Loistava meikkivoide: MAC Studio Fix Fluid SPF 15

Pystyn vain harvoin pysymään uskollisena yhdelle meikkivoiteelle ja vaihtelen niitä usein. Nyt olen kuitenkin jo useamman kuukauden ajan vannonut Oriflamen The ONE Everlasting Foudation -meikkivoiteen nimeen – itseasiassa niin kovasti, että meikkivoiteesta on jo käytetty reilusti yli puolet.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Juttuhan on kuitenkin niin, että kosmetiikkabloggaajana en kuitenkaan suinkaan ole innoissani siitä, että olen löytänyt loistavan meikkivoiteen, sillä en voi kuvitellakaan, että pitäytyisin samassa meikkivoiteessa loputtomiin. Nurkan takana voi nimittäin aina olla jotain entistä parempaa ja vieläkin täydellisempää, joten jokaisen purkin jälkeen on aika siirtyä eteenpäin.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Mietin kovasti seuraavaa meikkivoidehankintaani ja päätin tällä kertaa kokeilla MACin meikkivoidetta. Kuten olen kertonut, en ole tehnyt merkin meikkien kanssa paljoa tuttavuutta, mutta viimeaikaiset kokeiluni sen parissa ovat vakuuttaneet minut siitä, että asia kannattaisi korjata.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Ostinkin siis itselleni merkin kehutun Studio Fix Fluid SPF 15 -meikkivoiteen, jonka kuvailtiin antavan ihon rasvoittumista kurissa pitävä, luonnollisen mattainen lopputulos, jonka puolipeittävää pintaa voidaan kerrostaa peittävämmäksi.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Olin kuullut meikkivoiteesta paljon hyviä kommentteja ja lukenut sen kuulivan monien suosikkeihin, joten odotukseni sen suhteen olivat kovat. Onneksi en joutunut pettymään.

Ostolakossa Virve Iho

Tahdon ohuen tuntuisen, mutta pitkäkestoisen meikkivoiteen, joka peittää ja kestää hyvin, mutta ei tunnu iholla raskaalta tai klähmäiseltä. Se ei saa olla liian kuiva, mutta ei kuitenkaan liian rasvainenkaan. Toiveeni kuulostavat melko haastavilta täyttää yhdellä tuotteella, mutta yllätyksekseni tämän meikkivoiteen kanssa toiveeni täyttyi varsin hyvin.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Valitsin meikkivoiteesta itselleni vaalean NW10-sävyn, joka oli ensinnäkin aivan loistava valinta omalle iholleni. Kerrankin tarpeeksi vaalea meikkivoide talvenkalpealle hipiälleni – tämä sävy kannattaa todellakin katsastaa, jos etsii vaaleaa meikkivoidesävyä!

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Meikkivoide levittyi iholle ohuena ja kevyenä. Se ei tuntunut rasvaiselta, mutta ei silti myöskään puuterisen kuivalta. Se tuntui juuri täydellisen sopivalta, näytti heleältä ja jätti sopivan mattaisen pinnan. Meikkivoidetta oli helppoa kerrostaa peittävämmän jäljen aikaansaamiseksi ja lopputulos näytti todella luonnolliselta.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Lisäsin meikkivoiteen päälle vielä uutta lempparipuuteriani eli MAC Mineralize Skinfinish Natural -kivipuuteria. Lopputuloksesta tuli todella loistava ja meikkipohja pysyi hyvänä aamusta iltaan.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Olen tehnyt uuden meikkivoiteeni kanssa nyt muutamia koeajoja ja ollut siitä täysin hurmaantunut. Oriflamen Everlasting Foundation tuntuu hieman ravitsevammalta tähän verrattuna, minkä vuoksi jatkan sen käyttöä talven kuivattaman ihoni ykkösmeikkivoiteenani vielä toistaiseksi. Tuntuu kuitenkin hyvältä tietää, että jemmoissani on tällainen ihanuus odottamassa sitä hetkeä, kun Oriflamen meikkivoiteeni on aika poistua meikkipöydältäni.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Kuka muu on ihastunut MAC Studio Fix Fluid SPF 15 -meikkivoiteeseen?


Lue myös nämä postaukseni:

Blotterazzi kokemuksia Estee Lauder Double Wear meikkivoide kokemuksia Mac kivipuuteri

Kommentit
 1. 1

  Juuli sanoo

  Minä!!! Kaksi pulloa myöhemmin ostin toista merkkiä lompakon kiittäessä, mutta Studio Fix on mun ykköslemppari

 2. 2

  Hanna sanoo

  Miten valitset meikkivoiteen sävyn? En tiedä mitään oikeaa perustelua miten se valitaan, mutta kun katsoo ihon väriä ilman meikkiä, omasta mielestäni se ei näytä niin vaalealta, että tarvisi noin valkoisen meikkivoiteen. Omaan silmääni tulos on hätkähdyttävän valkoinen.

 3. 3

  Reeta sanoo

  Onko tämä kelta- vai punapohjainen? Tuppaa yleensä nämä vaaleat meikkivoiteet olemaan punaisia jotka eivät sovi omaan nassuun ollenkaan.. 🙁

  • 3.1

   Virve sanoo

   Macin määrityksen mukaan NW-sävyt ovat virallisesti punapohjaisia, mutta kuten kuvan swatchista näkyy ei tämä ole (minusta ainakaan) mikään selvästi punapohjainen. Oma ihoni on keltapohjainen ja sointuu sille hyvin.

 4. 4

  Sanni sanoo

  Moikka Virve! Off-topic, mutta huomasin Facebookin kautta mainoksen Swiss Clinicin Skin Renewal tuommoisesta mikroneularullajutusta (:D), josta oon aiemminkin lukenut. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta kiinnostaisi kyllä silti kovasti. Joten mitäpä muuta sitä tekisi, kuin kääntyisi sen luotettavimman kosmetiikkabloggaajan puoleen, kenet tiedän. Eli onko sulla kokemuksta tuommoisesta rullailujutusta ja voiko se olla niin hyvä, kuin mainokset antavat ymmärtää?

  https://news.swissclinic.fi/swiss/swissclinicfi/en-pysty-vielakaan-tajuamaan-kuinka-hyvassa-kunnossa-ihoni

 5. 5

  Elli sanoo

  Moi Virve,
  Oletko tehnyt koontipostausta hiusprojektistasi? Eli mitkä tuotteet auttoivat missäkin vaiheessa oman värin kasvatuksessa. Tai onko niille omaa tägiä? Hiukset-kategoriassa postauksia on aikamoisesti. Olen yrittänyt toteuttaa samaa, mutta nyt kampaajakäynti teki tyhjäksi puolen vuoden työn, kun raidoista tulikin liian kirkkaita ja juurikasvu palasi. Huoh! Otan kaikki keinosi käyttöön, kun vaan ensin löydön ne 🙂

 6. 6

  sanoo

  Studio Fix Fluid on mun suosikkimeikkivoiteeni 🙂 Toi sopii niin hyvin mun iholleni ja lopputulos on riittävän peittävä.

 7. 7

  L sanoo

  Käyttelin sitä joskus 10 v sitten, mutta saamani vaalein keltapohjainen sävy oli liian oranssi. Tuota sävyä ei myyjä edes ehdottanut. En siihen aikaan ollut tottunut myöskään niin tarraaviin meikkivoiteisiin, joten sain tuotteesta finnejä kun en osannut poistaa sitä kunnolla. 😀

  Miksi muuten kirjoitat Skinfinish Skinflash? 🙂

  • 7.1

   Virve sanoo

   Ooh, kiitos kun sanoit! Tullut typo ihan ajatusvirheenä! Skinflash on lainattu Diorin puolelta! 😀 Korjaan heti. 🙂

 8. 8

  Delle sanoo

  Heissan!
  Tiedätkö onko sitä myynnissä Sokosella? Entä minkä hintainen putelli on?D

  • 8.1

   Virve sanoo

   MAC ei kuulu Sokoksen valikoimaan, on Suomessa vain Stockalla. Verkkokaupan mukaan näyttäisi olevan 32 euroa. 🙂

 9. 9

  Elina sanoo

  Miten se nyt meneekään….sopiiko punapojaiselle punapohjainen meikkivoide vai pitääkö ottaa se ns. vastakkainen, eli keltapohjainen? Nämä mulla menee aina sekaisin vaikka olen kyllä nuo ihon sävyn määrittelypostaukset lukenut.

  • 9.1

   Virve sanoo

   Aina mahdollisimman lähelle ihon omaa sävyä menevä meikkivoide eli punapohjaiselle punapohjainen ja keltapohjaiselle keltapohjainen. Väärä pohjasävy ei neutralisoi ihon pohjasävyä (ja miksi pitäisikään neutralisoida kun kasvot olisivat sitten eriparia muun kropan kanssa) vaan näyttää vain väärän väriseltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *