Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss

Minä tykkään tahmaisista huulikiilloista, sillä tahdon tuntea, että huulikiilto tosiaan on paikoillaan huulillani. Tiedän kuitenkin monia ihmisiä, jotka vihaavat huulikiiltojen tahmaisuutta eivätkä siksi tahdo käyttää niitä.

”Eikai tämä ole tahmainen?”, ”Lupaatko ja vannotko, ettei tämä tunnu tahmaiselta huulilla?” ja ”En voi käyttää huulikiiltoja, sillä ne ovat tahmaisia!” ovat kaikki lauseita, joita kuulen työssäni usein ja uskon, että teidänkin joukossanne on niihin yhtyviä. Tämän vuoksi tahtoisin esitellä teille tänään huulikiillon, josta minä en oikeastaan tykkää yhtään, mutta josta tiedän monen teistä varmasti tykkäävän.

Kyseessä on Max Factorin uusi Vibrant Curve Effect Lip Gloss (10,90 €), kuvassa kaikki Suomen valikoiman 12 sävyä.

Tämä huulikiilto levitetään huulille applikaattorilla, jossa on uudenlainen muotoilu.

Applikaattori näyttää tavalliselta viistotulta applikaattorilta, mutta sen tasaisessa pinnassa on uurteita.

Itseäni nämä uurteet ärsyttivät hieman, sillä mm. niiden vuoksi tätä ei voi tärvätä huulille kovinkaan reilusti. Yksi ”lataus” (eli applikaattorin dippaus kiiltoon) riittää aina levittämään huulikiillon yhdelle huulelle ja vaikka kiiltoa kuinka yrittää kerrostaa, ei massa vaan näytä lisääntyvän.

Kiillosta näyttäisi löytyvän vaikka mitä herkullisia sävyjä, mutta lähes kaikki niistä ovat huulilla todella kevyitä.

Tällä kertaa näytän kuvan huulistani ennen kiiltoa jotta näette, minkä sävyiselle pohjalle lähdin kiiltoja levittämään.

Ensin kokeilin sävyn 06 Vibrant, joka on puikossa herkullisen persikkaisen sävyinen.

Kiilto näyttää kauempaa crememäiseltä, mutta lähempi tarkastelu ”blurrimassa” kuvassa paljastaa siinä olevat pienet kimaltavat hippuset.

Huulikiillon annostelija kaapii applikaattorista tehokkaasti ylimääräisen massan pois, eli kiiltoa jää vain applikaattorin päähän.

Lätkin kiiltoa ylä- ja alahuulelle kummallekin ainakin neljä kerrosta, eikä väriä tai itse huulikiiltoakaan vain tullut tämän enempää huulille. Hieman persikkainen sävy, mutta ei ollenkaan niin herkku, kuin miltä se pakkauksessa näytti.

Seuraavaksi halusin kokeilla hieman vaaleanpunaisempaa sävyä ja valitsin kokeiltavakseni sävyn 15 Intuitive.

Kiilto näytti puikossa aivan upealta ja tässäkin oli mukana pieni shimmeri:

Applikaattori ei taaskaan tosiaan annostellut sävyä yhtään liikaa:

Jälleen lutrasin ja lutrasin ja levitin kiiltoa huulilleni varmaan viisi kerrosta eikä lopputulos silti ollut kuin tämä:

Huulilla on siis selkeästi kiiltoa, mutta ne ovat todella nudet. Missä se ihana vaaleanpunainen sävy oikein on??

Lopulta päätin kokeilla kiilloista sen vahvimmalta näyttävän, eli punaisen sävyn 10 Naughty but nice.

Tästä näkee jälleen selvästi, ettei applikaattori tosiaankaan ui kauttaaltaan kiillossa, kun sen vetäisee ulos puikosta.

Huulilla on jälleen kiiltoa useita kerroksia, mutta tämä näyttää silti hyvin ohuelta. Kirkkainkin sävy on siis läpikuultavahko eikä ollenkaan niin punainen, kun sen massa kielii sen olevan.

Sävyt ovat tosiaankin siis kevyitä, eli erityisen loistavia päiväkäyttöön.

Sitten siitä laadusta.

Nämä eivät tosiaan tunnu yhtään tahmeilta. Eivät sitten yhtään! Koostumus on mielestäni jopa ärsyttävän vesimäinen ja minua ihan kiukutti, etten huulia yhteen painaessani kunnolla tuntenut niillä olevaa meikkiä (eihän näitä tosiaan edes voinut kerrostaa huulille). Kehuin näitä kiiltoja edeltäneitä Silk Glosseja niiden tahmaamattomuudesta, mutta ne sentään tunsti pehmeinä ja voidemaisina huulilla. Nämä ovat hyvin vesimäisiä ja oletin näiden tuntuvan jo hetken kuluttua kuivilta, sillä minulla oli lapsena samantuntuisia roll-on -päisiä huulikiiltoja ja niiden kanssa huulet kuivuivat. Näiden kanssa huulet eivät suureksi yllätyksekseni kuitenkaan tuntuneet kuiviltakaan!

Pakko kuitenkin vielä sanoa, että kiiltojen äklö eltaantuneen vesimelonin tuoksu ei ole sellainen, mikä kolahtaisi minuun täysillä. Löydän tuoksusta kyllä sen kivan hedelmäisyyden, jota sillä on haettu, mutta minun nenääni se eltaantuneisuus vaan puskee liikaa läpi. Onneksi kiilto ei tuoksunut enää huulilla hetken oltuaan nenääni pahemmin.

Jokin näissä kiilloissa minua silti viehättää, vaikka inhoankin näitä samalla itse syvästi. Tiedän kuitenkin, että moni tulee rakastumaan näihin, joten pakkohan nämä oli teille esitellä. Olkaatte siis hyvät te tahmaisuutta inhoavat lukijat!

Joko joku on kokeillut nämä? Tai houkutteleeko tamaamattomuus jonkun kokeilemaan näitä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Jes, ei tahmaisia huulikiiltoja… En siltikään pidä huulikiillosta. Tuulessa ja tuiverruksessa hiukset hulmuavat. Ja mihin ne tarttuvat? Huulikiilteeseen of course. Jostain syystä, vaikka sanotaan, että huulet näyttävät suuremmilta huulikiilteen kanssa, ei se minulla niin todellakaan ole.
  Minulle mattaiset huulipunat tekevät tuon suurennusefektin. Mutta jos on vähänkin kiillettä, näytän enemmänkin pikkutytöltä, joka on käynyt äitin meikkipussissa.

  Eli minulle et pystyisi myymään tuotakaan huulikiillettä, vaikka se ei ole tahmea 🙂

 2. 2

  hanna sanoo

  Anteeks kun ei taas liity tähän postaukseen mutta olen pari päivää tässä jo taas pohdiskellut tämän kysymyksen esittämistä enkä jaksa enää odottaa että tulisi sopiva postaus eteen, polttelee liikaa! 😀

  Mulla on siis aivan käsittämätön iho – se rasvoittuu päivän mittaan hyvinkin tehokkaasti (poikaystävän eräänä helmikuisena iltana esittämä "onks sul oikeesti noin hiki vaik toi ikkuna on auki"-kysymys oli tosi hyvä egoboost…) mutta aina pesun jälkeen, pesen sen sitten millä tahansa, iho on järkyttävän pintakuiva ja hilseilee kuin mikäkin aavikko (oikeesti, tämä http://tinyurl.com/3y9nmac ei oo yhtään kaukana vertauskuvana. Paitsi kukkansa puolesta.). Kuorinnat ei tunnu tarpeeks tehokkailta, kasvoihin jää aina jonkinlaisia "hippusia" hilseillyttä ihoa (ei herranjestas että kuulostaa hehkeältä D:) joka tulee meikatessa väkisin esiin. Olen käyttänyt viimeisimpänä kasvovoiteena Lumenen Natural Coden Skin Purifier 24h-voidetta, koska vielä näin 19-vuotiaanakin kasvoilleni muodostuu aika helpostikin erilaisia epäpuhtauksia, varsinkin tukkeutuneita ihohuokosia ja muutakin erityisesti stressatessa. Tuosta voiteesta on jäänyt kiva mattapinta jolle on ollut hyvä meikata mutta kasvoille jää silti kiristävä tunne paikoitellen.

  …siinä tausta siis 😀 apua, anteeks, ihan hirvittävä kilometrikommentti!

  Kysyisinkin siis että osaisitko suositella jotain kasvovoidetta joka auttaisi tuohon (pinta)kuivuuteen kuitenkaan tukkimatta ihoa hirveämpään kuntoon? Lisäksi, tilasin syksyllä sun innottamana ton BareMineralsin Starter Kitin joka on ollut aivan ihana ja nyt alkaa mineraalit loppumaankin. Haluaisin tilata uusia, mahdollisesti LilyLololta tai Everyday Mineralsilta koska ne sopii opiskelijabudjettiin vähän paremmin MUTTA toi BMn kabuki saa mun ihon hilseilyn näkymään entistä pahemmin kun pyörittelen sitä kasvoilleni. Voiko olla et tällasen iho-ominaisuuden takia mineraalit ei vaan sovi mulle ja pitäis siirtyä takas meikkivoiteisiin?

  …tosiaan, mietin tätä kommenttia tässä jo pari päivää ja siinä pohdiskellessani tulikin mieleen sellanenkin asia että kuinka pitkälle esimerkiks kaupan kosmetiikkamyyjältä voi kysyä apua ja tietoa ihonhoitoon? Tainiikuetku ettehän te mitään dermatologeja ole ja tää munkin hilseilevä iho vaikuttaa enemmän psoriaksikselta kuin kuivuudelta (mitä se ei muuten ole. valitettavasti D: [tarkotan siis että olis ollut ihanan helppoa jos oliskin ollut lääkitys jolla olis saanut ihon kuntoon, en vähättele psoriasispotilaiden kärsimystä mitenkään]) jolloin kosmetiikkamyyjä ei todellakaan ole se taho, joka osaa ehkä eniten auttaa. Tuleeks sulle esim työpaikalla vastaan paljon asiakkaita, jotka olettaa sun olevan joku dermatologian ylijumalatar ja kysyy jotain aivan käsittämätöntä mitä sun mielestä kosmetiikkamyyjän ei todellakaan tarvitse tietää?

  Toivottavasti en kirjottanut mitään turhan epäselvästi tai tökerösti, oot ihana ja blogis on ihan henkireikä, kiitti että oot olemassa!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Musta pieni tahmaisuus on vain hyvästä, koska sittenkun huulia hieman hieroo yhteen, huomaa, onko sitä kiiltoa liikaa tai liian vähän!
  Natural Codessa tosin ärsytti, ettei se pysynyt muutamaa tuntia kauempaa – huulet kuivahtivat/kiilto katosi johonkin ja jäljelle jäivät vain kimalteet! Ja jos vahingossa hipaiset huuliasi ja sitten kasvojasi, ei se glitteri lähde mihinkään hankaamalla… Muuten aivan ihanat kiillot!

 4. 5

  sanoo

  Ymmärsinkö oikein, että hankit silti kaikki sävyt itsellesi?:D Vai oletko kenties pystynyt testaamaan ja kuvaamaan vaikka työpaikallasi tms.?

 5. 6

  sanoo

  Anteeksi, tämä ei liity aiheeseen mutta kerrompa yhden jutun mikä tässä tänään tapahtui.

  Minulla oli tänään parturi ja kysyin parturiltani, mitä mieltä se oli siitä että eräässä, taannoin telkkarista tulleessa, ohjelmassa oli juttua siitä, kuinka loppujenlopuksi vähän eroja on 3 euron markettishampoolla ja 30 euron kampaamoshampoolla.

  Toki arvatenkin saattaa että hänellä oli ammattinsakin puolesta jo pelkästään parturituotteiden puoli itsestäänselvyys mutta hän alkoi todenteolla luennoimaan minulle aiheesta.

  En muista kaikkea kuulemaani mutta hän puhui esimerkiksi silikoneista ja niiden eri variaatioista, kuinka niitä on monenlaisia, yleensä luokiteltuna edullisiin ja kalliimpiin. Muistan hänen luennoineen että kampaamotuotteissa ns. edullisten ainesosien osuus on huomattavasti pienempi ja että ns. hoitavat ainesosat olisivat pääosassa arvokkaammissa tuotteissa. Sen jälkeen kun hän kertoi jostain kukasta puristetusta uutteesta joka kirkastaa hiusten värejä, minulta meni mielenkiinto.

  Siinä missä minun parempi puolisko käyttää markettishampoota ja minä redkenin vastaavaa, tein incivertauksen ja täytyy sanoa että ohjelman sanoma ei ollut mitenkään tuulesta temmattu nimittäin sisällöstä 90% oli sama (tokikin eri järjestyksessä). Eikö tämä ole oikeasti jo jonkinlaista kusetusta?

  Elämä on tietenkin valintoja täynnä mutta jotenkin tuntuu ikävältä tämmöinen… (tosin en tiedä, mitä sitten edes oletin….)

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Itse olen myös vähän tahmaisempien kiiltojen ystävä. 🙂 Tahmaisuus kun tuntuu yleensä yhdistyvän vähän parempaan pysyvyyteen. Estée Lauderin tuubikiilloissa tahmaisuutta alkaa tosin olla jo vähän liikaakin ja se alkaa haitata levittyvyyttä, vaikka muuten ihania kiiltoja ovatkin.

  Mutta minulla oli myös kysyttävää, tai oikeastaan avunhuuto. 😀 Minulla on erittäin pintakuiva (hilseilee paikoittain ja näyttää kuivalta), mutta helposti t-alueelta kiiltelevä iho ja etsin meikin alle soveltuvaa päivävoidetta. Osaisitko suositella mitään alle 15 euron hintaista päivävoidetta joka helpottaisi pintakuivuutta mutta ei silti olisi liian rasvainen koostumukseltaan? Allergioita tai muita rajoitteita en keksi. Kiitos kovasti jos voit auttaa! 🙂

  – Sofia

 7. 10

  Janina sanoo

  Olen 100% samaa mieltä kanssasi tuosta Max Factorin uutuudesta! Tykkään tahmakiilloista, jotka tuntuvat ja näkyvät huulilla, ja tämä oli vähän pettymys (vielä kouluttajan megahehkutuksen jälkeen).
  Pienet naurunpuuskat saimme aikaan työkavereiden kanssa, kun huomasimme, että tuo aplikaattori näyttää lähes kuin (pahoittelen tummanpuhuvaa mautonta huumorintajuani) pienen sikiön kädeltä. Ja joka ikinen kerta kun tuota laitan huulilleni, en osaa muuta kuvitella, kuin tuota pientä kättä.
  Ja tuo tuoksu on JUURI mitä kuvailit, eltaantunut vesimeloni. Yöh.. Mutta toisaalta, en muista montaakaan huulikiiltoa, joka ei tahmaisi, hyvä myyntituote siis. 🙂
  Pitää muuten heti tuohon pigmentin puuttumiseen kommentoida, että Icon'in uusissa meikeissä on hirmu hyvän tuntuiset huulikiillot. Paljon pigmenttiä, paljon tahmaisuutta, mutta ehkä värit ovat ainut, josta annan kritiikkiä, että eivät ole huulilla osa läheskään samaa kuin mitä purkki antaa olettaa. Mutta muuten on juuri minun tahmaisuuden kriteerit täyttäviä. 🙂

  (Joskus huikkasin Biothermin iki-ihanan ja korvaamattoman nutrisource levresin tilalle Lancomen vastaavantyyppistä Nutrix levresiä. Pääsin sitä kokeilemaan ihan huulille, ja voin pettymyksekseni sanoa, että vaikka niin haluaisin uskoa, niin ei tästä korvaajaksi ole. Hyvä huulirasva tämä on, mutta nutrisourcen voittanutta ei ole.. etsinnät jatkuvat)

  🙂

 8. 11

  sanoo

  Hei tästä tuli mieleen, että onko sulla tiedossa jokin persikanvärinen huulikiilto, josta sitä väriä oikeasti tulisi huulille? Tai sitten joku muu huulimeikkinoviisille sopiva tuote. Haaveilen persikkahuulista mutta en oikein osaa käyttää perinteisiä huulipunia.

  Kiitos muuten mainioista vinkeistä, olen erityisesti sitä mineraalipohjan levitys -postausta suositellut suunnilleen kaikille vastaantulijoille 😀

 9. 12

  sanoo

  Mickey: Tein näiden kanssa kaupungilla kulkiessani oikein testiä ja heilauttelin tukkaani tuulessa. Hiukset eivät tartu niin pahasti kun monissa kiilloissa, mutta tarttuvatpahan kuitenkin. Näytin varmasti järin fiksulta… 😉

  hanna: Ensinnäkin suosittelen ehdottomasti eri voidetta yöksi ja päiväksi. Yöksi sitä kosteuttavempaa ja rasvaisempaa ja päiväksi sitten kevyempää ja mattapintaisempaa. Voisit aluksi kokeilla vaikka ihan apteekin perusvoidetta yöksi, jotain hieman rasvaisempaa, muttei ihan rasvaisinta. Hilseilevän kuiva iho kun kaipaa sitä rasvaakin. Kun ihoa on yllä kosteutettu hyvin, voi se päivällä kestää vähän kevyemmänkin voiteen. Myös esimerkiksi Lumenen kosteuttava kasvonaamio toisi varmasti suuren avun ja sen voi jopa jättää yöksi iholle (ja lätkäistä vielä yövoiteen perään). Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, millä ihon putsaa, sillä liian tujut aineet voivat myös tehdä hallaa. Kuorinnoista mm. Lumenen Mineraalikuorinta on mukavan kuoriva, mutta kuitenkin hellävarainen. Ihoasi voisi myös auttaa Sensain puhdistusliina, jota ilman minun talvella vielä irtipölisevän kuiva iho ei olisi pärjännyt. Liina pyyhkii hyvin meikin pois ja irrottaa samalla hilseilevää ihoa kasvoilta.
  Päivällä loistava apu voisivat olla kiillonpoistopaperit, jotka vaan poistaisivat kiillon, mutta eivät toisi kasvoille lisää meikkiä kuten puuteri. Edullisesti saman asian ajavat tupakan Rizlat.
  Mitäs jos kokeilisit vieläkin sileämpää kabukia? Everydaymineralsin synteettiset ovat pehmeämpiä, samoin Body Shopin kabuki on aivan unelmapehmeä. Sekin voisi jo auttaa.
  Sanoisin, että useammin töissä törmään siihen ajattelutapaan, että "sinä olet vain myyjä, et sinä mistään mitään tiedä" kun siihen, että asiakkaat olettaisivat liikaa. Hyvä myyjä osaa kertoa heiltä parhaat vaihtoehdot ja avut ongelmaan, mutta myös todeta oikeassa vaiheessa, että asiakas saisi ehkäpä paremmin apua apteekista tai jopa lääkäriltä. 🙂
  Tsemppiä ihosi kanssa!

  Anonyymi: Tuon minäkin tahdon tuntea. 🙂

  k: Joku juuri eilen kyseli samaa ja olen vähän jäävi sanomaan, sillä minulle opetti sama opettaja samat asiat. 🙂
  Ja siis dimethiconolin virallinen inci-fuktio on Vaahdonestoaine/pehmentävä aine/kosteuttava aine ja monet silikonit ovat loistavia pehmentäjiä, eli ei siellä mitään puuta heinää opeteta.
  Itse tahtoisin toisaalta opisella myös estenomiksi, mutta tieto lisää tuskaa. 😉

  netta: Enkai minä niin sentään ole sanonut? Minulla on vaan kiva työ. 😉 (En siis ostanut enkä myöskään saanut yhtäkään.)

  juárez: Samoja aineita kyllä varmasti, sillä peruspohja on aina hyvin samankaltainen, mutta aineiden pitoisuuksilla on selkeitä eroja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että marketti- ja kampaamotuotteilla olisi siinä mielessä eroa, että kalliimman pitoisuudet olisivat parempia kuin edullisempien. Toki tuo pätee jonkun verran, mutta ei ehdottomastikaan täysin ja markettipuolelta löytyy aivan loistavia tuotteita siinä missä kampaamoistakin myös täyttä kuraa. Tuo on tuota peruspotaskaa, mitä valmistajatja maahantuojat kampaajilleen jauhavat. Tämän vuoksi kehotan aina ihmisiä opiskelemaan edes hieman inci-lukutaitoa, ettei meitä niin vaan huijata. 🙂 Mutta sitähän se liiketoiminta on: etsitään kohderyhmä, luodaan tuotteille imago ja päätetään, minkä hintaluokan tuotteita nyt ollaan tekemässä. 🙂

  e: Max Factor ja Cover girl tosiaan ovat sama firma, meillä vaan Maxina ja monessa maassa Coverina. 🙂
  Meillä Maxilla on aika perustuotteet, joten tuskin on tuollaista kynää tulossa, mutta eihän sitä ikinä tiedä. 🙂

  Sofia: Lumenen Arctic Aquan 24 h voide on kosteuttava, muttei superrasvainen kuitenkaan. Tämä nyt ensimmäisenä mieleen tulee tuosta hintaluokasta. 🙂

  Anonyymi: Sellainen keskinkertainen mielestäni. Tahmaisemmat jämähtävät mielestäni paremmin kuin tällaiset litkut. 🙂

 10. 13

  sanoo

  Janina: Arvaa vaan, voinko nyt enää katsella tuota kiiltoa ilman tuota mielikuvaa. Kiitos vaan! 😉
  Hyvä tietää, ettei Nutrixin puikosta ollut korvaajaa. Toivoin kovasti, mutta ei sitten. Kiitos siis tästä infosta, niin lopetan sen perään haikailun. 🙂

  Eeva: Mitään erityisen peittävää persikkaista ei nyt oikein tähän hätään äkkiseltään mieleen tule. Natural Coden sävyt 3 ja 7 ovat aika kivoja, mutta vähän läpikuultavia. Make Up Storen tuubikiilloissa on kaksi persikkaista sävyä ihan hyvällä pigmentillä, mutta en muista sävyjen nimiä yhtään. :/
  Olisiko jollakin lukijalla heittää joku oma suosikki tähän?

 11. 14

  k sanoo

  Ääh, nyt ärsyttää 😀 Olen monestikin lukenut noita silikonien virallisia funktioita, mm. kosteuttaja ja pehmentäjä, mutta miksi sitten sanotaan aina, etteivät silikoniset tuotteet oikeasti hoida esim. hiuksia yhtään, vaan vain meikkaavat ne hyvännäköisiksi? En nyt löydä logiikkaa 😀

 12. 15

  wry sanoo

  Ei liity aiheeseen (itse asiassa olen huulirasva-addikti, enkä niinkään välitä kiilloista, osittain niiden tahmaisuuden takia hihi), mutta haluaisin kysellä vinkkejä tai ohjeita ihon rauhoittamiseen/hoitamiseen epiloinnin jälkeen. Sääriini en ole saanut epilaattoria toimimaan, mutta epiloin ahkerasti kainaloitani. Olen vihdoin toistuvalla pinsettiparaatilla päässyt eroon sisäänkasvavista kainalokarvoista, mutta iho ärtyy silti ja enkä tiedä, miten "helpottaa" sitä. Kiitos avustasi!

 13. 16

  sanoo

  k: Kaikenlaista tosiaan sanotaan ilman, että asioista tiedetään. 😉 Itse ainakin koin koulussa suuren valaistuksen asioista.
  Ne silikonit, joilla on kosteuttavia ominaisuuksia eivät ole käsittääkseni mitään kovin tehokkaita kosteuttajia (?), mutta pehmittäjät puolestaan pehmittävät ihan tehokkaasti.
  Monesti silikonipommit eivät välttämättä sitten kuitenkaan sisällä hirveästi niitä tehokkaasti kosteuttavia aineita, eli pehmentävät ja siloittavat, muuta siihen se voi jäädäkin.

 14. 18

  Em sanoo

  Mitä meikkivoidetta suosittelisit helposti tukkeutuvalle, ajoittain pintakuivalle (ja todella vaalealle) iholle, jos puuterimaiset mineraalipohjat on poissuljettuja? Kaipaisin jotain nestemäistä meikkivoidetta, jolla saisi luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen, mutta samalla ns. airbrush -efektin tasoittamaan ihon sävyn läikikkyyttä ja paikoin suurentuneita huokosia. Ja ensisijaisena toivomuksena olisi tosiaan se, ettei voide tukkisi ihoa ja aiheuttaisi näppylöitä + mustapäitä. Hinnalla ei ole hirveästi väliä, mutta edullisempi on tietysti aina parempi.

 15. 19

  Anonyymi sanoo

  Mooi! Mulla ois semmonen kysymys, että kuinka kauan hiusvärit säilyvät? Siis ei avattuna vaan ihan pakkauksessaa ilman sekoituksia ym. Jos on ostanut hiusvärin jo useaa kuukautta aikaisemmin uskaltaako sitä enää käyttää?Onko niissä joku parasta ennen päiväys? tiedän ettei hiusvärejä saa säilyttää sekoitettuina jos väriä jää yli mutta siis jos sekoitusta ei ole vielä tehnyt.. kiitos jo etukäteen =)

 16. 20

  lusheihin hurahtanut sanoo

  Joku kysyi sekaihon voidetta, joka auttaisi t-alueen kiiltoon mutta kosteuttaisi riittävästi kuivia alueita.

  Jos kysyjä pääsee Lush-liikkeeseen, voide nimeltä Imperialis täyttää molemmat toiveet, eikä sisällä silikoneja eikä mineraaliöljyjä. Varsin luonnonmukainen.

  Hinta on 19,95, joten laatuunsa nähden todella edullinen. Levittyy myös hyvin, joten voide on hyvin riittoisa.

 17. 21

  Nann4 sanoo

  Moikka!
  Sori että häiritsin sun maksamista kassalla 😀
  Piti vaan vielä sanoa että tosi hienoa blogia kirjoitat! Oon saanut tosipaljon kaikkee hyödyllistä tietoa ja vinkkejä sulta, jatka samaan malliin!! 🙂

  -Nanna

 18. 22

  sanoo

  wry: Nyt ei kyllä tule mitään erityisen rauhoittavaa tuotetta tuohon tarkoitukseen mieleen. :/ Olisiko jollain lukijalla omakohtaisia kokemuksia jostakin tuotteesta?

  Anonyymi: Ovat jääneet pois. :/

  Em: Aika hankala, sillä hyviä vaaleita sävyjä ei ihan hirveästi… Diorin Nude tuli ensimmäisenä mieleen, sen sävy 010 on melko vaalea. Estee Lauderin Double Wear light on myös kiva, mutta vaalein sävy 0.5 voi olla liian tumma. Todella vaaleita sävyjä on sen verran harvassa. :/ Riippuu ihan ihosta, mikä ärsyttää, eli on mahdotonta sanoa mitään varmaa meikkiä.

  Anonyymi: Ennen avaamista sen parisen vuotta. 🙂

  lusheihin hurahtanut: Kiitos! 🙂

  Nann4: Hah, ei mitään. Hämmennyin ihan täysin kysymyksestä, sillä se tuli niin yllättävässä tilanteessa.
  Mutta siis kiitos. 🙂

 19. 23

  Anonyymi sanoo

  öööh – tahmaamaton kiilto :O ?! no thanks. ja miksi noin monta eri sävyä, kun kaikki näyttävät huulilla kuitenkin lähes samalta ;D ?

  /nanna

 20. 25

  Anonyymi sanoo

  Terve! Tämä nyt ei liity yhtään mihinkään aiheeseen, mutta haluan vain jälleen kerran kiittää mahtavasta blogista. Esim. tänään oli päivä pelastettu, kun kesken työpäivän (hyi, töissä ei saa roikkua netissä) luin sun blogiasi kommentteineen, sain hyvän mielen ja energiaa tarttua oikeisiin töihin. Eli se oli tarkemmin ajateltuna työnantajan etu, että käväisin pikaisesti blogias lukaisemassa.
  Siis kiitos, omasta ja työnantajan puolesta 😉
  toivoo Mrs 45

 21. 26

  Anonyymi sanoo

  osaisitko suositella jotain suht halpaa kasvovoidetta mulle. Ihoni on näin kesäisin normaali ja hyvässä kunnossa, mutta iltaa kohti alkaa rasvoittua. Lisäksi nenän päälle kesäisin rupeaa pukkaammaan paaljon pieniä finnejä. sen lisäksi finnejä kesäisin ilmestyy otsalle ja tohon leuan ja ala huulen välissä olevaan "kuoppaan" :D. Putsarina olen käyttäny erisanin kasvonjen puhdistus geeliä. Nyt kasvovoiteena olen käyttänyt erisanin kosteuttvaa kasvo rasvaa.

 22. 27

  RockQueen sanoo

  Oi kiitos tästä! Mua on kovasti kiinnostanut nämä kiillot, jo ennen kuin ne tulivat kauppoihin. Testerien kimppuun päästyäni totesin myös tuon että sävyä ei kovinkaan paljon huulille tule. Toisaalta sellaiset kiillot on aika kivoja joita voi lätkiä ilman peiliä mutta pakkauksen läpi monet sävyt näyttää tosi herkuilta niin onhan se harmi. Saatan kuitenkin hankkia jonkun noista siltikin 😉

 23. 28

  Anonyymi sanoo

  Vitsi, kun sun huulet on ihanat. Ja ihan niinkuin vähän ohi aiheesta… Itse überlaiskana ihonhoitajana (ja meikkaajana)olen jopa hieman kehittänyt mielenkiintoa omaa naamavärkkiä kohtaan luettuani näitä sinun kirjoituksiasi. Kiitokset siitä.

 24. 29

  Helinä sanoo

  Tulin toistamaan edellistä anonyymiä tällä ensimmäisellä blogiisi jättämälläni viestillä:

  Kylläpä sinulla on kauniit huulet! Itselläni on niin kapea ylähuuli eikä alahuulellakaan voi juuri leveillä ;), että olen suorastaan kateellinen tuollaisista täyteläisistä, pehmeännäköisistä huulista. Angelina Jolie -taso on minusta jo liioittelua, mutta sinulla on juuri sopivan täydelliset huulet. =)

  Löysin blogisi pari kuukautta sitten googletellessani jotain Lush-tuotetta ja olen siitä lähtien lukenut päivittäin kirjoituksiasi kommentteineen päivineen. Olen myös lukenut paljon vanhempia tekstejä sekä aihepiireittäin että kiinnostavien otsikoiden perusteella. 😉 Olen siis vakilukijasi, vaikken olekaan kommentoinut aiemmin. Tarkoituksenani on lukea ajan mittaan koko blogisi läpi.

  Erikoista blogiisi koukuttumisessani on se, etten ole itse kosmetiikan suurkuluttaja tai edes päivittäinen meikkailija (omistan 7 käytössä olevaa meikkituotetta: yhden hoitavan peitepuikon satunnaisten näppyjen peittämiseen, yhden ripsivärin, yhden huultenrajauskynän, kaksi huulipunaa ja kaksi huulikiiltoa, ja näillä on menty useampi vuosi…). Syynä onkin se, että kirjoitat kiinnostavasti, ironisesti ja huumorintajuisesti (olen itse "kielialalla").

  Arvostan myös sitä, että jaksat vastailla ystävällisesti ihmisten kysymyksiin ja vailla alentuvaa asennetta, vaikka kyseessä olisi totaalinen "tumpelokysymys". Myös ei-niin-asiallisiin kommentteihin olet mielestäni vastannut arvostettavan diplomaattisesti. Olet varmasti hyvä asiakaspalvelija työssäsi!

  Itse asiassa aion uskaltautua esittämään itsekin sinulle kysymyksen (seuraavan postauksesi alle), sillä olen oppinut arvostamaan mielipiteitäsi ja ehdotuksiasi, joiden antamiseen varmasti kuluu sinulta kyllä paljon aikaa! Erityisesti fanitan sitä, että olet kriittinen ja paljastat rehellisesti kosmetiikka-alaa myös mainosten pinnan alta. Itse olen niin epäluuloinen, etten ennen edes uskonut alalla työskentelevän pahemmin muita kuin älyttömiä mainoslauseita toistelevia ja niihin sokeasti luottavia hyväuskoisia tapauksia. On myös kivaa, että olet testaillut ennakkoluulottomasti halvempia merkkejä sekä alkanut tutustua myös luonto- ja eläinystävällisempään kosmetiikkaan (joka on omaa sydäntäni lähimpänä).

  Kiitos siis monista hyvistä nauruista tekstiesi parissa, hyödyllisistä vinkeistä (vanulappujen puolitus ja kostutus -vinkki otettu menestyksekkäästi käyttöön) ja paljosta uudesta tiedosta (en ennen esim. tiennyt mihin ihmeeseen kasvovettä tarvitaan tai mitä seerumit ovat olevinaan). Luen innolla kaikki tekstisi, vaikkei suurin osa postauksista ja tuotteista minua henk.kohtaisesti kosketakaan. Myös kommenteista olen lukenut paljon mielenkiintoista.

  Vaikutat fiksulta, hauskalta, avuliaalta ja aidosti työstään kiinnostuneelta ihmiseltä! =) Kiitos siis blogistasi ja toivotan sinulle kaikkea hyvää!

 25. 30

  amelié sanoo

  Täällä tykätään myös vähän tahmasemmista kiilloista, tuntuu että noita ohuita saa olla koko ajan lisäämässä. Tykkään myös tunteesta että huulilla on jotain.
  Toisaalta tahmasempien kiiltojen kanssa voi käydä niinkuin kaverille aikoinaan Lancomen juicytubella..Hänellä lensi ulkona kärpänen huuleen, juuttui kiiltoon kiinni kuin kärpäspaperiin ja jäi siihen sätkimään. Aika fashion statement ;D

 26. 31

  Em sanoo

  Kiitokset meikkivoidevinkeistä. Kävinkin tänään tutustumassa tuohon Diorin Nude -voiteeseen: näytettä en saanut mukaan, mutta esittelijä suti voidetta naamaani. Vaalein sävy oli sopiva, mutta voide paakkuuntui ikävännäköisesti ihon kuivempiin kohtiin. Lopputulos oli siis aika tunkkainen ja epäsiisti. Kuvittelin, että nestemäinen meikkivoide käyttäytyisi oikukkaalla ihollani paremmin kuin jauhemaiset mineraalipohjat, mutta väärässäpä olin: mineraaleilla sentään vältyn lohkeilevalta pakkeliefektiltä. Voi kun ihoni olisikin kosteustasapainoltaan normaali tai luonnostaan niin kuulas ja virheetön, ettei meikkivoiteelle olisi edes tarvetta.

  Asiasta kolmanteen, helmikuussa ilmoitit saaneesi Estelle & Thildin kasvovoiteen, mutta oletko ehtinyt tutustumaan siihen (tai sarjan muihin tuotteisiin) tarkemmin? Itselläni on nimittäin pian edessä uusien ihonhoitotuotteiden hankinta, ja Estelle & Thild -sarja kiinnostaisi luonnonmukaisuutensa vuoksi (ja siksi että sarjasta löytyy myös hajusteettomia tuotteita) kovasti.

  Ihonhoitoon liittyen minulla olisi toinenkin kysymys. Meikkivoiteen testausreissullani kauhistutin myyjän toteamalla, etten käytä kasvovettä. Sain vastineeksi saarnan siitä, kuinka kasvovesi on olennainen osa puhdistusta ja sen pois jättäminen voi jopa olla osallisena ihon kukkimiseen. Mitä mieltä sinä olet tästä kasvovesikeissistä?

 27. 32

  sanoo

  Mrs 45: Kiitos, tuollaiset kommentit puolestaan piristävät minun päivääni. 🙂

  Anonyymi: Olen kokeillut niin vähän noita edullisia rasvaisemman ihon tuotteita, ettei mieleeni valitettavasti tule näin äkkiseltään mitään erityistä todella mattapinnan antavaa kosteusvoidetta. :/

  RockQueen: Helppoja kyllä lätkiä peilittäkin. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Helinä: Kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂

  amelié: Minulla lensi kosmetologikoulussa kesken jalkahoidon kokeen kynsiä leikatessani asiakkaan kynsi huulikiiltooni kiinni…yööööök. :S

  Em: Ei tosiaan ole paras tuote, jos iho on selkeästi pinnalta kuiva. :/ Vaaleita sävyjä on niin kurjan harvassa.
  Voide on ollut minulla nyt yökäytössä jatkuvasti, eli uskoisin sen loppuvan tässä kuussa ja pääsen jakamaan siitä tarkemmin kokemuksia.
  Minusta kasvovesi on hyvä lisä puhdistusrituaalia, sillä se varmstaa, ettei iholle varmasti jää mitään meikinrippeitä ja uskon sen tasapainottavan ihon pH:n (kosmetiikan kemiaa opettanut opettajani oli sitä mieltä, ettei pH:ta muka voi tasoittaa kasvovedellä, mutta jos vedellä läträäminen voi sitä muuttaa, niin miksei kasovedellä pyyhkiminen tasapainottaa?). Minusta se on tärkeä osa, mutta makuasia enemmän. 🙂

 28. 33

  sanoo

  Mietin annostelijan ottamista pois koska mulla menee hermot ja aika näitten lisäämiseen. Tuoksussa ei ole mitään vikaa ja ok pysyvyys, mutta sekin olisi parempi tahmaisempana. Inhoan myös tunnetta kun kiilto on kadonnut, huulet huutavat lisää =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *