Lumene Nordic Beauty Advent Calendar -joulukalenterin ARVONTA

*Sis. mainoslinkkejä

Olen jo aiemmin antanut omia vinkkejäni tämän vuoden parhaista kosmetiikkaan liittyvistä joulukalentereista. Aiempi postaukseni löytyy täältä, mutta sisäinen suomalaiseni huutaa tietysti, että listalta puuttui vielä yksi aivan loistava joulukalenteri.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Vaikka en ole kotimaastani sen kauempana kuin lahden toisella puolella, syntyy joidenkin asioiden suhteen aina välillä pieni koti-ikävä. Vastaavasti myös monet suomalaiset asiat ovat tulleet kotimaan jättämisen jälkeen entistä rakkaammiksi. Yksi tällainen juttu on Lumene, jonka kaikki blogiani seuranneet varmasti tietävät olleen jo aiemminkin yksi lempparimerkeistäni. Ulkomailla asumisen myötä Lumene-ylpeyteni on noussut entisestään ja sitä ovat tietysti vain vahvistaneet merkin uusimmat tuotelanseeraukset.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Ilokseni sain Suomesta vähän aikaa sitten postia, kun Lumene lähetti ensimmäistä kertaa valmistetun joulukalenterinsa minulle. Lumene Nordic Beauty Advent Calendar -joulukalenteri sisältää 24 Lumene-tuotetta ja luukkujen takaa paljastuu sekä täysikokoisia että matkakokoisia yllätyksiä.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Uteliaimmat voivat kurkata kalenterin sisällön kaupassa sen takakannesta, mutta en aio tässä postauksessa paljastaa sisältöä sen tarkemmin, jotta jokainen kalenterin hankkinut saa nauttia täysillä joulukalenterinsa yllätyksellisyydestä.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Availin itse uteliaana kuitenkin jo ensimmäisiä luukkuja läpi ja niiden sisältö sai minut hihkumaan innosta. Olin silmäillyt etukäteen Ruotsin Åhlensilla kalenterin takakannesta kalenterin sisällön läpi, mutta tuotteiden näkeminen livenä tuntuu silti aina ihan eri jutulta.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Lumene on uudistanut tuotteitaan paljon viimeaikoina, joten runsaasti uutuuksia sisältävä joulukalenteri on minusta mahtava juttu päästä selville, mitä kaikkea kivaa merkin valikoimaan nykyään kuuluu. Kalenterista löytyy tuotteita, joihin olen itse jo ehtinyt ihastua, mutta myös tuotteita, joita olen uteliaana vasta silmäillyt.  Kalenteri sisältää sekä meikkituotteita että ihonhoitotuotteita, mutta sen pääpaino on jälkimmäisessä.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Olin innoissani itse kalenterista, mutta vielä sitäkin enemmän taisin olla innoissani siitä, mitä Lumenelta ehdotettiin minulle.

Sain nimittäin laittaa teille pystyyn arvonnan, jonka voittaja saa itselleen omaksi Lumene Nordic Beauty Advent Calendar -joulukalenterin!

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Lumenen joulukalenterin arvontaan voi osallistua tämän postauksen kommenttiosiossa kertomalla, mikä tuote on oma  Lumene-suosikki. Osallistua voi sunnuntaihin 12.11. asti.

Kalenteri arvotaan yhdelle osallistujalle, mutta jos kalenteria himoitsee oikein kovasti, kannattaa myös käydä kurkistamassa Instagram-tilini. Siellä on nimittäin käynnissä toinen vastaava Lumenen kalenteriarvonta!

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Jos oma arpaonni epäilyttää tai kalenteri tuntuu muuten vain siltä, että se on jokatapauksessa pakko saada, voi sen hankkia itselleen esimerkiksi Stockmannilta. Kalenterilla on hintaa 89 euroa ja se löytyy myynnistä täältä*.

Linkin takaa voi myös selvittää, mitä kalenteri sisältää. Sisältö ei kuitenkaan lävähdä silmille heti, joten jännitystään ei tarvitse välttämättä pilata. Kalenterin sisällön näkee siirtymällä seuraavaan tuotekuvaan.

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee -

Mikä Lumene-tuote on teidän suosikkinne?

Kommentit
  • 1.2

   -Selma- sanoo

   Ihana arvonta, on kyllä pakko osallistua!! 🙂
   Lempparituotteeni Lumenelta on hyaluronihapposeerumi ja CC -voide.

  • 1.4

   Veera sanoo

   Lumenen peittävä blur meikkivoide! Paras meikkivoide mun iholle – ei kuivata tai ärsytä atooppista ihoani. Peittää tarpeeksi ja pysyy hyvin, ja sävy on 100% sopiva minulle!

  • 1.5

   Kati sanoo

   Bright now vitamin c-sarja on ihana arkikäyttöön eli jokapäiväiseen ihonhoitoon soveltuva sarja. Lumenelta tullut nyt uusi sarja jota harkitsen kokeilevsni..ehkäpä se löytyy tästä kalenterista..ai ja lumenen valokynä – täydellinen!

  • 1.6

   Tilla sanoo

   En tiedä, Lumene tuotteet ei ole tuttuja ja kokemukset ovat vuosia vuosia vanhat. Mielelläni testaisin Lumenea, tämä kalenteri olisi kyllä nappijuttu siihen.

  • 1.7

   Anne sanoo

   Ei yhtä suosikkia. Vuosien varrella on tullut käytettyä yhtää sun toista. Pelkkiä hyviä kokemuksia Lumenesta.

  • 1.11

   Pauliina Pitkänen sanoo

   Lumene Natural code -sarjan 2 in 1 meikkipuuteri on suosikkini. Myös Lumenen punaisuutta peittävä peitevoidenappi on kuulunut pitkään meikkilaukkuuni.

  • 1.15

   Niina talvitie sanoo

   Lumenen cc-voide on täydellinen omalle iholleni! Myös vitamin c sarja on ihana. Uusiin tuotteisiin en toistaiseksi ole tutustunut kuin kaupassa hipelöimällä.

 1. 2

  Poppins sanoo

  Invisible Illumination Sävyseerumia olen käyttänyt jo monta pulloa. Lemppari!

 2. 3

  Ida sanoo

  Yksi lumenen silmänrajauskynä on oma suosikkini! Näihin uusiin lumemen tuotteisiin en ole vielä päässyt tutustumaan.

 3. 5

  Jenna Aho sanoo

  Ikiaikainen kestosuosikkini Lumene tuotteista on herkkien silmien silmämeikinpoistoaine (aiemmin Sensitive touch, nykyään HERKKÄ Gentle Eye & Lip makeup remover). Se on ainoa jota suostun enää käyttämään ja se sopii herkille silmilleni. Tätä minulla on aina kaapissa pullo tai pari. Muu kosmetiikka tulee ja menee ja vaihtuu vuosien varrella, mutta tämä luottotuote ei.

 4. 8

  Jaana S. sanoo

  Oma Lumene-lempparini on Sisun tehotiiviste, tuoksumaailmaltaan Sisu-sarja on muutenkin just mua.

 5. 10

  Anni sanoo

  Lumenen hyaluronihapposeerumi on ihana! Uusittua versiota en tosin ole vielä testannut, koska olen nyt kokeillut muita seerumeita, mutta mielelläni ottaisin Lumenen takaisin käyttööni. Myös Lumenen erilaiset kasvovedet ovat ihonhoitorepertuaarini vakiotuotteita.

 6. 11

  Teija sanoo

  Lumenen tuotteita tulee käytettyä paljon, johtuen sen helposta saatavuudesta ja tykkään Lumenen huulipunista!

 7. 12

  Anhthu Le sanoo

  Apua iik, ihana arvonta. Minua kiinnostaa eniten varmaan lumene valon glow boost hyaluronitiiviste. On tullut kokeiltua pitkään korealaista/japanilaista ihonhoitotuotteita, joten olisi todella kiva kokeilla suomalaista ihonhoitotuotteita. Ikinä ei voi olla liikaa ihonhoitotuotteita <3​

 8. 13

  Hennariikka sanoo

  Suosikkini on Lumenen Invisible illumination Instant glow sävytysseerumi 🙂 Helppo ja nopea arkeen, eikä jätä ihoa pakkeloidun tuntuiseksi.

 9. 15

  Sanna H. sanoo

  Lumenen Nude ja Blur -meikkivoiteet ovat hyväksi todettuja. Tällä hetkellä kiinnostaa Lumenen uusi luonnonmukaisempaan suuntaa kehitetty Harmonia -sarja.

 10. 17

  Tiia Salo sanoo

  Rakastan syvästi Lumenen väritöntä kulmakarvageeliä! Mikään muu ei vaan saa näitä pusikkoja pysymään paikallaan yhtä hyvin 😀 muutama geeli löytyy aina varastosta, jos ne vaikka Lumenella saisi jonkun ihme päähänpiston ja poistaisi sen myynnistä..

 11. 18

  kukkis sanoo

  Tätä on odotettu. Vihdoinkin Lumene! Ensimmäinen suomalainen (näin ainakin minun tiedossani) kosmetiikka joulukalenteri 🙂 olen myös innoissani Lumenen luonnollisesta ihonhoitolinjasta. Luottotuotteeni on jo pitkään ollut silmämeikinpoistoaine. Edullinen ja tehokas.

 12. 19

  Resus sanoo

  Mun Lumene suosikki on tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide 🙂 myös monista ihonhoitotuotteista tykkään kovasti.

 13. 20

  Emsku sanoo

  Lumelta ehdottomasti parhaita tuotteita ovat ihonhoitotuotteet ja irtopuuteri. Ihanan laadukkaat, kotimaisista tehoaineista valmistetut ihonhoitotuotteet sopivat iholleni loistavasti ja ovat miellyttävän tuoksuisia sekä helposti saatavilla. Irtopuuteri on juuri täydellisen mattainen, riittoisa ja kestävä. Rakastan.

 14. 22

  Sabina sanoo

  Suosikki Lumene tuote on ehdottomasti Lumene Harmonia Balance Nutri-Recharging skin saviour balm <3

 15. 23

  Saila sanoo

  Ehdottomasti lemppari on Lumenen Valo Glow Boost Hyaluronitiiviste! Aivan mahtava tuote! 🙂

 16. 25

  Anni sanoo

  Oma lumene-suosikkini on heidän cc-voiteensa, jota olen käyttänyt jo useamman purkin.

 17. 28

  Henni sanoo

  Vaikea valita yhtä suosikkia..! Turvenaamio, kulmavaha ja Valo-sarjan kasvovoiteet, kasvosuihke ja puhdistusvaahto ovat sellaisia tuotteita mitä ostan uudelleen ja uudelleen Lumenea tulee kyllä paljon käytettyä kotimaisuuden vuoksi ja kun tuotteet vielä on hyviä, niin mikäs siinä!

 18. 29

  Suvi sanoo

  Olen nyt aivan myyty Lumenen Glow Essencelle. Myös Instant Glow sävyseerumi on ollut kovassa käytössä. Tuo kalenteri olisi niin ihana piristys pimeään joulun odotukseen. 🙂

 19. 30

  Anniinav sanoo

  Olen aivan ihastunut uuteen Nordic Nude Natural Glow-meikkivoiteeseen, josta löysin täydellisen sävun itselleni! Mukavaa vaihtelua, kun olen viime vuodet käyttänyt pääasiassa mineraalimeikkipuutereita.

 20. 35

  Tarja sanoo

  Tähän on pakko osallistua! Olen niin haaveillut omasta kalenterista, mutta en ole raaskinut tänä vuonna ostaa… Suosikki Lumenen tuote… Vaikea kysymys, mutta ehkä kynsilakat, niin on paljon! Myös silmänympärysvoiteet on olleet suosikkeja ja tällä hetkellä on käytössä myös Bright Now Vitamin C BB-voide, joka sopii iholleni loistavasti!

 21. 36

  Riitta sanoo

  Lumenen tuotteita löytyy kaapista vähän joka lähtöön, mutta suosikki taitaa löytyä niinkin ”tylsästi” oranssista Berry fresh(?) dödöstä. Jos ei koko päivän tule meikattua, niin ainakin tuoksuu omaan makuun hyvälle. 🙂

 22. 39

  Sannakaroliina sanoo

  Moikka!
  Lumenella on ihan valtavasti hyviä tuotteita, mm cc voide on lempparini, sekä tämä uusi Instant Glow Beauty seerumi.
  Lempparikseni sanoisin kuitenkin valokynän, joka on ollut minulla päivittäisessä käytössä vuosia. 🙂

 23. 40

  Kaisa sanoo

  Lumene Invisible Illumination Instant Glow- sävyseerumista on tullut ihan suosikki. Löysin tämän Bette Boxin avulla. Olisi huippua päästä testaamaan 24 Lumene-tuotetta 🙂

 24. 41

  Mari.A sanoo

  Vaikea sanoa Lumenelta vain yhtä suosikkituotetta, kun merkillä on niin paljon hyviä tuotteita. Erityisesti olen aina tykännyt merkin meikkivoiteista. Jo viisitoista vuotta sitten köyhänä opiskelijana käytin merkin silloisia double wear meikkivoiteita, joita löytyi välillä tarjouksesta todella edullisesti. 🙂 Nykyisin suosikkituote on varmaankin kyllä se CC-meikkivoide.

 25. 44

  Jessica sanoo

  En osaa valita suosikkiani, olen tykännyt muistaakseni kaikista Lumenen tuotteista, joita olen kokeillut. Jokapäiväisestä käytöstä löytyy tällä hetkellä irtopuuteri sekä kasvojenpuhdistustuotteet ja voiteet.

 26. 45

  Milla sanoo

  Mun ikuisia suosikkeja on Lumenen huulipunat! Ihana voidemainen, täyteläinen koostumus. Toinen mistä tykkään on se geelimäinen silmänympärysvoide, ennen ainakin Arctic aqua- sarjaa.

 27. 46

  Mari sanoo

  Lumenella monia ihania ihonhoidon tuotteita mutta tällä hetkellä suosikkeina invisible illumination tuotesarjan tuotteet! 🙂

 28. 47

  Kepa sanoo

  Oma suosikkini on Lumenen CC-voide! (ja kulmakynä ja aurinkopuuteri ja irtopuuteri…) Koko perusmeikkini on Lumenea ollut jo monta vuotta 😀

 29. 48

  Riina Heinonen sanoo

  Lumenen ravitseva tehohoito, saakohan sitä enää uudisuksen jälkeen…

 30. 50

  Paltsu sanoo

  Lumenelta suosikkeja on ehdottomasti meikkivoiteet! Mulla on käytössä tosin ilmeisesti ”vanhaa sarjaa” nude-meikkivoide, mutta seuraavaksi aattelin kokeilla glow foundationia 🙂
  Ja se True Mystic -ripsari on kans tosi hyvä.

 31. 51

  Satu sanoo

  Oma Lumene-suosikkini on ihana Instant Glow sävyseerumi. Täydellinen meikkipohja arkeen!

 32. 52

  Liisa A. sanoo

  Jee, toivottavasti arpaonni suosii! Mun suosikkituote Lumenelta on Bright Now -sarjan Vitamin C Hyaluronic Essence, joka on viimeaikoina ilmeisesti muuttanut hieman koostumustaan. Uudempaa en ole kerennyt vielä testaamaaan, toivottavasti se on yhtä hyvä kuin edeltäjänsä. Ehkäpä kalenterista löytyisi se.. 🙂

 33. 53

  Satuj sanoo

  Lumenen suosikkituotteeni on ehdottomasti Color Correcting meikkivoide 🙂 Peittää kevyesti, jättää ihon silkkisen tuntuiseksi.

 34. 55

  Cadsu sanoo

  Oi kun olisi ihanaa voittaa tuo kalenteri! Lumenen tuotteista ehdoton suosikki on Lähde-sarjan kasvosuihke 🙂

 35. 56

  Karo sanoo

  Suosikkina tällä hetkellä ehdottomasti Lumenen kasvosuihkeet! Kerrankin on tehty pullo/suutin kunnolla!

 36. 57

  Laura L sanoo

  Suosikkini Lumenelta on hehkutipat, aivan loistava tapa saada kuulautta kasvoille.

 37. 58

  HH sanoo

  Tuotesuosikki löytyy varmasti uudesta Harmonia-sarjasta, jota en ole vielä testannut.

 38. 60

  Sirkku sanoo

  Voi mikä ihana arvonta. Kyllä eniten pidän Lumenen ihonhoitotuotteista mutta myös huulipunat ovat käytössä. Tällä hetkellä varsinkin hellä puhdistustuotteet ovat ahkerassa käytössä!

 39. 61

  sanoo

  Mun Lumene-suosikkeja ovat geelikynsilakka ja silmä- ja huulimeikkiputsari! Muitakin Lumene-tuotteita pitäisi päästä tsekkailemaan ja jopa ostamaan!
  Mulla heräs sisäinen Suomi-ylpeys kun näin lokakuussa Ruotsin kosmetiikkaliikkeissä Lumene-hyllyjä (jossain kaupassa oli 2x meikkihyllyjä ja eripuolella kauppaa ihonhoitohylly!). Kalenteri himottaisi kovastikin, mutta hinta… Pihinä en oo ostanut tänä(kään) jouluna kosmetiikkakalenteria vaikka ne kuinka himottavatkin. 🙂

 40. 62

  Mrs Viola sanoo

  Glow Boost taitaa olla kyllä suosikki tähän asti kokeilemistani tuotteista. Ihana arvonta. 🙂

 41. 63

  Marjo sanoo

  Hei, Minun lempi Lumene tuote on ollut jo vuosia Color Correcting Cream meikkivoide.
  Sopii hyvin kuivalle iholle ja peittää juuri sopivasti.
  Olisi ihana voittaa tämä kalenteri.

 42. 64

  Damiet sanoo

  Lumene on minunkin lempimerkki, erityisesti puhdistustuotteet. Nyt kiinnostaa kovasti uusi tuotesarja ja sen monitoimisupersalva!

 43. 65

  Tiina sanoo

  Suosikkituotteeni tällä hetkellä on Lumenen raikastava puhdistusvaahto. Ihana olisi päästä kokeilemaan joulukalenterin uutuuksia 🙂

 44. 67

  Emilia sanoo

  Lumenen meikkivoiteet on kyllä ihan ykkösjuttu! CC-voidetta ja Blur-meikkivoidetta on tullut käytettyä jo pidempään ja nyt on kokeilussa uusi Glow-meikkivoide.

 45. 68

  Satu sanoo

  Lumenen blueberry wild curl ripsiväri vedenkestävänä on jo monen vuoden ajan ollut luottotuotteeni!

 46. 70

  Eve sanoo

  Lempparituote ollut aina Blueberry curl mascara. Sitä ”uutta versiota” en oo vielä testannu, mut toivottavasti olis yhtä hyvä!

 47. 71

  Ninja sanoo

  Oi vitsi kun haaveilen tästä, mutta en vain raaski ostaa. Oma Lumene-lempparini on hyaluroniessence ja gel effect kynsilakat 🙂

 48. 72

  pallonenä sanoo

  Sanoisin, että suosikkini tällä hetkellä on se uusi sininen seerumi, Arctic Dew. Mun iho saa siitä yllättävän hyvin kosteutusta irti, enemmän kuin osasin odottaakaan.

  Lumene-kalenteriarvontaan osallistun tosi mielelläni, vaikka arpaonni mut yleensä kaukaa kiertääkin 😀 Jos siellä esitellään paljon uutuuksia, niin aina kiinnostavampaa, sarjat kun on muuttuneet niin paljon. Oletko jo saanut testiin uuden Harmonia-sarjan?

  Harmittaa ihan vietävästi, etten saanut Elevenin kalenteria. Oli tiedossa niin tuhdit mätkyt, etten uskaltanut tilata ja mätkyt oli sitten vielä oletettuakin suuremmat, auts 🙁 Olen katsonut kalenterin sisältöspoilerin ja ne tuotteet olisin todellakin halunnut saada käsiini! Niiden kokokaan ei olisi haitannut minua lainkaan, koska mieluiten testaisin kaikki uudet tuotteet juuri minikokoisina varmuuden vuoksi, jos se vain olisi mahdollista. Tuppaa erilaisia epäsopivia täysikokoisia juuttumaan kaappiin käyttämättöminä ja sinne ne sitten unohtuu 🙂

  • 75.1

   Larppa sanoo

   Eye linerit ja ihanan hehkuva Nordic nude poskipuna ovat joka päivä käytössä. 🙂

 49. 76

  Sandi Österlund sanoo

  Rakkaalta Lumenelta ihanin suosikkituote on oranssipullo eli hyaluronic essence aivan huippu ja tietysti aamuin illoin käytössä:)jos saisin tuon kalenterin jouluksi varmaan pökräisin onnesta!

 50. 77

  Pauliina.K sanoo

  Gel effect-kynsilakat, syväkosteuttava yövoide ja ripsivärin pohjustusseerumi monien muiden lisäksi 😀

 51. 79

  Iia sanoo

  Tästä kalenterista olen niiin unelmoinut! 🙂
  Lumene-suosikkeja on monta, pienestä tytöstä asti tuli Lumenea pihistettyä äidin meikkipussista 😀 mutta sanoisinko että Lumenen matta-meikkivoide on tällä hetkellä meikeistä ehdoton suosikkini! Ja pidän myös kovasti ihonhoitotuotteista, varsinkin voiteista!

 52. 81

  Nora sanoo

  Oma meikkipussini koostuu lähes kokonaan Lumenen tuotteista, joten lempparin valinta on vaikeata. Matte meikkivoide ja Instant Illuminizer valopisarat voisin nimetä tähän.

 53. 84

  Laura sanoo

  Lumenen silmämeikinpoistoaine on vakkarituotteeni, sitä en vaihda! KIva olisi päästä kokeilemaan kaikkia uutuustuotteita, mitä kalenterista löytyy..

 54. 86

  Mmuksu sanoo

  Uuu. Tämä himottelisi kovasti! Tykkään erityisesti lumenen ihonhoitotuotteista ja BB-voide on ollut suosikki. Ja luottotuotteena se pieni pyöreä peitevoide, jota olen käyttänyt 15vuotta.

 55. 88

  nonna sanoo

  Mun lemppareita on mattameikkivoide, kulmamaskara, kosteuttava naamio.. Lumenella on niin paljon hyviä tuotteita 🙂

 56. 89

  -M sanoo

  Apuuuaaa miten ihana arvonta!! Omia Lumene suosikkeja ja luottotuotteita ovat Matte foundation-meikkivoide, Nordic Chic soft matte-puuteri ja Beauty base eyeshadow primer!

 57. 90

  Marie sanoo

  Sävyseerumi yllätti minut iloisesti, ja pompsahti monista ihanista Lumene-tuotteista suosikiksi ^_^

 58. 96

  Henneleena sanoo

  Lumenella on paljon hyviä tuotteita ja suosikkini on cc-voide, joka on lähes päivittäin käytössä.

 59. 97

  Mira sanoo

  Blur meikkivoide on ihan suosikkini, jota tulee aina ostettua uudestaan ja uudestaan 🙂

 60. 100

  Tiina sanoo

  Lumenen hyaluronihapposeerumi on tällä hetkellä suosikkini! Myös Lumenen meikkivoiteet on ihan huippuja!

 61. 101

  Janita sanoo

  Lumenella on paljon hyviä tuotteita! Omat suosikkini ovat matta-ja blurmeikkivoide. Montaakin tekisi mieli kokeilla, jos löytyisi lisää suosikkeja…

 62. 102

  Maria sanoo

  Nordic chic- irtopuuteri <3 ihanan hienojakoista ja sopii kaikkiin ihosävyihin!

 63. 103

  Anna sanoo

  Lumenen cc-voide on ihan ykkössuosikki, peitevoiteet ja irtopuuteri myös erittäin hyviä. Sävyistä on aina helppo löytää sopiva tälle ”suomalaisen väriselle” iholleni

 64. 104

  Kristiina sanoo

  Invisible Illumination valopisarat ovat ehdoton suosikkini. Tykkään myös Lähde kosteusvoiteesta 🙂 Kalenteri olisi ihana saada!

 65. 105

  meeri sanoo

  Vaikea valita yhtä suosikkia kun käytän aika paljon Lumenen tuotteita. Asun ulkomailla joten varastot alkavat pikkuhiljaa tyhjentyä, tämä kalenteri olisi mahtavaa voittaa. Luulen että suosikkini on cc-voide tai hohdepuuteri jota ei valmisteta enää, ainakaan samassa muodossa ja pakkauksessa.

 66. 108

  RRRRRRRosa sanoo

  Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio 75 ml, talven pelastaja!

 67. 110

  Elisa sanoo

  Mun tän hetkinen lemppari on Lumenen CC color correcting meikkivoide. Pidän meikkivoiteen keveydestä, ja se tekee kasvot aavistuksen hehkuvaksi. Seuraavaksi oon suunnitellut testaavani True mystic volume mascaran.

  Lumene on mielestäni uudistanut tuotteidensa ulkonäköä houkuttelevammaksi, ja saa multa ehdotonta plussaa eläinkokeettomuutensa vuoksi! Ilahtuisin kovasti kalenterista 🙂

 68. 111

  Hanna sanoo

  Oranssissa putelissa oleva hyaloriini happo on aivan loistava, samoin lumenen cc voide on päivittäisessä käytössä

 69. 112

  Piia sanoo

  Ehdottomasti sävyseerumi. En ole enää pysynyt laskuissa kuinka mones pullo menossa!

 70. 115

  Juhannusruusu sanoo

  Kaikki vanhat lempituotteet on lopetettu yksi kerrallaan ja uusiin en ole vielä ehtinyt tutustua.

 71. 116

  MariPa sanoo

  Harmonia tuotelinjan tuotteet kiinnostaa tällä hetkellä todella kovasti 🙂

 72. 117

  Jenni.K sanoo

  Mun ehdoton lemppari on uusi Lähde tehokosteuttava seerumi! Ihan paras tuote kun ilmat alkaa kylmenemään

 73. 118

  Elina sanoo

  Blur-meikkivoide on jo kauan ollut meikkipussin vakkari. Myös Lumenen gel effect kynsilakat on parhaita! 🙂 Muutenkin Lumenella on hyviä ihonhoitotuotteita, joita olen käyttänyt jo pitkään.

 74. 120

  Maria sanoo

  Gel effect -kynsilakat ovat ehdoton suosikki! Niitä löytyy kotoa useammassa eri värissä. 🙂

 75. 123

  Julia sanoo

  Hyaluronitiiviste nousi heittämällä kärkeen, kun ostin sen vihdoin ja viimein. Olisi kyllä kannattanut ostaa jo aiemmin! Toinen vakkari-suosikkituote on Lumenen kulmapaletti, juuri sopivat sävyt ja sopivasti pigmenttiä.

 76. 125

  Rita sanoo

  Onko pakko valita vain yksi suosikki 😀 Ehkä kaikkein lempparein Lumene-tuote on kuitenkin tällä hetkellä Sisu-sarja tehotiiviste. Sitä käyttäessä ihon kunto paranee aina.

 77. 126

  Ronjamiranda sanoo

  Lumenen cc-voide ja se hopeassa putkilossa oleva ripsiväri ovat omia suosikkejani. 🙂

 78. 127

  Emmi sanoo

  Lempparini on ehdottomasti Lumenen geelikasvonaamio! Syksyllä ja talvisin ihoni kuivuu todella paljon ja geelikasvonaamiosta on ollut todella suuri hyöty, eikä ihoni ole enää niin kuiva!

 79. 128

  anne1312 sanoo

  Tunnustan nolona, etten ole kokeillut vielà ollenkaan nàità Lumenen uusia ihonhoitotuotteita, siksipà tàllainen kalenteri olisi huippu lumenen testaamiseen. Hyaluronihappo-tiiviste/seerumi kuulostaisi juuri minulle sopivalta tuotteelta.

 80. 133

  Minttumaaria sanoo

  Hydrokopteritiiviste 😀 vai miten se kirjoitettiinkaan. Loistava arvonta, loistava Lumene <3

 81. 137

  Heli sanoo

  Nykyiseltä nimeltään oleva Valo hyaluronitiiviste. Olen käyttänyt ko. tuotetta jo useita vuosia ja sitä löytyy aina kaapista. Vuosien varrella (nimen lisäksi) käyttötapa on muuttunut vähän, kiitos sinun vinkkien 🙂 Nyt se toimii seerumin alla hoitonesteenä 😉

 82. 139

  Anna sanoo

  Kuiva ihoni rakastaa Lumenen koko Lähde -sarjaa, mutta jos kyseisestä sarjasta täytyisi valita yksi suosikki yli muiden on se Lähde -sarjan Hydration recharge overnight cream. Tämä rasva on ehdottomasti pelastanut kuivan ja herkän ihoni!

 83. 141

  Meeri sanoo

  Oi, ne hehkutipat! Viimeisin ihastus on Harmonia seerumi. Haisee vähän, mutta toimii!

 84. 143

  Ellieee sanoo

  Oma lempparini on Lumenen SOS naamarasva, pelastaa oman kuivan ja ärtyneen ihoni talvella.

 85. 144

  Tarja Gössling sanoo

  Lumenen sarja on minulle tuttu jo teini-iästä sillä tätini osti minulle 16-vuotiaana ensimmäiset meikit ja ihonhoitotuotteet lahjaksi. Kaikki olivat Lumenea. Rakkaus tähän sarjaan syntyi jo silloin. Nykyisin, vielä 55 vuotiaanakin käytän aina Lumenen puhdistusaineita ja voiteita kasvojenhoidossa ja uusinta seerumia olisi nyt kiva testata. Meikeissä saatan hiukan fuskata sillä niitä löytyy eri merkeiltä mutta ripsivärikin on aina Lumenen nykyisin se vaaleansininen putkilo jossa ei ole tuoksuja eikä se näinollen ärsytä herkkiä silmiäni.

 86. 145

  Tuulia_A sanoo

  Suosikkejani ovat varmaan CC-meikkivoide ja hyaluronitiiviste. Nykyään tosi monet käyttämistäni kosmetiikkatuotteista ovat kyllä Lumenea. Se on vaan tosi hyvin minulle sopiva merkki ja olisikin ihanaa voittaa tuo kalenteri ja päästä kokeilemaan itselle uusiakin tuotteita.

 87. 147

  Ellin sanoo

  Lumene lemppareita on kolme. Kaikki uutuuksia: Sisu-sarjan Moisture Remedy day & night cream sekä Sisu-sarjan Deep Clean oil ja Harmonia-sarjan turvenaamio.
  Voisitkin tehdä näistä jutut blogiisi 🙂

 88. 150

  Anni sanoo

  Kulmakynä on kyllä yks mun suosikkituotteista Lumenelta! Seuraavaksi testiin menee jokin meikkivoide, vielä kun osais päättää että mikä. 🙂

 89. 152

  SallaP sanoo

  Lumenen CC-meikkivoide, varsinkin nyt, kun tuli uusia vaaleampia sävyjä. 🙂

 90. 155

  camilla sanoo

  ihana arvonta. lumenesta käytän enemmän kasvo ja vartalovoiteita. meikeistä bb voide on nyt toimiva samoin valokynä.

 91. 156

  Sirpa S. sanoo

  Päivittäin käytössä olevat suosikit ovat CC-voide, kulmakarvageeli ja hyaluronitiiviste. Lumeneen voi aina luottaa.

 92. 160

  Miiu sanoo

  Se uusi sinisessä pullossa oleva kosteuttava seerumi, minkä nimeä en nyt muista enkä jaksa googlettaa

 93. 165

  tainav sanoo

  Hyalyronihappotiivistetipat ja oikeastaan kaikki muutkin seerumit,joita olen kokeillut.Myös muut kosteusvoiteet loistavia ja sävyseerumitipat .Uusi arctic dew odottaa vielä korkkaamista:)Rakastan Lumenea:) Kalenteriarvontaan ilmoittaudun!

 94. 166

  katap sanoo

  Lumenelta löytyy monta suosikkia! Blur- ja matte-meikkivoiteet on ihan lemppareita samoin kuin hyaluronitiiviste ☺

 95. 167

  Elina sanoo

  Lemppari lumenelta on ehdottomasti tumma kulmakarvageeli.❤ sillä saa täydelliset kulmat supernopesti!

 96. 168

  Essi sanoo

  Aikaisemmin olisin sanonut, että hyaluronihapposeerumi (joka on ihan MIELETÖN tuote), mutta nyt senkin ohitse on kiilannut aivan täydellinen sävyseerumi Instant Glow. Ah, se on ihana <3

 97. 169

  minnis sanoo

  Lumene invisible illumination instant illuminizer oli tosi kiva tuote kun sitä sain näytteen verran käyttöön. Vanhaa mallia minulla oli myös hyaluronihapposeerumi ja sekin oli tosi kiva!
  Ihana arvonta ja tässä riittää jollekulle onnekkaalle paljon iloa joulukuulle.

 98. 173

  Pauliiina sanoo

  Lumene tekee mielestäni hyviä meikkivoiteita, joiden sävyvalikoimatkin ovat onneksi viime aikoina parantuneet. Lemppari tällä hetkellä on jo valikoimasta poistunut natural coden mattameikkivoide, jolle toivottavasti vastaava löytyy uudesta nordic girl -sarjasta. 🙂

 99. 176

  Pauliina sanoo

  Hyaluronitiiviste on ehdoton lempparini! Ostan uuden pullon aina kun edellinen loppuu. Olen testannut selektiivisiä seerumeita ym., mutta tämä Lumene on suosikkini kosteusvoiteen alle.

 100. 177

  Krisse sanoo

  Lumenella on paljon hyviä tuotteita, mutta Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence on yksi suosikki 🙂

 101. 183

  Minna sanoo

  Käytössäni olevat kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteet ovat pääasiassa Lumenelta. Kestosuosikit rasvoittuvalle iholleni ovat Bright now C hyaluroni seerumi sekä Sisu syväpuhdistava naamio. Näitä ilman en tulisi toimeen!

 102. 184

  HappyEnd sanoo

  Kynsilakat ovat olleet suosikkeja vuosien varrella ja uutuuksista kiinnostaisi Harmonia-sarja jos olisi varaa hemmotteluun.

 103. 185

  Katja sanoo

  Lumenella on todella monia hyviä tuotteita, mutta ehkä paras kokeilemani on heidän CC-voiteensa. Se voittaa monet vastaavat kalliimmat tuotteet. Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut mutta olisi ihana päästä tutustumaan myös niihin! 🙂

 104. 186

  Hanna S sanoo

  Cc-voide ja Lähde-seerumi. Nämä pelastavat nuutuneen työäidin kadvot päivittäin. 🙂

 105. 187

  Tuija sanoo

  Kaikki Lumenen tuotteet ovat suosikkejani, meikkivoiteita ja puutereita käytän eniten. Tehtaanmyymälä tuossa aika lähellä, niin siellä tulee usein käytyä shoppailemassa.
  Ihana olisi saada itselleni tuollainen joulukalenteri.

 106. 188

  Hanna sanoo

  Valo – Glow boost! Näitä on aina oltava muutama valmiina kaapissa odottamassa <3

 107. 189

  mses sanoo

  Ihanan oloinen kalenteri! Lumenelta on monta suosikkia. Ainakin loistavia ovat Lähde-sarjan kosteuttava geelinaamio, Blur-meikkivoide ja silmänympärysvoiteet.

 108. 191

  Lullah sanoo

  Mä oon vakituisesti käyttäny Valo sarjan seerumia jo useamman pullon putkeen. Sanoisin, että se on mun vakkarituote, jota en halua vaihtaa pois. Korkeintaan Lähde sarjan seerumiin talveksi 😀 En ole vielä ehtinyt kokeilemaan uudistunutta pikanaamiota. Pidin siitä kovasti, kun se tuli, mutta jotenkin jäänyt muiden naamioiden ja kuorintojen jalkoihin ja jäänyt ostamatta uudestaan.

 109. 196

  Elina sanoo

  Cc-voide, Glow Reveal -pikakasvohoito, uusi Lähde-seerumi ja monet monet muut <3

 110. 198

  Snttu sanoo

  Ennen suosikkini oli seerumimeikkivoide, mutta koska sitä ei enää valmisteta, vastaan että hyaluronihappotiiviste 🙂

 111. 199

  Ansu sanoo

  Kirkasta ja silottava hyaluronitiiviste on minunkin suosikkini, tosin kaikkia uusia tuotteita en ole päässyt edes kokeilemaan, kun tänne sudeetteihin ne tulevat viiveellä – jos ollenkaan – valikoimat kun ovat marketeissa rajalliset, valitettavasti!

 112. 200

  TM sanoo

  Lumenella on montakin omaa suosikkia mutta ostan aina loppuneen tilalle blueberry curl ripsarin. Vaikka omassa mielessäni olenkin Kanebo 38° -tyttöjä on tuo Lumenen ihan täydellinen ripsien ”värittäjä” kun en halua varsinaista meikkiä tehdä vaikkapa viikonloppuisin. Sitä on aina oltava kaapissa!

 113. 206

  Pihka sanoo

  Juuri ihastelin tätä kalenteria yksi päivä mutta en vain raaski näin kallista ostaa. Lumenella on monta suosikkiani mutta puhdistusvaahto oranssissa putelissa löytää aina uudestaan tien kaappiini.

 114. 207

  Joosuva sanoo

  Lumenen Longwear Blur Foundation on ollut jo ainakin viisi vuotta käytössä ollut kestosuosikki! Todella riittoisa ja koko päivän kasvoilla virheettömänä kestävä meikkivoide hyvillä sävyvaihtoehdoilla jokaiseen vuodenaikaan.

 115. 209

  Maruu sanoo

  Lumenen Lähde kosteuttava geelinaamio on vakiokäytössä useamman kerran viikossa. Iho kuivuu herkästi kiitos Roaccuttan kuurin, vaikka juuri loppui useampi vuosi sitten. En voisi elää ilman sitä!

 116. 211

  Roosa sanoo

  Suosikkeja on vaikka ja kuinka, mutta viime aikoina tarpeellisimpana on toiminut jo pitkään käytössä ollut anti-puffines silmänympärysseerumi. 🙂

 117. 215

  larppis sanoo

  Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion on uusi suosikkini 🙂

 118. 217

  Pauliina sanoo

  Rakastan Lumenen Nordic chic creamy lipstick huulipunaa ja uutta lähdevesi kasvosuihkeita. Yleensä uudet tuotteett on ihania.

 119. 219

  Elina sanoo

  CC-voide taitaa olla suosikkini. Myös Blur-meikkivoiteesta olen kuullut hyvää monelta taholta, joten voi olla, että sekin päätyy joskus kokeiluun.

 120. 223

  HeidiS sanoo

  Hyaluronitiiviste on ihan mahtava! Valitettavasti talvella sen kosteutusteho ei riitä, mutta keväällä taas käyttöön.

 121. 224

  Jenni P. sanoo

  All the time favourite mulla on Lumenen irtopuuteri! Mutta hyvänä kakkosena tulee Glow boost hyaluronitiiviste!

 122. 225

  Päivi sanoo

  Lumenen huulipunat ja -kiillot ovat olleet pitkään suosikkejani. Kosteuttava naamio on myös ihana!

 123. 226

  sanoo

  Ääääääääh, tästä Lumenen kalenterista on tullut jo melkein pakkomielle, vaikka päätin, että en osta… 😀 Jospa arpaonni suosisi <3

 124. 232

  Anna sanoo

  Ihana kalenteri! Lumenen tuotteissa on vaikka mitä hyviä, suosikkin ovat tällä hetkellä glow-tipat ja sävyseerumi.

 125. 233

  Eveliina sanoo

  Lumenen Sensitive touch mascara on ehdottomasti luottotuotteeni herkille silmilleni.

 126. 234

  Jokunen sanoo

  Lumenen cc-voide on suosikkini, vaikka monia muitakin hyviä tuotteita Lumenelta löytyy. 🙂 ihana olisi voittaa tämä, kun budjetti ei taivu kalenterin ostamiseen. 🙂

 127. 235

  Chatte sanoo

  Mulla on kyllä useita suosikkeja Lumenelta, varmaankin tällä hetkellä lempparein on se sinun suosittelema kosteussuihke!

 128. 237

  sanoo

  CC-voidetta ja hyaluronitiivistettä tulee käytettyä päivittäin. Tykkään tosi paljon myös Lumenen lakoista, vaikka pieniä ovatkin! 😀

 129. 238

  Riikka sanoo

  Suosikkeja on niin monia, mutta en ainakaan tulisi toimeen ilman cc-voidetta. Se on ikilemppari!

 130. 240

  Laura sanoo

  Olen löytänyt kuukausi sitten itselleni lemppari meikkivoiteen Lumenen tuotteista joka on uusi nordic sarjan hehkua antava yksikö. Rakastan tuotetta ja hintakaan ei ihan kamalasti kirpaise.

 131. 242

  Anne sanoo

  Voi, en osaa valita vain yhtä! Sävyseerumi, CC-voide, Nude Perfection (lopetettu??? onko tietoa?), hajusteeton SOS-voide, peitevoide silmänalusille, kivipuuteri… listaa voisi jatkaa pitkäänkin.

 132. 245

  Jenna sanoo

  Omia suosikkejani ovat Lumenen ihanan sävyiset kynsilakat, jotka kestävät myös mukavasti. Lisäksi uusi kivipuuteri (sellainen hopeinen rasia) on oikein mainio.

 133. 247

  Juulia sanoo

  Rakastan tuota Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava naamiota! Sitä on ihana läträillä illalla oikein kunnolla yöksi nassuun ja herätä aamulla kunnolla kosteutettuna!

 134. 248

  Leena sanoo

  CC Colour correcting cream. Olipa vaikea valita monen hyvän joukosta. On muuten tosi mielenkiintoista nähdä, mitkä tuotteet ovat muiden seuraajiesi suosikkeja!

 135. 249

  Kikka2008 sanoo

  Kosteuttava kasvonaamio ja jo lopetettu seerumimeikkivoide ovat lemppareita!

 136. 250

  Eliisa sanoo

  Ehdoton suosikki on Lumenen vedenkestävä silmämeikinpoistoaine. Sille ei ole muut pärjänneet! 🙂

 137. 251

  Noora sanoo

  Mun lemppareita on lumenen kynsilakat! Ne pysyy tosi hyvin ja levittyy kauniisti.

 138. 254

  Kira H sanoo

  Lumenen kalenteri on kyllä mun tän vuoden suosikki kaikista kosmetiikkakalentereista, niin kaunis ja vielä suomalainen! Olisipa ihanaa saada tämä! 🙂 Tämän hetken Lumenen suosikki tuote on heidän sävyseeruminsa.

 139. 255

  Sara sanoo

  Tällä hetkellä ehdoton suosikki on Lumenen klassikko kosteuttava silmänympärysvoide

 140. 257

  Akame sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti se hyaluroni tiiviste. Olen käyttänyt sekä vanhaa että uutta versiota.

 141. 258

  Mira sanoo

  Oma Lumene kalenteri jo löytyy joten arpaonnen sattuessa kohdalle menisi yllätyksenä äidilleni

 142. 260

  Riiti sanoo

  CC-voide ja Gel Effect-kynsilakat ovat ihan parhaita, vaikka enpä ole kyllä vielä huonoa Lumenen tuotetta löytänytkään.

 143. 261

  Essi sanoo

  Lumenen matt control meikkivoide, ei petä koskaan, monia tullut kokeiltua, mutta aina palaan tähän.

 144. 262

  Riikka sanoo

  Ostin viikko sitten elämäni ensimmäisen seerumin, valinta osui Lumenen kosteuttavaan seerumiin (jonka nimeä en nyt muista). Ahdistuttavan kuiva naama sai kaipaamaansa kosteutusta ja finnitkin alkoivat vähentyä kun pääsin takaisin kunnolliseen puhdistus-kosteutus-rutiiniin. <3 Lumene on ollut monessa asiassa luottomerkki.

 145. 264

  lahtiska sanoo

  Lumenelta löytyy montakin suosikkituotetta, mutta yksi on korvaamaton: ilman CC-voidetta en pärjäisi.

 146. 265

  Maiju sanoo

  Mä oon aivan rakastunut Lumenen uuteen ilmeeseen ja uusiin tuotteisiin, mutta lemppari taitaa tällä hetkellä olla Lumene Bright Now BB-voide, uusista tuotteista Instant Glow sävyseerumi on lemppari!

 147. 268

  Hanna1 sanoo

  Pidän kovasti Lumenen kasvonaamioista, tällä hetkellä suosikkina on Kirkastava pikakasvohoito.

 148. 269

  sanoo

  Herkullisen punainen Kuulas-sarja on tämän hetken suosikki ja koko setti kaiken lisäksi käytössä 🙂 Myös bb-voide ja sävy seerumi kuuluu joka päiväiseen käyttöön ja ykköstuotteisiini

 149. 270

  Emma sanoo

  Seerumit uusimpina suosikkeina, mutta Lumenen kivipuuteri on pysynyt matkassa jo melkein 20 vuotta 🙂

 150. 271

  Pirjo sanoo

  Tykkään valo ja lähde sarjoista, sävyseerumi ja hohde tipat käytössä päivittäin kuten myös lähde kasvosuihle

 151. 274

  Lilli sanoo

  Glow boostia olen saanut kaverilta kokeilla ja ihastuin siihen! Nyt vain pitää odotella, että raha puoli antaisi myöden ostaa sen.

 152. 278

  Elina sanoo

  Mulla on ollut jo vuosia arkikäytössä Lumenen perus silmänrajauskynä. Se on vaan niin hyvä. Tykkään myös Lumenen Gel effect-kynsilakoista.

 153. 279

  Iida M sanoo

  Oma suosikkituotteeni on ollut ehdottomasti Lumenen cc-voide. Aivan ihana arvonta, ehdottomasti mukana <3

 154. 280

  Maarit sanoo

  Tämän hetken suosikkini on Nordic Nude Natural Glow -meikkivoide 🙂 Sain pari näytettä jotka innostivat ostamaan täysikokoisen tuotteen.

 155. 282

  Anna sanoo

  Ostan hyvin (ja liian) harvoin meikkejä tai ihonhoitotuotteita. Suosikiksi noussut Lumenen ripsivärit, erityisesti pidän viimeiksi hankkimasta True mystic volume-mascarasta, jota ostin jo toisen kun edellinen loppui.

 156. 283

  Anniina sanoo

  Sävytysseerumi on tämän hetken yksi ehdoton lemppari, varsinkin kun siitä tuli myös vaaleampi värisävy sen perus-mediumin rinnalle, ihana luonnollinen lopputulos

 157. 285

  TeijaH sanoo

  Lumenen ikisuosikkeja ovat olleet meikkivoiteet, bb ja cc. Uudempi suosikki, luultavasti sinun suosittelemanasi, on Ultra Sensitive rauhoittava ja kosteuttava naamio. Se on aito suomalainen: vaatimaton tehopakkaus.
  Olisipa kiva voittaa tämä joulukalenteri. Aikomuksena ei ole ostaa kalenteria mutta tällainen Lumene-voitto ilahduttaisi muutamaa muutakin lähipiiristä 🙂

 158. 289

  Sanja sanoo

  Hyaluronitiiviste ehdottomasti! Katsoin tota kalenteria stockalla. Vitsi olis ihana, mut täytyy miettiä rahatilannetta…

 159. 290

  Annie sanoo

  Cc-voide on ihan lemppari, hyvänä kakkosena tulee true mystic -ripsiväri, vedenkestävänä 🙂

 160. 294

  sanoo

  Itsekin ulkosuomalaisena en ole Lumenen uutuuksiin paassyt viela tutustumaan, mutta tassahan olisi hyva tilaisuus tutustua. Vanhoista mm. meikinpoistoaine oli suosikkini.

 161. 295

  Ellis sanoo

  Minun suosikkini on Glow Boost Vitamin C Hyaluronitiiviste lisäksi CC-meikkivoide on lähes päivittäisessä käytössä.

 162. 296

  Mari sanoo

  Niin monta ❤️ Blur-meikkipuuteri on ihan ehdoton pikameikki kotipäiviin tai jos pitää vain korjailla nopeaan meikkiä. Kasvonaamiot ❤️ Vanhan tuotannon 360-SY voide Cc-voide… uudesta sarjasta sain glow-meikkivoiteen testiin, tuntui hyvältä ja päätynee ostoslistalle piakkoin.

 163. 297

  Anonyymimuumi sanoo

  Hyaluronitiiviste! Tämän myötä oon alkanut avoimin mielin testaamaan myös muita Lumenen tuotteita jälleen. 🙂

 164. 298

  RoseMary sanoo

  Lumenen CC-voide on ehdoton suosikki! Loistava pohja arkimeikkiin: ei näytä liian meikatulta mutta peittää juuri sopivasti!

 165. 300

  Krista A sanoo

  Meikkipuuteri ja ultra sensitive kosteuttava naamio! Näitä ostan aina uudelleen ^_^

 166. 301

  Rosalie Gillberg sanoo

  Lumenen lähde sininen kasvosuihke on ihan must tuote ja pelastaa keskellä päivää kuivuudesta halkeilevat kasvoni!

 167. 302

  sanoo

  No siiiis, niitähän on vaikka millä mitalla 😀 Yhden sanoakseni, en enää tiedä mitä tekisin ilman Lumenen CC-voidetta!

  Huikea arvonta <3

 168. 303

  sanoo

  Lumenella ainakin oli(en ole varma onko enää valikoimissa kaikkien uudistusten jälkeen) aivan mahtava kuorinta. Todella rakeinen ja tehokas. Ja käytänhän minä Lumenen väritöntä kulmageeliä, ihan mahtavaa tavaraa.

 169. 305

  Milla sanoo

  Lumenelta suosikki tuotteeni on ehdottomasti kasvojen puhdistustuotteet kuten Lumene Hellä. Väsyneen ihon pelastajana toimii aina Valo kirkastava ja silottava Hyaluronitiiviste.

 170. 314

  Mona sanoo

  Lumenen vartalokuorinta tuotteet on aina olleet ihania! Hyvänä esimerkkinä Cranberry body scrub. 🙂

 171. 315

  JenniSSS sanoo

  Kosteuttava naamio, jostain luin joskus tästä blogista. Erityisesti nyt iho ihan hilseilee kasvoilta ilman.

 172. 316

  Mari sanoo

  Tällä hetkellä lumene lemppari on uusi nordic nude meikkivoide. Pitkään olen käyttänyt kalliita meikkivoiteita, mutta tämä ei häviä niille yhtään.

 173. 317

  Vandaalia sanoo

  Jeij, mukana! 🙂 Mun suosikkituote Lumenelta on tällä hetkellä kasvosuihkeet, sekä lähde että valo -linjan suihkeet molemmat. Mutta yleensäkin eniten oon tykännyt valo-sarjasta, se vaan on tuttu ja turvallinen ja ennen kaikkea toimiva omalle iholle 🙂

 174. 318

  Eetuliini sanoo

  Suosikkituotteeni Lumenelta ovat Blur-meikkivoide, käsirasva ja vartalovoide. Ilman Lumenen käsirasvaa en selviä talvesta, samaa käyttää myös 8v. tyttönikin.

 175. 319

  Krista sanoo

  Kosteuttava kasvonaamio on ollut käytössä vuosia. Talvella kuivan ihonpelastaja!

 176. 320

  Kati Mikkonen sanoo

  Ehdoton lemppari, ja varsinkin näin kuivilla keleillä bright now ravitseva tehohoito-seerumi.

 177. 322

  Kissanainen sanoo

  En muista lähivuosina käyttäneeni yhtään huonoa tuotetta Lumenelta. Yleisesti voisin sanoa Lumenen ihonhoitotuotteiden olevan aivan mahtavia, aivan niistä 5euron tarjousvoiteista kalliimpiin tuotteisiin. Etenkin juuri näitä 5euron kasvorasvoja on tullut käytettyä useita purkkeja juuri mahtavan hinta-laatusuhteen takia.

 178. 325

  Kati sanoo

  Irtopuuteri on ollut vuosia käytössä! Ihana idea tämä kalenteri, saisi kokeilla montaa eri tuotetta ja ehkä sieltä löytyisi toinen tuleva lempituote.

 179. 327

  Maaku sanoo

  Lumenelta löytyy monia suosikkeja: mm. Lähde -kasvonaamio, kulmakynä ja turvenaamio (onko sitä enää?) on lemppareitani. Uudistuneita tuotteita en ole vielä ehtinyt kokeilla tuota Lähde -naamiota lukuun ottamatta, kalenteri oisi kiva tapa päästä tutustumaan niihin

 180. 328

  Nina sanoo

  Lumenen uutuudet on kokeilematta vielä. Mutta valkarikäytössä on kulmageeli, se ’vanha’ eyeliner ja ne kasvon puhdirus pyyhkeet.

 181. 329

  Tanja sanoo

  Vaikea valita parasta tuotetta,niin montaa hyvää tullut kokeiltua! Hyaluronitiiviste,ravitseva tehohoito ainakin ovat olleet kovasti mieleeni. Kalenterin voittaminen olisi mahtavaa!

 182. 331

  Virpi Heikkilä sanoo

  Rakastan Lumenen tuotteita! Suosikkini on hyaluronitiiviste sekä uusi tehokosteuttava seerumi.

 183. 332

  Roosaaaa sanoo

  Ehdoton lempparini tähän mennessä on Lumenen Blueberry puuterimainen kulmaväri Lumenen valokynä on myös ihana!

 184. 334

  kristalli sanoo

  Ihonhoitopuolelta olen tykännyt hyaluronitiivisteestä, jota oon käyttänyt neljä pulloa. Myös meikkivoiteet on käytössä, mm. CC, Blur ja Matte.

 185. 335

  Elli sanoo

  Eikä, miten ihana kalenteri! Tällä hetkellä mun lemppari Lumene-tuote on joku lehden tilaajalahjana saatu huulipuna (ajalta ennen brändiuudistusta, en edes tiedä minkä niminen se on). Aivan ihana arkeenkin sopiva kirkkaanpunainen, helppo levittää ja pysyy todella hyvin.

 186. 337

  panda sanoo

  Lumene true passion lip color on mun suosikki! Ihanat värit ja tuntuu todella kevyeltä huulilla.

 187. 338

  ppau sanoo

  CC-voide josta on nyt myös tosi vaalea sävy joita on vaikea aina löytää! 🙂

 188. 339

  Jonna sanoo

  Oma suosikki on ehdottomasti Lumenelta Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence. (ja kulmavaha sekä irtopuuteri on käytössä päivittäin)

 189. 340

  Mona sanoo

  Lumene tulee ikuisesti olemaan ehdoton lemppari niin ihonhoidon kuin meikkipohjankin tekoon. Meikkituotteista sävyseerumi ja kulmageeli ovat loistavia. Ihonhoidossa rakastan Glow Boost hyaluronitiivistettä ja Lähde kosteuttavaa kasvosuihketta.

 190. 342

  Anne sanoo

  Lumenen tuotteista käytössä rajauskynä ja poskipuna. Uuteen valikoimaan en ole vielä tutustunut, olisi kiva tutustua kalenterin kautta!

 191. 343

  Paula sanoo

  Lemppari on ehdottomasti lumenelta uudistettuna myyntiin tullut ripsiväri, nordic chic full-on curl vedenkestävä ripsiväri

 192. 345

  Jaana sanoo

  Tahdon! <3 lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaine on aivan paras silmämeikinpoistoon ja vielä parempi vedenkestävien huulipunien poistoon. Ei tartte hinkata.

 193. 351

  Sennu sanoo

  Lumenen cc-voide ja kulmavaha ovat olleet luottotuotteitani niin kauan kuin muistan

 194. 352

  Annae sanoo

  True mystic maskara. Nyt kun on tullut näitä uusia ihonhoitosarjoja, pitää kyllä ostaa niitä testiin!

 195. 355

  Nina sanoo

  CC-voide tuli ekana mieleen. Jos tarkemmin alkaa pohtia, niin tulee vaikeuksia valinnassa

 196. 356

  Minni sanoo

  True mystic -ripsiväri, kynsilakat, meikkivoiteista ja huulipunistakin löytyy kelpo yksilöitä.

 197. 361

  Erika sanoo

  Lumenen kivipuutereista oon aina tykännyt, tosin uudistuneita tuotteita en ole kerennyt kokeilemaan!

 198. 362

  Hovatar sanoo

  Kosteuttava kasvovesi, se pinkki versio. En tiedä vieläkö on oikeasti myynnissä, mutta alesta löysin viimeksi ja olihan se jemmaan ostettava. Oikeastaan ei ole ollut tuotetta joka ei hyvä olisi ollut.

 199. 363

  Eveliina sanoo

  Niin vaikea valinta! Olen ollut Lumene fani jo pitkään, kaikki tuotteet sopivat vaikeasti atooppiselle iholleni. Tällä hetkellä suosikkini on rauhoittava kasvonaamio, siihen voi luottaa aina kun iho alkaa räjähtää käsiin.

 200. 364

  Senja sanoo

  Uusi harmonia sarja on noussur ihan ykköseksi!
  Tää kalenteri on niin must have!

 201. 366

  Tanja I sanoo

  Tehoseerumeja olen käyttänyt uudistuksesta toiseen, tosin uusin on vielä testaamatta. 🙂 Hyvänä kakkosena arkisuosikkini kulmageeli.

 202. 367

  Marie Tiirakari sanoo

  Oma suosikkini on Lumenen Lähde silmänympärysgeeli. Ihanan kevyt ja sopii myös ripsienpidennyksille

 203. 371

  Päivi sanoo

  Lumenen uusi kivipuuteri, joka syyskuun bette boxistakin tuli, on lempparini. Olen muutenkin tykännyt juuri kivipuutereista Lumenelta. 🙂

 204. 373

  Laura2 sanoo

  Tosi vaikea valita, kun tykkään niin monesta Lumenen tuotteesta, mutta sanotaan True Mystic -ripsari 🙂

 205. 374

  Venla sanoo

  Aivan ehdoton lemppari on instant glow sävyseerumi! Ainut joka sopii kuivalle iholleni.

 206. 376

  Ohmy sanoo

  Muutaman purkin verran on kulunut Valo Glow Boost Hyaluronitiivistetätä! Siitä on tullut ikisuosikki!

 207. 378

  Salamaponi sanoo

  Turvenaamio ehdottomasti! Iho jää ihanan puhtaaksi ja pehmeäksi naamion jälkeen.

 208. 379

  Niina Lehmikangas sanoo

  Lumene klassikko – Uudistava yövoide, joka sisältää tupasvillaa Aamulla kun herrää niin on ihanan pehmiä iho

 209. 380

  Helena sanoo

  CC-voide on suosikkini. Kaapista löytyy myös aina joku Lumenen silmänympärysvoide ja ripsari. Ihanaa että meillä Suomessakin osataan!

 210. 381

  Hattarainen sanoo

  Siis Lumene on vaan mun lemppari! CC-voidetta ilman en voi elää. Meikkipuuteri on loistava! Lumenen Invisible illumination Instant glow sävyseerumia sain viime kuussa bette boxin mukana ja rakastuin täysin. Ne hohto-tipat ruusun värisenä ihanat myös. (Taas joku pitkä nimi tuotteella) .Tykkään huulikiilloista ja pari uutta yksittäistä luomiväriä on tullut kokeiltua. Kesällä se lähde suihkepullo oli Espanjassa aivan must! Käytin sitä kuukauden joka hetki ja siitä kului alle puolet! Silmänympärysvoiteet minusta tosi hyviä ja gel effect kynsilakat. Joskus oli sellainen ihana Lumenen pinkki rosa-nauha-aiheinen huurrekynsilakka! Se oli upea! Myös CC-pohjustusvoide on hyvä, mutta ei yllä CC-voiteen tasolle. Haluaisin kokeilla sitä uutta harmonista sarjaa, jossa ne upeet vaaleanvihreät purnukat ja puiset kannet, mutta mulla alkoi opintovapaa eli ei tuu hetkeen olemaan varaa muuhun kuin essenceen. Tää olis niin mun vuoden piristys voittaa tää kalenteri!

 211. 383

  Miuu sanoo

  Kulmakarvageeli! Tai puuteri. Tai kasvorasvat. Lumenelta löytyy siis paljon suosikkeja! 😀

 212. 385

  Malle sanoo

  Hyaluronitiiviste vanhassa pullossa. Lumenelta on tullut niin paljon uutuuksia (ja koko uudistus on ollut jotenkin sekava), etten oikein osaa lähteä niihin edes tutustumaan. Kalenteri kiinnostaa siksi kovasti.

 213. 386

  Reeta sanoo

  Suosikki on nordi chic waterproof ripsiväri 🙂 Toimii näihin hentoihin ripsiin!

 214. 387

  Sannika sanoo

  Tämän hetken ehdoton lemppari on Lähde-sarjan tehokosteuttava seerumi. Aivan täydellinen pintakuivalle sekaiholleni!

 215. 388

  Heli Heinonen sanoo

  Lumenen tuotteita käytän paljonkin, ja pääosin olen ollut niihin tyytyväinen.
  Erityistä suosikkia ei tällä hetkellä ole.

 216. 389

  Essi sanoo

  Lumenen kynsilakat ehdottomasti parhaita. Leveäharja ja kestävälakka on vaan niin hyvät! Lisäksi käytän monipuolisesti lumenen puhdistusaineita!

 217. 390

  Katja L. sanoo

  Luottokosteusvoide on Intense hydration 24h tehokosteusvoide ja luottopuuteri Lumenen irtopuuteri Myös Lumenen kynsilakat ovat hyväksi todettuja erityisesti siveltimen muotoilun ansiosta.

 218. 391

  Keira sanoo

  Pidän monista Lumenen tuotteista. Suosikkini on varmaan hyaluronihapposeerumi, jonka muuten alunperin ostin puhtaasti blogitekstisi perusteella. Kiitokset tästä(kin) suosituksesta siis! 🙂

 219. 396

  heisi sanoo

  Lumenen CC-voide. Säännöllisesti kokeilen aina muitakin kiinnostavia meikkipohjia, mutta palaan aina kokeilujen jälkeen tämän CC-voiteen luo. Näitä onkin kulunut MONTA purkkia vuosien varrella.

 220. 401

  Jasmin sanoo

  Suosikiksi on nopeasti noussut ihana hoitovesi, joka taputellaan kasvoille ennen kosteusvoidetta. Iho on pysynyt selvästi kimmoisampana!

 221. 403

  Täti Violetti sanoo

  Hyaluronitiiviste on ihana! Ja viime aikoina moni muukin tuote on osoittautunut hyväksi.

 222. 408

  Susaanna sanoo

  True mystic mascara on paras hintaluokassaan. Saan ripsiini pituutta ja volyymia, ja ripsari kestää koko päivän. Asun paikkakunnalla, jossa ei ole pikkuruokakauppoja isompia liikkeitä, joten lähimarkettini Lumene-valikoima on jo oikeasti luksusta arkeen.

 223. 409

  Pihvi sanoo

  Nordic noir ripsari! Oli itselleni valtava positiivinen yllätys sillä tämä on ensimmäinen ei vedekestävä ripsari joka pitää minun ripset taivutettuna koko päivän!

 224. 410

  Katinka sanoo

  Blogisi avulla löytynyt Lumenen rauhoittava kosteuttava naamio. Aivan ihana omalle atooppiselle iholleni.

 225. 413

  Minna sanoo

  Oi, hävettää myöntää, että kauneudenhoito on jäänyt aivan taka-alalle kahden raskaan viime vuoden aikana ja suosikkeja en enää osaa sanoa! Lumenen tuotteet ovat aina ennen olleet osa päivittäistä ihonhoitoa. Kunpa arpaonni suosisi ja pääsisin kalenterin kautta uudelleen kiinni oman hyvinvoinnin pariin!

 226. 414

  Riikka sanoo

  Ehdoton suosikki on CC-voide! Kakkossijaa pitää Sisu-sarjan kasvorasva, aivan ihana!
  Muita uusia suosikkeja ovat Nordic Glow -meikkivoide, Harmonia-sarja ja sävyseerumi

 227. 422

  Tytti sanoo

  Ehdoton suosikki on Lumenen Valo Glow Boost -seerumi! Ihanan tuoksun lisäksi se antaa parhaan mahdollisen lisäkosteutuksen varsinkin meikin alle. Ja vielä se hehku! Siis upea tuote!

 228. 427

  Anni sanoo

  Vaikea valita yhtä lempparii, sillä kaikki lumenen tuotteet mitä olen kokeillut ovat olleet aivan huippuja!! Mutta lumenen ruskea kulmien muotoiluvaha on ollut pitkään jo käytössä ja ollut todella hyvä!

 229. 428

  Kaisa sanoo

  Tällähetkellä suosikkini on ehdottomasti Lumenen lähde sarjaan kuuluva kasvovesi. Olen myös todennut ettei ihoni pidä mistään muusta kuin lumenen nude ja blur meikkivoiteista, joten pakko hehkuttaa niitäkin vielä 🙂

 230. 430

  Senja sanoo

  Irtopuuteria on tullut käytettyä monet rasialliset. Mystic volume ripsariakin on tullut paljon silmiin hipsuteltua!

 231. 436

  Emma sanoo

  Lumenen tuotteista suosikkini tällä hetkellä on misellivesi! Se viimeistelee ihonpuhdistuksen ☺️

 232. 440

  Paucastle sanoo

  Ehdottomasti meikkivoiteet, erityisesti nyt uusimpana lempparina CC-voide. Kalpealle iholle (melkein) tarpeeksi vaalea, luonnollisen näköinen iholla ja kestää kauemmin hyvän näköisenä kuin monet muut!

 233. 442

  Annak sanoo

  Lumenella on kyllä paljon tuotteita, joita rakastan. Lemppari on ehkä matta meikkivoide, mutta yörasvat ja naamiot on aina ollut hyviä myös.

 234. 443

  SannaF sanoo

  Suosikkini oli Hydra Drops kosteuttava meikkivoide, koska se oli niin ihanan kevyt ja hyvän tuntuinen pintakuivalla ihollani. Glow ei samalla tavalla vakuuttanut.
  Mitään muita Lumenen uutuuksia tai uudempia tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan, joten uusi suosikki on haussa.

 235. 446

  Tulu sanoo

  Lumenen lempparituotteeni tällä hetkellä on Time Freeze instant lift serum. Sitä lätkin kiireisinä päivinä, kun en ehdi laittaa meikkivoidetta yms.

 236. 449

  aleksandra litoutova sanoo

  Ehdotomasti irtopuuteri sekä kulmakynä sävy 3 ja kulmageeli.ilman niitä ei voi olla=)

 237. 450

  Heta sanoo

  Silmämeikinpohjustusvoide on jo monta vuotta kuulunut jokapäiväiseen käyttöön
  Todella vähän olen Lumenea muuten käyttänyt, mutta nyt tuotteet on paljon kiinnostavampia kuin ennen.

 238. 452

  Tiina sanoo

  En ole tainnut käyttää kuin yhtä lumenen tuotetta ja se on cc-meikkivoide! Eli se sitten on suosikki nähtävästi. Oon kyllä tykännyt siitä, jos etsii hinta-laatu suhdeltaan edullista meikkivoidetta!!

 239. 453

  Tiuku sanoo

  Vaikea valinta… Sisu- ja Valo-sarjat ovat molemmat loistavia. Sisu Moisture remedy-voide saa suositukseni. Ihana tuoksu ja kosteuttaa hyvin talvi-ihoa.

 240. 455

  Marjo sanoo

  Lumenen savinaamio(t). Nyt 60 sekunnin sellainen käytössä. Varmaan 5 jo menossa 🙂

 241. 456

  Heidi K sanoo

  Vaikea valinta, koska huipputuotteita on niin paljon, mutta suosikiksi nousee Lumene valo glow boost hyaluronitiiviste!

 242. 459

  Venski sanoo

  Oon viimeaikoina käyttänyt tosi vähän Lumenen tuotteita, käytössä mulla on ainoastaan silmämeikin pohjustusaine ja Nude Perfection Glow Foundation. Näistä silmämeikin pohjustusaine on kyllä lemppari 🙂

 243. 461

  Kreeta Paso sanoo

  Lempparituotteita on useita, mutta meikkipussissa on varmaan 20 vuotta kulkenut aina mukana Lumenen aurinkopuuteri – ja kulkee jatkossakin! 🙂 Uudemmista tuotteista suosikkini on Glow Boost kirkastava & silottava hyaluronitiiviste.

 244. 462

  ninamaria sanoo

  Hyaluronitiiviste on ihana! Pidän kovasti myös sävytetystä kulmageelistä, jossa on täydellinen sävy omille kulmille.

 245. 466

  Suvi sanoo

  Lumene irtopuuteri on ikisuosikkini. Aina on yksi purkki varalla, ei saa päästä loppumaan. Myös valokynä ja misellivesi ovat loistavia! Olisipa ihana saada kalenteri.

 246. 469

  Ine sanoo

  Oma suosikki on ilmeisesti vastikään lopetettu geeliputsari nuorten puolelta, en kuollaksenikaan muista nimeä mutta joka tapauksessa pinkihtävässä tuubissa oleva. Tuli ostettua monta kappaletta varastoon, paras silmämeikinpoistoaine ikinä 🙂

 247. 471

  Laura sanoo

  Oih, suosikkeja on niin monta! Jokapäiväisessä käytössä cc-voide tai peittävämpänä versiona blur-meikkivoide. Sen lisäksi päivittäisessä käytössä on puuterimainen kulmaväri (jonka sävy on just sopivan kylmän ruskea) ja väritön kulmavaha. Kuulin tästä kalenterista nyt vasta ekaa kertaa ja pakkohan tuollainen on varmaan hankkia!

 248. 472

  Daniella sanoo

  Ooh! Vuosikaudet on ollut käytössä erilaiset meikinpoistoaineet ja ovat kyllä ihan ykkösluokkaa. Nykyinen ja ehdoton suosikkini on Bright Touch(?) puhdistusvaahto. Ja nyt kiinnostuin tuosta cc-voiteesta kommenttien perusteella 🙂

 249. 477

  Jenni sanoo

  Lumenen kulmakynä on yks mun luottotuotteista 😀 pakko myös mainita se lähde-sarjan kasvosuihke, se on ihanan tuoksuinen ja sitä on mukava suihkuella pitkin päivää

 250. 481

  Terhi sanoo

  Ihan kestosuosikki on cc-meikkivoide! Uusi tuttavuus, joka kylläkin nousi heti suosikkeihin, on lähde-sarjan kosteussuihke. Tykkään muutenki suosia suomalaisia merkkejä ja lumene on ihan ykköslemppari <3

 251. 484

  Eena sanoo

  Suosikkini ovat lumenen huulipunat, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomaisia!

 252. 486

  Heini sanoo

  Yli 10 vuotta käytin lähes päivittäin Lumenen sinisessä putkilossa olevaa eyelineria. Nyt sitä ei enää saa, mutta se oli ehdoton suosikki! Lumenen meikkivoiteet on myös olleet käytössä teinistä lähtien. Ennen käytössä oli double stay, nykyisin longstay blur. Sekoitan meikkivoiteeseen aina Lumenen bronzer hehkutippoja. Seuraavaksi menee testiin Glow boost pohjustus!

 253. 488

  Anni sanoo

  Lumene Glow boost sävyseerumi, sekoitan sitä meikkivoiteen joukkoon.
  Tämä combo saa ihon suorastaan hehkumaan.

 254. 489

  Annii sanoo

  Suosikkejani ovat kulmavaha ja kasvosuihke! Muutenkin Lumenen tuotteet ovat mahtavia.

 255. 493

  Ilona sanoo

  Hei,
  Osallistun arvontaan. Suosikkituotteeni on Valo-sarjan seerumi (oranssi lasipullo). Kosteuttaa ihanasti talvella, ja miksei myös kesällä.

 256. 495

  Elisa sanoo

  Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum, ehdottomasti! Monipuolinen ja uniikki tuote.

 257. 496

  Minna sanoo

  CC-voide on ehdottomasti paras. Paras kosmetiikkalöytö ylipäätänsä. Sopivat värit, toinen talveen ja toinen kesään. Ja ihanan tasainen lopputulos.

 258. 497

  Hanna sanoo

  Lumenen Bright now C-vitamiini BB-seerumi taikoi ongelmaihostani ihanan tasaisen ja heleän 🙂

 259. 498

  Veerap sanoo

  Ihastuin kovasti uusittuun ihoöljyyn, taisi olla nimeltää berry cocktail tms. 🙂

 260. 499

  Elina sanoo

  Lumenella paljon hyviä tuotteita, mutta jos pitäisi sanoa yksi niin under eye concealer/silmänalusten peitevoide 🙂

 261. 501

  Galant sanoo

  Täytyy sanoa, että olen aivan rakastunut Lumenen uuteen Lähde-sarjan kirkastavaan hoitoveteen! Aivan mahtava tuote!

 262. 502

  Sari sanoo

  CC-voide on ollut luottotuotteena jo vuosia! Lisäksi entinen Blueberry Curl vedenkestävänä piti paikkansa myös vuosikaudet, ah sitä ripsirivistön erottelevuutta. Glow-tuotteet ovat myös ihania, mutta en ole kokeilupakkauksia enempää niitä raaskinut käyttää. Kalenteri menisi siskolleni, sillä hän toivoi minun hankkivan tai tekevän hänelle joulukalenterin. Nykyisessä hankalassa elämäntilanteessa tämmöinen kalenteri sisältöineen olisi aivan huikea juttu.

 263. 503

  mimu sanoo

  mun suosikki taitaa olla sävyseerumi, vaikka on toki muitakin mieleisiä. ihana arvonta, ostin tän kalenterin jo äidille mut toki mielelläni ottaisin itellekin 😉

 264. 506

  PauliinaN sanoo

  Kalenteri näyttää upealta <3 Ikisuosikki on ainoa ripsiväri jota käytän, blueberry curl vedenkestävänä.

 265. 513

  TiiaHanna sanoo

  Tähän asti suosikkini on ollut se hyaluroniseerumi (meniköhän sana oikein edes sinne päin…), se oranssi pullo, olikohan Valo-sarjaa. Mutta nyt vahvana kilpailijana on ollut saman sarjan uutuus hoitovesi.

 266. 517

  Anna sanoo

  Lumenen Invisible illumination Instant glow sävytysseerumi. Aivan ihana tuote <3

 267. 518

  Elina sanoo

  Lumenen tuotteet hyviä ja niitä kaapit pullollaan. Ehkä suosikisi kuitenkin nousee meikkipuuteri 🙂

 268. 519

  Minna sanoo

  Lumenen kulmakarvavaha on juuri täydellisen värinen ja pitää kulmat kurissa. Olen käyttänyt jo vuosia enkä voi olla ilman.

 269. 521

  Pauliina sanoo

  Mun lemppari Lumenelta on se hyaluronitiiviste, olen käyttänyt jo useamman pullon..tosin uusi hinta hieman hillitsee mun lotraus haluja 😀

 270. 522

  Petra sanoo

  Mielestäni melkein kaikki lumenen ihonhoito tuotteet ovat todella hyviä. Jos yksi suosikki pitäisi valita olisi se luultavimmin kosteuttava kasvonaamio.

 271. 525

  AnnaM sanoo

  Ehdottomasti Lumenen Longwear Blur meikkipuuteri! Kulkenut mukana ihan alusta asti ja toiseen puuteriin en ihan heti vaihtaisi 🙂

 272. 528

  LauraHan sanoo

  Ehdottomasti Valo glow boost hyaluronitiiviste❤️ Kuivanaamaisen pelastus! Säästelen viimeisiä tippoja pakkasille, kunpa pukki toisi uuden

 273. 530

  Teea sanoo

  Voii! Kalenteri vaikuttaa niin ihanalta, mutta opiskelijabudjetilla en pysty hankkimaan :'( Mun melkeen kaikki meikit ja ihonpuhdistustuotteet ovat muutenkin Lumenelta, sillä haluan tukea suomalaisia yrityksiä 🙂 Hyaluronitiivistettä haluaisin seuraavaksi kokeilla ja se oli myös kalenterissa kiinnostavin uutuus.

 274. 536

  annanas sanoo

  Olen sinun tavoin täysin ihastunut Lumenen Valo-yövoiteeseen! Sain sen onnekkaasti vuosi sitten joulupaketista, kun en ollut ottanut kotikäynnille pohjoiseen juuri perusvoidetta kummempaa. Pakkasviimaan tottumaton iho kiitti kosteutuksesta, ja voide on jäänyt jokapäiväiseen käyttöön.

 275. 538

  Sannis sanoo

  Lumenen tuotteet on huippuja ja kokeilen uusia aina niin mielelläni. Cc-voide on sellainen, johon olen niin rakastunut että ostan aina uudestaan. Lumenen kynsilakat ovat myös vailla vertaistaan.

 276. 539

  Johkuli sanoo

  Tämä Lumenen joulukalenteri kiinnostaa kovasti! Mun ehdoton suosikki Lumenen tuotteista on Valo Glow Boost hyaluronitiiviste

 277. 541

  Susa Palviala sanoo

  Lumenen arctic glow seerumi ihan ykkönen meikin alle varsinkin näin talvella! Niin hoitava ja kosteuttava

 278. 545

  Maria sanoo

  Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteri ja sen edeltäjät ovat olleet vuosia käytössä 🙂

 279. 547

  Suvi sanoo

  Hyaluronihapposeerumi vaikka yhtenä esimerkkinä. Uusi turvenaamio myös huippu!

 280. 548

  Lana sanoo

  Okei wou, jos tän kommenttimäärän seasta voittais niin kyllä ois aika huippu tuuria 😀 Mutta pakko kyllä osallistua silti!! Lempparituote on niitä uusia nestemäisiä tippahommeleita, watercolour bronzer-tipat, niillä saa tosi kauniin kuullon iholle ja semmosen terveen hehkun.

 281. 553

  Laura sanoo

  Uusimpia Lumenen tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan, mutta jo testatuista lempparini on valopisarat. Tuovat ihanasti hehkua kasvoille 🙂

 282. 554

  Merja sanoo

  Suosikkejani ovat Lumenen huulipunat ja seerumit. Ne todellakin ovat suunniteltu suomalaiselle iholle ja Suomen olosuhteisiin muutoinkin❤️❤️

 283. 558

  Suskianna sanoo

  Cc-voide. Olisi mahtavaa päästä tutustumaan eri tuotteisiin joulukalenterin kautta; tarvetta meinaan on!

 284. 560

  Katja Kaurala sanoo

  Vanhat luottotuotteet ovat kulmakynä ja kosteuttava naamio! Uutuuksia en ole vielä ehtinyt kokeilla.

 285. 564

  Eeva sanoo

  Tykkään uudistuneista Lumemetuotteista! Löysin vastikään ihan helmen marketin hyllyltä, vitosen päivävoiteen. Ihan tolkuttoman hyvä tuote. Ihanaa, että Suomestakin saa tehokasta settiä.

 286. 565

  Annika sanoo

  Oranssi pullo eli hyaluronihapposeerumi on lempituoteeni – yksi käytössä, yksi varastossa.

 287. 568

  Miia sanoo

  Ehdottomasti cc-voide! Nytkin kaapissa monta purkkia hamstrattuna, eri sävyissä talvea ja kesää varten tottakai 🙂

 288. 569

  Hannuli sanoo

  Itse käytän eniten varmaan lumenen kynsilakkoja 😀 Kalenterin antaisin pikkusiskolleni syksyn piristyslahjaksi 🙂

 289. 571

  Elise H. sanoo

  Oi, ihana arvonta, mukana ollaan 🙂 Suosikkituotteeni on Lumenen Lähde -kasvosuihke 🙂

 290. 572

  Lellu sanoo

  Lumenen kulmakynä ehdottomasti Ihonhoitotuotteista Lumenem vitamin C hyaluronic essence.

 291. 574

  Kaisa sanoo

  Valo glow boost essencea olen miettinyt ostavani, Lumenen kosmetiikassa ei paljoa kokemusta olekaan. Kalenteri olisi loistava tapa tutustua merkkiin.

 292. 576

  Emma S sanoo

  Minulla on niin monta Lumene-suosikkia! Kulmakynää olen käyttänyt iät ja ajat, Lumenen Blur-meikkivoide sekä CC-voide ovat molemmat loistavia. Olisipa ihanaa saada tämä joulukalenteri, lahjoittaisin sen siskolleni jolla on ollut hyvin vaikea syksy. Kiitos superinspiroivasta blogistasi!

 293. 577

  mr sanoo

  Kestosuosikkini on ehdottomasti vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine, toimii kuin tauti aina vaan! Ihania uutuuksiakin tulee ja menee, mutta tuosta putelista en suostu luopumaan. Lumenen vedenkestävä maskarakin on superhyvä pysyvyydeltään, eikä se millään muulla tahdo silmistä irrotakaan 😀 Olisipa ihana antaa äipälle lahjaksi ikioma adventtikalenteri, ei tarvitsisi lastenlasten suklaita pihistellä 😉

 294. 578

  larrrsa sanoo

  Lumenen tuotteet sopivat mulle loistavasti ja niitä on tälläkin hetkellä aktiivisessa käytössä usea. Lemppareita on Blueberry Curl vedenkestävä ripsiväri, vedenkestävän meikin poistoaine, tarpeeksi vaalea arskapuuteri, hyaluronihappotiiviste ja kruununa kulmakynä sävyssä 2. Monia kulmatuotteita olen testannut ja heittänyt samalla rahaa hukkaan sillä tuohon palaan aina!

 295. 579

  Minkkinen sanoo

  Hyaluronihapposeerumi on ollut ahkerassa käytössä, taitaa jo olla neljäs pullo menossa. Toinen suosikkini on Lumenen misellivesi.

 296. 581

  Maria sanoo

  Lempparini on Valo päivävoide! Ihanan tuoksuinen, kevyt ja sisältää suojakertoimen.

 297. 584

  Clementine sanoo

  hyaluronitiiviste <3 tosin en oo uudistettua versiota vielä edes kokeillut kun tuli hamstrattua vanhaa varastoon.

 298. 586

  Netta Ruuska sanoo

  Lumenen hyaluronihapposeerumi on ihan lemppari! Lumenen cc voide on myös yksi luottotuote. Kiva osallistua tälläiseen arvontaan!

 299. 587

  Rina sanoo

  Lumenen Valo Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & Ravitseva tehohoito, se missä on 2 väriainetta samassa. Käytin tuotetta jo ennen kun se uudistui ja minusta se tekee kasvot kostean ja valoisan näköisiksi ja monet ovat jopa siitä huomautelleetkin.

 300. 588

  Jenspa sanoo

  Luotto ripsivärini on Lumenen nordic chic love it! Pitää ripset taivutettuina

 301. 589

  Satu sanoo

  Pyrin aina valitsemaan kotimaisia tuotteita ja pitkään suosikkejani ovat olleet Bright touch – puhdistusvaahto, niin ihanan pehmeä ja raikas, sekä saman sarjan kasvovesi. Näitä on tullut ostettua pullo toisensa perään… Uutuuksiin en ole vielä ehtinyt tutustumaan. Mieskin on ollut haltioissaan kosmetiikkajoulukalentereista, vaikka hänen käyttöönsä niistä tuskin mitään päätyisi. Olisipa mukava availla ja jännittää luukkuja yhdessä!

 302. 596

  HannaL sanoo

  Blur ja Matte meikkivoiteet! Paljon paremmat, kuin kalliit selekosmetiikan voiteet joita tunnetussa ketjukosmetiikkamyymälässä tyrkytettiin. Sopivat sävyt ja siisti lopputulos myös vähemmän meikkaavan jäljiltä 🙂

 303. 601

  Birgitta sanoo

  Lumenella on PALJON ihania ja kohtuuhintaisia tuotteita, mutta tähän vuodenaikaan korostuu kosteutus joten paras Lumene-tuotteeni on LÄHDE Kasvosuihke jonka löysin tämän blogin kautta. Kiitos Virve 🙂

 304. 603

  maisamiisa