Lips by Clarins

Clarins on tuomassa täksi kesäksi myyntiin jotain todella veikeän näköistä huulille tarkoitettua.
Instant Smooth Crystal Lip Balmit näyttävät minusta ainakin todella kiinnostavilta!
Kyseessä on siis sävyä antava huulibalmi, jonka värisydän on puikon keskellä ja sitä ympäröi geelimäinen kiilto-osio.
05 Crystal Rose, 06 Crystal Mandarin, 07 Crystal Gold Plum ja 08 Crystal Berry.
 
Viimekesän lookkiin kuului neutraalimpia sävyjä, mutta tämän kesän lookin sävyt ovat hieman villimpiä -tai ainakin muutama niistä näyttää siltä.
Eräs bloggaaja on ainakin jo päässyt testaamaan näitä ihanuuksia tarkemmin, joten hänen postaukseensa pääsee käsiksi täältä
Tällainen värisydämen ja sitä ympäröivän kiillon tekeminenhän ei varsinaisesti ole uusi juttu, mutta rakastan sitä, kuinka Clarins on ottanut valikoimiin hieman villimmältä vaikuttavia, mutta loppujen lopuksi silti varsin kesyjä sävyjä. 
Toinen Clarinsin kesäksi tuoma vastaava huuliuutuus on Instant Smooth Crystal Lip Gel. Näistä ei internetin ihmeellisestä maailmasta vielä liiemmin infoa löytynyt, mutta samaisen edellä linkitetyn bloggaajan blogista löytyy onneksi näistäkin jo infoa ja kuvia.
Ja kun nyt aloitimme Clarinsin huulimeikkiuutuuksien linjalla niin jatketaan sillä nyt ihan viimeiseen asti. 
Merkin ihanat Instant Light Lip Perfoctorit ovat monien suosikkeja niiden ihanan kosteuttavan ja tahmaamattoman koostumuksensa ansiosta ja nyt kolmelle olemassaolevalle sävylle on saatu vihdoin jatkoa!

Koska joku ihana bloggaaja on aina niin nopea saamaan tuotteet käsiinsä, löytyy näistäkin pieni postaus yhden suosikkibloggaajani, British Beauty Bloggerin blogista. 
Näitä uutuuksia onkin jo toivottu pitkään ja hartaasti, joten ihanaa, että nämä saapuvat!
Innostuiko joku muu siitä, että Lip Perfectoreihin saadaan vihdoin uusia sävyjä?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin tykkään yli kaiken noista Lip Perfectoreista, sellainen löytyy laukustani melkein aina. 😉 Ihan mahtavaa, että tuo värivalikoima lisääntyy, olen aina ihmetellyt, ettei niitä ole enempää. Candy shimmer on pakko käydä ostamassa!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  moikka. Onpa iso juttu sinusta haastattelun muodossa Isadoran nettisivuilla! Ja vielä englanniksi…vinkkaa nyt ihmeessä muillekin blogisi lukijoille…:) Mukavaa keväänjatkoa sinulle toivottelee blogisi vakituinen lukija <3

 3. 7

  Anonyymi sanoo

  Huulikiiltoaddikti hyrisee täällä tyytyväisyydestä, uusia Instant Light Lip Perfectoreja!! NAM! :DD

 4. 9

  sanoo

  Moikka! Oon itse ollu todella hämmentyny tästä kosmetiikkamaailman eläinkoe linjasta, eka joku ei testaa, mutta sitten kiina pakottaakin ne testaamaan ja koko merkki poistuu eläinkokeettoman kosmetiikan listalta. Mikä sun suhde on eläinkokeisiin ja niillä testattuun kosmetiikkaan? Maanantaina tuli EU alueelle kielto testata enää kosmetiikkaa eläinkokeilla, valvominen on aluksi hankalaa ja saa olla miten toimii. Mitä mieltä itse olet tästä? Tunnet kummiskin kosmetiikkaa sen verran hyvin, ja olen kovin pohtinut mitä mieltä itse olet näistä asioista. Kiitos ihanasta blogista!

 5. 12

  Anonyymi sanoo

  Ostin juuri tuon tummimman 06 rosewood shimmerin. Oikein kaunis ja luonnollinen sävy,sopii varmasti monelle. Sävy on huulilla paljon nudempi kuin äkkiseltään uskoisi. Mitään shimmeriä en ole kuitenkaan huomannut. 🙂

 6. 13

  sanoo

  Onko tuo Instant Light Lip perfector kosteuttavamman / hoitavamman tuntuinen kuin se kehumasi IsaDoran kiilto? Mietin, kumpaan uskaltaisi sijoittaa..

  • 13.1

   sanoo

   IsaDora on tahmaisempi, tämä voidemaisempi. Molemmat samalla lailla hoitavia ja huulia pehmeänä pitäviä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *