Mä tahdon kiihdyttää, sua viihdyttää…

Rimmel toi myyntiin uuden Lash Acceleration Endless -ripsivärin ja kuten moni muukin bloggaaja, pääsin minäkin kokeilemaan sen omakohtaisesti.
Metallinvihreään hylsyyn pakattu masca on ensimmäinen Rimmel, jota kokeilin aikoihin, joten jännitys oli suuri. 
Mascara lupasi pidentää ripsiä kiitos koostumuksensa ja uudenlaisen harjaosansa.
Jämäkkä harjaosa näyttikin lupaavalta, sillä ripseni pitävät yleisesti juurikin muovisista ja kumisista harjaksista, jotka erottelevat ne hyvin.
Jos massa vaan on kohdallaan, voi tällaisella harjalla tehdä ihmeitä hennoille ripsilleni!
Mascara lupailee jopa 99% pidempiä ripsiä, mikä on kuitenkin minusta jo ihan naurettavan paljon liioiteltua. 
(Ja ihan tosi, kuvitelkaapa minun NeuLashilla kasvatetut ripseni tuplapituisina… hah! Terveisiä sirkuksesta!)
Koostumuksen kerrotaan sisältävän mikrokuituja, mutta kuidut ovat todellakin niin mikroja, ettei massan seasta voi kovin helpolla nähdä mitään yksittäisiä kuidunpalasia. Hyvä niin, sillä ne tuppaavat muutenkin aina varisemaan silmiin.
Millaisiin lopputuloksiin masca sitten ripsissäni kykeni? No tällaisiin:
 
Mascara toi ripsiini lisäpituutta sekä jonkun verran tuuheutta.
Läheltä katsottuna ripset näyttävät  myös siisteiltä ja erotelluilta.
Ripsivärin aikaansaama ripsiviuhka näyttääkin siis periaatteessa varsin mukavalta.
Lash Acceleration todellakin toi ripsilleni pituutta ja itseasiassa mascara lupailee saavansa hoitavan koostumuksensa ansiosta näyttämään (kyllä, näyttämään…) ripset kolmessakymmenessä päivässä jopa 127% aiempaa pidemmiltä, mutta koska käytän edelleen NeuLashiani (sitä vanhaa versiota), en osaa ottaa kantaa pidempiaikaisiin vaikutuksiin.
Mascara lunasti lupauksensa ripsien pidentämisestä ja erottelemisesta joskaan ei kuitenkaan siinä mittakaavassa, mitä se lupaili.
Omat ripseni ovat kuitenkin enemmän tuuheutuksen tarpeessa ja kuten tästä kuvasta käy ilmi, jätti tämä ripseni loppujen lopuksi melko rimpuloiksi:
Kaipaan siis tuuheutta, runsautta ja MASSAA, joten mascaraseikkailuni kohti täydellisen mascaran löytymistä jatkuvat edelleen. Tämän mascaran koostumus oli nimittäin liian löysä tuomaan ripsiini volumea.
Jos Lash Acceleration Endless Mascara kuitenkin kuulosti ja/tai näytti siltä, mitä teidän ripsenne kaipaavat, saa sellaisen hankittua itselleen noin 14,50 eurolla.
Joko teiltä löytyy Lash Acceleration Endless? Entäpä oletteko tykästyneet johonkin muuhun Rimmelin ripsiväriin?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oletko koskaan kokeillut maxfctorin masterpiece mascaraa? Mä vannon tämän ripsarin nimiin tuuheuttamisessa, ainakin omiin räpsyttimiin.

  Jos et koskaan ole kokeillut, niin suosittelen!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Sinä kun tykkäät kaikista pikkujipoista kosmetiikkatuotteissa, niin kokeilepa Calvin Kleinin CK One ripsiväriä. Siinä on hauska harja, jonka saa korkkia kiertämällä spiraalille ja tuloksena on joko tuuheutta tai erottelevuutta. Sain ko. ripsivärin lahjaksi Viking Crace -laivalla käyneeltä ystävältäni ja tykkään kovasti.

  http://explore.calvinklein.com/de_DE/explore/ckonecolorcosmetics/home/products/ck-one-color-define-yourself-T193-TLNK193

  t. ripsiväritäti

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tuli mieleen, että oletkohan testannut Estee Lauderin Sumptuous Extreme maskaraa? En ainakaan tuolta Estee Lauder tunnisteen alta löytänyt mitään merkintää. Se on mielestäni jotaikuinkin maailman paras maskara kaikilla mittapuilla mitattuna.

  Manna

  • 3.1

   sanoo

   Olen kokeillut, tällä hetkellä kokeilussa tosin ruskea versio, joka ei näytä yhtä intensiiviseltä kuin musta tietenkään. Pitääkin kokeilla mustaa joskus. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Ihan kivan näköinen lopputulos. Melkoisen räväkkä tuo pakkaus. Löytyy ainakin meikkipussista. :p Rimmelin ripsiväreistä itse pidän eniten Glam Eyesistä. Mahdetaankohan sitä enää edes valmistaa, kun en ole vähään aikaan ostanut?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei, mitä mieltä muuten olet, että tuhlasinko rahani aivan turhaan siihen NeuLashin New Improved Formulaan?
  Jos se oikeasti toimiva kasvattaja-ainesosa onkin sitten korvattu jollain muulla ei-niin-toimivalla :/
  Ja muuten tuon uuden NeuLashin se isompi pakkauskoko on enää 6 ml, jos se entinen oli sen 6,4ml :'(

  • 5.1

   sanoo

   En uskalla valitettavasti ottaa kantaa uuteen formulaan yhtään, sillä käytän itse yhä vanhaa enkä tunne ketään uutta kokeillutta henkilökohtaisesti. :/

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve! Onko oikeassa palkissa oleva HG-listasi edelleen ajan tasalla? Sitä aika ajoin silmäilen josko jokin muuttuisi, mutta ilmeisesti lempparit on ja pysyy? 🙂

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve! Kyselisin tässä, että oletko sä sattunut törmäämään sellaiseen the body shopin moisture white shiso bb-voiteeseen? Kovasti nimittäin kiinnostaisi tietää millainen tuote on kyseessä. 🙂

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut ihan perus Lancomen Hypnosea? Vanha mutta toimiva ripsari! Erinomainen juuri tuuheutukseen ja sen rakentamiseen. Tuo myös pituutta ja levittyy siististi. Pysyvyys myös hyvä vaikkei käytössä olisikaan vedenkestävää versiota.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Minusta tuo lopputulos on tosi nätti – paljon nätimpi esim. kuin vähän paakkuiset ja harottavat ripsesi tossa ylemmässä postauksessa (Lancomen meikkivoidetta käsittelevässä). Ei ehkä paras ripsari bileiltoihin, jolloin saattaa haluta supermuhkeat ripset, mutta oikein kiva arkiripsari tuollaisiin ripsiin, mitkä sinulla on. Itse oon käyttänyt muutamia Rimmelin ripsareita ja tykännyt itse asiassa kovastikin. Tällä hetkellä käytössä on Rimmelin Extra Super Lashin vedenkestävä versio, joka saa omat ei-erityisen-pitkät-eikä-paksut ripseni näyttämään varsin kivoilta 🙂

  • 10.1

   sanoo

   Haha, joo, tuossa Lancomen meikkivoidepostauksessa ripsissä oli meneillään ties mikä kokeilu jälleen. 🙂

 10. 11

  sanoo

  ite vannon rimmelin nimeen ja tämä uus ripsari pamahti heti lemppariksi! mikään muu ei pysy näin hyvin ja silti peseytyy kivasti pelkän veden avulla. ihan fabulous t. rimmel lover

 11. 12

  sanoo

  ite vannon rimmelin nimeen ja tämä uus ripsari pamahti heti lemppariksi! mikään muu ei pysy näin hyvin ja silti peseytyy kivasti pelkän veden avulla. ihan fabulous t. rimmel lover

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *