Marja Tyrniltä terveisiä?

Esittelyssä oli aiemmin tässä kuussa Weledan Footbalm ja tänään jatketaan läheltä liippaavalla linjalla.

Tarvitsin nimittäin töihin käsivoiteenkin ja päädyin senkin suhteen Weledaan:

Weledan Hand Cream lupaa pehmentää ja suojata käsiä. Tuote sisältää paitsi sen nimessä mainittua tyrniöljyä myös mm. sessaminsiemenöljyä, mutta on silti yllättävän kevyt käsivoiteeksi.

Itseasiassa voiteen koostumus on melko ohut ja emulsiomainen ja nimeäisinkin tämän melkolailla täydelliseksi käsivoiteeksi päiväkäyttöön. Itseasiassa kaikkien toimistotyöntekijöiden pöydällä olisi syytä olla purkki tätä, sillä tämä tuntuu kyllä kosteuttavan kevyesti, mutta kuten jalkavoidekin, myös tämä imeytyy ihan parissa minuutissa oikeastaan täysin, vaikka tätä laittaisi kämmeniinkin (yleensä itse voitelen vain kädenselät, jos päivisin rasvailen käsiäni). Kädet eivät siis jää tämän jäljiltä yhtään lähmäisiksi tai tahmaisiksi!

Itse kaipaan yöksi jotain täyteläisempää käsivoidetta, mutta päiväkäytössä tämä on oikeastaan aivan täysi kymppi minun makuuni!

Onko teillä kokemuksia tästä? Käytättekö te käsivoidetta päivisin vai öisin vai molempina vuorokaudenaikoina?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Luulenpa että kohta käytän käsivoidetta sekä päivisin että öisin, sillä töissä olen rahojen kanssa tekemisissä ja koska talvikin on taas kohta ajankohtainen asia niin kädet ovat aivan taatusti korput.. 🙂

  Täytyypä ottaa testiin jossain vaiheessa, kun saan nykyisen rasvan kuluteltua..

 2. 2

  sanoo

  Ostin tuon jokin aikaa sitten, ja samaa mieltä olen, mainio kesäkäsivoide, talveksi olisi liian kevyt. Tuoksukin on mukava ja kevyt.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  On kokemusta, koostumus on huippuhyvä ja tuoksu ihanan raikas! Päiväkäsivoiteena täysi kymppi, yöllä talvisaikaan käytän tuhdimpaa tököttiä.

  Korppukäsille on muuten hyvä cocktail sellainen, että ensin käsiin jotain kevyttä, mutta hyvin kosteuttavaa käsivoidetta (esim. juurikin tätä) ja päälle paksu kerros Bepanthenia (sitä paksumpaa versiota). Sitten puuvillahanskat kätösiin ja unten maille. Aamulla on uudet kädet käytössä :).

 4. 5

  sanoo

  Kesäisin käytän korkeintaan yöllä käsirasvaa, mutta talvella se kuuluukin jo iltarutiineihin ja päivällä käytän jos kädet tuntuu kuivilta.
  Huomaan heti eron, kun olen odotellut pakkasessa bussia (vaikkakin hanskat kädessä) tai olen ollut koko päivän lämpimässä sisällä. Pakkasella pelkkä ajatuskin paperista meinaa aiheuttaa paperihaavan,jos en lutraile rasvan kanssa.

 5. 6

  sanoo

  Yritän muistaa rasvailla käsiä pitkin päivää ja yöksi tehokosteutan yleensä sekä öljyllä että voiteella + hanskat. Jostain syystä mulla on superkuivuvat kynsinauhat ja kädet. ;-( Weledaa täytyykin jossain vaiheessa kokeilla.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Kai tuotakin tuotetta voisin koittaa. Ite oon kokeillu kaikki mahdolliset käsirasvat, enkä tykkää mistään. Kesäisin mun kädet ei edes kaipaa rasvaa, talvisin ovat suorastaan atooppiset, kutiavat, hilseilevät ja ovat haavoilla. Mikään käsirasva ei oo niitä pelastanu. Oon kokeillu ne suositut The Body Shopin hamppukäsivoiteet, L'Occitane en Provencen en-muista-nimeä, kaikkea kevyempää ja myös apteekin rasvoja. Inhoan myös sellasta ylirasvasta "kalvomaista" tuntua, itse kun rasvaan käsiä lähinnä päivisin ja pesen käsiäni paljon.

  Ideoita?? 🙂

  -M-

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Itselläni on Weledan tyrni sarjasta vartaloöljy. Levitetään kostealle/märälle iholle. Käytän myös kuivaihoiselle lapselleni ja toimii. Toki noiden öljyjen kanssa on vähän ikävää kun ne eivät imeydy nopsaan, mutta varsinkin talviaikaan ihan tarpeen kuivaihoiselle.
  -Cherry

 8. 9

  sanoo

  eipä liity käsivoiteisiin mitenkään, mutta mistähän mahtaa johtua että meikkivoiteet ainakin minulla aina tummenevat/punertuvat/kellertyvät kasvoissa. eli siis aluksi ovat ihan ok, mutta hetkenpäästä kokevat värimuunnoksen?

  plus tähän liittyen: suosituksia meikkivoiteesta: ihoni on muuten lähes virheetön, mutta poskista löytyy pientä punaisuutta (couperosaa?) lisäksi ihovärini on hieman kellertävä, eli useimmat meikkivoiteet (myös ammattilaisen kanssa valitut) osoittautuvat kotikäytössä liian punertaviksi. hinnalla ei ole väliä 🙂

 9. 10

  sanoo

  tuohon edelliseen kommenttiin: eli siis toivoisin jotain suhtkoht peittävää poskieni takia, mutta ei mitään pakkelinaamatulosta 🙂 😀

 10. 11

  sanoo

  Muuten loistotuote, mutta haju on mielestäni kamala! Ja nimenomaan haju, tätä en tuoksuksi sanoisi. Hassua, että se on monen mielestä hyvän tuoksuinen :o).

 11. 12

  sanoo

  Oi kyllä! Olen useamman tuubillisen käyttänyt tätä ihanaa käsivoidetta 🙂 Ei oo parempaa käsilaukkurasvaa olemassa. Imeytyy ihan sekunneissa, ja papereihin yms. juttuihin voi tarttua melkein heti ilman lähmää. Tehot ovat imeytymisnopeuteen nähden ihmeteltävän hyvät. Ainoa vika tässä on voimakas tuoksu, aika usein jonkinlaista kommenttia tulee lähistöstä kun tällä alkaa rasvailemaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *