Maybe it’s Maybeline

Kokeilin tässä eräänä päivänä töissä ollessani kaksi Maybellinen mascaraa. 
 
Käytännössä lainasin siis hyttiini myymälästä pariksi päiväksi kaksi uutta testeriä, jos joku asiaa miettii.
 Ehkä paras puoli työssä, jossa ei lähdetä yöksi kotiin vaan yövytään joitakin metrejä työpaikan alapuolella on tosiaan ehdottomasti se, että tuotteita pääsee lainailemaan ja kokeilemaan ihan kunnolla!
Lainaamani mascarat olivat hirja tuuheutta lupaileva Maybellinen The Rocket Volum’ Express sekä hieman kevyempää jälkeä lupaileva The Falsies Feather Look Volum’ Express.

Feather-Look lupailee tuuheutta, mutta aikoo silti jättää ripset höyhenen kevyiksi. 
Höyhenen kevyet ripset eivät ehkä ole se lopputulos, josta valmiiksi hennot haituvani syttyisivät, mutta koska uusia mascararoita on aina mukavaa kokeilla, oli tällekin annettava mahdollisuus.
Mascaran harja toi minulle spontaanisti mieleen kiroilevan siilin, sillä sen harjakset osoittivat hieman pörröisinä joka suuntaan. Mascaraharja ei kuitenkaan näyttänyt sojottavista harjaksistaan huolimatta poimivan itseensä liikaa mascaramassaa.
Erityistä harjassa oli sen joustava varsi, joka taipui varren nivelen kohdalta. Tämän taipumisen vuoksi mascaraharjaa ei saanut painettua ripsiin liian tiukasti, mikä sekin jo sääteli ripsien höyhenenkevyeksi mascaramassan jäljiltä jäämistä.
Taipuisalla harjalla pääsi kuitenkin helposti jokapuolelle ripsiä.
Mascara antoi hieman pituutta, mutta ripset jäivät tosiaankin vain höyhenen kevyiksi.
Lopputulos onkin varmaan ideaalimpi niille, joilla on luonnostaan runsaammat ripset ja jotka nimenomaan tahtovat kevyempää ja erotellumpaa jälkeä. 
Jälki oli kyllä siistiä, mutta ei oikeastaan sitä, mitä minä mascaraltani haen. Ripset jäivät kuitenkin tuntumaan lupauksen mukaisesti pehmeiltä ja höyhenen kevyiltä. 
Kevyen tuntuisista ripsistä inspiroituneena yritin kerrostaa massaa lisää jälkikäteen, mutta siitä ei enää seurannut hyvää…

 The Falsies Feather-Look tekikin ripsissäni kevyempää jälkeä kuin tavallinen The Falsies, joka ei tosin sekään kyennyt tuuheuttamaan ripsiäni haluamassani mittakaavassa. Ei siis minun juttuni.

Toinen kokeilemani Maybelline Mascara oli tosiaan The Rocket Volum’ Express, joka lupaa ripsiin välitöntä tuuheutta.
Kookas, mutta lyhytharjaksinen kuminen/muovinen/silikoninen/mitänäitänyton -harja näytti kovasti olevan makuuni. Juuri sellaisilla ripsiini saa yleensä loihdittua hyvin runsautta, mutta samalla erottelua.

 Ja mascarahan lupasikin ripsiin runsautta raketin nopeudella, joten antaa palaa vaan!
Jokainen mascara, joka lupaa lisää runsautta näihin haituviin, on tervetullut näyttämään kykynsä!
 
Ja antoihan tämä mascara tuuheutta tosiaan selvästi edellistä mascaraa enemmän.
Ripset saivat välittömästi lisää runsautta, mutta mascaran massa oli hieman kosteampi kuin Feather-Looksin eikä mascaraa voinut kuitenkaan kerrostaa paljoakaan lisätuuheutuksen toivossa.
Jälki oli siistiä ja eroteltua, mutta tuuheaa. Mascara oli minun ripsissäni hyvä perustuuheuttaja, muttei kyennyt hennoissa haituvissani mihinkään ihan mielettömiin saavutuksiin kuitenkaan. 
Harja oli kuitenkin loistava, joten jäinkin lähinnä vaan kaipailemaan hieman voidemaisempaa ja vähemmän märkää koostumusta.

 Näiden kahden mascaran välillä oli kuitenkin ripsissäni todella selkeä ero:
Vasemmalla Feather-Looks ja oikealla Rocket Volum’. 
Itse pidin tietysti enemmän Rocket Volum’ -mascaran ripsiini jättämästä runsaammasta lopputuloksesta.
Oletteko te kokeilleet näitä? Millaisia ne ovat teidän ripsissänne olleet?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  siis.. mitä? nappasit jo jonkun mahdollisesti silmään tungetut maskarat ja laitoit niitä silmiis? vai otitko uudet putelit ja sen jälkeen pistät ne takas sinne hyllyyn, että joku muu (typerä ihminen siis, jos silmäänsä lykkii) sais sun silmäpöpöt? 😀 mä en nyt ihan ymmärrä tätä. terv. bakteerikammoinen

  • 1.1

   sanoo

   Sanavalinta "uutta" viittaa käyttämättömiin tuotteisiin. 😉
   Saattaa ehkä tulla yllätyksenä, mutta jokainen myyjä ei osta/saa jokaista myymälän uutta tuotetta itselleen ja onkin täysin normaali käytäntö, että myyjät kokeilevat uusia testereitä. Ostat varmasti itsekin mieluiten tuotteesi myyjältä, jolla on kokemusta tuotteista?

   On sitten jokaisen asiakkaan oma asia jos on niin pöhlö, että laittaa silmiinsä kaupan testeriä joka voi olla ties kuinka vanha ja ties kenen ties missä käyttämä. Se, että myyjät kokeilevat uusia testereitä on positiivinen asia asiakkaiden kannalta. 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mulla on itselläni tuo The Rocket ja on kyllä paras kokeilemani ripsiväri( en tosin ole kokeillut kovin montaa pienen meikkausurani aikana). Saa omista ripsistäni tosi kivan ja ennen kaikkea siistin näköiset ja ei päivän aikana leviä yhtää, vaikka silmät (kuten minulla usein tuppaa) vähän vuotaisivatkin, vaikkei olekkaan vedenkestävää. Itsekkin toivoisin, että koostumus olisi himpun verran voidemaisempaa, niin olisi vielä parempi, mutta en valita!

 3. 3

  sanoo

  Kiitos vertailukuvassa, se selkeytti noiden ripsareiden eroja kivasti. 🙂

  Mulla tuo violetti toimii jostakin syystä paremmin. Tuuheuttaa kauniisti, mutta lunnollisesti. Sininen vaan klimppaa ripseni rumiksi. :/

 4. 4

  sanoo

  Kiitos tästä testauksesta, olen juurikin tuommoista höyhenenkevyen maskaran tyyppistä etsinyt itselle ja olen tykännyt maybellinen maskaroista, eli tuopa taitaa olla seuraava ostos! 🙂 Kun omiin ripsiin ei kaipaa tippaakaan tuuheutta tai pituutta lisää niin on ollut todella vaikea löytää ripsaria!

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  raketti on kyllä hyvä aluksi, mutta nopean kuivumisensa takia kuivaa myös hylsyyn nopeasti. kuukauden päästä massa on jo hankalan paksua ja kuivahkoa…

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  En ole itse kokeillut tuota the falsies weather look-mascaraa mutta rocketia olen.Enkä tykkää yhtään.Vaikka laittaisin sitä vain yhden kerroksen,ripseni ovat ihan vinksin vonksin.En tykkää koostumuksesta…se on mielestäni jotenkin vetelää(?). Siinä minun mielipiteeni

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Tuota Falsiesia en ole kokeillut, mutta ei näytä kyllä ripsarilta joka minulle sopisi.. Tuota Rocket Volumea minulla on. Mielestäni varsin mukava ripsari, erottelee, ja tuuheuttaa, mutta toisaalta päivän aikana tuo mascara onnistuu jotenkin tahriutumaan yläluomilleni, mistä en tykkää. Jotenkin yläripsien kärjet kun osuu sinne yläluomille niin sitten tahriutuu. Alaripsissä kyllä toimii, yläripsissä käytän sitten Isadoran Big Bold Mascaraa..

 8. 9

  sanoo

  Mua jäi vaivaamaan – testailitko siis ripsiväriä, jota jo joku toinen on saattanut kokeilla omiin silmiinsä? Tai kokeilitko uutta tuotetta ja viet sen nyt hyllyyn oman kokeilusi jälkeen…?

  • 9.1

   Anonyymi sanoo

   Kauppojen testerithän ovat aina sellaisia, että niitä tutkii ja kokeilee monet ihmiset.

  • 9.2

   sanoo

   Kuten tuossa ylempänä jollekin vastailinkin, on täysi normaali käytäntö, että UUSIA TESTEREITÄ kokeillaan myyjien toimesta ihan vaan siksi, että osaamme myydä tuotteita. On välillä melko haastava myydä tuotetta, jota ei ole kokeillut eikä jokainen myyjä voi saada jokaista tuotetta omakseen kokeilua varten.

   Tuotteiden testerit ovat myymälässä esillä yleensä lähinnä siksi, että asiakkaat näkevät tuotteet enkä suosittele ketään kokeilemaan myymälän mascaratestereitä silmiinsä. Niiden ikä voi olla ties mitä ja ne ovat voineet nähdä ja tehdä ties mitä.

   En nyt ihan täysin ymmärtänyt, mikä tässä asiassa oli outoa…? 🙂

 9. 10

  sanoo

  Makuasiahan tämä, mutta minun mielestäni tuo Feather-Looks näyttää tosi upealta huikaisevanpitkissä ripsissäsi. Eron huomaa etenkin tuosta kuvasta, jossa lopputulokset ovat vierekkäin. Rocket-versiokin on toki ok, mutta jotenkin "tavallisempi" ja "perinteisempi". Feather-Looksilla lopputulos on erittäin siisti ja kaunis, ainakin sinun ripsissäsi. Voi johtua ihan kuvastakin, mutta minusta höyhenripsillä höystetty silmäsikin näyttää suuremmalta.

  Itse pidän pienistä harjoista, joten sen suhteen Rocket voisi olla sopivampi, mutta tuskin tulee kokeiltua. En ole itse oikein innostunut näistä Maybellineista, vaikka tyttärelle niitä onkin tullut ostettua. Taisi sanoa kavereiden niin kovasti Rocketia kehuneen, että seuraava ripsarihankinta saattaapi kallistua siihen suuntaan.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on runsaat ripset ja omaan makuun toi The Falsies Feather Look oli aivan syvältä… ei kestänyt edes viikkoa mun käytössä eikä tehnyt ripsiin sellaista jälkeä kuin olisin halunnut. Paskin ripsari, jota oon maybellineltä kokeillu.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Olen käyttänyt tuota tavallista falsies ripsaria, josta pidän. Miinusta on kuitenkin juuri tuo taipuva harjanvarsi. Jo kahdessa ostamassani kyseisessä tuotteessa harja on ollut katkennut nivelen kohdalta avatessani tuoteen ensimmäistä kertaa. Suosittelen siis tarkistamaan, että harja on ehjä heti kassan jälkeen!

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut käytössä The Falsies Feather Look ja se tavallinen versio. Tykkäsin tavallisesta enemmän, mutta mielestäni molemmat jotenkin sottasia. Rakettimaskaran vedenkestävä versio on tämän hetken suosikkimaskarani, tykkään!:)

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Miten sulla on noin pitkät ripset? 🙂 Ootko käyttänyt jotain seerumia?

  -Maria

 14. 15

  sanoo

  En ole kokeillut ko. tuotteita, mutta tuli mieleen, että jos pidit toisesta enemmän maskaramassan takia ja toisesta taas harjan, niin harjathan voisi pestä ja vaihtaa päittäin? Erityisesti noiden ripsareiden kohdalla voisi toimia hyvin, kun pakkaukset ovat keskenään niin samanlaiset 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Teitkö mitään erityisiä huomioita pestessäsi maskaroita pois? Minulla on nimittäin käytössä tuo Rocket Volum Express jonka antamasta volyymistä kyllä pidän, mutta mielestäni tuote vaatii erityisiä hankaustoimenpiteitä jotta sen saisi irti ripsistä siististi. Yleensä en joudu käyttämään silmämeikinpoistoainetta pelkkää maskaraa varten, mutta tämän kanssa kyllä. Jää siis käyttämättä jos tiedän kyseisenä päivänä peseytyväni yleisissä tiloissa, esim. kuntosalilla.

  -Eve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *