Long-Wear Crystal

Rehellisesti sanottuna Lumenen luomivärit tunnetaan usein heikohkosta pigmentistään, jonka vuoksi tykkään myydä niitä kevyesti meikkaaville mummoille ja muutenkin edullisten ja vähäpigmenttisempien luomivärien ystäville.

Vuosien saatossa parannusta on kuitenki saatu aikaan ja paras kehitys tapahtui minusta siinä vaiheessa, mun merkki toi viimekesän lopulla myyntiin Blueberry Long-Wear Crystal -luomivärit.

Luomivärien tarina sai jatkoa, kun Lumene toi aurinkoisten päivien kunniaksi lisää sävyjä markkinoille.

Kuusi ihanan runsaspigmenttistä, tasaisesti levittyvää, loistavasti pysyvää ja erinomaisesti häivyttyvää kevyenshimmeristä sävyä! Nam!


26 Aaltojen jäljillä


27 Kaislakukat


28 Kuutamon kutsu


29 Apilaniitty


30 Koivunsilmuja


31 Välkkyvä vesi

Omia sävysuosikkejani ovat sävyt Koivunsilmuja ja Välkkyvä vesi -varsinkin yhdessä käytettyinä! Molemmissa on kesäisenkultainen taite, joka tekee varsinkin turkoosista Välkkyvästä vedestä aivan ihastuttavan kesäsävyn.
Tässä vielä kaikki sävyt swatchattuina numerojärjestyksessä:

65-vuotta täyttävä äitini ilmoittautui heti vapaaehtoiseksi vastaanottajaksi, mikäli sävyt jäisivät minulla vähäiselle käytölle…

Täytyy kyllä sanoa, että olen Lumenesta todella ylpeä, sillä nämä ovat laadultaan aivan loistavia.

Pientä napinaa minussa aiheuttaa kuitenkin jälleen hinta, joka ei ole paha hinta hyvälaatuisesta luomiväristä, mutta joka on paha hinta yksittäisestä luomiväristä, joka löytyy edulliseksi mielletyn Lumenen hyllystä: 14,90 euroa!

Oletteko kokeilleet Lumenen Long-Wear Crystal -luomivärejä?

Postauksen luomivärit on saatu Lumenelta.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  On kyllä aika hinta, kun miettii että kun mukaan heittää pari euroa lisää niin saan ison napin Make Up Storen luomiväriä (kyseinen merkki on siis suuri heikkouteni).

 2. 3

  sanoo

  Täällä päin maksaa 15,90e :/.
  Mutta olen ostanut jo tuon Välkkyvän veden ja tarkoitus olisi vielä Apilaniitty ostaa (perusvalikoimasta omistan ennestään 3 väriä) :). On nuo kuitenkin hintansa väärtejä ja tavaraa taitaa löytyä kuitenkin 2 (?) grammaa.

 3. 4

  Elli sanoo

  Turhan hintavia vaikka laadukkaita olisivatkin. Luomivärinapit juuri niitä tuotteita missä tekee mieli pihistellä koska kerran kun tippuvat ovat sitten pitkin vessan kaakelilattiaa tai murenevat meikkipussissa baarissa.

 4. 5

  sanoo

  Kerran olin jo ostamassa mutta sitten tsekkasin hinnan, huhhuh. Anttilassa on aika usein Lumenen tuotteissa tarjouksia, joten nyt sitä odotellessa 😉 Ihanat sävyt.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Olen swatchaillut kaupassa ja laatu tosiaan vaikuttaa hyvältä. Mutta tuo hinta… Voisin maksaa tuon verran, jos kyseessä olisi vähän erikoisempia sävyjä tai sitten itselleni juuri täydellisesti sopivia sävyjä. Mutta vaikka tuo valikoima onkin hyvälaatuista, niin aika lailla vastaavat sävyt voi löytää edullisemminkin. Ehkä tulevaisuudessa sarjaan tulisi jotain niin ihanaa, ettei sitä voi enää sivuuttaa hinnankaan takia.

 6. 7

  Aniis sanoo

  Lumene on viimevuosina tuntunut muutenkin nostaneen hintojaan roimalla kädellä. Anttilassa tosiaan on usein aika hyviä tarjouksia ( suuri rakkauteni blueberry curl tälläkin hetkellä tarjouksessa kympillä 😀 ), mutta ärsyttää kun Lumenen pitkäaikaisena käyttäjänä ja tuotteisiin mieltyneenä joutuu etsimään uusia merkkejä kun ei yksinkertaisesti ole varaa ostella niitä normaalihinnalla, eikä aina jaksa odotella/kytätä tarjouksia.

 7. 8

  sanoo

  Omistan yhden näitä kyseisiä luomivärejä ja olen ollut oikein tyytyväinen. Vaikka olen kuinka sitä käyttänyt niin nappi ei kulu juurikaan. Itse taisin sen ostaa jostain tarjouksesta, mutta kyllä tuo hinta pikkasen kirpasee.

 8. 10

  sanoo

  Kiinnostaisi kuulla joltain Macin meikkejä käyttävältä miten tuo laatu vertautuu, kun hinta on abouttirallaa sama. Macin luomiväreistä sen maksan mieluusti, koska ne vaan on ihan *täydellisiä* (toki jotkut sävyt ja koostumukset on huonompia kuin toiset, mutta teen aina oman reasearchini etukäteen… :D). Nuo sinisen sävyt yllättävästi nimittäin vetoaisivat muhun!

 9. 11

  sanoo

  Olen himoinnut noita tuon sarjan (ennen tätä kesäkokoelmaakin ilmestyneitä) luomivärejä vaikka kuinka montaa, mutta tuo 15e hinta on ihan liian suolainen.. Laskekaa Lumene hintaa edes parilla eurolla niin menekki varmaan kasvaisi! 😛

 10. 12

  sanoo

  Omistan Koivunsilmuja ja se on kyllä huippuluomiväri, aion hankkia myös tuon Välkkyvän veden ja Apilaniityn! Ainut miinus tulee siitä, ettei millään viitsisi "rikkoa" luomivärin kaunista pintaa. 😀

  Oonkohan mä ainut, jonka mielestä tuo hintakaan ei oo mikään mieletön…? :3 Ei ainakaan sen jälkeen kun ostin yhden ja totesin laadun loistavaksi. Ja varsinkin kun täällä Etelä-Pohjanmaalla ei pahemmin MUS:n, Inglotin tai Macin luomiväreillä pahemmin leveillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *