsissäni hyvällä menestyksellä. Mascara pysyi ripsissäni hyvin eikä sotkenut alaluomiani (mitä tosin tapahtuu muutenkin vain hyvin harvoin). Ei, vaikka kävelin tämä ripsissä kamalassa lumimyräkässä useampaankin otteeseen. Ehdottomasti hyvin pysyvä mascara, siis.

(Jos tahdot nähdä, mihin mascara ylärpisissäni kykeni, kurkista tämä postaus.)

Meikkituotteiden loppuminen on aivan ihanaa, sillä olen jatkuvasti lähempänä sen täydellisen meikkikokoelmani omistamista. Toki siihen on vielä matkaa, mutta meikkien kanssa tunnen todellakin edistyväni!

Toki mascaroita ja silmämeikkikyniä on vielä kumpiakin reilusti jäljellä, mutta kyllä nämäkin tästä luultavasti pikkuhiljaa vähenevät.

Itseasiassa minua kiinnostaisi kovasti tietää, kuika monta mascaraa ja silmämeikkikynää te omistatte?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täältä löytyy tällä hetkellä 3 käytössä olevaa ripsiväriä sekä 5 silmämeikkikynää, joista 2 samanlaisia. Olen enemmän eyelinereiden ystävä, silmämeikkikyniä käytän aika satunnaisesti eikä niitä tule siis hirveästi ostettuakaan.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tämä ei kyllä nyt niity mitenkään niin hurmaavaan asiaan kuin ripsarit.

  Olen syönyt e-pillereitä nyt neljä vuotta, ja ajattelin nyt eron tultua pitää niistä ainakin pientä taukoa. Luin kuitenkin vanhoja postauksiasi ja huomasin, että niin sinulle kuin monelle muullekin on tullut lopettamisen jälkeen aknea, hiusten nopeaa rasvoittumista ja hienhajua. En todellakaan halua palata murrosikään, kun olen vasta täyttänyt 20! Enhän saa uutta miestäkään, jos haisen ja naamani märkii sekä on täynnä finnejä.

  Ennen pillereitä lähinnä otsassani oli paljon pieniä finnejä, isoista en ole kärsinyt koskaan. Hikeni ei mielestäni haise lainkaan, mutta hiukset olen tottunut pesemään lähes päivittäin.

  Tarvitsitko siis roa -kuurin, vaikka käsittääkseni aloitit pillereiden syömisen uudelleen? Eikö iho palautunut kuntoon pelkkien e-pillereiden avulla?

  Lopettamispäätöstä täytyy näköjään harkita huolella, jos haluan vielä olla edes jonkinmoisessa arvossa lihamarkkinoilla.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kivoja nuo sinun kysymyksesi,kun meikkipussi tulee siivottua tasasin välein nykyisin.Siivouksen tuloksena ripsivärejä löytyy näemmä aivan riittävästi.Lorealin Telescopic 2kpl,Lancomen Definicils 2kpl,Maybellinen lash stylist 1kpl,Lumene 2kpl ja Oriflamen ja Yves Rocherin hutiostokset vielä lisäksi.Avonin unikko ripsarikin löytyy,mutta sitä ei voi edes harkita käyttävänsä liian suuren harjan vuoksi.Onnistun vaan suttaamaan luomeni sillä sohiessa.Silmämeikkikyniä löytyi onneksi vaan 4 tälläkertaa.Niitä tosin voi lojua kassissa enemmänkin.Terkuin uneton,mutta vihdoin flunssaton rouva48.

 4. 4

  sanoo

  Pääsky: Minulta taas taitaa löytyä yksi eyelineri ja siinäkin on jo ihan tarpeeksi. 😉

  Anonyymi: Olin muistaakseni vain kaksi kuukautta ilman pillereitä, mutta sitten tilanne karkasi käsistä ja palasin pillereihin. Kun iho ei ollut vielä muistaakseni neljänkään kuukauden jälkeen rauhoittunut, sain roan. Toki tämä on todella tapauskohtausta ja monilla tilanne palautuu muutamassa kuukaudessa tai puolessa vuodessa, mutta itse en noista kuukausista todellakaan nauttinut. :/

  rouva48: No sieltähän löytyy mascaroita! 🙂

 5. 5

  sanoo

  Pakko kommentoida ekalle anonyymille, että oman kokemukseni perusteella suosittelen e-pillereiden lopetusta. Itse lopetin kyseisten pillereiden popsimisen n. puoli vuotta sitten, enkä ole katunut. (Syynä lopetukseen puhdas halu kokeilla pilleritöntä elämää 3 vuotta niitä käytettyäni. Samassa suhteessa yhä.)
  Tuntuu paremmalta olla luomusti omilla luontaisilla hormoneilla. En ole finnistynyt tai muutakaan ikävää (vaikka minulla oli murrosiässä aknea), sen sijaan mieliala on kohentunut ja tunnen taas olevani oma itseni. Muutama kilokin lähti heti pillereistä luovuttuani ja tämä oli tapauksessani positiivinen yllätys.
  En halua pelotella, mutta jos joskus tulee tarve lopettaa pillereiden käyttö vuosien jälkeen (esim. raskautumistarkoituksessa), voi olla ikävä yllätys kun hormonitasapaino on ihan sekaisin lopetuksen jälkeen. Normaalin hormonitoiminnan tasaantuminen voi viedä paljon aikaa ja vaatia jopa erinäisiä toimenpiteitä (kuten jälleen uuden hormonikuurin).
  Minulla tällainen tilanne, onhan pillereistä toki etunsakin, mutta minä ainakin päätin (lopulta kun hormonitoiminta tuntuu nyt normalisoituneen) etten enää moisiin koske.

  Tämä nyt meni ihan aiheesta ohi mutta teki näköjään mieli avautua aiheesta. 😀

  Ja sitten ihan Virvelle vastaus, mascaroita on 10 ja kyniä 4…

 6. 6

  sanoo

  Ripsareita taitaa multa löytyä sen 5-7 kappaletta. 😀 niitä tulee hamstrattua välistä. Rajauskyniä ei taida olla paria enempää 🙂

 7. 7

  sanoo

  2 ripsiväriä ja ei ainuttakaan silmämeikkikynää 🙂 Olen inspiroitunut tästä blogista, ja kerään aina pieneen koriin kaikki tuotteet, jotka seuraavaksi käytän pois 🙂

 8. 8

  sanoo

  Mascaroita 2 kpl (YSL false lash effect ja eräs maybellinen), kajaleja 2kpl, yksi musta ja yksi valkoinen.

 9. 9

  sanoo

  Täällä ostetaan mascaraa aina sitä mukaa kun edellinen loppuu, eli ylimääräisiä ei ole nurkissa pyörimässä. Kohta pitäisikin käydä hakemassa uusi Rimmel sexy curves (ihan paras!). Silmämeikkikyniäkin löytyy vain musta, vakoinen, hopea ja turkoosi, kutakin yksi 🙂 Luomivärien kohdalla sitten meinaakin aina lähteä homma lapasesta.. 😀

 10. 10

  Neiti Kameleontti sanoo

  Kaksi ripsiväriä, kolme silmänrajauskynää, yksi eyeliner, sekä yksi kulmakynä.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Toisaalta Anonyymi, pillereiden on arveltu vaikuttavan naisten miesmakuun – niin että jos alat deittailla pillereitä käyttäessäsi, saatat rakastua mieheen, josta et ilman pillereitä pidäkään yhtään. Ei se tietenkään ihan noin suoraviivaista useimpien kohdalla ole, mutta kyllähän ne vaikuttavat aika paljon hormonitasapainoon ja sitä kautta ihan kaikkeen.

  Hormonit on aika pelottavia. En käyttäisi turhaan…

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  mascaroita on 5 ja rajauskyniä on ihan liikaa, sinisestä valkoisen ja violetin kautta mustaan, mutta reilusti yli kymmenen niitä on, en uskalla edes laskea, vaikka nekin sinun innoittamana siivosin vähän aikaa sitten heitin vanhoja pois , mutta jäihän noita ihan kiitettävä määrä silti.
  Ruu

 13. 14

  sanoo

  Meikkikyniä…sata? En varmaan liiottele, pelkään vaikkaavani alakanttiin =)
  Ripsareita käytössä 3, odottamassa 2.

 14. 15

  sanoo

  Silmämeikkikyniä löytyy 12 kappaletta, ja siellä on vain kaksi samaa tuotetta. Ripsivärejä käytössä on kaksi kappaletta, mutta kolme odottaa käyttöönottoa. Eyelinereita on 5.

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Itseltäni löytyy ainoastaan 2 mascaraa ja muistaakseni 5 silmämeikkikynää. Olen lähinnä eyelinereiden ystävä, ja noita kyniä tuleekin käytettyä hyvin, hyvin harvoin!

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Mulla on käytössä aina vain yksi mascara ja yleensä yksi alelöytö odottamassa edellisen loppumista. Eyelinereita on yksi, ja kaksi kynää: musta ja kullanvärinen, rajauksia kun tulee laitettua tosi harvoin. Tämä on muuten aivan ihana blogi, tosi kiva lueskella tuotevinkkejä. Mutta syytän kyllä sivua siitä, että olen viime aikoina hamstrannu luvattoman paljon kosmetiikkaa! 😀

 17. 18

  sanoo

  Mascaroita taitaa löytyä joku kuutisen kappaletta, tosin osa on varakappaleita. Löytyy myös tuo make up storen mascara, kahdella eurolla muistaakseni ostin kicksin alesta, oli niin kaunis hylsy, olematon tulos tosin. Silmämeikkikyniä löytyy varmaan joku parisenkymmentä, ja eyelinereita, gellinereita ties kuinka monta…. Parhaat silmämeikkikyntä on ehdottomasti urban decayn 24/7 ja paras geelirajaus macin fluidline. Puolustukseni silmämeikkikynistä on, että ostin urban decayn kyniä paketeissa, joissa tuli monta, eivätkä ole täysikokoisia, mikä on loistavaa, koska harvoimpa käytän loppuun täysikokoisia kyniä.

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Apua, tuossa kaivelin meikkikätköjäni ja sieltähän löytyi 10 mascaraa! Meinasin kirkua. Miten niitä voi olla noin paljon? Silmämeikkikynien tilanne hieman parempi, niitä löytyi 6 kappaletta.

 19. 20

  sanoo

  Mulla on rajauskyniä päivittäisessä käytössä vain yksi, musta nimittäin. Mutta onhan noita ruskea, glittereinä turkoosi, violetti ja musta… Onkohan muita? Ei montaa silti, koska tosiaan aina käytän tuota mustaa 😉

  Ripsareita on vain kaksi, koska mulla ne on tehneet joukkoloppumista nyt. Ei sillä, aiemmin noita taisi olla vaivaiset neljä yhtäaikaa käytössä 😉 Uusia kehuttuja pitää vaan päästä päästä itsekin käyttämään 😉

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä löytyy vain yksi ripsiväri. Tein pienen siivouksen vasta vähän aikaa sitten, ja kaikki muut lähtivät roskiin. Mustia silmämeikkikyniä löytyy sitten taas enemmän. Veikkaisin, että jotain 7 kappaletta. Muita värejä minulta ei löydy kuin ruskea ja vaaleansininen, mutta niitä en ole käyttänyt kuin muutamia kertoja. 🙂

 21. 22

  krista sanoo

  Viisi silmämeikkikynää, joista kaksi on samalaista, sillä luulin jossain vaiheessa hukanneeni toisen. Ripsivärejä on yksi, ja parhaimmillaan niitä on kaksi, jos oma suosikkimerkkini löytyy alennuksesta.

 22. 23

  sanoo

  Täällä ripsareita on mennyt nyt lyhyen ajan sisällä monta roskiin, joten nyt niitä on enää 5 – Lorealin Volume Collagene x2 (sininen ja musta), Maybellinen Pulse Perfection, Maybellinen Lash Stiletto sekä The Colour Workshopin Lash Mascara, joka on tosi pienikokoinen.

  Meikkikyniä taas…pikaisella etsimisellä löytyi 11 – kaksi Rimmelin Exaggerate waterproof eye defineriä (sävyt 285 sekä 211), ruskea josta nimi/merkki on kulunut pois, Lumenelta Arctic Definition Mineral Eyerliner (luumu) sekä Eyerliner pencil (ruskea), Anytimen musta, Saksasta ostettu Rival de Loop -merkkinen valkoinen, Maybellinen Khôl Express x2 (luumu & musta), Lorealin Contour Khôl musta sekä TCW:n musta. Kyllä niitä täältäkin löytyy :>

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä käytössä kaksi mascaraa ja kolme silmämeikkikynää -mielestäni ihan tarpeeksi:)

  -emma

 24. 25

  Tiunamiuna sanoo

  Käytössäni on aina 2 ripsiväriä, tällä hetkellä Diorshow ja Oriflamen yllättävän hyvä joku =) Rajauskyniä, niitä ihanan pehmeitä MUS:n kyniä, musta, turkoosi ja vaaleansininen hieman hileinen. Rajauskyniä en käytä juuri koskaan, mutta kivahan niitä on olla!

 25. 27

  sanoo

  Mulla on yks ripsari, ja senkin oon saanut Oriflamelta ilmaiseksi. En siis ite käytä kummempia meikkejä kuin meikkivoidetta ja puuteria 🙂

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ongelma silmämeikki kynien kanssa,
  eivät pysy, ei vaikka on silmämeikinpohjustusvoide alla. Tykkään käyttää ainoastaan kynää.
  Kokeilut on mm. lumene, anytime, oriflame, isadora.

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Multa löytyy tällä hetkellä 4 ripsaria ja varmaan 3-4 eriväristä kajaalia ja yksi eyeliner. Ei tule kovasti käytettyä, paitsi mustaa ja turkoosia. Ite oon hirvee ripsarihamstraaja, kuukaudessa mukaan lähtee varmaan 2 ripsiväriä, ja nyt tässäkin kuussa oli pakko antaa pois kun ei kerkeä millään käyttämään. :/ Ärsyttää kovasti, kun nyt omistamani ripsarit ovat kaikki huonoja, ja kun kuitenkin haluaisin löytää sen oikean, mutta pakko käyttää ensin nämä pois. 🙁 Miksi kaikki ripsarit vain tuuheuttavat mutta eivät pidennä? Ei ole kovinkaan montaa pidentävää ripsaria verrattuna tuuheuttaviin. Itseltä löytyy todella tuuheat mutta suorat ja hieman lyhyet ripset. Jos tiedät hyvän pidentävän ripsivärin, vinkkejä otetaan vastaan ! 🙂

 28. 30

  Anonyymi sanoo

  2 ripsaria ja 1 silmänrajauskynä ( silmiä en rajaile oikeastaan koskaan, mutta täytyyhän se varuulta olla 😉 )

 29. 31

  sanoo

  Mun tavoitteena on omistaa kerrallaan korkeintaan kaksi mascaraa, mutta tälläkin hetkellä taitaa niitä olla ainakin 5. Jotenkin ripsiväreihin on helppo haksahtaa etenkin kun koko ajan tulee uutuuksia vastaan joita tekee mieli kokeilla.

  Silmämeikkikyniä mulla on liikaa. Ei niitä nyt varsinaisesti hirmuisen isoa määrää ole, mutta kun en oikeastaan käytä kuin kolmea säännöllisesti, mustaa ja ruskeaa yläluomille ja vaaleaa (IsaDora) alaluomen vesirajalle. Silti haksahdan ihaniin vihreisiin ja turkooseihin kyniin aina välillä.

 30. 32

  sanoo

  Minulla on kerrallaan aina yksi mascara käytössä ja yleensä yksi odottaa avaamattomana vuoroaan kaapissa. Silmänrajauskyniä on kaksi, joista toinen on kaksipäinen, eli kolmea väriä. Lisäksi on yksi nestemäinen eye-liner, mutta sitä en ole käyttänyt pitkään aikaan, joten varmaan se on jo kuivunut.

 31. 33

  Miina sanoo

  No, liikaahan näitäkin on eli ripsivärejä on 14 (jepjep…) ja silmämeikkikyniä 16. Ripsareista tosin puolet on avaamattomia, ja loput loppumaisillaan eli tänä vuonna vähentyy määrä ainakin puoleen. Silmämeikkikynät kuluvat tuskastuttavan hitaasti, käytän lähes aina mustaa rajausta, mutta silti löytyy ainakin useampi ruskea, vihreä, sininen, violetti ja valkoinen silmämeikkikynä, jotka siis eivät ole lopussa varmaan vielä kymmenenkään vuoden päästä. Voih, ei niin kannustavaa…;)

 32. 34

  Anonyymi sanoo

  Täältä normaalin meikkaajan pussista löytyy kaksi silmämeikkikynää, musta ja tummanharmaa sekä kaksi ripsaria, FLE käytössä ja Maybellinen sky high curves (joka matkasi mulle ilmaiseksi) odottamassa käyttöä. Muuta en tunnu tarvitsevan. Ainiin, onhan mulla valkoinenkin silmämeikkikynä, mutta sitä en koskaan käytä, joten vois heittää menemään.

 33. 35

  Anonyymi sanoo

  Osaatko sanoa jotain hyvää puhdistavaa kasvonaamiota joka ei kuivattaisi ihoa ja olisi suht edullinen? Mulla on akne jonka oon saanu jotenkuten kuriin antibioottien ja pillereiden avulla, mutta iho on todella epäpuhdas, herkästi kuivuva ja kaipaa jotain naamiota.

 34. 36

  sanoo

  Silmämeikkikyniä mulla on viisi, josta yksi on kakspäinen. Mascaroissa mulle riittää yksi False Lash Effect, ei ees tee mieli kokeilla mitään uusia, kun toi toimii hyvin ja ne kuitenkin säilyy vaan sen puoli vuotta.

 35. 37

  k sanoo

  Voisiko Wantsu joskus tehdä postauksen, esim. päivä kosmetiikkahamsterin kanssa taikka jotain muuta? 😀

 36. 38

  Anonyymi sanoo

  Multa löytyy kaksi ripsiväriä, rajauskyniä 2 mustaa, valkoinen, turkoosi, kultainen ja pinkki yksilö.

 37. 39

  Anonyymi sanoo

  Omistan viisi ripsiväriä, joista kaksi ovat käytössä aktiivisesti ja muut aina silloin tällöin. 🙂 Silmämeikkikyniä taitaa olla neljä kappaletta. Käytän normaalia silmäkynää yläluomen rajauksiin, mutta nestemäinen, tussipäinen eyeliner olisi hakusessa! Osaatko markettipuolelta ehdottaa jotain toimivaa (ei wp)? 🙂

 38. 42

  sanoo

  Ripsareita löytyy 6 kpl (joista 2 kpl lensi juuri äsken roskiin) ja silmämeikkikyniä 3 (kaikki Lumene NC:n) ja yksi liner. Ja yhdyn k:n kommenttiin Wantsun postauksesta! =)

 39. 43

  Nicole sanoo

  2 ripsiväriä (FLE ja Lumenen kampanjan kautta ilmaiseksi saatu Excellenght), silmämeikkikyniä ei yhtäkään 😉

 40. 44

  henna sanoo

  Mikä toi on tuo ihanassa leopardi kuvioisessa pakkauksessa oleva mascara? Toi ulkonäkö on niin suloinen, että ihan sen takia voisi hommailla: )
  Ripsivärejä löytyy tällähetkellä noin 5, en ole aivan varma, ja silmämeikki kyniä arviolta seitsemän kappaletta + 2 eyelineriä. Mut mä tarviin ne kaikki! Tietysti….

 41. 45

  Anonyymi sanoo

  Omistan 7-10 ripsiväriä 😀 Miksi ihmeessä niitä aina pitää ostaa vaikka edellisiä on vaikka kuinka paljon? 😛 Omistan 2 silmämeikkikynää, mustan ja valkean (olen vannoutunut eyelinerin suurkuluttaja!). Mustaa käytän vain alaluomelle vesirajaan ja valkoista toooosi harvoin. Nyt tosin tilasin muutaman NYX:n silmämeikkikynän, kaikki ihanissa kesän väreissä! 🙂 Toivottavasti ne jäisivät aktiivikäyttöön 🙂

 42. 46

  sanoo

  Mielenkiintoista kuulla, millaisia määriä teiltä löytyy!

  Anonyymi: Saat kynän jäljelle kestävyyttä, kun kiinnität jäljen taputtelemalla päälle puuterimaista luomiväriä. 🙂

  Anonyymi: Paras kokeilemani pidentävä ripsiväri on ollut Lancomen L'extreme. 🙂

  Anonyymi: Kickseissä pusseissa myytävät Muta-suklaa naamiot ovat aivan täydellisiä. Pussi riittää noin kolmeen käyttökertaan. Puhdistaa hyvin, mutta ei jätä kiristävää tunnetta. Pussi maksaa 2,20 euroa. 🙂

  k: Hahaa, postaus oli varmasti tällainen:
  "Virve räpläili tuotteitaan. Virve räpläili taas tuotteitaan. Virve räplää yhä tuotteitaan. Virve bloggaa tuotteistaan. Hyvää yötä, en enää jaksa katsoa sen puuhia…"
  Ei vaan, ihan hauska idea kyllä, mutta hän jättää tämän bloggaamisen suosiolla minulle. 🙂

  henna: Helena Rubinsteinin mascarat löytyvät upeista hylsyistä. Tämä kyseinen on sarjan uusin Lash Queen Feline Extravaganza (josta on muuten tulossa pian postausta). 🙂

 43. 48

  Anonyymi sanoo

  Minula on akksi ripsiväriä eikä YHTÄÄN silmämeikkikynää ja yksi eyeliner! Oot varmasti ihan kauhuissasi:D

  Mutta, minulla olisi myös yksi kysymys ja ajattelin kysyä sinulta, kun sinulla on niin paljon tietoa kosmetiikasta 🙂 Make Up Foreverilla on HD Powder joka 100% Silicaa ja Coasta Scentsillä on samaa ainetta olevaa puuteria. Ja kysymys kuuluu: mitä tämä silica on ja onko siitä haittaa iholle? 🙂

  Kiitos paljon, jos viitsit vastata!

 44. 49

  Dina sanoo

  Heippa!

  Uskaltauduin kyselemään näin "väärän" aiheen alle, mutta toivottavasti jaksaisit vastailla! 🙂

  Ongelmana on nimittäin äärettömän huono iho! Ongelman ydin on siis se, että mun iho on todella epäpuhdas, näppyjä on aina epämääräinen määrä. Lisäksi iho rasvoittuu ihan puolessa sekunnissa. Kuitenkin samaan aikaan nenän pielistä ja leuasta kuoriutuu nahka kuivuudesta!!

  Toisaalta epäilen, että tähän syyllisenä voi osittain olla myös melko tuhdit aineet, joilla nassuani kuuraan… Käytän sekä Garnierin epäpuhtaalle iholle tarkoitettua kombi-putsaria että Body Shopin Tea Tree putsaria ja kasvovettä. Mutta kun tällä yhdistelmällä ekaa kertaa kymmeneen vuoteen naama näyttää parhaimmin ihmismäiseltä! Ja on kyllä kokeiltu putsarit aina Lumenesta Chaneliin…

  Ja lisää ongelmaa tähän nassu-caseen tuo se, että en ole löytänyt kasvorasvaa, joka sopisi! Tällä hetkellä käytän sekä Lumenen sekaiholle tarkoitettua kevyttä rasvaa, sekä oriflamen talvikuivalle iholle tarkoitettua vähän tymäkämpää rasvaa. Molemmat tuntuu hyvältä, KUNNES: menee noin viisi minuuttia, jonka jälkeen etenkin otsa "hikoilee" rasvan pois!! Eli ensin tuntuu siltä, että rasva imeytyy hyvin ihoon, mutta hetken päästä se tuntuu todellakin olevan se rasva, joka puskee takaisin pintaan…

  Eli hirveät valitusvirret tuli, osaisitko antaa jonkin sortin neuvoa tämän perusteella ihonhoitoon? Pitäisikö "uskaltaa" kokeilla jotain herkälle iholle tarkoitettuja aineita? Täytyykö naaman rasvauksessa siirtyä vain nenään ja leukaan, vai mitä siihen pitäisi lätkiä?!

  Apuaah… Ja jos osaisit jotain sanoa, niin olen enemmän kuin kiitollinen!!! 🙂

 45. 50

  Anonyymi sanoo

  no-ooh, eikai näitä nyt laskemaan aleta kuitenkaan … ;)?
  eli arvatenkin löytyy ja PALJON, vaikka uusia ei ole hetkeen ostettukaan 😛

  /nanna

 46. 51

  sanoo

  Tulee noista pikkusista meikkikynistä ala-asteen lyijärit mielee, mitkä terotettiin nii pieniks ku sai ja sit leveiltii et kuka terottaa pienimmäks 😀

 47. 52

  sanoo

  Moi!

  Tämä ei myöskään liity kysyttävään aiheeseen, mutta oletko koskaan kuullut sivustosta:

  http://www.cosmeticsdatabase.com/

  Sivustolla pystyy testaamaan, miten paljon jonkin tietyn kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät mm. syöpää aiheuttavia aineita.

  Tässä suora linkki Tigi:n Moisture Maniac hoitoaineeseen, joka on sivuston mukaan laitettu kuuluvan 6.kategoriaan (0-2 low hazard, 3-6 moderate hazard sekä 7-10 high hazard):

  http://www.cosmeticsdatabase.com/product/7907/TIGI_Bed_Head_Moisture_Maniac_Conditioner/

  Toiv. tästä oli hyötyä ja kuulisin mielelläni ajatuksiasi sivustosta!! 🙂

  Yt. Mila

 48. 53

  sanoo

  Anonyymi: Silica on mineraali, jota oma ihoni ainakin sietää hyvin, mutta joidenkin ihojen olen kuullut reagoivan tästä. Käsittääkseni tuota käytetään juurikin imemässä rasvaisuutta itseensä, eli paitsi puutereissa myös meikinpohjustajissa. 🙂

  nanna: Niin, tietyn pisteen jälkeen on hyvä lopettaa laskeminen. 😉

  Dina: Hankala sanoa mitään näkemättä ihoasi livenä. Veikkaisin kuitenkin, että käyttämäsi aineet voivat olla liian tujuja ihollesi, vaikka ihosi tarvitseekin todella huolellista puhdistusta. Mitäs jos vaihtaisit puhdistusaineen hieman miedompaan (esim. aina hehkuttamani Erisanin Hoitava puhdistusgeeli pesee hyvin muttei kuivata) ja ottaisit käyttöön Sensain puhdistusliinan? (http://ostolakossa.blogspot.com/2009/12/paiva-312-vitsit-mika-ratti.html)
  Näin et rääkkäisi ihoasi liian tujuilla ja kuivattavilla aineilla, mutta ihosta tulisi todella puhdas ja epäpuhtaudet pysyisivät kuitenkin samalla jossain määrin kurissa.
  Veikkaan, että epäpuhtaudet voisivat olla hormonaalisia, jos ihosi kerran muutenkin rasvoittuu todella nopeasti. Parhaan avun voisit saada ihotautilääkäriltä.
  Mitään ihan ylivoimaista kosteusvoidetta en osaa suositella, mutta yöksi tosiaan hitusen kosteuttavampi (esim. Lumene Arctic Aqua) ja päiväksi sitten kevyempi ja mattapintaisempi (esim. Clarins Hydra-Matte Lotion) voisivat olla hyvä kombo.
  Tuota puhdistusta ja ihotautilääkärillä käyntiä kehotan kuitenkin eniten miettimään. Ihon ei tarvitse olla räjähdyskunnossa ihotäytilääkärille menemisen vuoksi, mutta jos tilanne häiritsee, saa tuolta parhaiten apua. 🙂

  kiesus: Hahaa! 🙂

  Mila: Olen perehetynyt tuohon sivustoon, mutta kehotan lukemaan sitä varauksella. Tottakai mikä tahansa aine voi olla vaarallista, jos sitä saa liian suurina annoksina. Jopa vesi ja suola voivat olla vaarallisia, jos niitä saa liikaa, mutta se ei silti tarkoita, etteikö normaalikäyttö olisi hyvästä. Käsittääkseni tuo sivusto ei huomioi kosmetiikkateollisuuden käyttämiä hyvin pieniä määriä vaan puhuu aineista yleisellä tasolla. En siis säikkyisi aineita tuon sivuston perusteella. 🙂

 49. 55

  Anonyymi sanoo

  Oletko Virve koskaan kokeillut Chanelin inimitable waterproof maskaraa?
  Mielelläni kuulisin kommenttisi kun sulla on niin monesta kokemusta.

  Minä rakastuin tuohon niin etten muuta enää suostu käyttämään. 🙂

 50. 56

  Anonyymi sanoo

  Omistan mielestäni paljon meikkejä enkä ollut ennen tätä edes ajatellut, että omistan yhden ripsivärin (MF FLE – ei tarvetta vaihtaa), yhden eyelinerin ja yhden kajaalin. Kaikki mustia. Muut värit olen heittänyt pois käytön puutteessa. Vaihtelen usein luomivärejä mistä syystä olen kuvitellut silmämeikkejä kertyneen runsaasti.

  Lopetin e-pillerit pari kuukautta sitten käytettyäni niitä 15 vuotta (parikymmpisestä asti) ja huomaan myös hiusteni rasvoittuvan tavallista enemmän ja kasvoihin on ilmestynyt pieniä näppylöitä. Jotain hoitokeinoa pitäisi keksiä, pillereihin en enää aio ikäni vuoksi palata.

  On ihanaa, että testaat noin paljon tuotteita, se säästää aikaa ja "vaivaa" meiltä monilta lukijoilta 🙂

 51. 57

  mikaela sanoo

  Moi Virve, kaytossa 4 ripsaria ja 2 rajauskynaa ja yksi nestemainen.

  Ripsarit yleensa linkoan menemaan 3kk kayttoon ottamisesta, siina olen aika tiukkana. Yleensa niita sitten onkin kaytossa vain 1 musta lancomen hypnose drama, ja uuden ostan siis joka 3kk. Nyt joulun aikaan avasin myos hypnose onyxin ja estee lauderin gold effect sesonki-hassakan (motoroidun- ei oo mun juttu…)- noille annan viela vahan armoa, koska ei ole hirveasti loppujen lopuksi kaytettya. Ihan paivittais kaupasta ostin vahan aikaa sitten kokeeksi maybellinen the colossal volum 100% black, kun sita on niin kehuttu joka paikassa. No ei kylla dramaan verratuna ole mitaan. Alaripsiin laitan ja paasee varmaan kulkemaan laukkuun hatavara-korjailu ripsariksi.

  Mita mielta sa olet ripsarin kayttoiasta?

  <3 mikaela

 52. 58

  Anonyymi sanoo

  2 ripsaria (tuuheuttava ja pidentävä) sekä sitten 3 silmämeikkikynää (musta, ruskea ja valkoinen). Haluaisin vaihtaa tuon ruskean tummenpaa, sillä silmienympärys näyttää punertavalta kun tuolla kynällä rajaa… :s

 53. 59

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Sullahan on kiinnostava kosmetiikkablogi, löysin tänne jollain tuotenimihaulla. Itse olen vähän laiska ja kiireinen ostamaan meikkejä, mutta yritän välillä löytää hyviä ihon/hiustenhoitotuotteita myös netistä selaamalla.

  Ja vastaan kysymykseesi: Multa löytyy 1 ripsiväri (ruskea Maybelline Colossal) ja 1 rajauskynä (ruskea Isadora Colormatic eye pen). En oikein muita värejä noissa halua käyttää, joten ei tunnu järkevältä hankkia useampaa ruskeaa rajauskynää tai tuuheuttavaa ripsiväriä. Luomivärejä sitten löytyykin enemmän…

 54. 60

  Anonyymi sanoo

  Sellanen kysymys mulla, että käytätkö tuotetta vielä, vaikka pakkauksessa lukisi, että saa olla auki 12 kk ja se on ollut auki vaikka 2 vuotta käyttämättömänä?

 55. 61

  sanoo

  Anonyymi: Jos olet avanut tuotteen, ja jättänyt sen käyttämättä, on sinne päässyt ilmaa tuotetta hapettamaan. Tällöin on suuri riski, että tuote on pilalla, vaikket olisi sitä säännöllisesti käyttänytkään. Itse en noin vanhoja käytä, mutta jos tuote on ollut vaikkapa vuoden avattuna, mutta lähes käyttämättömänä, saatan tuotteesta riippuen kyllä sen käyttää, ellei koostumus epäilytä. Ripsivärit yms. heittäisin kyllä tuossa tapauksessa pois, mutta esim. vartalovoide menee vielä varmasti, jos tuoksu ja koostumus ovat kohdallaan. Suojakertoimellisen päivävoiteen suoja on kuitenki esimerkiksi varmasti jo heikentynyt.

 56. 62

  Anonyymi sanoo

  1 mascara, koska en tunne tarpeelliseksi hankkia montaa samaanaikaan, koska en kuitenkaan ehtisi käyttää niitä kaikkia kerralla 🙁 Silmämeikkikyniä on muistaakseni… 6? Ostin tänään juuri uuden hopean värisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *