Lupauksia vain

Kuten tiedätte, on minulla muutama kynsilakka.

Kun omistaa muutaman kynsilakan, on todella harvinaista, että koskaan saa yhtäkään niistä loppumaan eikä se toki ole tavoitteenikaan, sillä moista noin 360 kynsilakan kokoelmaa nyt ei vaan millään ole edes mahdollista saada kulutettua loppuun.

Tämän vuoksi onkin aina juhlapäivä, kun joku lakoistani loppuu.

Lumenen kuutisen vuotta vanha Quick & Chic -kynsilakka sävyssä 5 Lupauksia vain on ollut minulla jo jonkun aikaa mukana töissä hyttilakkana ja kun huomasin sen alkavan näyttämään loppumisen merkkejä, otin sen tehokäyttöön.

Muutamat käyttökerrat sormien ja varpaiden kynsiin riittivät ja lakka kului vihdoin loppuun.

Lakka oli oikein mukavan persikkaisen sävyinen cremelakalta näyttävä lakka, jossa kuitenkin lähikatselulla löytyikin pieni hopeinen shimmeri.

Mitään erityistä rakkaussuhdetta en tähän lakkaan kuitenkaan kehittänyt, joten olen totaalisen sinut sen tosiasian kanssa, etten enää koskaan tule saamaan tätä edesmennyttä Lumenen kynsilakkaa toiste käsiini.

Lopulta minun oli pakko hieman leikkiä ja vetää homma täysin överiksi crackle-lakan ja hilelakan avulla.

Koska teiltä on viimeksi loppunut kynsilakka? Tapahtuuko sitä teille useinkin?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  mulla on aika monta dependin minilakkaa (pullossa n.3ml) joten jos niitä käytän ahkerasti ni loppuvat pian.. 😛

  tosi kivavärinen toi sun lakka mikä loppu 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Dependin lakat eivät itseasiassa olen iin pieniä kuin monesti oletetaan. Lumenen vanhoissa lakoissa oli 6 ml, nykyisissä 5ml, Mavalan lakoissa 5ml ja Natural Coden lakoissa 4,5ml. Dependin lakoissa puolestaan on sen 5 ml, vaikka näyttävätkin muita pienemmiltä. 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hahha, tuttua puuhaa tuo lakan epätoivoinen käyttäminen sekä sormiin että varpaisiin siinä vaiheessa, kun se alkaa osoittaa loppumisen merkkejä:) Mulla on systeemi, että saan ostaa aina yhden uuden lakan kahta loppunutta kohtaan (ellei nyt jotain todella erityistapausta osu kohdalle), joten senkin takia lakan saaminen loppuun on hienoa.

  Itse käytän usein lakkaa kausissa, välissä voi olla kuukausia tai vuosia, ettei tietty väri innosta yhtään ja sitten sitä tulee käytettyä jatkuvasti jonkin aikaa. Sen takia noita vielä n. 5-10 kerran verran sisältäviä lakkapulloja on paljon, ja joka kerta kun joku oikeasti loppuu, on tunne hieno.

  Viimeksi sain loppumaan Nubarin Treasuren ja seuraavana listalla taitaa on China Glazen Emerald Sparkle, joka on kaikkein vanhin kynsilakkani sekä itse sekoittamani täydellisesti ihon väriini sopiva nude, jota tulee kyllä ikävä, koska en ole täydellistä sävyä onnistunut muualta löytämään.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Haa, kerrankin mulla peruskäyttäjällä loppuu jotain tuotteita useammin kuin sulla! 😀 Pari päivää sitten taisi viimeksi loppua lakka. Sitä kyllä tapahtuu mulla ihan jatkuvasti, koska lakkaa on kynsissä melkein koko ajan eikä valikoimassani kuitenkaan koskaan ole yli kymmentä lakkaa kerralla. Nyt näkyy olevan kuusi sävyä, mistä valita.

 4. 4

  sanoo

  Olipas raikkaan näkönen tapa käyttää crackelja, määkin tahon! Oon ollut jo ihan kyllästynyt noihin! 😀

  • 4.1

   sanoo

   Crackleja voi tosiaan käyttää monella tapaa ja itse tykkään monista muista tavoista enemmän kuin siitä perustavasta. 🙂

 5. 6

  sanoo

  Kyllhän niitä silloin tällöin loppuu, varsinkin pikkupullot jossai oikein ihanassa värissä, tai sitte vanhat lakat (joiden loppu on kökkööntyneenä pullon pohjalla) 😀 Myös alus-ja päällyslakkaa menee molempia ehkä yksi pullo kuussa 😀

  somethinglikenails.blogspot.com

 6. 7

  sanoo

  Viimeksi jouduin luopumaan Rimmelin Disco Ball – lakasta kun se loppui! Ensimmäinen lakka koko elinikäni aikana joka on loppunut. Yleensä lakaat eivät tule enää purkista ulos, jolloin viskaan ne pois (etenkin halppislakat), mutta tällä hetkellä kaksi lakkaa vetelee viimeisiään 😀

 7. 9

  sanoo

  Voi vitsit, ite odotan kyllä sitä tunnetta kun eka lakkani loppuu! Muutaman vuoden saa odottaa, ellen sit ota jonkun silmätikuksi tuolta lakkavarastosta ja käytä sen eka..

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut Lumenen uutta SPF 30 primeria? INCI:äkään ei löydy netistä (Lumene voisi siinä kunnostautua), mutta kiinnostaisi.

 9. 12

  sanoo

  Ooh, hauska tapa käyttää cracle-lakkaa. Mä niin matkin ton!

  Mulla on tainnut aina lakat kuivahtaa. Loppumaan on päässyt vain päällilakat ja pikakuivattajat. Lakkaputelitkin ovat usein sellaisia, ettei niistä ole helppoa kaapia jämiä ulos.

 10. 13

  sanoo

  Kyllä niitä aina välillä loppuu mutta kummasti sitä alkaa pihtailla kun lakka lähestyy loppuaan. Ihan kuin se sävy olisi niin uniikki että juuri sitä creme-korallia ei löytyisi vastaavanlaisessa koostumuksessa – ellei jopa parempanakin – maailmasta :p

  Postaustoivetta pyytäisin tuosta Natural Coden Keep it cool-kosteusvoiteesta. Kaupassa en ole vielä päässyt tutkailemaan inciä mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa nettisivuilla. Mitä olet tästä mieltä?

  PS: Kiitos Chanelin lakkahimotuksesta. Selelakkoja pyrin välttämään hinnan takia kun hinta ja laatu eivät nyt ihan tunnu vastaavan toisiaan, mutta tuo näyttää niin iki-ihanalta että harkitsen vakavasti ostavani ensimmäisen selelakkani :p

  • 13.1

   sanoo

   Keep it Cool on odottanut käyttöönottoa jo pitkään, ehkä saan sen pian kokeiltua vihdoin kunnolla. Ostin sen siis ihan itse ihan vaan siksi, että sisältö nimenomaan vaikutti mielenkiintoiselta.

   Minäkään en ole aina oikein syttynyt Chanelin lakkojen suoraan sanottuna usein varsin huonolle laadulle, mutta ajattelin kyllä langeta…

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Eikä, täähän on just se sävy mihin mä kiinnyin ja etein sitte kissojen ja koirien kanssa, mutta en löytänyt mistään ja viimiset sävyt käytin jo viime kesänä. 🙁 Korvaavaan olen yrittänyt löytää, mutta kaikki korallinpersikkaiset sävyt on usein liian kirkkaita.

 12. 15

  Karoliina sanoo

  Ihanan inspiroiva idea oli pakko kokeilla mintunvihreällä ja valkoisella ja tuli kyllä lemppari kynnet kiitos ideasta(:

 13. 16

  Vive sanoo

  Minulta loppui juuri yksi pullo ihanaista IsaDoran luottovakkariani (144 Icy Nougat). Työpaikkani on sen verran konservatiivinen (meikeistä ja lakoista ym. on itse asiassa ihan ohjeistuskin), että suosin yleensä töissä lähinnä beigejä, vaaleanpunaisia, ruskeita jne. Tuo Icy Nougat on mielestäni tyylikäs ja hienostunut.

  Tuleeko mieleesi muuten jotain lakkaa, joka muistuttaisi väriltään ja lopputulokseltaan vanhan kynsiblogisi puolelta bongaamaani taivaallista Nabin Burgundya? (http://asinworthcommitting.blogspot.com/search/label/Burgundy)

  Haluaisin myös kiittää ihanasta blogista. Kosmetiikka on myös minun heikkouteni, ja tunnistan itseni monista mietinnöistäsi ja tuskailuistasi. 😉 Raikasta kevättä!

  • 16.1

   sanoo

   Heti tuli mieleeni juuri nyt varpaideni kynsiä koristava Essien Size Matters -lakka. Googletahan se, voisi olla hyvä vaihtoehto. 🙂

   Ja kiitos. 🙂

  • 16.3

   sanoo

   Ouh, sorry, en katsonut nimeä… 🙂
   Nyt täytyy kyllä sanoa, ettei näin heittämällä tule mitään mieleen. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *