Lentokenttäshoppailua

En suoriutunut viime vapaista aivan puhtain paperein. Jouduin nimittäin tekemään lentokentältä kaksi pientä ostosta. Molemmat ostokset tulivat täysin tarpeeseen ja olivat kyllä täysin harkittujakin.
Ensinnäkin jouduin ostamaan uuden kulmakynän Englannin meikkipussiini. Se kamala Benefitin kulmakynä loppuu ihan näinä päivinä ja tarvitsen sille seuraajan.
Seuraajaksi valikoitui Bobbi Brownin kulmakynä Brunette-sävyssä ja tuote vaikuttaakin aivan ihastuttavalta tuttavuudelta kuivanpuuterisen koostumuksensa ja sopivan harmaanruskean sävynsä ansiosta.
Toinen tarpeeni oli kivipuuteri. Lumenen kivipuuterin myötä ihastuin jälleen valtavasti kivipuutereihin ja oli ikävää, etten omistanut enää yhään sellaista. Asiaan oli tultava muutos ja poiminkin itselleni MACin Select Sheer/Pressed Powderin sävyssä NC5.
Tämä on ensimmäinen MACin meikkipohjatuotteeni, sillä jostain syystä olen tietoisesti vältellyt merkin tuotteita niiden hypetysmaineen vuoksi (ihan kuin siinä olisi jotain järkeä?).
Molemmat tuotteet menevät Lontoon meikkipussiini, jonne olisin periaatteessa halunnut hankkia vain tuotteita, joita ei Suomesta saa. MACin kivipuuteri oli kuitenkin Gatwickin lentokentän mieluisin kivipuuteri, joten päädyin ostamaan sen. Saattaa kuitenkin olla, että päädyn jättämään sen Suomeen ja hankin Lontoosta sinne taas päästyäni jotain hieman ”erikoisempaa” meikkipussini täytteeksi…. Vaikka toisaalta tahtoisinkin, että Suomen laivameikkipussissani olisikin vain tuotteita, joita meillä on myynnissä myös laivalla. Eli ei voi taas kuin sanoa, että eilisen postauksen kaltaiset suuret huolet, murheet ja stressin aiheet sen kun vaan jatkuvat!
Tarkempia kommentteja hankinnoista tulossa jahka vaan pääsen kunnolla käyttämään näitä. Sillä aikaa kuulen kuitenkin mielelläni teidän kommenttejanne MACin meikkipohjatuotteista!
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onko muuten kivipuuterilla ja irtopuuterilla mitään eroa kasvoilla? Minun rasvoittuvalle sekaiholle suositeltiin irtopuuteria mutta minusta kivipuuteri on vain paljon kätevämpi. Nyt minulla on itseasiassa käytössä vain meikkipuuteri joka loppuu kohta joten seuraavaksi ostan kyllä pelkän puuterin, kun kuitenkin käytän meikkivoidetta alla.

 2. 2

  sanoo

  Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa MACin meikkivoiteista ja miksei meikkipuuteristakin. Suosittelen ehdottomasti MAC Mineralize Skinfinish Naturalia! Ihana viimeistelypuuteri, joka tekee ihosta matan, mutta kuulaan.

  Olen tulossa Lontooseen muutaman päivän shoppailureissulle ja tarkoitukseni on haalia ainakin nimenomaan MACin tuotteita. Osaatko sanoa ovatko ne halvempia siellä kuin Suomessa? Ainakin lentokentällä varmaan?

  Kiitos ihanasta blogista!

  • 2.1

   Anonyymi sanoo

   Ei ne ainakaan Brightonin suunnalla kesällä huomattavasti halvempia olleet, mutta lentokentällä toki 🙂 Duty-free shoppailua siis suosittelen 😉

 3. 4

  sanoo

  Ha, täällä toinen, jota helposti ärsyttää ylenmääräinen kohkaaminen jonkun asian perässä. (Otetaan nyt esimerkiks vaikka iMikätahansa…) Lienee osa auktoriteettiongelman oireistoa. Miten itelläs noi auktoriteetit? 😉

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  MACin tuotteista pelkkää hyvää sanottavaa, hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan! Kannattaa kokeilla huulikiiltoja, ne on ihan parhaista parhaita 🙂 Samoin luomivärit ovat tosi hyviä. Ja kaikki muukin.

 5. 6

  sanoo

  En oo itse päässyt kokeilemaan MACin meikkipohjatuotteita, mutta paljon hyväähän niistä kuulee. 🙂

  Tuosta kulmakynähankinnastasi tuli mieleen, että ootko kokeillut Tom Fordin Brow Sculptoria? Oon kuullut siitä lähiaikoina niin paljon hyvää, että ajattelin suositella sua kokeilemaan sitä (en ole itse siis kokeillut) josko saisin sulta päin sitten jonkinlaista tuotearvostelua. 🙂 Kuuleman mukaan huipputuote.

  waytofeelbeautiful.blogspot.com

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  En ole tykännyt MACin meikkipohjista, meikkipuuteri on jauhoinen eikä pysy, Studio Fix Fluid tummenee kasvoilla, ja muut koostumukset ovat muuten vain epäsopivia pintakuivalle, rasvoittuvalle iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *