Liitytkö kulttiin?

Jo muutaman vuoden ajan Chanel on onnistunut näyttämään maailmalle kynsilakkatrendien suunnan. Jostain käsittämättömästä syystä sarja on onnistunut luomaan lakkojensa ympärille mielettömän hypetyksen ja ”AAAWWWW, MUN ON PAKKO SAADA!!!” -tunnelman saaden ihmiset ostamaan trendisävyjään ja niiden kopioita hulluna ympäri maailmaa.

Jade oli kulttisävy.

Viimevuotinen maitokahvin (vai mutalammikon…) värinen Particuliere sai heti alkuun kuulemma aikaan 200 ihmisen jonotuslistan Helsingin Stockmannille.

Viimekesäinen Nouvelle Vague oli sekin maailmalla hittisävy.

Ja tänä kesänä Chanel aikoo mitä luultavimmin tehdä sen taas.

Tämän kesän hittisävy on vahva ja kirkas keltainen Mimosa ja minä ainakin olen ihan villinä siihen.

Harmikseni fakta vaan on, että sarjan lakat ovat paitsi sikahintaisia, myös kestävyydeltään heikohkoja Opin ja China Glazen kaltaisiin laatulakkoihin verrattuna.

Onneksi Chanel raivaa tietä ja muut ratsastavat sitten sarjan nostattamalla aallon harjalla.

Sally Hansenin Insta-Dri -lakka sävyssä 10 Lightening ajaa tämän kirkkaan keltaisen lakan himon loistavasti.

Lakka on nappivalinta paitsi sävyltään myös laadultaan. Sivellin on mukavan kokoinen, se varastoi itseensä hyvin lakkaa (okei, ehkä iiihan hitusen liian runsaasti) ja levittää sen kynnelle tasaisesti. Lisäksi lakan koostumus on niin peittävä, että pelkkä yksikin kerros riittäisi (kuvassa kaksi). Insta-Dri -koostumus kuivuu nimensä mukaisesti nopeasti, joten eihän tästä voi olla kuin hyvää sanottavaa. Ja niin: kestävyyskin on kohdallaan.

Sally Hansenia myyvät mm. Anttilat ja Citymarketit ja lakoilla on hintaa alle kymmenen euroa, eli huomattavasti Chanelia vähemmän.

Kolahtaako uusi keltainen kulttisävy teihin? Kokemuksia Chanelin tai Sally Hansenin kynsilakoista?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Chanelista ei ole kokemusta, mutta Sally Hansenin Insta-Dri:ta löytyy kaksi kappaletta laatikosta. Niistä olen tykännyt ihan hurjasti – peittävyys, nopea kuivuminen ja se ihanaihana leveä ja pyöreäpäinen sivellin! Tuo SH:n keltainen näyttää hurjan kivalta, ja kun kunnolla peittävän keltaisen lakan löytyminen tuntuu aina olevan hieman hankalaa, taitaa tuon hankkimista "joutua" harkitsemaan! 🙂

 2. 3

  sanoo

  Aaaaaaaaaw, tahtoooo! Tän kuun hankintoihin nimittäin kuuluu täydellinen keltainen neule ja keltaiset Converset! 🙂

 3. 4

  sanoo

  Rakastan Sally Hansenin lakkoja! Vuosia kuolasin niitä Seventiineistä (minäkö muka teini?) ja ihailin valtavaa valikoimaa niin lakkojen kuin sävyjenkin suhteen. Nyt kun niitä vihdoin täältäkin saa, niin niistä on tullu ehottomasti mun lempparilakkoja. Laadukkaita, värikkäitä, nopeesti kuivuvia ja kohtuuhintaisia. Ah!

 4. 7

  sanoo

  Keltainen kyllä kolahtaa, mutta ei noin kalliilta merkiltä. Isadoran keltaista olen katsellut,mutta se on yleensä loppu hyllystä kun sen menen ostamaan 😀

 5. 8

  sanoo

  Keltaista! Kyllä! Tykkäilen ja diggailen ja ihqutan Sally Hansenin Lighteningia jo toista vuotta.
  Harjan varren littanuus on kyllä aiheuttanut muutaman lakkahyökyaallon, kun olen unohtanut kaapia siitä ylimärräiset pois.
  Toimii myös aluslakkana Dependin neonkeltaiselle, josta ei yksinään saa peittävää edes äärettömän monella kerroksella. 🙂

 6. 9

  sanoo

  Oon niin pitkään oottanu sulta lakkapostausta ja nyt se tuli 🙂 Kiva toi keltanen sävy on tavallaan… Mutta ei ihan muhun iske.

 7. 10

  sanoo

  Rakastan tuota Nouvelle Vagueta. Minulla on sitä kynsissäni nytkin ja se on laadultaa oikein kestävä. Samaa ei ilmeisesti voi sanoa Particulierista. Tuo Mimosa näyttää kyllä herkulliselta pullossa, mutta keltaiseen lakkaan tottuminen taitaa viedä vielä vähän aikaa…

 8. 11

  sanoo

  oi minkä sävynen keltanen! pitää kyl käydä hakemassa joku chanelia lompakkoystävällisempi versio itellekin. ja ihana maissi :-DDD

 9. 12

  sanoo

  Hankin ensimmäisen Chanelin lakkani äskettäin, sävyssä Black Pearl. Blogien hehkutus tehosi.. Ja olen samaa mieltä, pysyvyys ei ole ihan sitä luokkaa mitä voisi olettaa. Mutta levittyvyys on mielestäni kyllä huippuluokkaa! Sävy on myöskin ihana..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *