Magic Potion?

Muutamia tuotteita olisi (onneksi) taas loppunut.

Yksi tuotteista oli vain pieni näytekokoinen tuubi Cliniquen Turnaround seerumista. Tämä näytekokoinen tuote kesti kuitenkin käytössä sen verran pitkään (15 ml tuubi), että kutsun tätä jo tuotteeksi.

Tämän tuotteen ideana on kuoria ihoa hyvin hyvin kevyesti (salisyylihapon avulla) ja kirkastaa ja tasoittaa ihoa sitä kautta. Tuotteessa on kohtuullisen runsaasti silikoneja, joten se jättää iholle ihan tasaisen ja mattaisen pinnan ja sopii siksi loistavasti meikin alle. Tykkäsin tästä näin Isotrenioin Actavis -kuurini aikana, sillä ainakaan nyt ihoni ei mene mistään tukkoon yhtään millään. Normaalisti moinen silikonimäärä nimittäin epäilyttäisi kovasti, mutta nyt ei kyllä tosiaan yhtään. Antaa mennä vaan.

Toisaalta tämä tuote ei silti ole tällä hetkellä mikään paras mahdollinen tuote minulle, sillä tämä ei oikeastaan kosteuta yhtään ja sitä ihoni kyllä tällä hetkellä kaipaa eniten.

Näitä näytekokoisia tuubeja jäi vielä toinen jäljelle ja tämän lisäksi minulla on samasta tuotteesta täysi ja korkaamaton 50 ml pumppupullollinen vielä jäljellä. Aion käyttää tuotetta tuon ison pullollisen voidakseni seurata paremmin seerumin vaikutuksia ihooni. Tätä pientä kun en käyttänyt kovinkaan säännöllisesti vaan lähinnä nautin sen meikkiä pohjustavasta ominaisuudesta satunnaisesti….

Toinen loppunut seerumi oli Lumenen Vitanin+ dual serum, jonka ideana on, että tuote on jaettu kahteen säiliöön ja pumppuun: toisesta pumpusta tulee aamuisin käytettävä, lakansiemenöljyä sisältävä virkistävä aamuseerumi ja toisesta pumpusta puolestaan mustikansiemenöljyä sisältävä ihoa rauhoittava ja uudistava yöseerumi.

Tätä tuotetta tykkäsin käyttää paitsi yöseerumin ihanan tuoksun vuoksi myös siksi, että tämä tuntui samalla myös tuovan kivasti kosteutta iholle. En silti sano tätä miksikään superkosteuttajaksi, mutta olen ainakin itse ollut tähän varsin tyytyäinen. Olen käyttänyt näitä jo useita ja vielä taitaa olla yksi kappale uudempaa versiota jäljellä. Mielestäni tässä tuotteessa on ehdottomasti hyvä hinnan ja laadun suhde, vaikkakin Lumenen tuotteet alkavat käymään melko kalliiksi nykyään…

Jos kuitenkin valitsisin Cliniquen seerumin ja Lumenen duo-serumin väliltä minulle itselleni paremman tuotteen, olisi se ihan ehdottomasti Lumene, joka oikeasti tuntuu hoitavan ihoani eikä vaan huijaa sitä silikoneilla sileäksi.

Tässä vielä pieni väliaikaraportti tämän hetkisestä seerumitilanteestani:

Jäljellä olisivat vielä seuraavat seerumit:
-bareMinerals Skin Rev-er upper
-Clinique Turn Around concentrate + minikoko
-Lumene Vitamin C+ Dual serum
-Chanel Calmin Emulsion
-Estee Lauder Idealist (minikoko)

Seerumeita on tosiaan jäljellä vielä muutama (mutta ei mikään mahdoton määrä) ja näiden loputtua pääsen vihdoin perehtymään seerumien ihmeellisen maailmaan ihan omien ostoksien kautta. En olekaan tainnut koskaan ostaa itselleni seerumia Chanelin Calming Emulsionia ja bareMineralsin Skin Rev-er upperia lukuunottamatta (tosin tuo bareMineralsin seerumi tuli oman ostokseni mukana), joten odotan kovasti sitä hetkeä, kun saan itse investoida uuteen juuri minun itselleni valitsemaani seerumiin

Käytättekö te seerumeita? Millaisia?

PS. Muistattehan, että seerumit ovat usein todella turhia yksinään käytettyinä ja kaipaavat päälleen aina voiteen. Esimerkiksi kosteuttavissa seerumiessa on ohut ja kevyt koostumus, joka imeytyy iholle hyvin (seerumeilla voidaan kuulemma kuljettaa monta kertaa enemmän aktiiviaineita iholle, sillä partikkelit voivat olla siinä hyvinkin pienikokoisia) ja kosteuttaa, mutta tuo kevyt koostumus ei kykene yksinään pitämään tuomaansa kosteutta iholla. Kun seerumin päälle siis laittaa kosteusvoiteen, ”lukittuu” kosteus paremmin iholle, jolloin seerumista saadaan hyöty irti parhaiten. Esimerkiksi tehokkaasti kosteutta sitova glyseriinikään ei kuulemma kykene sitomaan kosteutta itseensä kuin parin tunnin ajan, jos sen sitomaa kosteutta ei ole yritetty saada muiden aineosien avulla pysymään iholla paremmin.

Kommentit
 1. 1

  kummakukka sanoo

  Nyt oli pakko tulla kommentoimaan, eli itellä on toi ihan sama kuuri menossa mikä sullakin. Mietin, että miks mikään ei voi tukkia ihoa kun on toi pillerikuuri tai siis mikä siihen on syynä?

 2. 2

  kraula sanoo

  Mulla on toi Lauderin Idealist käytössä, ja oon tosi pettynyt ollut siihen. Mielestäni ei tee sitä mitä lupailee, eli supista huokosia. Tosin, mulla ON ihan järkyttävät kraaterit naamassa, enkä ihan oletakaan että mikään tuote pystyisi niitä silottamaan kunnolla. Jos vertaa vaikka siihen kuvaan, jonka Inkivääri postasi huokosistaan vähän aikaa sitten, mulla on kaksin- ja kolminkertaisen kokoisia huokosia tossa poskissa 😀

  Idealistilla saan kyllä sileän _tunteen_ iholle, mutta en jaksa kauheasti riemuita siitä, kun iho näyttää käytännössä samalta ennen ja jälkeen seerumin, eikä pidemmälläkään käytöllä ole vaikutusta nähtävissä. Käyttelen tuon kuitenkin loppuun, ja kokeilen sen jälkeen jotain muuta huokostuotetta. Jännää on muuten se, etten saa Idealistista mitään iho-oireita. Olin jo ehtinyt diagnosoida itselläni silikoniherkkyyttä, mutta lienen ollut väärässä, koska tämä silikonipommi ei kutita eikä tuki eikä mitään muutakaan.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  oi, lempiaiheeni -seerumit :)!
  minulla on päiväkäytössä ole henriksenin truth serum ja yöksi saman kaverin african red tea-seerumi. huipputavaraa molemmat ja tuoksuvat taivaalliselle <3!

  /nanna

 4. 4

  sanoo

  Rakastan seerumeita! Pidän siitä tunteesta, miten sujahtavat ihoon, tosin ihoni on niin kuiva, että mikä tahansa imeytyy sekunnissa:) Käytän nyt toista pullollista Lumenen Deep Repairing-seerumia, tykkään sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Hinta tosin on aika kauhea Lumenen tuotteeksi, onneksi laivalta/tarjouksista saa vähän edullisemmin. Myös Dermosilin Shimmering 40+ seerumi on käytössä, en pahemmin huomaa vaikutusta, käyttelen kaulalla ja rintaan. Viimeinen ostokseni on Tallinnan satamasta mukaan tarttunut Dr Sheller Jojoba&Shisandra intensiv-serum, tuota en ole vielä kokeillut.

  Olisiko sinulla suositella meikkivoidetta ikääntyvälle, todella kuivalle iholle? Lancomen photogenic ultra confort oli aiemmin ehdoton suosikkini, mutta sen valmistus on lopetettu, eikä netistäkään enää löydäsen ihan vaaleinta sävyä. Tarvitsisin hyvin vaalean ja keltapohjaisen/neutraalin sävyn. Kesällä menee Lumenen Premium Beauty 100/Helmi.

 5. 5

  sanoo

  Minullakin on tuota Lumenen tuplaseerumia, sain sellaisen joskus jostain kylkiäisenä ja olen nyt käytellyt purnukkaa loppuun ennen kuin se menee huonoksi. Tuotteen suurin taika taitaa olla mahtavassa tuoksussa mutta ajattelin silti että sitä voisi ostaa uuden purnukan. Päiväpuolen litku on osoittautunut hyväksi tuotteeksi meikin alle (jep, ihan sellaisenaan… 😉 ).

 6. 6

  sanoo

  Kiitos seerumivalistuksesta;) jotenkin nuo seerumit ja niiden käyttötapa & tarkoitus on mennyt multa ihan ohi.
  Oletko tehnyt postausta ripsien taivutuksesta? en ainakaan löytänyt. Mulla on hakusessa hyvä ja kestävä taivutin, siksi olisi kiva tietää mitä ripsentaivutinta käytät itse ja mitä suosittelisit?

 7. 7

  sanoo

  Rakastan tuota Cliniquen Turnaroundia! En koe sitä hoitotuotteena vaan juurikin silikonipitoisena meikkinä, jonka ansiosta iho näyttää heti kirkkaammalta ja heleämmältä. Krapula- ja kiireaamujen pelastaja! 😀 Ainoa miinus on kallis hinta, mutta toisaalta tuo on todella riittoisaa. Samaan lopputulokseen tosin voinee päästä jollain toisella silikonisella meikinpohjustajalla.

 8. 8

  sanoo

  ikeassa on myynnissä jotain kuorintavoitei ja suihkusaippuoita. onko sulla jotain tietoa niistä? ois kiva saada joku postaus aiheeseen liittyen 🙂

 9. 9

  Asta sanoo

  Yksi kyssäri, Garnierin Hydralock kosteusvoide joka pääsi sun HG listallekin, eikös siinä ole aika kärkipäässä mukana silikooni? Eikö silikooni ole kosteusvoiteessa aikalailla inhottava kaveri joka vain tukkii ja meikkaa kivaksi? Todennäköisesti olen itse ihan pihalla aiheesta mutta ihmetytti vain:)

 10. 10

  sanoo

  Mä tunnustaudun seerumeiden suurkuluttajaksi ja itse olen eniten tykännyt Diorin seerumeista… Idealist on mielestäni huono tuote mutta mielipiteitä on monia.

  Kiitos muuten erittäin hienosta vinkistä koskien RENin kosteusvoidetta. Jo muutaman käytön perusteella voin sanoa että on ihan loistava tuote!
  Aina vain tulen vakuuttuneemmaksi siitä että ihoni on taipuvainen couperosaan/herkkyyteen.
  Tämä tuote tuntui hyvältä ja jotenkin "oikealta" iholleni.

  Onko sarjassa ihotyypilleni sopivaa/loistavaa putsaria?

  Olen käyttänyt OLE:n herkän/kuivan ihon putsaria ja olen ollut siihen tyytyväinen vaikka siinäkin on "vikansa".
  Se nimittäin jättää iholle sellaisen pienen "kalvon" ja tunteen ettei iho tule puhtaaksi. Tiedän että tämä "kalvo" on tietenkin jonkin asteinen suoja iholle mutta minua se kuitenkin häiritsee.
  Käytän sekaisin normaali/sekaihon oranssia putsaria ja se tuntuu aina välissä paremmalta ja kasvot freesimmältä. En kuitenkaan voi käyttää sitä joka pv koska se on liian kuivattava.

  Kiitos mahdollisesta avusta!

  Tänään vois heittää muuten suklaat naamariin 😀

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Moi Virve!

  Osaatko suositella mitään kohtuuhintaista (max.15e) marketti/apteekkituotetta pintakuivalle (mm. ihon hilseilyä esiintyy usein) sekaiholleni? Mulla on lähes aina kukkinut iho talvisin kuivuuden vuoksi, mutta tänä talvena ollaan menty huonompaan suuntaan sillä nyt kukkii vielä leuka ja kaulakin! Käytän tällä hetkellä Neutrogenan Blackhead Eliminating Scrubia, mikä toimii hyvin mustapäihin mutta ei kuitenkaan finneihin (ja lisäksi se on kuulemma liian kuivattavaa?). Olen kuullut suositteluja että kokeilisin myös rauhottavia tuotteita ihooni sillä se on hieman "elottoman" näköinen, ja vasta sen jälkeen kannattaisi taistella epäpuhtauksia vastaan. Olen tällä hetkellä miettinyt apteekkituotteita, ja mielessä olisi Acon deep cleansing mousse – puhdistusvaahto taikka Sebamedin clear face – antibakteerista puhdistusvaahtoa. Sopisiko kumpikaan tämänhetkiseen ihooni vai ovatko liian vahvoja? Olisi mahtavaa jos voisit myös suositella epäpuhtauksia estävää mutta kosteuttavaa kasvovoidetta aamuksi ja illaksi!

  Kiitos hurjasti etukäteen!

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Ostin ensimmäisen seerumini ihan pari viikkoa sitten. Lumenen miesten puolelta joku virkistävä juttu. Löyty 3 eurolla alennuksesta, siinä se oston syy taisi olla "kun halvalla sai.." Olen käyttänyt tuota parina aamuna, kun olen näyttänyt normaaliakin väsyneemmälle ja kai se jotain tekee. Liekö lumevaikutusta vai ei. Olen kyllä naispuolinen tapaus, mutta ei kai sillä niin väliä ole? Jos tunnet tuon tuotteen, niin osaatko antaa siitä jotain kommenttia?

  Ja toinen kysymys tuosta Natural Coden aurinkopuuteri & poskipuna -yhdistelmästä, mulla on se pinkki versio. Voiko sitä aurinkopuuteria käyttää varjostuksiin? Siinähän on ihan pienen pieni shimmeri, mutta reippaasti pienempi kuin yleensä noissa.

  Kiitokset kivasta blogista! 🙂 Kivaa kun kommentoit myös halpoja sarjoja.

  -NauLakko

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Juarez – mikä RENin kosteusvoide sinulla on käytössä? Virvellä näyttää olevan kahta erilaista, kovasti tekis mieli jompikumpi hommata..

  Seerumeista – onhan minulla tuo bM rever-upper, mutta aika vähälle käytölle on jäänyt, pitäis varmaan kokeilla kuurina.

  Osaisitko Virve auttaa, olen pohtinut että ottaisin mineraalipohjan alle käyttöön jonkun primerin, mutta haluaisin sekä punaisuutta häivyttävän että huokosia peittävän, onko tällaista tuotetta olemassakaan? Ehkä se punoitus on sittenkin pahempi. Ja saisi pitää mattanakin.. Onko liikaa vaatimuksia;)
  /Peppi

 14. 14

  sanoo

  Moi! Löysin vasta blogisi erikoisen sattuman kautta. Kuulin nimittäin uimahallin pukuhuoneessa erään n. 35-40 v rouvan kehuvan blogiasi ystävättärelleen todella monin ylistävin sanoin. Joten ymmärrät varmaan, että pakkohan tää oli tsekata! Enkä kyllä pettynyt!

  Nyt sitten heitänkin heti sinulle visaisen haasteen, johon todella olen pitkään yrittänyt itsekkin saada selvyyttä. Olen jo melkein 40 v ja erittäin teinimäisen, rasvaisen ihon omaava. Edes teininä ihoni ei tosin ollut lähellekkään näin huono, kun se on ollut viimeiset 10 vuotta. Ongelma on ollut löytää ihonhoitotuotteita tällaiselle keski-ikäiselle näppyläiholle. Enkä nyt puhu mistään satunnaisista hormooninäpyistä! Itselläni on tunne, että rasvaisen ihon hoitotuotteet on tarkoitettu teineille, kun itselläni kuitenkin olisi jo tarvetta ryppyjenkin hoitoon. Jos käytän teinituotteita, iho kuivuu ja, jos taas ryppyvoiteita, iho suorastaan mätii. Joten auta, pliis! Mikä olisi järkevän hintainen ja oikeasti hyväksi havaittu sarja/tuotteet tälle todelliselle ongelmaiholleni!

  Sellaista vielä tarkennukseksi, että antibiottikuurit ja ihonpuhdistuskuurit auttavat kyllä ehkä hetkellisesti, mutta lopulta tilanne palautuu taas samanlaiseksi. Käyttämäni lääkityksen takia en nykyisellään myöskään voi syödä vahvoja/pitkiä lääkekuureja ihoa varten.

  Odotan innolla ja jo etukäteen kiitollisena vastaustasi!

 15. 15

  sanoo

  kummakukka: Koska olen vain hömppä kosmetiikkahörhö enkä lääketieteeseen sen enempää perehtynyt, en valitettavasti osaa vastata. Tämä ei kuitenkaan ollut mikään universaali fakta, vaan omaan kokemukseen perustuva omakohtainen havainto.

  kraula: Tuotteen partikkelit ovat kuitenkin melko pieniä, eli ihmeitä nekään eivät kykene heti tekemään. Huokosten pysyvään pienenemiseen en kyllä itse usko yhtään… 🙂

  nanna: Minä niin odotan, että saan ostaa Olen seerumin kokeiltavakseni! 🙂

  Basu: Tuota ihanaa Lumenea olisin juuri suositellut, mutta 100 on jo melko tumma. 🙂
  Estee Lauderin uusin meikkivoide Nutritious on ainakin kiva tapaus, mutta jos tahdot todella kosteuttavaa koostumusta, on Cliniquen Supermoist ihana. Jättää heleän ja kuulaan pinnan, tasoittaa kevyesti, muttei ole ollenkaan raskas. Todella vaaleita sävyjä on hieman huonosti saatavilla, mutta Lauderin vaalein sävy on jo melko vaalea muistaakseni.
  Nyt täytyy kyllä sanoa, etten osaa ehdottaa miltään sarjalta oikeasti vaaleaa, mutta samalla kosteuttavaa meikkivoidetta. :/
  Diorin Nude meikkivoiteen sävy 010 on vaalea ja enemmän kellertävä kuin punertava ja sen olisi tarkoitus olla kosteuttava, mutta se saattaa aluksi tuntua kuivakalta.
  Suomesta on todella hankalaa löytää oikeasti vaaleaa, mutta kosteuttavaa meikkivoidetta. :/

  Lucy S.: Minä ainakin haluan uskoa tuon tehoavan. 😉

  "vivian": Itseasiassa huomenna tulee hieman juttua asiasta. 🙂

  Heidi: Paitsi että tämän voi uskotella myös hoitavan ihoa. 😉

  Suski: Ohhoh, mitä ihmettä, en olekaan kuullut! 🙂

  Asta: Noin ei voi suoraan sanoa, sillä tuokin riippuu silikonista ja sen määrästä. Esimerkiksi cyclopentasiloxane on ihoa pehmentävä aine ja tämän kanssa tosiaan tuntee, kuinka pehmeäksi iho muuttuu, vaikkei voidetta olisikaan iholla. 🙂

  juárez: Ihana kuulla, että tuntuu hyvältä, Olen käyttänyt tuota lähes päivittäin kohta kolmen kuukauden ajan ja tykännyt niin paljon, etten ole edes tahtonut vaihdella tuotetta. 🙂
  Sarjasta löytyy myös Calendula and Arctic Berry Ultracalm Cleansing Milk, joka on herkälle iholle tarkoitettu, mutta nyt en muista kyllä jostain syystä yhtään, miltä se iholla tuntui, kun kokeilin sitä… Täytynee kokeilla uudelleen pari kertaa ennen kuin lähden suosittelemaan! 🙂
  Muistikuvani kalvon jättävistä tuotteista ovat niin kadonneet Sensain puhdistusliinan myötä, etten enää oikein edes muista, mitkä viimeaikona kokeilemistani tuotteista tuon kalvon jättävät. 😉

 16. 16

  sanoo

  Anonyymi: Minulla on apteekkituotteista hieman vähänlaisesti kokemuksia, joten siltä puolelta en oikein osaa suositella mitään. Suosittelisin kuitenkin ehdottomasti, ettet rääkkäisi ihoasi liian tujuilla aineilla.
  Huolellinen, mutta hellävarainen puhdistus on ehdottomasti tarpeen ja itse suosittelisin Erisanin hoitavaa puhdistusgeeliä ja Sensain puhdistusliinaa. Erisan pesee ihon puhtaaksi, muttei ole liian tuju ja puhdistusliina pitää huolen siitä, että meikki varmasti lähtee iholta pois. Lactolinen kasvovesi on mielestäni loistava, samoin ihan vaan Erisaninkin. Kumpikin ovat alkoholittomia, mutta putsaavat kyllä tarpeeksi. En ottaisi alkoholipitoista kasvovettä kuivattamaan ja ärsyttämään ihoasi.
  Jos ihosi on samalla kuiva, suosittelisin yökäyttöön Lumenen Arctic Aquan 24h voidetta (purkissa), joka kosteuttaa, muttei ole turhan tuju. Tuosta hintaluokasta en valitettavasti osaa suositella mitään ihan superhyvää päivävoidetta (joka saisi olla kevyt, mattapintainen, mutta kosteuttavia aineita sisältävä), sillä noista minulla on hyvin vähän omakohtaisia kokemuksia. Varmasti noita on, mutta tykkään suositella tuotteita, jotka oikeasti itse tunnen. Yksi vaihtoehto voisi toki olla tuon Arctic Aquan kevyempi emulsio, joka kosteuttaa, mutta jättää sen mattaisemman pinnan.
  Ehjä joku lukija osaisi heittää jonkun loistavan tuotteen?

  NauLakko: Onko tuote tuubissa vai pumppupullossa? Miesten puolelta löytyi ennen kiinteyttävä seerumi pumppupullossa ja virkistävä kasvogeeli tuubissa. Virkistävää seerumia ei ole löytynyt nimittäin.
  Kiinteyttävän seerumin sisällöstä en muista mitään muuta kun tuoksen, joten en osaa sanoa siitä sen enempää. Jos tuntuu hyvältä, niin käytä ihmeessä.
  Helmiäistä ei voi käyttää varjostuksessa, sillä se ei tuo samanlaista varjoa. En siis suosittelisi. 🙂

  Peppi: Kyseessä on REN:in Hydra Calm Global Protection Day Cream.
  Voi, juuri tuollainen kaipaamasi tuote löytyy Cliniquelta! Pore Minimizer Instant Perfector on huokosia häivyttävä ja mattapintaa tekevä tuote, jota löytyy kahdessa eri sävyssä. Tasoittaa siis pohjustuksen lisäksi! Muistaakseni hintakaan ei ollut ihan kohtuuton, alle 30 euroa ainakin. 🙂

  annamari: Hah, ihana kuulla, kuinka päädyit tänne! 🙂
  Ongelmasi onkin kiperä, eikä tosiaan helppo ollenkaan.
  Puhdistustuotteeksi en suosittelisi mitään turhan tujua. Tähän voisin taas kerran suositella ihan vaan Erisanin Hoitavaa puhdistusgeeliä, joka puhdistaa ihon hyvin, muttei laita kiristämään. Vaikka mieli ehkä tekisikin ottaa tujumpi kasvovesi, en silti suosittele ottamaan alkoholipitoista kasvovettä.
  Päiväkäyttöön voisin suositella Clarinsin Truly Matten Hydra Matte Lotionia. Linja ei ole teineille tarkoitettu, vaan se on tehty kaiken ikäsille epäpuhtauksista kärsivälle. Tämä tuote on kevyt ja mattapintaa jättävä, mutta kuitenkin hieman kosteuttavakin.
  Halutessasi voit laittaa tämän alle ohuen seerumin, joka sitten toisi lisää haluamaasi anti-age tehoa.
  Cliniquelta puolestaan voisi löytyä sinulle hyvä yövoide. Super Rescue Antioxidant Night Moisturizerin kevyin versio (Combination Oily to Oily) toisi iholle kosteutusta ja olisi ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ja muutenkin kevyt anti-age tuote olematta liian tuju. Jos voiteessa saa kuitenkin olla hitunen enemmän vaikuttavia aineita, on Clinique siitä ihana sarja, että heiltä löytyy myös seka- ja rasvaiselle iholle oma yövoiteensa aikuisemman ihon hoitavasta linjasta. Youth Surge Night Age Decelerating Moisturizer (Combination Oily to Oily) voi olla todella varteenotettava vaihtoehto! Linja on nimenomaan juonteisiin jo vaikuttava, muttei kuitenkaan supertehokkainta, eli ei luultavadti saisi ihoasi kukkimaan kuten tujummat.
  Ihana puhdistava naamio ihollesi voisi olla esimerkiksi Kickseistä saatava A-brandin suklaa-muta naamio, joka puhdistaa hyvin, muttei jätä ihon pintaa kiristämään.

  Toivottavasti vinkeistä oli jotain apua! 🙂

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Annamari! Kokeile Avenen cleansing sarjaa. saa apteekista, sellainen vihreä pullo!

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Lumenen tuotteiden kalleus on melko suhteellista, koska esim. syväkosteuttava silmänympärysgeeli maksaa Sokoksessa 11,90 € ja Prismassa 7,25 €. Samanlaista hinnanvaihtelua on muidenkin Lumenen tuotteiden kohdalla, mutta tarkkoja hintoja en ole vielä katsonut, joten en mene mitään vannomaan.
  Tuntuu, että kosmetiikan hinta vaihtelee kauppojen välillä rajustikin (jos laskee prosentteina) ja halpana pidetystä paikasta saman tavaran saa todella halvemmalla.
  Tarkoitan nyt yhden kaupungin sisällä olevia kauppoja (tässä tapauksessa Lohjan).

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Vinkki kosteuttavaa meikkivoidetta kaipaavalle kommentoijalle: Isadora Lift&Cover, siitä löytyy myös ihanan vaalea ja neutraali/kevyesti keltapohjainen sävy (joko vaalein tai toiseksi vaalein, en muista)

 20. 20

  sanoo

  Anonyymi: Esim. S-marketeissa (samaa konsernia kun Prisman kanssa ovat) olen huomannut huiman hintaeron Lumenen tuotteisiin verrattuna esim. Stockan ja Sokoksen tavarataloihin. Ero on tosiaan useita euroja! Kannattaa siis ehdottomasti ostaa Lumenea niistä. 🙂

  Anonyymi: Oi, kiitos kun muistutit tuon olemassaolosta! 🙂

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Ostin juuri eilen tuon Lumenen Vitamin C+ kaksoisseerumin, kun lomapaikkani halppismarketissa (Maxi Makasiini) oli näitä VitaminC+ tuotteita 10€/kpl. Siellä ei missään ilmoitettu alkuperäishintaa (minä pilkunviilaaja olisin halunnut tietää!), mutta muistelen, että taitaa tällä kohtalaisesti olla hintaa, joten hyvä löytö oli. Ehkä voisi hamsterina hakea vielä toisenkin kaappiin, ennen kuin suuntaan kotia kohti. 😀

  -jemm

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Moi, tosta Chanelin Calmin Emulsionista kyselisin, että luuletko sen olevan hyvä tuote äidilleni, joka kärsii couperosasta? Ihon punaisuus on hänelle kiusa ja toivoisi apua siihen 🙂 Olen menossa laivalle ihan pian, joten sieltä meinasin sen hänelle tuoda. Luuletko, että on kyseessä sama tuote kun Siljan nettisivuilla se on kohdassa Masks ja tuotteen nimi on Calming, Clensing mask 75ml, hintana laivalla on 36,50e? Kiitos vastailuista jo etukäteen! 🙂

 23. 23

  sanoo

  Anonyymi: Ei ole sama tuote. En tiedä puuttuuko vaan hinnastosta vai onko jäänyt pois valikoimista.
  Kuumoittavaan punotukseen loistava tuote on minusta REN:in herkän ihon rauhoittava Hydra Calm Global Protection Day Cream joka rauhoittaa kivasti.
  Pelkkään läpikuultavien verisuonien aiheuttamaan punoitukseen ei tosin voi voiteilla vaikuttaa, mutta tuolla voi rauhoittaa ihoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *