Loveit!

Kosmetiikka on ihana asia.

Nettishoppailukin on ihana asia.

Ja kosmetiikan nettishoppailu on niitäkin ihanempi asia!

Ja kaikkein ihaninta on, kun kosmetiikkaa voi ostaa suomalaisesta verkkokaupasta, sillä jotenkin se vaan tuntuu aina ulkomaisia turvallisimmalta (ja kätevämmältäkin, jos verkkomaksukin onnistuu).

Onkin ollut harmi, että kotimaisia kosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja on melko vähän. Nyt minulla on kuitenkin ilo ilmoittaa, että uusi firma on heittänyt verkkonsa vesille kosmetiikka-apajilla ja stratannut toimintansa myyden mm. Deborah Lippmannin ihania kynsilakkoja, BH Cosmeticsin upeita meikkipaletteja (Coastal Scentsin kaltaisia!), Essien ja Orlyn kynsilakkoja.

Uuden kosmetiikan verkkokaupan nimi on Loveit.fi ja pääset tutustumaan siihen täältä.

Tiedättekö, mikä tuossa firmassa minusta kuitenkin on parasta?

Firmalla on Helsingin Katajanokalla ihan fyysiset pienet toimitilat

JA NIISSÄ MYYDÄÄN IHAN LIVENÄ PAULA’S CHOICEN TUOTTEITA!!!!!

Ihan tosi, merkin tuotteita pääsee nyt räpläämään livenä ihan koti Suomessa ja myymälässä on vastassa herttainen Heidi, joka mielellään laatii ihonhoito-opastuksia ja -suunnitelmia asiakkailleen. Myymälään ei ole pakko mennä ostoksille, vaan sinne voi vaan mennä tekemään tuttavuutta tuotteisiin.

Koska myymälä on samalla myös Loveit.fi -verkkokaupan koti ja Heidi viettää siellä paljon aikaansa, näyttää se myös ihanan kotoisalta olohuoneelta, jonne on helppo tulla tekemään tuttavuutta Paulan tuotteiden kanssa. (Ja jos oikein nätisti pyytää uskon, että Heidi voi vilauttaa livenä Loveit.fi -verkkokaupankin kautta ostettavissa olevia tuotteita, mikäli esimerkiksi kynsilakkojen sävyt mietityttävät ennen ostopäätösten tekemistä.)

Loveit.fi -verkkokauppa ja Paulan tuotteiden myynti tapahtuu tosiaan Onyxia Cosmetics Oy:n tiloissa (Luotsikatu 5 Lh 1, 00160 Helsinki, katutasossa) ja paitsi että kyseisessä osoitteessa voi asioida Paulan tuotteiden merkeissä, voi sieltä myös noutaa Loveit.fi -ostoksensa postikuluitta (tosin postikulut ovat maaliskuun loppuun asti ilmaiset avajaistarjouksen myötä). Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Tiedän, että suomalaiselle on aina suuri kynnys mennä sisään myymälään, jossa hän voi joutua keskustelemaan myyjän kanssa, mutta koska olen itse niin innoissani siitä, että Paulan tuotteet ovat näin helposti satavilla, halusin madaltaa tätä kynnystä esittelemällä tiloja hieman tarkemmin.

Olin asiasta jopa niin innoissani, että halusin laittaa tänne ihan kartankin, jonka avulla myymälään voi suunnistaa:

Nelosen ratikka kulkee keskusta suunnasta kätevästi lähelle (pysäkin nimi on Katajanokan puisto) eikä kävely keskustastakaan ole ollenkaan mahdotonta.

Paulan tuotteita ei voi siis ostaa Loveit.fi verkkokaupan kautta, vaan niitä voi käydä ostamassa livenä Onyxian tiloista tai tilata Paulan sivujen kautta, joiden varsinainen verkkokauppa ei siis ole suomalainen. Onyxian tiloissa ostoksia tehdessä mukaan täytyy kuitenkin varata käteistä, sillä vielä toistaiseksi ainakaan korttimaksut eivät ole mahdollisia. (Mutta jos me suomalaiset inostumme ostamaan Paulaa sieltä oikein urakalla, niin ehkä sitten…)

Olen itse tosiaan aivan hurjan hurjan innoissani siitä, että Paulan tuotteet ovat rantautuneet meille ja toivon, että ne löytävät asiakkaansa ja tuotteiden myyntiä voidaan laajentaa!

Kuka muu on innoissaan? Suunnitteleeko joku piipahtamista myymälässä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  hyvä että näitä suomalaisia kauppoja tulee, mutta en tajua että miksi niiden nimet on aina lontoonkielelllä jos halutaan korostaa sitä suomalaisuutta pretty, loveit ja niin pois päin 🙂

 2. 2

  sanoo

  Minä ostin aikanaan sun blogin innoittamana Paula´s choicen kasvojen puhdistusaineita ja jäin kyllä koukkuun… Mitäs uutuuksia sieltä on tullut myyntiin?

 3. 3

  sanoo

  Alkoi kiinnostaa nuo BH-kosmetiikkajutut. Millainen pigmentti ja pysyvyys niissä on? Glitz & Glamilla näyttää olevan YouTubessa video, joissa noita käytetään. Onks kukaan koklannut tuota sarjaa?

 4. 4

  sanoo

  onko tuolta turvallista tilata? 🙂 voisitko vastata, olisi paljon apua ♥

  toivottavasti et koskaan lopeta blogiasi, se on paras! ♥

 5. 5

  sanoo

  Baduanjin: Vaikuttaisivat olevan oikein hyvillä pigmenteillä. 🙂

  karoliina: On ehdottomasti turvallista tilata.
  Ja kiitos! 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Heissulihei!

  Haluisin kysyä vinkkiä mistä löytyisi Diorin Addict lipstickejä hieman halvemmalla kun meillä täällä? Olin syksyllä reissussa ja löysin tarjouksessa 20€ ko. punan, mutta testailujen jälkeen kiireessä otin hyllystä väärän sävyn… Nyt olen rakastunut punan laatuun ja haluaisin yhden korallisen persikka sävyn mut suomen 37€ hinta ei natsaa.. Olisi mukavaa jos löytyis sulta vinkkejä 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  aika pieni valikoima kyseisellä kaupalla netissä, pettymys koko nettiputiikki…grimasilta ei myynnissä kuin murto-osa tuotteista, essieltä muutama erivärinen lakkapullo…

 8. 11

  sanoo

  Nettikauppa on vasta auennut, joten valikoima varmasti kasvaa pikkuhiljaa senkin myötä, kun kysyntää tulee. Kannattaa jättää palautteissa toiveita, uskon että ne huomioidaan. 🙂

 9. 13

  pettynyt sanoo

  Paula's Choicen tuotteet ovat olleet minulle suuri pettymys. Todella tyypillinen 'paljon melua tyhjästä' tapaus.

 10. 14

  sanoo

  Oih, tilasin Paulaa sun hehkutuksen jälkeen ja oon ollu niin tyytyväinen! Paras cleanser mitä oon käyttänyt. Että kiitos vaan. 🙂

  Tiiätkö onko nuo tuotteet missä hinnoissa tuolla myymälässä verrattuna Paulan nettikauppaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *