Let it loose

Nyt kun olen saanut ihoni kuntoon Roaccuta-kuurin avulla, kaipaa se enää kevyttä ja ohutta meikkiä. Suosin kevyitä ja läpikuultavia meikkivoiteita ja sävyttäviä päivävoiteita, jotka tasoittavat ihon sävyä jättäen ihon kuitenkin luonnollisen näköiseksi ja meikin kevyeksi.

En kuitenkaan voi sietää sitä kosteuttavien meikkipohjatuotteiden jättämää tahmaisen nahkeaa pintaa. Tahdon, että ihoni näyttää heleältä, mutta tunuu koskettaessa mattaiselta ja rasvattomalta.

Olen kokeillut useita irtopuutereita ja tykännyt monista paljon, mutta yksi irtopuuteri on ylivoimainen suosikkini sen jättämän pinnan ansiosta.

Diorin Diorskin Loose Powder on minun iholleni aivan täydellinen.

Puuterin koostumus on ihanan ohut ja kevyt. Puuteri näyttää iholla luonnolliselta ja huomaamattomalta sekä heleältä, mutta tuntuu ihanan mattaiselta. Puuterinhan sanotaankin olevan ”Matte and luminous hydrating loose powder”.

Mattaisesta tunnustaan huolimatta puuteri ei tosiaan ole liian kuivan tuntuinen tällaiselle kuivuudesta kärsivälle ihollekaan, minkä vuoksi rakastan sitä ihan erityisesti.

Tykkään itse levittää puuterin mukana tulevalla vipalla iholle painellen. Näin lopputulos on mattaisimman tuntuinen. Jos kuitenkin tykkää vähemmän mattaisesta lopputuloksesta, kannattaa suosia puuterisivellintä.

Puuteria on saatavilla kolmessa läpikuultavassa sävyssä, joista itse käytän vaaleinta sävyä 001.

Yksi hyvä vinkki irtopuuterin kanssa pelatessa muuten on jättää sihdin reikiä peittävä suojakalvo poistamatta ja tökkiä parsinneulalla auki vain haluamansa määrä reikiä. Näin puuteria ei aina ole ympäriinsä ja pitkin rasiaa, mikäli rasiaa tykkää heilutella enemmänkin pitkin meikkipussia.

Oletteko kokeilleet Diorin irtopuuteria? Onko teille irtopuuterisuosikkeja? Huomaatteko ylipäätänsä irtopuutereissa eroja?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse oon rakastunut vähän edullisempaan versioon, Yves Rocherin värittömään irtopuuteriin. Purkki on käytössä pitkälti kolmatta vuotta ja vielä jaksaa =)
  Jättää tosi kivan pinnan, just mattasen vipalla tai kevyen kuultavan huiskulla

  noriinan.blogspot.fi

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei, jotenkin tästä Diorista tuli mieleen, että etkö ole koskaan kokeillut Chanelin Vitalumiére meikkivoidetta (total sidenote, kunhan tuli mieleeni)? Se on nimittäin ihan mahtava ja sopii erinomaisesti kuivalle iholle. Sun täytyisi ihan tosi kokeilla sitä, se on aivan IHANA meikkivoide ja ansaitsee kyllä kaiken hypetyksen minkä se on saanut aikaan. Tietenkin se on hintava (sokoksissa ja emotioneissa n. 48€), mutta duty freenä sen saa kolmellakympillä. (—: tulet taatusti tykkäämään siitä, ellet hae meikkivoiteeltasi täydellistä mattapintaa.

  kunhan ehdotin 😉 blogisi on ihana.

 3. 4

  sanoo

  Mun lemppari löytyy Sensailta. Ihanan silkkisen ohut koostumus! En tosin kovin montaa erilaista ole testannut, kun yksi purkki kestää vuosia..

 4. 5

  sanoo

  Oih, tuo Dior oli suuri suosikkini, mutta en ole raaskinut hankkia uutta purkkia edellisen tilalle, jonka löysin aikoinaan Emotionin alelaarista naurettavan halvalla oikeaan hintaan nähden. Seuraajana on tällä hetkellä Clarinsin irtopuuteri joka onneksi on täyttänyt Diorin jälkeensä jättämän aukon aika täydellisesti :). Nyt kun keksin vielä käyttää kabukisivellintä levittämiseen, on tulos vielä parempi. Inhoan itsekin sitä nahkeaa tunnetta iholla yli kaiken, joten vaadin irtopuuterilta aika paljon :).

 5. 6

  sanoo

  Itselläni nyt kaksi Roa-kuuria takana ja taas sama juttu, finnit palaa noin 3 kk Roan loppumisen jälkeen. 🙁 Eipä siis Roa auta mulla lopulta lainkaan. Huoh.

  Mulla on tätä samaa Diorin irtopuuteria, mutta en ole innostunut sen käytöstä lainkaan. 😀

 6. 7

  sanoo

  Oma ehdoton suosikki on Laveran fine loose mineral powder. Laveran irtopuuterissa on vain yksi sävy, transparent, joka sopii kaikille. Jättää jälkeensä tosi kuulaan, mutta matan tuloksen. Iho tuntuu matalta, mutta ei näytä tai tunnu puuteroidulta.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Irtopuuterisuosikki on tällä hetkellä käyttämäni Clarins hillityn mattaisuutensa vuoksi. Irtopuutereissa ON isoja laatueroja, selektiiviset on hienojakoisempia ja mahdollinen hohde on paljon tyylikkäämpi, hienovarainen. En ole kokeillut Diorin irtopuuteria, mutta sen voisin seuraavaksi ostaa kun heidän kivipuuterinsakin kelpaa meikin kiinnitykseen niin uskon irtiksen olevan vieläkin huipumpi 🙂

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Paljonko tällä puuterilla on hintaa suurinpiirtein 🙂 ?ja olisi mukava nähdä kuva kasvoistasi kun sinulla on tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *