Luonnon koodi syklattuna

Natural Code päätti, että kolmen ja puolen vuoden jälkeen on sopiva hetki uudistaa sarjan luomivärit. (Lumene luottaa omien havaintojeni mukaan usein noin kolmen vuoden sykliin tuotteidensa uudistamisessa.)

Uudistuneisiin trioihin on napattu joku vanhakin suosikkiyhdistelmä mukaan, mutta kehiin on tuotu myös uusia värikomboja tai vanhojen päivitettyjä versioita.

Beauty on vanha paletti, jonka koostumusta on vain uusittu. Helppo paletti, jolla minä voisin tehdä arkimeikkini vaikka joka päivä.

Divine on edellistä astetta lämpimäpi, mutta silti sävymaailmaltaan kevyt paletti.

Lulussa on ihanaa vaaleanpunaista, lilaa ja violettia.

Roxy puolestaan on astetta näyttävämpi sinisen ja siniturkoosin sävyissään.

Uudistuneita paletteja on yhteensä yhdeksän ja hintaa on noin 7,90 euroa.

Mitään mieletöntä värikylläisyyttä näissä ei tietenkään ole, mikä on varsin ymmärrettävää, kun kohderyhmä kuitenkin ovat alle 25-vuotiaat Natural Coden palettien ollessa useimpien heistä ensimmäisiä luomivärejä. Liian voimakkailla pigmenteillä saataisiin aikaan vaan harmaita hiuksia isäpapalle ja äitimuorille, joten aloittelijan meikkipussiin näissä on pigmenttiä mielestäni ihan tarpeeksi.

Oletteko jo nähneet uudistuneita Natural Coden Eye Dramatizer Trioja jossakin? Oletteko havainneet teitä kiinnostavia sävyjä?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Mä en vanhasta koostumuksesta ainakaan tykännyt, ei kestänyt yhtään ja ei tosiaan ole hirveästi pigmenttiä. Trio nimeltä Beauty 'n omistan, ja käytän sitä aina silloin tällöin.

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  No vähän arvelinkin jotta uudistustuulet puhaltavat, kun edelliset paletit oli tarjouslaareissa joka paikassa. Mä olen jo "reippaasti" yli-ikäinen NC-kohderyhmään..mutta olen niitä ostellut useitakin. Ovat käyttökelpoista kamaa perussettiin arkena. Ja väreistä saa kyllä kivasti pigmenttiä pikkuisen auttamalla, eli voidemaista luokkaria alle vaan kun enemmän värityttää.En ole vielä uusia bongaillut, mutta ei noissa esittelemissäsi ainakaan ensisimäyksellä mitään must have-kamaa näyttäisi olevan. Toki kaupassa saatan haksahtaa jonkin ostamaan, jos ei itsellä sitten tunnu käyttöön tulevan, voin aina tyttärelle (15 vee) antaa.Kirjoitteli Missus.

 3. 5

  sanoo

  Rikoinkni just edellisen persikkaisen paletin reissussa, joten voisi olla täydellinen hetki vaihtaa tuohon ensimmäiseen, Beautyyn, johon en olekaan onnistunut aiemmin törmäämään! Miellyttää kyllä kovasti silmää tuo yhsdistelmä.

 4. 6

  Amanai sanoo

  Ei liity postaukseen mitenkään, mutta törmäsinpä lomamatkalla saippuoihin, joista arvelisin sinun pitävän. Konvehtien lailla pakattuihin nimittäin! Niin söpöjä että oli hankala uskoa ettei ne olleetkaan suklaata~

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Itse omistan juurikin tuon Beautyn, mutta sitä ei kyllä kovin usein tule käyteltyä, koska olen aika taidoton ja aloitteleva meikkaaja vielä (:

  – Nelli

 6. 9

  sanoo

  Itselläni on tuo vanha Beauty kovassa ahkerassa käytössä 🙂 Juuri hyvät värit (no, sitä keskiväriä ei juuri tule käytettyä mutta tummin ja vaalein ovat juuri sopivat).
  Mukavan näköisiä nuo uudet paletit 😀 Itse en ollutkaan vielä nähnyt kaupassa.

 7. 10

  sanoo

  Natural Coden (ainakin vanhoissa) luomiväreissä on ollu mielestäni ihanat sävyt, ja väri on kestänyt luomillani hyvin. Mutta ne hajoaa niiin helposti, että ärsyttää. Enää en osta, kun tiedän, että väri on palasina pian. :/ Enkä ole edes mitenkään kovakouraisesti kohdellut.

 8. 11

  sanoo

  Noh voi että, itse fanitin ainakin sitä missä oli todella tumman sinistä (lähes mustaa), tumman sinistä ja kultaisen sävyistä väriä. Ihan huippu yhdistelmä!

 9. 12

  sanoo

  Mielestäni vanhoissa paleteissa oli parempi pigmentti kun uusissa, siksi paniikissa ostinkin alesta pari vanhaa. Tosin niissäkään pigmentti ei ollut kummoinen ja Beautyynkin petyin hieman.. No, ehkä sitä joskus tulee käytettyä kun haluaa _todella_ luonnollista jälkeä. 🙂

 10. 13

  sanoo

  Minuakin harmittaa, että molemmat ostamani luomivärit hajosivat hetken päästä. Rakastin kyllä sävyjä [vastasivat siis nykyisiä Beautya ja Lulua], mutta heitin menemään kun rikkoutuivat murusiksi. Jos tietäisin, että nämä uudet kestävät paremmin, voisin jopa harkita uutta investointia… Mutta niin kauan kuin tästä ei ole tietoa, en jaksa hassata rahojani.

 11. 15

  sanoo

  Mulla on toi ylin, Beauty. Tykkään väreistä mutta en osaa tehdä sillä tummimmalla sävyllä oikein mitään. En saa sitä millään sopimaan kahden vaaleamman sävyn kanssa yhteen. Oonkin kyllä tosi tumpelo luomivärien kanssa. 🙂 Olis huippua jos näistä sais meikkikuvia.

 12. 16

  Anonyymi sanoo

  Nää sun värikosmetiikka-aiheiset bloggaukset olisivat informatiivisempia, jos jaksaisit swatchata tuotteet vaikka käsivarteen… Aika mainoksen makuinen tällaisenaan, tulee mieleen että minkäslaista yhteistyötä sitä teettekään… Huoh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *