Louboutin Red

No niin, nyt se on julkaistu. Nimittäin Christian Louboutinin nimikkokynsilakka.
Pariisilainen kenkäteollisuuden kulttihahmo herra Louboutin on julkaissut kynsilakan, joka on tietysti väriltään juuri se täydellinen louboutininpunainen.
Kuva täältä.
Tyylikkääseen pulloon pakattu lakka on saanut inspiraationsa Louboutinin mitä luultavammin maailman epämukavimmista kengistä, eli Ballerina Ultima Shoe -kengistä, joissa on kahdeksan tuuman (n. 20 cm) korko. Upeapakkauksinen teräväkorkkinen lakkapullo onkin tämän vuoksi itsekin 20 cm korkea.
Legendan mukaan Louboutinin punainen kengänpohjien sävy syntyi hänen lainatessaan assistentiltaan hänen punaista kynsilakkaansa saadakseen kenkiin hieman väriä ja herran itsensä mukaan hän antaa nyt kynsille takaisin sen, minkä kengät ottivat niiltä aikoja sitten.
Viisikymmentä dollaria kustantavan punaisen sävyn luvataan imartelevan kaikkia ihonsävyjä ja sen lisäksi muutamia muitakin sävyjä on jo julkaistu. Yhteensä sävyjä tullaan julkaisemaan elokuun loppuun mennessä 30. (Tämän linkin takaa löytyy muutamia muitakin sävyjä kuvattuna ja täältä löytyy hyvä postaus lakasta.)
Liukuvärjätyssä pullossa tuleva lakka näyttää toki upealta taideteokselta mutta sai minut esittämään teille kysymyksen siitä, kuinka paljon olette valmiita maksamaan kynsilakasta? 
Itse sanoisin kipurajani menevän täydellisen kynsilakan kohdalla noin 25 euron paikkeilla ja voisin olla valmis tinkimään siitä hieman jos tietäisin, että tulisin käyttämään lakkaa paljon ja jatkuvasti eikä minulla olisi useita muita lakkoja jemmassa.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Näyttävä pullo, mutta vähän epäilen, että vastaava sävy (ainakin paljaalla silmällä katsottuna) voisi löytyä halvemmallakin. 🙂 Itselleni kynsilakkojen kipuraja on n. 13 euroa. Esim. Essien lakkoja en ole koskaan raaskinut ostaa muualta kuin alesta. Voisin luultavasti joustaa 20 euroon, jos ihan täydellisyys tulisi vastaan. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kyllä mullakin se raja menee siinä 25 € hujakoilla… ihana pullo on kyllä 🙂 OOn käyny tätä kanssa kattelemassa

 3. 3

  Sara sanoo

  Hyvä luoja noi kengät… täytyy olla kyllä itsetuhoinen että pitää noita 😀

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Jos lakka omaisi täydellisen kestävyyden, levittyvyydeltä, nopean kuivumisen ja upean värin, voisin jopa maksaa 50 dollaria. Silti se kirpaisisi. Valitettavasti mikään lakka ei ole täydellinen joten 25 e on kipurajani. Mikä pettymys muuten nähdä Louboutinissa noin kapea sivellin. Siveltimen leveys taitaa olla vähän maku kysymys, mutta silti..

  On the positive side, jos joku sattuu murtautumaan asuntoon, niin Louboutinia voi käyttää itsepuolustusvälineenä.

  • 4.1

   sanoo

   "On the positive side, jos joku sattuu murtautumaan asuntoon, niin Louboutinia voi käyttää itsepuolustusvälineenä."

   Hahaa, mahtavaa! 😀

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  ois kiva nähä että kuinka sulla on vähentyny kosmetiikat niiiku kaikki hoitotuotteet meikit yms.. niiku tekisit sellasen ennen ja jälkeen postauksen ku joskus olit kuvannu vissiii kaikki? niii vertaisit niiitä kuvia nykyiseen tilanteeseen :)) entää ymmärsikkö 😀

  • 5.1

   sanoo

   Tuollainen olisi todella mukavaa tehdä, mutta tällä hetkellä muuttelun takia hieman hankalaa kun kamat ovat osaksi pakattuina. Itseänikin kyllä kiinnostaisi. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Kun kuulin tästä ensimmäisen kerran, pelkäsin, että haluaisin sen. Onneksi pullo ei miellytä yhtään. Ennemmin ostaisin China Glazen Lubu heels -lakan Lubun kenkiä kunnioittamaan. 🙂

  Kallein yksittäinen kynsilakkani on ollut muistaakseni reilut 30 euroa. Mutta siinä olikin lehtikultaa, en voinut vastustaa;)

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  auts, melkein neljäkymppiä siis… ei kyllä omaan ostoskoriin päätyisi vaikka kuinka täydellinen sävy olisi, halpismerkeilläkin on nykyään niin laajat sävykartat että ottaisin kyllä mielummin 4 kympin lakkaa erittäin ihanissa sävyissä tuon yhden sijaan. Mutta jos tuo jostain mulle päätyisi niin lähinnä pöydälle koristeeksi, raaskiiko edes käyttää 😀

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Huhhuh, onpa kynsilakalla hintaa! Omalla kohdalla ostan ennemmin harvoin ja käyttöön yhden hyvälaatuisen ja väriltään täydellisen lakan muutaman huonomman sijaan. En ole kyllä varma, ostaisinko noin kallista lakkaa. Diorin ja Armanin lakat ovat kalleimpia mitä olen ostanut, ja niissä hinta on ollut alle 30 euroa.

  Kengät ovat kyllä tappotasoa varpaille…

 9. 9

  sanoo

  No johan on lakka! 😀 Mun kipuraja taitaa tulla siinä 15 euron paikkeilla, koska en ole kovin aktiivinen kynsilakkojen kuluttaja.

 10. 10

  Heidi sanoo

  Enimmillään olen maksanut n. 60 euroa kynsilakasta. Ja useita hieman halvempia. Kynsilakat onkin mulle rakas keräilykohde sekä harrastus. Näitä kalleimpia kappaleita en ole korkannutkaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *