Luonnollinen löytö!

Eilen puhuttiin luonnonkosmetiikasta (ja sitä ennen samaa linjaa seurailevista saippuoista) ja tänään jatketaan joidenkin teistä iloksi edelleen samalla linjalla.

Sain pieni ikuisuus sitten Essentia Naturalen kautta kokeiluuni Provida Organicsin Kehäkukka kosteusvoiteen kasvoille.

Provida Organics on luonnonkosmetiikkamerkki ja sarjan Kehäkukka kosteusvoide on nimenomaan tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu tuote ja juuri sellainen minun ihoni on viimeaikoina ollut (tai oli ainakin ennen viimeisintä antibioottikuuria ja Paulan tuotteiden käyttöönottoa).

Tuotteen luvataan sopivan myös janoiselle ja stressaantuneelle iholle ja sen pitäisi nimenomaan vähentää iholla kireydestä johtuvia tukkeutumia (eli kun tali ei pääse kunnolla ulos ja iho menee tukkoon) sekä stressin aiheuttamia näppyjä sekä se myös lupaa palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja rauhoittaa mahdollista ärsytystä. Siis tämähän on aivan täydellinen tuote minulle jo lupaustensakin perusteella! Miksi ihmeessä en ole ottanut tätä käyttööni jo aiemmin?? Tässähän on apu aivan kaikkeen, mistä ihoni on viimeisen vajaan vuoden ajan jatkuvasti kärsinyt!

Tuotteen sisältökin on simppeli:
Vesi, soijaöljy, cetearyl alcohol, kehäkukka (Calendula officinalis), sorbitoli, cetyl palmitate, sodium cetearyl sulfate, sheavoi (Butyrosperum parkii), bengoic gum, E-vitamiini (tokopherol), kamomillasaunio (Chamomilla recutita).

Ihoni tykkäsi tästä todella paljon. Olen käyttänyt tätä yökäytössä Paula’s Choice -tuotteiden rinnalla, sillä käyttämäni Paulan tuotteet hoitavat, mutta eivät niinkään tuo kosteutusta iholleni.

Kehäkukka kosteusvoide kosteuttaa ihoani todella tehokkaasti saaden sen näyttämään heleältä, tuntumaan pehmeältä ja ennen kaikkea tasaiselta. Tämä todellakin tuntuu auttavan ihoani!

Käytän tämän tuubini todella mielelläni loppuun!

Lisätietoja sarjasta voit lukea myös täältä.

Onko teillä kokemuksia Provida Organicsin tuotteista?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Onko nuo nettisivut vielä "vaiheessa"? Tuotteita ei löytynyt, eikä hintoja…

 2. 4

  tassuttelija sanoo

  Kiinnostuneet tassu pystyyn än yy tee nyt! *nostaa tassua*

  Kuulostaa ihanalta! Myydäänkö tätä missä liikkeissä Suomessa ja onko hintaa paljonko?

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Samaa mietin kuin tuo ensimmäinen ano, ei sieltä nettisivuilta näytä pystyvän mitään tilaamaan 😮

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  "Onko nuo nettisivut vielä "vaiheessa"? Tuotteita ei löytynyt, eikä hintoja… "

  http://natcos.fi/provida/kosteusvoiteet.html on tieto kyseisen tuotteen sisällöstä. Ei kaikki valmistajat myy tuotteitaan nettisivujensa kautta vaan markkinoivat vain niin. Tieto jälleenmyyjistä löytyy nettisivuilta ja google on aina kaveri.

 5. 8

  sanoo

  Kiitokset vinkistä! ihoni on juurikin tuollaisen voiteen tarpeessa… olen tähän nyt kokeillut kaikenlaiset mömmöt apteekin rasvaisen ihon voiteista hoitavampiin eikä apua löydy. Tukkeumaa, näppyä, rasvaisuutta, kuivuutta – kaikkea löytyy! :/

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  Ainakin näyttäisi suomalainen Biodelly-nettikauppa myyvän:

  http://www.biodelly.com/Provida-Calendula-kosteusvoide

  Samoin Ekolo (sekä myymälät että nettikauppa):

  http://www.ekolo.fi/provida_keh%C3%A4kukkavoide_pr_4260009210053.html

  helunanetti (minulle tuntematon nettikauppa):

  http://www.helunanetti.com/provida-organics-kehakukkavoide-herkalle-stressaantuneelle-epapuhtaalle-iholle-p-1242.html

  ecobeuty:

  http://ecobeauty.fi/tuotteet_tarkka.php?paaryhmaid=090909211845C904&aliryhmaid=0909092130086689&id=09093013484460AE

  Varmaan Ruohonjuuretkin myy, ainakin olen siellä nähnyt Providan tuotteita.
  Hinta näyttäisi olevan noin 16,90 – 18,90 €

 7. 11

  Anonyymi sanoo

  Kyselijöille; voidetta näyttää olevan tarjolla ainakin biodellyssä (www.biodelly.com) 🙂

  – Illusia

 8. 14

  Helinä sanoo

  Providan Avokado-käsivoide on yksi ihanimpia kokeilemiani käsivoiteita! Mieto tuoksu, simppeli inci, täyteläinen mutta suht nopeasti imeytyvä (kun annostelee tosiaan vain nokareen), ei jätä kalvoa käsiin ja pehmeät käpälät tulee. Tätä käytän itse asiassa myös huulivoiteena ja on siinä ihan ässätuote! Suosittelen!

  Hyvin riittoisa 50 ml:n tuubi ei ole edes kovin kallis, Biodellyn nettikaupasta olen tainnut halvimmalla ostaa (nyt hinta näkyy olevan 6,70e). Tai no sai tätä vielä alkuvuodesta Ekolosta reilun neljän euron hintaan, mutta tuntuu kosmetiikan hinta ylipäänsä tänä vuonna nousseen kohisten…

  Providalta olen halunnut useita tuotteita testata, mutta kasvotuotteilla on sen verran enempi hintaa (eivätpä tosin muuhun kosmetiikkaan nähden mitään kalliita silti ole!), etten ole vielä tutustunut Avokado-käsivoiteen ulkopuoliseen maailmaan. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *