Loistava edullinen hopeashampoo: Klippoteket Silver Shampoo

Nyt kun olen viimeiset kuukaudet keskittynyt siirtymään kymmenisen vuotta pääsääntöisesti tummanruskeana ja mustana pitämistäni hiuksistani kohti omaa blondia sävyäni, ovat kaikki keltaisuutta poistaittavat apukeinot olleet enemmän kuin tarpeellisia.

Matka mustasta blondiin ei todellakaan ole helppo ja se on täynnä paljon oranssin ja keltaisen sävyjä ennen optimaaliseen tulokseen pääsemistä. Siksi hyvä hopeashampoo onkin erittäin tärkeä apukeino.

Ostin itse töistä kokeiluun edullisen Klippoteketin Silver Shampoon kuultuani siitä kehuja muilta ja en todellakaan joutunut pettymään.

Tässä hopeashampoossa nimittäin todellakin on pigmenttiä! Syvän violetti shampoo pesee hiukset puhtaiksi hyvin ja minuutista pariin kestävän vaikutusajan aikana se neutralisoi keltaisen sävyjä hyvin tehokkaasti.

Tehokkuuden voi suoraan lukea sormista, kynsistä ja kynsinauhoista tuotteen käytön jälkeen, sillä ne todellakin ovat aina saaneet osansa värjäytymällä itsekin.

Shampoo on melko juoksevaa eikä minulla ainakaan ihan heti vaahtoa kauheasti, mutta silti erittäin, erittäin toimivaa. Ennen tämän ostoa haikailin supertehokkaaksi tietämäni Joicon vastaavan shampoon perään, mutta nyt olen täysin tyytyväinen tähän budjettiversioon.

Olen kokeillut myös sarjan hopeahoitoainetta joka sekin on ollut ihan hyvä ja ajanut asiansa, muttei ole ollut näin ylivertaisten kehujen arvoinen kuitenkaan.

Vain noin 7,50 kustantava shampoo on mielestäni loistava edullinen löytö, jonka suosittelen jokaisen viileämpää sävyä tavoittelevan vaaleaverikön katsastamaan.

Heittäkäähän te kehiin omia suosikkituotteitanne hiusten keltaisuutta taittamaan!


Lue myös nämä postaukseni:

Cutrin hopeahoitoaine GOldwell hopeavaahto Joico Color Endure Violet

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Eikä tää olis just sellasta mitä tarttisin! Mistä tälläistä halpaa ihanuutta oikeen saa? Epätoivoisesti oon haaveillu jo vuodet hopeashampoosta, mutta aina on jääny ostaminen toiselle sijalle kun on tullut vastaan vaan niitä kalliimpia versioita 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Björn Axénilla on tosi hyvä hopeashampoo. Nyt käytössäni on Schwartzkopfin BC silver shampoo, hyvä sekin, ei mielestäni kuitenkaan Björn A:n veroinen.

 3. 3

  sanoo

  Mulla toi kuivatti kamalasti hiuksia! Tällä hetkellä käytän Cutrinin hopeashampoota ja hopeahoitoainetta, loistavia, eivätkä kuivata hiuksia. Olen käyttänyt myös Bonacuren hopeashampoota ja KCn Colormaskia, ensimmäinen hyvä, toinen todella kosteuttava, ei niinkään värjäävä.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  John Friedalla on hyvä blondeshampoo maksaa Kickissä 10,50 ja sopii hennoille hiuksille. Paul Mitcellin shampoo myös hyvä, hinnakkaampi , muuten en tykkää sen tuotteista.

 5. 5

  sanoo

  Four Reasonsin hopeasuihke on todella tehokas. Sain sillä värjättyä osan hiuksista lilahtavaksikin aikanaan.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä käytössä Paul Mitchellin hopeashampoo, oon tykänny tosi paljon! Bonacuren hopeashampoosta en tykännyt, ei ollut tarpeeksi pesevä mun hiuksille.

 7. 9

  sanoo

  Tällä hetkellä biozellin hopeashampoo käytössä, kuivattaa mutta taittaa keltasuutta hyvin, hintaa oli citymarketissa alle 8e. Tätä ennen oli käytössä blondme:n joku uus hopeashampoo… Hoitsikkana aina jokin silver naamio, kerran viikossa joku värivaahto tms. Eikä kellerrä tukka 🙂

 8. 10

  Chatte sanoo

  Siis nyt tulee sarjassamme tyhmiä kysymyksiä, yksi sellainen: toimiiko hopeashampoo siis muillekin, kuin blondeille hiuksille? Itse olen myös palaamassa omaan hiusväriini, ja tukkani on viehättävän vaaleanruskean oranssi. 😀 Hopeanaamiota Biozelliltä olen kokeillut, mutta suurta eroa en ole huomannut kuontalon sävyssä.

  • 10.1

   sanoo

   Mä olen pitänyt sinimustaani mustempana hopeashampoolla. Muuten alkaa varsinkin latvat taittua helposti rusehtaviksi.

  • 10.2

   sanoo

   Hopeashampoohan ei siis varsinaisesti "värjää" (okei, vaaleita huokoisia hiuksia se voi ihan värjätäkin) vaan taittaa vaan sävyä. Vaaleanruskean oranssissa pigmentti voi olla niin vahva ja hiukset vielä niin "tummat", ettei taittoyritys näy missään. Itse toki käytin välillä hopeashampoota ja hoitoainetta mustiin hiuksiini taittamaan sävyä kylmemmäksi. 🙂

  • 11.1

   sanoo

   Tarvitsisin kyllä uuden kuivashampoon, joten voi olla, että tuo täytyy kokeilla seuraavaksi kun tuskin on hinnallakaan pilattu. 🙂

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Jos joskus siellä Ruotsin maalla liikkuessassi saat käsiisi Löwengrip care colorin tuotteita, olisi mielenkiintoista kuulla kommenttia 🙂

  • 12.1

   sanoo

   Kiitos vinkistä! Olenkin lähdössä juuri viikoksi Ruotsiin ihan vaan lomailemaan, joten laitetaan tutkinnan alle. 🙂

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Fudgen hopeashampoo on hyvä. Käytän myös Yves Rocherin hopeashampoota – se on niin mietoa, että sopii ihan normikäyttöön, eikä ole liian pesevä.

  • 13.1

   sanoo

   Fudgea onkin moni kehunut ja tuollainen jatkuvaan käyttöön sopiva hopeashampookin olisi hyvä olla. 🙂

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Paras ja tehokkain omille hiuksilleni on Lushin Daddy-O. Antaa myös tuikitarpeellista nostetta hiusten tyveen. Pikkupullo on yhtä riittoisa kuin tuplasti isompi pullo muita shampoita, joten hinta ei ole paha.

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Olen käyttänyt Four Reasonsin hopeashampoota ja hiuksiin jätettävää suihketta, molemmat ovat mielestäni hyviä ja edullisia, Sokoksessa ne ovat usein tarjouksessa vähän alle kympillä.Olen käyttänyt myös Paul Mitchelliä , se on paljon kalliimpi mutta ei parempi.Four Reasonsin shampoon koostumusta oli vähän muutettu kun viimeksi ostin, se vaahtoaa nyt paremmin ja tuoksuu paremmalle kuin ennen.Täytyy kokeilla myös tuota Klippoteketin tuotetta, sarja on minulle ihan tuntematon.

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Täältäkin ääni Fudgen hopeashampoolle! Monta olen kokeillut ja se on ainoa jonka jälkeen ei tarvitse pohtia että toimikohan se vai ei 😀

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Fudgen hopeashampoo. Ihanan tuoksuinen ja riittoisa. Hintaa on kyllä melkein 20e mutta eipä minulla ole hopeashampoo joka päivän käytössä 🙂 Hei oletko muuten kokiellut, uusia Pirkka-tuotteita?? Kuivashampoo, hiuspuuteri, ja oliko hiuslakkakin.

  • 17.1

   sanoo

   Nyt tekee kyllä jo suunnattomasti mieli kokeilla tuota Fudgea!

   En ole kokeillut uusia Pirkka-tuotteita, mutta sen verran moni on niistä jo minulle maininnut, että lienee olisi syytä kokeilla. 🙂

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Nyt kun olet palannut takaisin laivalle töihin, olisi mukava kuulla jonkinmoinen listaus siitä, mitä merkkejä / tuotteita laivalta kannattaa katsastaa mielestäsi vrt. mantereen hintoihin. Ja oliko niin, että laivalta saattaa löytää kattavamman sävyvalikoiman kuin kuivalta maalta (ensisijaisesti ajattelen meikkivoiteita, esim Lancome ja heidän sävynsä 005 kiinnostaa, kalkkilaivan kapteeni kun olen ihonsävyltäni..) ? Tuli vain mieleeni, varasin nimittäin juuri ruotsinristeilyn syyskuun alkuun! 😉

 16. 19

  sanoo

  Kannattaa vielä lisätä settiin Klippotekin kuivashampoo. Itsellä myös se taittaa aika hyvin keltaista pois näiden kaikkien muiden vippaskonstien jälkeen ja vahvistaa samalla hentoa hiusta.

  • 19.1

   sanoo

   Tuo on totta kyllä, juuri suihkuttelin sen testeriä kokeeksi töissä vaaleisiin hiuksiin ja oli mainio edelleen. 🙂

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  Värjäämättömään tukkaan ei tahdo mikään hopeasampoo tarttua, mutta Loreal Professioennel Serie Expert Silver kyllä tarttuu ja on ihan paras: ei kuivata ja lisää kiiltoa.

 18. 21

  sanoo

  Hei, vilpitön kiitos! Mulla on hopeashampoo hyvin loppu, enkä ole siihen muutenkaan ollut tyytyväinen eli uusi on hakusessa. Tämän haen kaupasta kyllä heti huomenna, kun muutenkin teen asiaa tuonne Isolle Kirkolle.

 19. 22

  Anonyymi sanoo

  Jälleen yksi ääni fudgelle täältä! Paksua, ei juokse sormista läpi ja ERITTÄIN tehokas etenkin jos jaksaa odotella sen vaikutusajan pari-kolme minuuttia 😀

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *