Mascarareportteriksi?

Vaikka kuinka en haluaisi, on minunkin välillä myönnettävä, etten voi ja ehdi tehdä kaikkea itse. Rakastan kokeilla ja testata tuotteita, mutta joskus vastaan tulee pieniä rajoituksia.

Tällainen pieni rajoittava tekijä ovat tällä hetkellä esimerkiksi ripsienpidennykseni.

Rakastan niitä, ne ovat upeat ja tällaiselle aamu-unisuuden kuningattarelle aivan täydellinen keksintö, mutta totuus on, että on aivan sama, mitä ripsiväriä niiden päälle kokeilen, kun kaikki näyttävät lähestulkoon samalta. Tämän vuoksi minulta menee sivusuun monta hyvää postausta, sillä uutuusripsivärejä on todella tylsää arvioida ilman omakohtaisia kokemuksia ja omia kuvia.

Aikani tätä asiaa märehdittyäni muistin kuitenkin, että minullahan on tuhansittain ihania lukijoita, jotka voisivat varmasti olla halukkaita uhrautumaan suorittamaan kokeiluja puolestani ja raportoimaan niistä. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi uusi idea.

Sain muutamia viikkoja sitten töistä Lumenen uudistuneen Blueberry Curl Volume mascaran käsiini ja muistan ihastuneeni kovasti sen edeltäjään. Koska en itse pääse testaamaan uudistunutta mascaraa, haenkin nyt teidän joukostanne mascarareportteria.

Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan Lumenen uuden Blueberry Curl Volume mascaran, kokeilemaan sitä muutaman viikon ja raportoimaan sitten kirjallisesti kuvien kanssa testituloksesi, ilmoittaudu postauksen kommenttiosiossa.

Haussa on siis hyvällä suomen kielellä kirjoittava lukija, jolla on mahdollisuus paitsi kirjoittaa, myös kuvata kokeilunsa tulokset. Testaajan postaus julkaistaan blogissani testaajan nimellä (tai nimimerkillä kirjoittajan niin toivoessa).

Jos kiinnostuit, kerro kommenttiosiossa miksi juuri sinä olisit paras mascarareportteri. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sinut, mikäli valinta kohdistuu juuri sinuun. Ilmoittautumisaikaa on tiistaihin 20.9. klo 19:00 asti, jonka jälkeen otan yhteyttä valitsemaani henkilöön sähköpostitse.

Mikäli homma toimii ja herättää teissä kiinnostusta uskon, että minulta löytyy jatkossakin tuotteita, joita lukijani voisivat mielellään testata ja raportoida niistä muille blogissani.

Miltä idea teistä kuulostaa?

Kommentit
 1. 1

  Tiia sanoo

  Kuulostaa erittäin hyvälle idealle! On ymmärrettävää, ettei sinulla ole aikaa testata kaikkia tuotteita itse sillä kosmetiikkatuotteet tuskin ihan heti loppuu.
  Hirveästi tekisi mieli osallistua tähän hommaan, mutta en usko että uskallus riittää. Tosin ilomielin testaisin ripsaria varsinkin kun nykyinen on ihan lopussa 😉 Tällä kertaa jätän kuitenkin välistä ihan vain omaa kirjoitusta koskevan kriittisyyteni takia 😀

 2. 3

  sanoo

  Kiva idea, olisi hauskaa lukea arviointeja tuotteista ns. "vieraiden tähtien" kirjoittamana!

  Joten;
  Olisin erittäin valmis Lumenen Blueberry Curl Volumen uhriksi! Olen kauan etsiskellyt sopivaa ripsiväriä, ja yksi sydänystävä on Lumenen Sensitive Touch -maskara. Ei sillä, että silmäni olisivat mitenkään herkät meikille, päin vastoin. Se tuntuu vain levittyvän todella hyvin ja saa pikkuripsistäni täydelliset.
  Hairahdin kuitenkin Lumene -polultani ja ostin Sensain 38:n, joka on ollut myös hyvä, mutta on hieman tullut ikävä Lumenea.
  Siksi haluaisin nyt päästä kokeilemaan tätä vekkulia!

  Valmistuin keväällä kosmetologiksi, joten ripsiväri pääsisi myös hyviin käsiin ja käyttöön. Omistan myös Canonin 1000D -järjestelmäkameran, joten ottamani kuvat olisivat myös hyvälaatuisia. Omistan myös paljon aikaa ja läppärin ääressä tuleekin istuskeltua paljon 🙂

 3. 4

  sanoo

  Olisin paras mascarareportteri, koska pidän erillaisista mascaroista ja niihin liittyvistä uutuksista. Yritänkin etsiä koko ajan uutta, toinen toistaan parempaa tuotetta ripsilleni. Teen mitä tahansa saadakseni räpsyttimet parhaimmilleen, menisikin siihen vaikka 10 eri mascaraa.

  yuppeliini@gmail.com

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Hyvä idea! Millä tavalla haluaisit että kokeilusta kirjotetaan?

  Minä voisin ruveta testaajaksi, olen vuosien aikana kokeillut lähes kaikkia merkkejä ja eri ripsareita, mutta tuntuu etten ole löytänyt sellaista joka saisi omat nysäripseni näyttämään edes jokseenkin kauniilta!

  – jonna

 5. 6

  sanoo

  Olisin tosi hyvä reportteri koska kirjotan sujuvaa ja hyvää tekstiä, käytän tuhatta eri ripsaria ja osaan myös sanoa niistä asiani selkeesti! Rakastan kaikkia eri kokeiluja, oon ollut myös lumenen natural code testiryhmässä. Ainiin, yks mahtava syy on myös että mulla on maanantaina synttärit!! Ois hyvä lahja:)

  koopnstuff@gmail.com

 6. 7

  sanoo

  Moikka Virve! Olisin kiinnostunut ja vapaaehtoinen testaamaan tuota ripsiväriä mielelläni. Minulla itselläni on ollut tuo nyt viikon käytössä joten pystyisin kertomaan pidemmältä ajalta kokemuksia. Minulla on myös mahdollisuus kuvata järjestelmäkameralla. vilhelmiina98@hotmail.com

 7. 8

  sanoo

  Idea kuulostaa aivan mahtavalta! Olisi todella hienoa päästä mascaratestaajaksi ja uskon myös olevani siihen sopiva henkilö. Minulla on nimittäin hennot ja melko värittömät, mutta pitkät ripset, jotka saa näyttämään sopivalla ripsivärillä todella tuuheilta ja hyviltä. Meikkikuviakin olen jonkin verran ottanut, joten sekin on tuttua puuhaa. Olen myös melkoisen intohimoinen kosmetiikkaharrastaja, joten vertailupohjaakin erityisesti markettikosmetiikan osalta löytyy.
  Vaikka en "pestiä" saisikaan, niin odotan innolla tulevia testauspostauksia!
  Terveisin Anni, blogin innokas fani jo aivan alkutaipaleelta lähtien.:)

 8. 9

  sanoo

  Oijoi! ois tosi kiva saada kokeiluun. Olen ite monta kertaa meinannu hankkii ton mut en ole raaskiinut:( jos nyt täs pitäs alkaa jotaa luettelee ni sanoisin et ois köyhän opiskelijan unelma saada kokeiluu tuo kyseinen ripsari:))

 9. 11

  sanoo

  Tosi kiva idea! Haluaisin tulla kokeilu ehdokkaaksi. Minullakin on ripsienpidennykset, jotka olen juuri ottamassa pois, joten tarvitsen uuden hyvän ripsivärin. Haluaisin kokeilla ripsivärejä ja todeta niistä parhaat, joten olisi todella kiva päästä kokeilemaan tuota Lumenen ripsaria. Tässä olisi siis yksi innokas ripsari raportoija =)
  miikku_-@hotmail.com

 10. 12

  sanoo

  pidemmittä puheitta ja ilman korulauseita haluaisin osallistua tämän ripsarin testaukseen. ai miksi? no siksi, että olen juuri etsimässä uutta väriä, kun tuntuu tällä hetkellä ettei sitä oikeaa tule vastaan ei sitten millään.

  evesijarvi@hotmail.com

 11. 13

  sanoo

  Aivan mahtava idea! En sovellu parhaaksi koekaniiniksi nyt, mutta toivottavasti jatkossa pääsen jotain tuotteita testailemaan. =)

 12. 14

  sanoo

  Voi että! Olen vähän höperö, mutta rakastan kaikkea sievää, mitä saa testata ja mistä saa raportoida visuaalisesti miellyttävästi ja yksityiskohtia huomioiden. Kehaisisin ripsiäni mainioksi testikohteiksi, koska ne ovat värittömät ja nysät ja jos joku ripsiväri niihin saa näyttävyyttä, niin sen on oltava hyvä. Yksi juttu, minkä luulen vaikuttavan valintaan(i) negatiivisesti, on se, että yläripsissäni on myös vanhahkot tipahtelevat ripsienpidennykset, mutta ihan sen vuoksi, että ne näyttävät nyt edes jotakuinkin ripsiltä. Minä(kin) olen kuitenkin erittäin innokas testailija! Raaskin hyvin harvoin ostaa tuotteita ihan vain testimielessä.

  Ja tuo oma blogi kertonee parhaiten tyylistä kirjoittaa ja kuvata 🙂

 13. 15

  sanoo

  Onpa mukava idea!

  Voisin ilmoittautua mukaan pitkähköine, hentoine ripsineni, muutaman vuoden bloggauskokemuksella sekä ikään kuin vaatimattomana vastapalveluksena sille, että Ostolakossa on avannut silmäni aivan uudelle maailmalle, jossa ihosta pidetään huolta ja siitä riemuitaan! Opiskelijana ilahtuisin vallan, jos pääsisin haastamaan budjettiin sopivammalla, kotimaisella aineella False Lash Effect Fusionin.

  Blogi-CV:ni on nähtävillä nimimerkin takana.

  Innokkain terveisin, Sanna.

  konna.sakkonen@gmail.com

 14. 16

  sanoo

  loistava idea :)!
  en kuitenkaan itse ilmoittaudu vapaaehtoiseksi juuri näiden ripsipidennysten vuoksi.

 15. 17

  sanoo

  Tämä postaus varmasti saa kommentoijasi liikkeelle! Siitä huolimatta minäkin ilmoittaudun ehdolle mascaraa kokeilemaan – kahlattuani läpi hyllymetreittäin ripsareita en vieläkään ole törmännyt Siihen Oikeaan vaan edelleen jatkan epätoivoisia etsintöjäni. Joko nyt tärppäisi? Joko vihdoin minunkin yksinäiset vuoteni olisivat taakse jäänyttä elämää?

 16. 18

  sanoo

  Moikka Virve, täälläkin yksi ilmoittautuja mascarareportteriehdokkaaksi 😀
  Olen itsekkin halunnut kokeilla juuri tuota Lumenen ripsiväriä, jospa se pitäisi taivutukseni kun nimessäkin jo mainitaan että ''curl'' (ovela).
  Minulla on suht. pitkät, tummat mutta piikkisuorat ripset joita kuitenkin kärsivällisesti taivuttelen. Meikkikuvien ottoon mahdollisuus 🙂

 17. 19

  sanoo

  Hei!
  Olen vasta viime aikoina löytänyt blogisi, mutta jo nyt löytänyt kauttasi mm. Lumenen Natural Code huulikiillot. Lisäksi haluaisin kiittää erittäin hyvistä kuivashampoovertailuistasi! Itse olen kuivashampoon orja, en pärjäisi viikkoakaan ilman 🙂
  Mutta asiaan 🙂 Haluaisin kovin mielelläni ryhtyä mascaratestaajaksesi. Ripseni ovat luonnostaan melko pitkät ja kaarevat, mikä saattaa kuulostaa hienolta. Usein kuitenkin kohtaan saman ongelman, eli ripsiväri suttaantuu kulmakarvojen alle. Tähän mennessä olen löytänyt vasta kaksi ripsiväriä, joihin luotan. Mutta koska vaihtelu virkistää, etsintä uuden, mahtavan mascaran löytämiseksi on koko käynnissä. Sitä kautta eksyin tänne blogiisikin 🙂 Olisin siis enemmän kuin innokas testaamaan tätä Lumenen tuotetta!

 18. 20

  Anonyymi sanoo

  Ilmoittaudun halukkaaksi mascarareportterin virkaan. Olen kirjoittanut liseksi työkseni, joten tekstin tuotto luonnistuu, omaan pitkät mutta harvahkot ripset joita saa helposti hyviä kuvia ja olen kroonisesti niin p.a, ettei minulla ole varaa omin toimin etsiä sitä täydellistä ripsaria… Lisäksi luonnostaan punapäisistä malleista löytyy harvoin meikkikuvia blogeissa, mutta se taitaa olla tässä hieman epärelevanttia…

  morgaise@hotmail.com

 19. 22

  sanoo

  Lumenella on niiiiiin paljon hyviä tuotteita omasta mielestäni, mutta juuri ripsivärit ovat jääneet testaamatta täysin. En tiedä mistä johtunee, että viimeisin ostoskin oli toiselta merkiltä, vaikka olisinhan halunnu varsinkin lumenen vedenkestävää mascaraa kokeilla.

  Tykkään testailla asioita. Kaupassa käyminen on joskus jopa vaikeaa, koska aina tarttuu mukaan meikkituotteitakin. Tylyn tuomion annan sitten itselleni, tai jos tykästyin kovasti, hehkuttelen omassa (valtavirrasta poikkeassa) blogissani.

  Ripseni ovat aika mitättömät ja suorat ilman mitään toimenpiteitä, ainakin lopputulos näkyisi oikein hyvin sekä hyvä kamera löytyy. Kielitaidosta puhumatakaan. (Ei, nythän tämä menee ihan itsekehuksi.)

  No, toivottavasti löydät hyvän mascara-agentin tätä kautta joka tapauksessa. 😉

 20. 23

  idsu sanoo

  Täähän kuulostaa kivalta! Olen joskus kokeillut tuota Lumenene Blueberry normi-mascaraa, ei jäänyt kovin ihmeelliset muistot. Jospa tuo Curl olisi sitten parempi (meinasin muuten kirjoittaa Carl…)

  Asustelen kyllä Lontoossa, mutta jos onni osuu kohdalle niin ei kai se niin kovin kallista olisi lähettää se tänne.
  Ja muutenkin, jos kaipaat Lontoovinkkejä tai esim shoppailuseuraa tms niin hihkaise! Täällä ollaan. Kaupunki täynnä ihania kauppoja mutta jotenkin yksin ei vaan jaksa kierrellä samalla tavalla.

 21. 24

  sanoo

  Minä minä minä! Jouduin luopumaan ripsipidennyksistä liima-allergian vuoksi ja nyt onkin haussa uus ripsari.

  FLE:tä oon käyttänny ennen ja jälkeen pidennysten, mutta nykynen alkaa olla jo aika tyhjä. Oon miettinyt testaavani seuraavaksi jotain muuta – tuntuu ettei FLE enää niin paras ole mitä ennen.

  Kotoa löytyy kunnon kamera ja sille käyttäjä, joten uskoisin että saamme hyvät kuvatkin blogin lukijoille.

  jeiidi ät hotmail piste com

 22. 25

  sanoo

  Hei!
  Olisin todella kiinnostunut testaamaan kyseistä tuotetta! (: Rakastan erilaisten tuotteiden testailua, ja etenkin uusien ripsivärien testailu on mieleeni.
  Itse olenkin oikea maskaran suurkuluttaja, ja omistan tälläkin hetkellä kymmeniä eri ripsivärejä. Siksi juuri minä olisinkin sopiva testaamaan tätä ripsaria, sillä tiedän täysin mihin verrata! Pidän itsekin kosmetiikkablogia, eli kiinnostukseni kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon on suuri. Myös kirjoittaminen sujuu minulta kuin leikki!
  Voin myös taata kuvien olevan hyvin tarkkoja ja havainnollistavia, sillä minulla on käytössäni Sonyn järjestelmäkamera.
  Tiedän myös hyvin miten arvostella, sillä olen ennenkin ollut mukana testiryhmissä sekä kirjoitellut blogiini arvioita kauneudenhoitotuotteista.
  Olisin siis erittäin kiinnostunut kirjoittelemaan arvostelua blogiisi! (:

  liisa.antola@gmail.com

 23. 27

  Anonyymi sanoo

  Kiva idea saada "vierailevia reporttereita".

  Vastaisuuden varalle kannattaisi varmaan järjestellä jotenkin toisella tavalla tämä osallistuminen, itse en ainakaan välitä laittaa sähköpostiosoitettani tällä tavalla näkyville nettiin, jos olisin kiinnostunut osallistumaan.

 24. 28

  sanoo

  Määkin ilmoittaudun! Mulla on luonnostaan pitkät ripset mutta tuuheutta uupuu niin täähän ois niinku mulle tehty 🙂 tykkään myös muuten lumenesta ja nyt onkin käytössä ollut sensitive touch maskara, josta tykkään kovasti. Ossaan myös kirjoittaa suomea ja hyvälaatuset kuvatkin onnistuvat!

 25. 29

  Anonyymi sanoo

  Voi, tykkäsin myös kovasti tuosta maskarasta, kun joskus sain sitä testiin.

  Valitettavasti en kuitenkaan ole hyvä testaaja, sillä omaan luonnostaan tuuheat, pitkät ja tummat ripset, joten on lähes sama mitä niihin laitan 🙂 Ja useimmiten en laita mitään!

  Mini

 26. 30

  sanoo

  Mä voisin ryhtyy tähän. Mun "motto"; En osta ikinä kahta samanlaista ripsiväriä, jotta voin aina kokeilla uutta. Tota en oo vielä kokeillut. Onks muuten pakko ottaa kasvokuvia itsestään?

 27. 31

  Kirppu sanoo

  Mie voisin kanssa testata tuota. Olen käytellyt vanhaa versiota vuositolkulla (sinistä, violettia ja vedenkestävää) ja nyt haksahdin Natural volumeen mikä on huono, ärsyttää. Ripset, ja ihan valokuvaukselliset sellaiset, löytyy. Kameraa osaan käyttää oikeinpäin silmä etsimessä hyvin joten onnistuu varmasti myös "väärinpäin"…
  kallonpohja (at) hotmail.com

 28. 32

  sanoo

  Haluaisin päästä mascarareportteriksi, koska tykkäisin kokeilla tuota uutta ripsiväriä, ja itselläni ei ole oikein varaa ostella ripsivärejä. Omistan Canon Eos 500-järjestelmäkameran, ja olen joskus blogiakin yrittänyt aloitella, mutten siinä kovin pitkään ole kestänyt. Haluaisin kokeilla kovasti tuota Lumenen mascaraa, koska olen pitänyt Lumenen vedenkestävästä versiosta, jonka sain kaverilta kesällä. Olisin myös innoissani tästä kokeilusta , koska haluan päästä sanomaan mielipiteeni erilaisista tuotteista. Yleensä yläasteikäisiä ei oteta vakavasti,mutta jos voisin vaikuttaa jotenkin tämän blogisi kautta, se olisi aivan mahtavaa!
  Sähköposti: kauhukammio@hotmail.com

 29. 34

  sanoo

  No ilmoittaudutaan mukaan kun noin kivaa hommaa tarjotaan. Itse käytän mascaraa päivittäin duunissa, ja omaan luonnostaan suht runsaat, mutta värittömät ja ärsyttävän taipumattomat ripset. En ole löytänyt vielä sitä oikeaa, vaikka kaikenlaisia vaihtoehtoja onkin tullut kokeiltua, usein neidin itsensä innoittaman. 🙂

 30. 35

  sanoo

  Ilmoittaudun ehdolle! 🙂

  Omassa blogissani olen jo aikaisemmin tehnyt ripsivärikokeiluja ja -arvosteluja pari kertaa, etsin nimittäin jatkuvasti täydellistä ripsaria. Haaveissa olisi ripsipidennykset, mutta kovin allergisena en ole niitä uskaltanut ottaa. Bloggailu kuuluu muutenkin lempiharrastuksiini, joten uskon että olisin tehtävään aika hyvä 🙂 Omistan lisäksi järjestelmäkameran, jolla saan (välillä!) otettuja ihan kelpoja kuviakin 😀

 31. 37

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa ihanalta idealta ja ilomielin haluaisin mukaan tällaiseen! On ihanaa kun voi lukea kokemuksia jostakin uutuustuotteesta ennenkuin sen lähtee itse hankkimaan. Ehkäisee kivasti hutiostoksia ja säästää rahaa, mikä tällaiselle rahattomalle opiskeljarentulle on aina plussaa.

  Haluaisin mukaan tähän ihan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että Rimmelin ripsivärini alkaa olla lopuillaan, eikä se oikein vakuuttanut ominaisuuksillaan. Tarvitsen siis uuden kumppanin ripsilleni. Olisin sopiva kandidaatti tähän kokeiluun ihan jo sikäli, että käytän ripsiväriä päivittäin ja päiväni ovat todella vaihtelevia aina luentosalissa pönöttämisestä, kokouksiin ja liikuntaharrastuksiin. Sikäli siis ripsiväri pääsee näyttämään kyntensä yhdessä jos toisessakin tilanteessa.

  Ihanana bonuksena minulle henkilökohtaisesti olisi kirjoittaminen aiheesta. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, mutta nykyään opintojeni painottuvan pelkkään tekniikkaan ei sitäkään pääse tarpeeksi harrastamaan. Oman blogin pitäminenkään ei tunnu mielekkäältä, joten tässä olisi kivaa vaihtelua tieteellisiin aiheisiin vieraskynän roolissa.

  Sähköpostiosoitteeni on: siivooja@netti.fi

 32. 38

  Teija sanoo

  Voi, ihana keksintö! Pakkohan sitä on testata! 😀

  Mä tykkään tosi paljon sun elävästä kirjotustyylistä! Itelläni ei varsinaisesti blogikokemusta oo, mut oon aina tykänny kirjotella kirjoitelmiä koulussakin ja muutenkin. Tätä olis niin kiva kokeilla! Oon siis 16-vuotias lukiolainen kaukaa korvesta. 😀 Ripsaria käytän päivittäin, tällä hetkellä omistamani ripsivärit taitavat käydä jo vähän vanhoiksi, kun ne rapisevat koulupäivän mittaan silmien alle. Laiskuus ja nuukuus on siirtäny uuden ripsarin ostoa jatkuvasti, vaikka ostopäätöksen olisinkin jo kotona tehnyt. Ja pääsen aika harvoin meikkiostoksille.
  Omistan kyllä kameran, mutta voisin pöllästä siskoltani vähän paremman kameran, että sen ei pitäisi olla ongelma. ;D

  Mulla ei ole näistä blueberry-ripsareista kokemuksia, joten olisikin erittäin jännä kokeilla tätä! Lumenelta olen käyttänyt yhtä NC ripsaria. 🙂
  teijjan@hotmail.com

 33. 39

  Anonyymi sanoo

  Heh, "minulla ei ole varaa ostaa ripsivärejä -omistan kuitenkin järkkärikameran" 😉 kikakika.

 34. 40

  sanoo

  Mahtava idea! Ilmottaudun mukaan, totta kai. Ei tälläiseltä maskarafriikiltä voi muutakaan olettaa. Omistan normaalit suomalaiset tönkköripset ja vannomatta käynyt läpi useimmat markettikosmetiikan ripsivärit löytäen hyviä ja ei-niin-hyviä vaihtoehtoja. Oletan siis olevani melkein kaikille suomalaisille tikkuripsien omaaville mahdollisimman läheinen testaajatyyppi! Kirjoitan mielelläni ja sujuvasti (toivottavasti) ilman kirjoitusvirheitä. Omistan järkkärin, joten kuvatkin onnistuvat (:

 35. 41

  sanoo

  Täällä olisi yksi vapaaehtoinen! Olinkin juuri suunnitellut julkaisevani arvostelua ja kuvia uudesta suosikistani Lancome Hypnose Doll Eyes mascarasta blogissani, vaikka se enimmäkseen kynsiblogi onkin (shiny-nailart.blogspot.com). Olen vain niin innostunut tuotteesta ja haluan jakaa innostukseni! Eli olisin tietenkin kiinnostunut testailemaan muitakin ripsivärejä ja pidän bloggaamisesta muutenkin, joten tämä olisi ihan mahtava työnjako!:)

 36. 42

  sanoo

  Voisin ilmottautuu 🙂 Ja tosiaa, miks just miä ?
  Omistan pitkät, tummat ja hennot ripset joihin ois hyvä kokeilla mascaran eri ominaisuuksii eli pidentääks entisestää, tuuhentaaks jne. Oon kans löytäny mielestäin parhaan (MF FLE Fusion) ja ku oon niin "varma" parhaast ni ois kiva löytää sille haastajii, ja saada verrattavii ripsarei. Koska käyn viel ihan vaan kouluu ni ei mul oo myöskää varaa niin vaa ostella kokeeks erilaisii ripsarei, et jos ne nyt saatuis olemaa hyvii. Näitten lisäks tykkään kirjottamisest, sekä kuvaamisest (oon kirjotellu paris tälläses "leikkimielises" lehes sekä netis että irlis ja onhan tos parii blogiikii yritetty tehä). Omistan kans Canonin pokkarin ja pokkareil on tullu kuvailtuu jo useemman vuoden eli tarkka kuvituski hommaa hoituis.
  & NebuParsahh@hotmail.com

 37. 43

  Sophie sanoo

  Ilmoittautuisin erittäin mielelläni maskaratestihenkilöksi. Olen omistanut tuon saman ripsarin sinisen version, olisi mukava testata miten tuo eroaa siitä 🙂 Olen 16v lukiolainen pikkukaupungista. Käytössä on järjestelmäkamera ja kirjoituspuolikin sujuu.

  akaktusa@hotmail.com

 38. 45

  mia sanoo

  heippa! olisin erittääin kiinnostunut olemaan mascarareportteri! 🙂 olen opiskelija, joka on jo kauan etsinyt täydellistä ripsiväriä, tuloksitta. Joten minulla on jo hieman vertailu pohjaa 🙂 Olisin´hyvin iloinen jos saisin testata Lumenen Blueberry Curl Volumen mascaraa.
  Omistan myös järjestelmä kameran, joten kuvat tulisivat olemaan hyvänlaatuisia 🙂

  miikku1995@luukku.com

 39. 46

  sanoo

  Haa, vielä taitaa ehtiä mukaan! Toimisin mielelläni auttavana maskarareportterinasi, sillä itsellänikin on ikuinen "sen oikean" metsästys päällä. Tällä hetkellä käytän Maybellinen define-a-lashin pinkkiä versiota ja olen jotenkin jumahtanut siihen. Sen hinta-laatusuhde on ollut minulle passeli arkikäyttöön. Mukava olisi kuitenkin löytää uusia tuttavuuksia ja kertoilla niistä muillekin kiinnostuneille.

  terkuin, Tangomango

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *