Maineensa veroinen kulttituote?

Tarvitsin uutta pikakuivattajaa kynsilakoilleni ja ostin kesällä Kicksistä jo jonkinlaisen kulttituotteen maineen saaneen Seche Viten pikakuivattajan.

Tasaa kaikki

Pikakuivattaja tulee reilun kokoisessa (14ml) pullossa ja jos annostelun kanssa ei ole tarkkana, nappaa sivellin helposti sisäänsä melko reilusti pikakuivattajaa.

Tämä kuitenkin tekee kynsille upean kiillon ja minusta hyvin kestävän pinnan ja ennen kaikkea lakkaus tosiaan kuivuu tämän kanssa nopeasti. Itseasiassa tämä kuivattaa jopa hieman paksummankin lakkakerroksen kosketuksen kestäväksi todella nopeasti ja iskun kestäväksi melko nopeasti.

Mielestäni Seche Viten pikakuivattaja on todellakin maineensa veroinen pikakuivattaja ja suosittelen sitä kaikille niille, joiden mielestä kynsien lakkaaminen on ylivoimaisen tuskatuttavaa puuhaa juurikin siksi, että lakkojen kuivumista saa aina odotella ikuisuuden.

Itse en tulisi toimeen ilman pikakuivattajaa, sillä on aivan takuuvarmaa, että juuri kun saan kynnet lakattua keksin, että tarvitsen ihan heti tässä ja nyt juuri sen käsilaukkuni pohjimmaisen esineen enkä vaan malttaisi odottaa kovinkaan montaa hetkeä ennen kätösteni käsilaukkuun työntämistä…

En enää muista piakuivattajan tarkkaa hintaa Kicksissä, mutta muistelisin sen pyörineen 12 euron hujakoilla.

Oletteko te kokeilleet Seche Viten pikakuivattajaa? Onko se ollut teistä maineensa arvoinen?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Itse olen kokeillut pikakuivattajista Mavadryta sekä Cesars shopin rapid dry top coatia. Mavala ei ollut kovinkaan hyvä, hipaisukuivaksi kynnet kyllä tulivat pian, mutta kolhuja tuli vielä 3 tunninkin jälkeen tosi helposti.

  Kesällä ostin Cesars shopin pikakuivattajaa ja se onkin ihan loistava! Pullossa on 15ml tavaraa ja hinta vaivaiset 6e ja risat :> ainoa huono puoli on, että sitä saa vain Helsingistä tahi tilattua netistä. Mutta tätä suosittelen kyllä lämpimästi, jos mielii halpaa ja hyvää pikakuivattajaa!

 2. 2

  sanoo

  Seche Vite oli vasta Kicksissä tarjouksessa ja ostin kuin ostinkin sen. Olen myös kärsimätön kuivattelija ja yleensä onnistun vähintään yhden kynnen lakkaussession aikana pilaamaan 😛 Tähän olin kuivattajana tyytyväinen, mutta jo seuraavan aamuna näkyi kauheat kulumat kynsien kärjissä! Täytyy toivoa että seuraava testauskerta olisi onnekkaampi 🙂

 3. 3

  sanoo

  Seche on minunkin suosikkini, eikä se sotke edes koristeluja tai leimauksia, mikä on mulle erityisen tärkeä ominaisuus. Ainut miinuspuoli on aivan järkyttävä haju, mikä lakasta lähtee :(.

 4. 4

  Niia sanoo

  Olen vasta aloitteleva kynsi-intoilija. En ole ikinä hoksannut pikakuivattajan ideaaa. Mielestäni en voi levittää päällyslakkaa, jollei alempi värituote ole jo kyllin kuivunut. Ja sehän tarkoittaa, että se on silloin jo kosketuksen kestävää. Valaisetko hieman? En ole ikinä löytänyt kunnollista rautalankavääntöä mistään 🙂

  Kovettavuutensa vuoksi kuitenkin käytän päällyslakkaa, niin pysyy kivasti viikon väri hyvänä.

 5. 5

  sanoo

  Itselleni SV on ainakin kaiken hypetyksen arvoinen tuote! Nytkin on pari pulloa jo jemmassa tuolla kaapissa, ettei vaan pääse loppumaan kesken 🙂 Kuivuu nopeasti ja jättää ihanan kiillon. Myös tuo paksumpi koostumus vähän tasoittaa glittereitä, plussaa myös siitä!

 6. 6

  sanoo

  Minäkin tykästyin SV:een kun Kicksistä sen jokunen viikko sitten ostin. Paljon olen lukenut valituksia sen vahvasta hajusta, mutta ainakaan omaan nenään en tätä huomannut. Mulle ainoa miinus tässä on se, että se kutistaa joitakin lakkoja, joskin vähemmän tämän kanssa kutistuvia lakkoja on tullut vastaan kuin mitä Cesarsin pikakuivattavan kanssa.

 7. 8

  sanoo

  Tässä on yksi ainoa vika: lakat lähtee karkaamaan kärjistä 🙁 Se siis "kutistuu". Muuten SV olis ihan täydellinen.

 8. 9

  sanoo

  Mullakin on ollut Seche jo pidemmän aikaa käytössä ja on tosiaan ihanaa kun se ei levitä koristeluja. Muistaakseni Kicksissä maksaa tasan 13e. Se on kyllä totta että joidenkin tiettyjen lakkojen kanssa seche "kutistuu" eli lakka vetäytyy vähän kynsien kärjistä jostain maagisesta syystä:(

 9. 10

  sanoo

  Itse meinasin tilata tuota SV:tä lookfantastic.comista, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan Essien pikakuivattajan. Paketti ei ole vielä tullut postissa, mutta aion postailla Essien lakoista, kunhan saan ne käsiini!

  Itselläni kokeilussa on ollut Mavalan pikakuivattajat sekä kynsilakkana ja suihkeena. Suihke oli aika outoa, kyllä lakan muodossa oleva oli parempaa, mutta senkin kanssa saa olla melko varovaisena.

  Pitää ensin kokeilla tuo Essie ja sitte mahdollisesti tilata SV, jos tarvitsee 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Kutistuu kynsillä ja vie lakat mukanaan, ainakin jos on yhtään paksumpi lakkakerros alla. Kiilto on kaunis, mutta siihen ne hyvät puolet loppuvatkin.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Täytyy sanoa että olin oikeastaan melko pettynyt SV:een, kun tilaukseni nellyltä saapui. Luin kehuja kaikkialta ja niiden perusteella tilasin. Mavala vie kuitenkin edelleen voiton!<3

  -Suvi

 12. 13

  sanoo

  Itse olen todella huono lakkaamaan kynsiani, koska lakat pysyvat huonosti kynsissani jo muutaman tunnin jalkeen lakat alkavat lahtea vaikka olisi aluslakat ja paallyslakat kaytossa.

  Annoin aidilleni ja ystavalleni (jotka lakkaavat kynsiaan useammin) SV pikakuivattajat lahjaksi..Jonkin aikaa sen jalkeen tormasin youtubessa varoitukseen Seche Vite pikakuivattajasta ja ilmeisesti pullossa itsessaan lukee:

  "WARNING! This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm."

  Itse en ole ekspertti INCI asioissa joten en osaa sanoa onko SV:ssa suurta eroa muihin pikakuivattajiin, mutta tietysti tuollainen varoitus saa kauhistumaan.

 13. 14

  Niia sanoo

  GG, et vastannut. Siis kukaan ei vastannut minulle 🙁
  Lisäksi, mua on alkanut pänniä tämä ihana päälluslakkojen gloss, mutten mattalakkaakaan tahtoisi. Onko mitään luonnollisen näköistä päällyslakkaa?

 14. 15

  sanoo

  Niia: Itse odotan, että lakkakerros kuivuu hipaisunkestäväksi, jonka jälkeen vedän kerroksen pikakuivattajaa. Tämän jälkeen pinta on nopeammin kosketuksen ja kolhujen kestävä kuin mitä se olisi ilman pikakuivattajaa.

 15. 16

  Niia sanoo

  Hei kiitos vastauksesta 🙂 Ostin juuri pari uutta lakkaa ja huomasinkin, että noiden kuivumisissa on hurjasti eroja. Osalla ei juuri kuivattajaa tarvitse, mutta osalla varmaan olisi hyödyllinen. Täytyypä kokeilla secheä kans!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *