Lumene Gloss & Care Kynsilakanpoistoaine

Google Analytics on paitsi erinomainen hauskuuttaja, myös loistava ideaverstas miettiessäni, mistä voisin postata.

Katselen läpi hakusanoja, joilla ihmiset blogiini päätyvät ja mietin postauksia suosituista hakusanoista, joilla blogiini on päädytty, mutta joihin liittyen blogistani ei kuitenkaan varsinaista postausta löydy.

Sen vuoksi postaan tänään Lumenen kynsilakanpoistoaineesta.

Minulta itseltäni sitä ei enää löydy, mutta olen lainannut sitä äidiltäni usein hänen luonaan käydessäni.

Miksei sitä sitten löydy minulta itseltäni?

Sanotaanko vaikka, etten ole ihan sinut sen kanssa.

Lumenen Gloss & Care kynsilakanpoistoaine on hellävarainen ja asetoniton sekä lupaa poistaa lakan kynsistä helposi. Sen tuote tekeekin, mutta sen hellävaraisuus on se osio, mistä en siinä niinkään pidä.

Kynsilakanpoistoaineeseen on lisätty hoitavia öljyjä, joiden vuoksi tuote ei ole niin kuivattava ja sillä haetaan jopa hieman kosteuttavaa tunnetta kynsille ja kynsinauhoille. Hieman samaan tapaan kuin Dependin vihreässä lakanpoistoaineessa.

Näiden kahden ero paljastuu kuitenkin siinä vaiheessa, kun kynnet tahtoo huuhdella lakanpoiston jälkeen. (Ja kyllä, ne tosiaankin kannattaa tahtoa huuhdella puhtaiksi, sillä jos lakanpoistoaine kykenee liuottamaan pois kynsilakkasi, ei se voi olla ihan miedointa tavaraa.)

Lumenen lakanpoistoaineen jäljiltä on nimittäin hieman hankalaa saada kynnet puhtaiksi.

Ehkä tällä on haettu sitä, että kynsiin jäisi hoitavia öljyjä, mutta itse en siitä innostu. Kyllä minä tahdon huuhdella kynsilleni puhtaan pinnan, jolle uusi lakka sitten asettuu hyvin ja kestäväksi. Lumenen lakanpoistoainetta käyttäessä saa saippuankin kanssa tehdä paljon työtä, jotta poistoaineen jättämä tuntu lähtee pois.

Tuote siis poistaa lakat hyvin, mutta en tosiaan itse innostu sen ”hoitavasta” puolesta.

Mitä te olette tästä tuotteesta tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  Teija sanoo

  "Ja kyllä, ne tosiaankin kannattaa tahtoa huuhdella puhtaiksi, sillä jos lakanpoistoaine kykenee liuottamaan pois kynsilakkasi, ei se voi olla ihan miedointa tavaraa."

  Jeps, koettu. Virautin vähän sormiani puhdistuksen jälkeen ja menin huoneeseeni katsomaan televisiota. Sitten alkoi haisemaan hieman palaneelta muovilta ja huomasin, että kaukosäätimeen oli jäänyt ikuiset sormenjäljet… Sen jälkeen piti päästä äkkiä käsienpesulle 😀

 2. 2

  sanoo

  Ainakin joku Lumenen kynsilakanpoistoaine on ollut sellainen, että se on ollut niin hidas poistamaan lakat ettei sitä jaksa käyttää(Xtran kynsilakanpoistoaine ♥) ja kallista myös, mä tykkään laskeskella kynsilakanpoistoaineiden litrahintoja koska kulutan sitä niin paljon.

  Xtran poistis on taas halpaa ja hyvää, eli toisin sanoen tarpeeksi tujua, mulla on lakkakerroksia usein sen verran monta ja poistan lakkoja usein, lähes päivittäin, että tarvitsen aika vahvan poistiksen hermojen säilyttämiseksi.
  Mun kynnet on kyllä kestänyt sen samalla tavalla kuin muutkin kynsilakanpoistoaineet, vaikka Xtra on tujuin.

 3. 3

  sanoo

  Tuote on ihan hyvä, lakka lähtee helposti pois kynsistä mutta se haju, ja juurikin tuo ettei meinaa lähteä pois kynsistä! Mutta oon huomannu, että ei toi kovin pahaksikkaan kynsille oo ollu, joten haju on se suurin miinuspuoli… muuten kyllä ihan hyvä tuote c:

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Mä en ainakaan tuolla meinaa saada kynsilakkoja millään pois! Sama vika Mavalan poistoaineessa. Enpä oo vielä tehokasta kynsilakan poistoainetta löytänyt. Täytyy kokeilla tuota X-traa mitä useampi tässä suositteli.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Luin joskus kynsialan ammttilaisen vinkin, että kynnet kannataa putsata etenkin aina ennen lakkausta Neo-Amisept desinfiontiaineella. Lähtee kaikki rasvajämät kynnen pinnasta, jolloin lakkauskin luonnollisesti pysyy pidempään parempana.
  Mä teen näin lakan poiston jälkeenkin, vaikka en heti laittaiskaan uutta lakkaa. Toimii!
  (Tota Neo-Amiseptia saa ihan apteekista.)

 6. 7

  sanoo

  En ole kokeillut enkä kyllä nyt kokeilekaan, mulla on ollut Mavalaa, Depending sinistä ja nyt vihreää. Vihreä on parasta vaikkei Mavalassa mitään ehdotonta vikaa ole. Sininen sai sormet jotenkin kalkkisiksi eikä ollut yhtään sen nopeampi kuin vihreä. Seuraavaksi kokeilen Xtraa.

 7. 8

  sanoo

  En ole kokeillut enkä kyllä nyt kokeilekaan. Mulla on ollut Mavalaa, Dependin sinistä ja nyt Vihreää. Vihreä on parasta, vaikkei Mavalassa mitään suurta vikaa ollut. Sininen saa sormet jotenkin kalkkisiksi eikä ollut yhtään sen nopeampi kuin vihreäkään. Seuraavaksi kokeilen Xtraa.

 8. 9

  sanoo

  Minä niin tykkään Dependin vihreän poistoaineen öljyisestä koostumuksesta! Se ei haihdu vanulapulta pois, vaan lappu pysyy juuri niin märkänä kuin haluan.

  Huuhtominen helpottuu sillä, että poistettua lakat hieroo ensin kuiviin käsiin nestemäisen saippuan ja huuhtoo vasta sitten. Toimii kaiken rasvaisen kanssa, mm. sormiin kiinni jämähtävä Narsin sävyttävä päivävoide lähtee näin helposti pois. 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  lakkaan kynnet melkeen joka päivä jote tykään kynsilakanpoisto aineista jotka kosteutttaa nyt kysyisin kosteuttaako toi lumene vaa jääkö sormet ja kynnet kuivan tuntuisiksi? entä se dependin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *