Mattahuulet

Kauneus ja Terveys -lehden helmikuun numeron selailu sai huomioni kiinnottymään yhteen mielenkiintoiseen tuotteeseen:

Mistä tahansa kynsilakasta mattaisen version tekevä päällyslakka on jo vanha juttu, nyt matataan huulipunia!

Make Up Foreverin Matte Up Lip matifying Creamin ideana on ilmeisesti matata mikä tahansa huulipuna ja lisätä sen kestoa taputtelemalla voidemaista tuotetta huulimeikin päälle.

Kuulostaa huippuhyvältä!

Onko joku tehnyt tuttavuutta tämän kanssa?

Miten ylipäätänsä on, oletteko jo lämmenneet mattaisille huulille?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse en mattahuulille, kuten en oikein mattaihollekaan lämpene, vaan mieluummin yritän saada itselleni heleän, vähän ehkä "kiiltävänkin" ihon. Sama tosiaan pätee huuliin, mieluummin raikasta kiiltoa kuin mattaa.
  Tosin huulipuna voisi pysyä paremmin mattaisena…,?

 2. 2

  sanoo

  Nyt menee aivan asian vierestä, mutta osaisitko suositella mitään yövoidetta rasvoittuvalle iholle? Olen käyttänyt Lumenen Arctic Aqua-yövoidetta mutta näin kevään koittaessa se tuntuu liian paksulta yövoiteeksi. Hintaluokka saisi olla alle 20 e.

 3. 3

  sanoo

  Olen aina ollut taipuvaisempi ihailemaan mattahuulipunia kuin niitä kiiltävänkostean oloisia. Mutta siinäkin menee joku raja.. Huulipunan ei mun mielestä tarvitse olla IHAN matta, vähän siinä saa olla kosteutta. Yksi tuttuni käyttää huulipunana huulenrajauskynää, ja tulos on tosi-tosimatta, ja myös tosi-tosi-vanhentava. 🙁 Matta myös näyttää tosi pahalta, jos huulet eivät ole hyvässä kunnossa, hoidetut yms.

  Muuten kyllä tuo mainostamasi tuote tuntuu hyvin hyödylliseltä. 🙂 Olen jostain kuullut, että 90-luvun jälkeen ei matta ole ollut oikein 'in' ja olen sitä surrut.

 4. 4

  sanoo

  Kuulostaapa kivalta tuotteelta! Mä ainakin tykkään mattahuulista, varsinkin vaaleampien punien kanssa matta sopii mielestäni kivasti 🙂

 5. 6

  sanoo

  Joskus nelisen vuotta sitten hommasin ensimmäisen mattapunan, No7, rasiassa olevan (vai miten sne nyt sanoisin, paletissa, napissa? :D). Tykkäsin kyllä siitä, mutta oli ehkä liian tumma kuitenkin makuuni. Nykyään tykkään käyttää huulitusseja, kun tykkään juuri niistä sen pysyvän ja luonnollisen mattaisen pinnan takia.

  Mattaiho on kyllä vähän yök, mutta sellainen luonnollinen matta huulissa miellyttää juuri nyt enemmän, kuin mehukas kiilto ja kimalle.

  Tosin tätä tuotetta en ole kokeillut, mutta pitänee ehkä harkita 🙂

 6. 8

  S sanoo

  Itse tykkään enemmän kiiltävistä huulista, mattahuulista tulee jotenkin sellainen olo, että ne ovat kamalan kuivat 😀 En tykkää myöskään mattalakoista, eikä mattaihokaan oikein lämmitä mieltäni. Oon vissiin joku anti-matta -ihminen! (mainittakoon offtopicina, etten myöskään pidä mattavalokuvista, vaan kiiltävistä :—DDD)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *