Maybelline One by One

Nyt kun olen luopunut lähes vuoden pitämistäni ripsienpidennyksistä, olen voinut jälleen kokeilla läpi uutuusmascaroita.

Viimeisimmän kokeiluni tein Maybellinen The One by One Volum’ Express Mascaralla, joka kätkee räikeänoranssin hylsynsä sisään mascaran nimenkin jo lupaaman erittäin hyvin ripset erottelevan mascaraharjan.

Muovinen (?) harja on paitsi tehty mascaran levitykseen myös erottelemaan ripset toisistaan ripsiharjan lailla. Harjan ansiosta paakkuja on käytännössä katsoen mahdotonta saada aikaan ja mascara onkin mitä parhain tuttavuus juurikin niille, jotka rakastavat huolella eroteltua, hieman pidentävää jälkeä ilman suurempia mascaramassakerroksia.

Mielestäni mascara toimii parhaiten ripsissä, jotka ovat jo valmiiksi tuuheat ja kaipaavat juurikin pidennystä ja erottelua, sillä hennommissa ripsissä mascara jää helposti hieman vaisuksi. (Toki haluttu lopputulos on täysin makuasia.)

Omissa ripsissäni on tällä hetkellä (kiitos NeuLashin) mukavasti pituutta, mutta tuuheutta niistä sen sijaan puuttuu. Mascara toi kauniisti esiin jokaisen yksittäisen ripsen jättäen ne siistin sileiksi (tiedätte varmasti ne jotkut mascarat, jotka tekevät ripsistä karheamman ja rosoisemman näköisiä?)

Mascara teki mukavaa jälkeä, mutta lopputulos jäi aivan liian vaatimattomaksi omaan makuuni. Minä tahdon tuuheutta, minä tahdon runsautta, minä tahdon kaiken! Lupauksensa mascara siis lunasti erottelun osalta, mutta minä tahdon vähän enemmän kuin vain erottelun.

Oletteko kokeilleet Maybellinen The One by One Volum’Expressiä? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Mä en ole kokeillut tuota Maybellinen ripsaria, mutta jo pidempään en oo suostunu käyttämään muuta ripsaria kuin sitä Myaybellinen samannäköistä, mutta keltaisessa pakkauksessa olevaa! Nyt tuli black out ja nimi häipy mielestä vai onko sen nimi vaan Volum'express?:D Mutta anyway, sillä saa mun mielestä IHANAN tuuheat ja pitkät ripset, eikä se ainakaan mulla varise tai edes lähde leviämään urheillessa (käytän epävedenkestävää versiota). Hyvä kun kokeilit nyt tuota One by Onea niin tiedän, että tuo tuo lähinnä sitä pituutta ja voin pysytellä keltaisessa lempparissani 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Itse käytän, mutta tuuheuttavan ripsivärin päällä. Itselläni sama, et yksinään ei anna tarpeeksi tuuheutta.. Mutta tulee kyllä upeat kun tuota laittaa päälle 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Mulla on luonnostaan aika pitkät, tuuheahkot ja taipuisat ripset, ja tää on yksi parhaimpia kokeilemiani ripsivärejä. 🙂

 4. 6

  sanoo

  Oletko vielä huomannut neulashin tummentavan ripsiäsi? Omat ripset ovat luonnostaan ihan vaaleat ja nyt useamman kuukauden käytön jälkeen ne ovat lähes mustat. =)

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Toi on ollut mulla käytössä mutta nyt vaihdoin saman sarjan violettiin. Käytän oikeestaan noita pelkkiä Maybellinejä kun oon todennut ne riittäviksi ja vaihtelen sit niiden välillä 🙂

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Pakko myös kysyä tuosta NeuLashista (harkitsen sen tilaamista tässä).

  -Onko se kuinka ärsyttänyt silmiäsi? Itselläni aika herkät silmät ja pelkään että katastrofi tulee
  -Entä katkeilevatko/lähtevätkö pitkiksi kasvaneet ripset helposti (jostakin luin että näin saattaisi käydä)?

 7. 10

  sanoo

  Ostin tuon mascaran pari viikkoa sitten, mutta en ole vielä käyttänyt sitä montaakaan kertaa, koska harja on liian paksu makuuni(sen Lash Stiletton jälkeen) ja sotken luomenikin sitä laittaessani. Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen, ei tule paakkuja eikä karise päivän mittaan pois.

  Emilia

 8. 11

  sanoo

  Kyllä tää on ollut mun vakkari jo aika kauan! Erottelee ihanasti ja tuo rutkasti lisää pituutta. Lontoossa tuo ei onneksi edes maksa juuri mitään.

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Sellainen pieni pyyntö olisi, että voisitko ottaa kuvan (etenkin ripsiväritestauksissa) vähän kauempaa eli mielellään koko naamasta (tai puolikkaasta;)) niin kokonaiskuva hahmottuisi vähän paremmin?

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Voi että kadehdin noita sun ripsiä:( Kelpaisi mullekin Neulash, mutta arvaa vain kaksi kertaa onko opiskelijana varaa:/

 11. 15

  HENNIS sanoo

  luoja noita sun ripsiä 🙂 vinkkivinkkinä, voisit pitää joskus lukijoillesi neulash arvonnan jos neulashin tyypit siihen suostuvat 😉

 12. 16

  Anonyymi sanoo

  Itse totesin tuotteen huonoksi,sillä´tuote säilyi vähän päässe 2kk hyvänä ja sitten alkoi tulla paakkuja kun muoviharjaksiin kertyi mascara *verhoilua* 🙂

 13. 17

  Anonyymi sanoo

  Tää on mun lemppari mascara. Nytkin tuolla säästöissä pari kappaletta. 🙂

 14. 18

  Anonyymi sanoo

  mulla on nyt ollu jo kuukauden käytössä se Maybelline falsies ja oon kyl tykänny tosi paljo! se tuo runsautta ja pituutta ainaki mun ripsiin ja plussaks vielä se sisältää muistaakseni keratiinia (?) aika paljonki 🙂 ja sit tykkään myös siitä Maybellinen great lash mascarasta, se tuo pituutta mukavasti!

 15. 19

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut H&M:n tuuheuttavaa mascaraa? Jos et, niin olisko mahdollista, että kokeilisit ja tekisit siitä postauksen?
  On muute hinta-laatusuhde kohdillaan ja muutenkin saan loihdittua ripsistäni pitkät ja tuuheat!
  Olen jo vuoden käyttänyt kyseistä merkkiä 🙂 Harmi, että täältä ulkomailta sitä ei saa- lähimpään H&M:n kun on matkaa!

 16. 20

  Anonyymi sanoo

  Falsies käytössä täälläkin. Se on myös tooodella kestävää mutta lähtee helposti pois 🙂

 17. 21

  sanoo

  Sinulla on kyllä ihan uskomattomat ripset, olen itsekin kokeillut ripsiseerumeita, eikä ne ole toiminut. Mutta nyt on käytössä amerikkalainen Latisse, joten toivottavasti saan myös hieman pituutta ripsiini:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *