Lomalook

Joskus aikoinaan olin ahkerampi lomameikkaaja. Nykyään riittää, että perusasiat ovat kunnossa.
Näillä meikeillä minä menen lomalla. Tahdon kulmien ja ripsien olevan kunnossa ja samalla suojata ihoni auringolta.
Aurinkovoiteen sijaan käytän yhä useammin BB-voidetta, joka tasoittaa ihon sävyä kevyesti ja jossa on suojakerroin 30. Jos tarvitsen erityistä peittämistä silmieni alle, levitän niille Diorin Nude-peiteainetta. Iltaisin saatan myös puuteroida kasvoilta kiillon pois Soap & Gloryn puuterillani.
Silmämeikki on lomalla maailman helpoin. Ripsiin sipaisen IsaDoran ripsivärinpohjustajaa ja sen päälle Chanelin Inimitable Intense -mascaraa. Kulmat skarppaan kuntoon Chanelin kulmakynällä ja IsaDoran kulmageelillä.
Tämän kesän aurinkopuuterirakkaudekseni on loppujen lopuksi osoittautunut Diorin Nude Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä 001 Aurora. Tämä loihtii kasvoilleni juuri niin luonnollista ja heleää jälkeä kun vain vaaleahipiäisenä voin toivoa.
Tältä lomameikki näyttää yleensä. Kasvot kiiltävät etelän hiostavasta ilmasta, mutta who cares. Elämästähän täällä ollaan nauttimassa ja sen voi tehdä vaikka kuinka hikisenä!
Ja jos tahdon oikein panostaa iltamenoon, sipaisen huuliini pari päivää sitten esittelemääni Lorealin Rouge Caresse -huulipunan punaista sävyä.
Minulle lomameikissä tärkeintä on sen helppous. En jaksa enää nykyään alkaa tuhraamaan luomiväreillä, rajauksilla tai kikkailemaan meikkivoiteilla tai -puutereilla. Tahdon helppoa, mutta huoliteltua ja ennen kaikkea kätevää.
Millainen on teidän meikkiarsenaalinne, kun lähdette lomalle? Vai jätättekö kaiken vaan suosiolla kotiin ja menette täysin naturelleina koko loman ajan?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  kesällä en jaksa enkä edes halua meikata – onneksi tykkään naamastani melkeinpä enemmän luonnontilaisena 😀 (talvisaikaan kun pitää "edustaa" niin tuntuu vain että sitä meikkiä on pakko käyttää, ja vieläpä tietyissä rajoissa, mikä on varsin tylsää…) paitsi bilettämään lähtiessä on ihanaa tehdä kunnon sotamaalaus vaikkapa punk-hengessä 😉 ihania lomakuvia muuten! 🙂

 2. 3

  sanoo

  Jätän kaiken suosiolla kotiin! Lomalla tuskin törmää tuttuihin enkä jaksa stressata, et meikki pysyy nättinä. Mulla on Suomessakin niin rasvoittuva iho, että meikkiä saa korjailla jo parin tunnin jälkeen. Etelän lämmössä ja helteessä meikki pysyisi siistinä ehkä 15 minuuttia 😀

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Olen ottanut kestovärit kulmiin ja ripsiin, ja ripsipermanentin. Näillä pääsee jo pitkälle, sitten ehkä meikkipuuteria ja huulikiiltoa.

 4. 6

  sanoo

  viime lomalla huomasin että en meikkaa päivällä ollenkaan, illalla riittää bb-voide, puuteri, valokynä, aurinkopuuteri, ripsari ja rajaukset 😀 kulmakarvageeli kuuluu myös mun arsenaaliin, tosin aivan yksinään koska mulla on aika runsaat ja tummat kulmat niin mun mielestä riittää että nypin niitä kuosiin ja muotoilen päivittäin kulmakarvageelillä! Yleensä tulee myös ostettua jotain meikkeja lomalta ja huulimeikillä voi vaihtaa tosi nopeasti meikin ilmettä jos alkaa loppulomasta kyllästyttämään 🙂 tää sun blogi on niin super! Ootko harkinnut tekeväsi videotutorialeja tai ihan vaan videopostauksia?

 5. 7

  sanoo

  Meikkaan lomalla tasan samalla tavalla kuin kotonakin. Tai no, huulipuna vaihtuu huulikiiltoon.
  Arkimeikkiin menee 6-7 minuuttia ja sillä säästää vuosien tuskailun jälkeenpäin, kun harmittelee lomakuvien kiiltävää naamaa…yäk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *