Rakastettu uutuus: Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

*Sis. mainoslinkkejä

Kyselin vähän aikaa sitten Lumenen joulukalenterin arvonnan yhteydessä teiltä teidän Lumene-lemppareitanne ja moni mainitsi silloin merkin uudehkon kosteusseerumin. En yhtään ihmettele, sillä Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi* on tosiaan aivan mieletön tuote!

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Sain tämän siniseen pipettipulloon pakatun ihmetuotteen blogikokeiluun Lumenelta vähän aikaa sitten, mutta olin ihastunut siihen jo etukäteen. Kädenselkämykseni iho oli jo ehtinyt usempaan kertaan kohdata seerumin täyteläisen kosteuttavan koostumuksen kanssa sitä Ruotsissa Åhlensin hyllyillä testaillessani, joten tiesin, että siitä tulisi heti Lumene-suosikkejani.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kansainvälisemmin Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum -nimellä siunattu kasvoseerumi sisältää mm. lähdevettä, koivumahlaa, levää sekä hyaluronihappoa, jotka ovat yhdessä todellinen kosteuspommi kasvojen iholle.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Seerumi kosteuttaa ihoa niin sen pinnalta kuin hieman syvemmältäkin, minkä ansiosta ihosta tulee täyteläisen ja heleän näköinen. Ihon tehokas kosteutus on helppo ja konkreettinen tapa häivyttää kasvoilta hentoja juonteita, jotka usein johtuvan nimenomaan ihon pinnan kuivuudesta. Tehokas kosteutus myös heleyttää ihoa, mikä häivyttää kasvoilta väsymyksen merkkejä ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Pumppupulloon pakatussa tehokosteuttavassa seerumissa on täyteläisen geelimäinen ja raikas  koostumus. Seerumi levittyy ihanan ravitsevan tuntuisena, mutta imeytyy iholle hyvin eikä jätä kasvoille klähmäistä tunnetta. Kasvoseerumi sopii niin kuivan ihon hoitoon kuin myös normaalista pintakuivankin sekaihon avuksi. Käytännössä tuote sopii siis kaikille ihotyypeille, jotka vain kaipaavat tehokasta kosteutusta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Tästä tehokosteuttavasta kasvoseerumista tuli tosiaan heti omia Lumene-suosikkejani. Jos ihon kuivuus meinaa olla ongelma erityisesti näin talven korvilla, niin tämä tehotuote kannattaa lisätä omaan ihonhoitorutiiniin. Jos ihonhoitoa tahtoo tehostaa entisestään, voi tämän alla käyttää vielä toista Lumene-suosikkiani, joka on Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste. Tuo tiiviste antaa iholle vielä lisää kosteutusta ja heleytystä. Molemmat näistä tuotteista tuntuvat tekevän taikoja jo yksinäänkin, joten voitte vain kuvitella, millainen tehokaksikko nämä ovat yhdessä!

(Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiivisteestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumin voi ostaa esimerkiksi eleveniltä täältä* ja sillä on hintaa 22,70 euroa / 30 ml.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kuka muu yhtyy Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttavan Seerumin ylistyskuoroon?

Kommentit
 1. 1

  lahtiska sanoo

  Kun mainitsin Lumene-konsulentille käyttäväni tätä seerumia ja hyaluronitiivistettä päällekkäin, sain vastaukseksi, että kannattaisi ehkä mieluummin käyttää toista aamulla ja toista illalla, koska kyseessä ovat hyvin samanlaiset tuotteet. Tuotteiden kerrostamisen suhteen on ilmeisesti ”koulukuntaeroja”. Taidankin aloittaa uudestaan tuon yhteiskäytön (jonka siis saamani kommentin jälkeen lopetin). Lähde-sarjan tuoksu ei ole oikein minun makuuni, mutta muuten seerumi on ihan OK.

 2. 2

  pallonenä sanoo

  Tuo on huippuhyvä uutuus Lumenelta ja toimii mun iholla jopa paremmin kuin se oranssi, koska tämä Lähde on jollain tavalla hellävaraisempi.

  Itse pullokin on hurmaavan kaunis ja sisältöään aivan nappiin kuvaava. Lumene on satsannut ilmeisesti tosi paljon tuote-estetiikkaan ja sen kyllä huomaa, älyttömän kauniita purkkeja ja pulloja on jo vaikka kuinka paljon. Käytössä huomaa, kuinka paljon useammin sitä tuleekaan tarttuneeksi kauniiseen kuin epäesteettiseen tuotteeseen.

  Tämä seerumi on muuten suurikokoisena (50 ml) nyt Cittareissa tarjouksessa 19,90, jos joku haluaa sen just nyt heti ja halvalla 🙂

 3. 3

  mia sanoo

  millaisen pinnan tuo jättää? jättääkö esim tahmaisen tai öljyisen pinnan vai häviääkö ihoon kokonaan? monissa seerumeissa olen huomannut ällön ”klähmäisen” lopputuloksen hetken päästä tuotteen levittämisen jälkeen, ehkä jotkut siitä pitää mutta itse en. siksi kiinnostaa tietää!

  • 3.1

   Luukku sanoo

   Varsinkin hyalyronihappoa sisältävät seerumit usein jättävät hieman tahmaisen tai klähmäisen lopputuloksen, mutta tarkoitus onkin levittää päälle kosteusvoide lukitsemaan seerumista saatu kosteus. Ei jää näin tahmaiseksi 🙂

 4. 4

  Delle sanoo

  Käytin aikaisemmin Pyhtomer-sarjan vastaavaa kaksi pullollista, mutta sittenkun Lumene toi tämän markkinoille vaihdoin tähän! Phytomerin kosteusgeelitipat ovat paksumpaa ,geelimäisempiä. Lumenen kosteustppoja käytän saunan jälkeen hoitoveden ja seerumin välissä. Toisinaan muinakin iltoina tehostamaan seerunin ja yövoiteen imeytymistä.

 5. 5

  Jmp sanoo

  Itselläni tuote aiheuttaa lievää kirvelyä tai polttelua erityisesti nenänpielissä heti levityksen jälkeen. Samaa tekee myös Lähde-linjan geelinaamio. Oranssi tuote ei kirvele, joten se vie minun kaapissani voiton.

  • 5.1

   Virve Vee sanoo

   Tuo kirvely ja polttelu on käsittääkseni hyvin tyypillistä runsaasti hyaluronihappoa sisältävien tuotteiden kanssa, jos iho on todella kuiva. Olen muistaakseni lukenut, että koska hyaluronihappo sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta, saattaa se kiskoa sitä itseensä iholta, jos ilmassa/tuotteen päällä käytettävässä tuotteessa ei ole tarpeeksi kosteutta siihen sidottavaksi. Jos iho siis on jo valmiiksi hyvin kuiva eikä hyaluronihapolla ole mitää iholle sidottavaa, voi se kiskoa sitä kosteutta ihosta, mikä saa kuivalle iholle aikaan ikävän tunteen. Itse tykkään suihkia kasvoille hyaluronihappotuotteen jälkeen heti kasvosuihketta ja lukita kaiken sitten ravitsevalla kosteusvoiteella. Kun ihon kosteustasapainon saa balanssiin, helpottaa punoitus ja kihelmöintikin tavallisesti muutamien käyttökertojen myötä. 🙂

   Edit. Piti vielä lisätä, että parasta olisi jopa levittää hyaluronihappoa sisältävä tuote suoraan hieman kostealle iholle. 🙂

   • 5.1.1

    Jmp sanoo

    Käytän kyllä reilusti kasvovettä alla, enkä ole havainnut samaa ilmiötä muiden hyaluronihappotuotteiden kanssa. Vaikuttaa siis liittyvän tähän tuotelinjaan. Lisäksi mulla on ollu POD juuri noissa nenänpielissä, joten oon aika herkkä jos ne alkaa oirehtimaan.

 6. 6

  Emma sanoo

  Olin vähän pettynyt tähän tuotteeseen. Odotukset olivat korkealla, mutta tästä jäi ainoastaan ”ihan kiva” fiilis. En kyllä osta toista pulloa. Omaa superkuivaa ihoani tuntuu Glow Boost-seerumi kosteuttavan paremmin..

 7. 7

  SaR sanoo

  En tiedä olenko tässä asiassa hyvin epäsuomalainen, mutta en voi sietää Lumenen ihonhoitotuotteita. Ne saavat ihoni kukkimaan, haju tuotteissa on.. no ei ainakaan omaa nenää miellyttävä. Vuosiin en ole ostanut enää ko merkin ihonhoitotuotteita. Luomivärit ja huulipunat ovatkin ihan eri juttu, niihin olen tyytyväinen.

 8. 8

  Elli sanoo

  Tästä tulikin nyt mieleen: mites nämä boosterit sitten, joita nyt alkaa pikkuhiljaa löytyä eri merkeiltä? Miten niitä tulisi käyttää, ja onko niistä todellisuudessa mitään hyötyä jos rutiini on jo hoitoneste-seerumi-voide?

  Minäkin tykkään tästä seerumista!

 9. 9

  Pirta sanoo

  Olin aluksi skeptinen, mutta päätin kokeilla kun oli Citymarketissa tarjouksessa 50ml 19,90e. Onneksi kokeilin, tuote on aivan mahtava! Tuote imeytyy todella nopeasti eikä jää tahmaiseksi ja tekee pintakuivasta sekaihostani todella kuulaan ja kosteutetun. Miinusta vain tuoksusta joka on omaan nenääni hieman liian voimakas. Mutta kaiken kaikkiaan voin suositella tuotetta lämpimästi 🙂

  • 9.1

   Virve Vee sanoo

   Kiva kuulla, että tuotteen koostumus on sopinut ihollesi ja tehnyt sille hyvää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *