Lempihetkiä

Lempihetkiäni on, kun saan huulikiillon tai -punan loppumaan. En tiedä, miksi tykkään siitä niin kovasti, mutta minusta se vaan on aivan mahtavaa.

(Tai taidan minä sittenkin tietää. Haaveilen nimittäin siitä, että saisin jonain päivänä ostaa edes yhden uuden joutumatta miettimään, kuinka vanhat pilaantuvat käyttöä odotellessaan…)

Viimeisin loppuunkuluttamani kiilto oli Natural Coden ihana shimmerinen vaaleapinkki Juicy Fruit:

(Kuvassa kiilto ennen paria viimeistä kaavintaa, jotta sävyn pystyy vielä näkemään.)

Tämä oli jo toinen Natural Coden loppuunkuluttamani kiilto tässä sävyssä. Kiilto näyttää pakkauksesa vaaleanpinkiltä, mutta itseasiassa huulille ei pahemmin tule pinkkiä sävyä, lähinnä vain vaaleanpunertavaan taittava, voimakkaasti shimmerinen pinta:

Olen jo moneen kertaan kertonut blogissani rakastavani Natural Coden huulikiiltoja, mutta kerrottakoon se nyt vielä kertaalleen: Minä ihan tosi rakastan näitä kavereita!

Nämä kiillot ovat ehdottomasti eniten kuluttamiani kiiltoja. Joku yksittäinen satunnaisen merkin huulikiilto saattaa toki olla välillä hetken aikaa suosiossani, mutta nämä ovat ehdottomasti kestosuosikkejani. Tuntuvat huulilla hyviltä, levittyvät hyvin, kosteuttavat ja pitävät huulet pehmeinä, pysyvät hyvin, applikaattori on loistava, tuoksu miellyttävä… minulla ei yksinkertaisesti ole näistä mitään pahaa sanottavaa. Edelleenkään. Kuten ei ole ollut niillä kymmenellä muullakaan kerralla, joina olen näitä blogissani aiemmin ylistänyt.

(Tai jos jotakin pitää keksiä, niin jotkut näistä sävyistä saattavat välillä jostain syystä olla muuten kuluneita pois huuliltani, mutta niistä on jäänyt suupielien lähettyville melkein huulen sisäpuolelle pienet hassut rippeet. Ja nuo rippeet ovat jumiutuneet melko tiukkaan. Jännä ilmiö, jota en ole muiden kiiltojen kanssa huomannut ennen.)

Tämän huulikiillon loppuminen sai minut itseasiassa pohtimaan huulimeikkieni tilannetta. Niitä taitaa oikeasti olla ihan hitusen liikaa enkä minä edes ihan tosi tarvitse niitä kaikkia. Tykkäänkö minä edes noista kaikista, jotka omistan?

Yhtynette varmasti mielipiteeseeni, että jotain on tehtävä? Olen vähentänyt määrää jo suuresti, mutta näitä on tosiaan vieläkin liikaa.

(Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, ettei syy ole minun vaan lähinnä työni. Olen ihan oikeasti itse ostanut viimeisen hhmmm…. 2,5 vuoden aikana neljä tai viisi huulipunaa/-kiiltoa. En ole siis millään lailla ollut lietsomassa tilannetta!)

Tilanne ei tietenkään parane vain asiaa päivittelemällä, joten päätin oikeasti ryhtyä hommiin.

Aloitin järjestelemällä kiillot ja punat loogisiksi ryhmiksi:

Sitten vain ryhdyin järjestelemään meikkejä sopiviin kasoihin: tykkään, en tykkää, eteenpäin, roskiin, talteen…

Ja niin ne kasat vain pienenivät ja supistuivat lopulta hyvinkin kohtuulliseksi huulimeikkikokoelmaksi, jonka jokainen osa on minulle mieluinen:

Tämän kokoelman kuluttaminen alkaa olla jo mielekästä, sillä punat ja kiillot tuntuvat oikeastikin vähenevän käyttämällä -ennen kun ei todellakaan tuntunut siltä.

(Jos huulikiiltokuvasta voi päätellä minun tykkäävän Natural Coden huulikiilloista, niin huulipunakuvasta voinee päätellä minun tykkäävän ehdottomasti eniten L’orealin punista?)

Sekopäinen ja ehkä jopa mahdoton tavoitteeni tälle vuodelle olisikin saada kaikkien huulimeikkieni lukumäärä alle kahdenkymmenen. En sano, että tavoite olisi mahdoton, mutta ainakin se on kovin haastava.

On itseasiassa aika hankalaa miettiä realistisesti, kuinka monta huulimeikkiä on mahdollista kuluttaa vuoden aikana loppuun. Tiedän, että tuotteen koosta riippuen saan yhden huulipunan tai kiillon loppumaan kahdessa tai kolmessa viikossa, jos käytän sitä päivittäin. (Mutta harvaa tuotetta jaksan käyttää niin kauaa päivittäin.) Osa huulimeikeistäni on kuitenkin jo valmiiksi puolillaan, mikä tietysti nopeuttaa niiden loppumista. Joukkoon mahtuu myös tavallista pienempikokoisia tuotteita, mikä sekin edesauttaa tavoitteeseen pääsemistä.

Fakta on kuitenkin, että minulla on 39 huulikiiltoa ja 25 huulipunaa sekä kaksi huulipunasettiä. Jos jätän nuo setit laskujeni ulkopuolelle, on minulla silti 64 huulipunaa/-kiiltoa kulutettavanani loppuun, mikä tarkoittaisi, että minun olisi vuodessa päästävä 45:stä niistä eroon, jotta olisin tavoitteessani. Täytynee kyllä sanoa, että nyt olen tainnut asettaa vähän epärealistisia tavoitteita -joukkoon kun ei mahdu edes tuotteita, jotka uhkaisivat mennä vanhaksi…

No, mutta katsotaan nyt, kuinka lähelle pääsen tavoitettani!

Kuinka monta huulipunaa ja kiiltoa teiltä muuten löytyy yhteensä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hmmm multa taitaa löytyä YKSI huulikiilto ja YKSI huulipuna 😀 Ne on ainoat mun oikeesti omat, omalla rahalla ostetut.
  Sitten niitä pikkuisia huulipunia on ihan järkyttävät kasat kun myyn erään merkin tuotteita niin pitäähän niistä jokaisesta olla näytteet. 🙂 Niitä tulee sillon tällöin käytettyä.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Piti oikein käydä laskemassa tuo kappalemäärä,mutta pitkä on matka sinun kokoelmiisi,sillä huulipunia löytyi 4 kpl ja kiiltoja 11 kpl. Varsin sekamerkkinen ja laatuinen kokoelma tuli vastaan penkoessani meikkipussejani, mutta natural codea ja lorealia tuntui olevan enemmistönä.Terkuin rouva48.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Intouduin laskemaan omani: punia on 15, kiiltoja 36. NC:n kiillot ovat lemppareita täälläkin!

 4. 4

  sanoo

  Miulta loytyy yksi puna ja yksi kiilto… huomaa ehka, etten juurikaan panosta huulimeikkeihin vaan enemman ihoon ja simmuihin. Punaa kaytan ehka kerran kuussa..

 5. 5

  sanoo

  Taitaa löytyä joku 20 yhteensä punia ja kiiltoja..ja sekin on paljon kun ottaa huomioon etten juurikaan niitä käytä 😀 Lisää tosin olisi saatava, juuri tuossa kirosin ettei uuden kylmänvioletin luomivärin kanssa edes jotenkin yhteensopivaa huulituotetta löydy kokoelmasta..onko se juostava marketin kautta töihin ja napattava joku kiva kiilto ensiavuksi.

 6. 6

  sanoo

  Minulla taas on huulipunia vain kolme..:D Huuli kiiltoja on tällä hetkellä vain yksi. En oikein osaa käyttää arkisin mitään muuta kuin huulirasvaa, siinä ehkä syy miksei ole enempää.:)

 7. 8

  Rubin sanoo

  Tällä hetkellä käytössä on kaksi huulikiiltoa, Lumenen Wild Rose nro 10, joka on ihan täydellinen sävy koska en pidä shimmereistä, ja NUXin sugar pie, joka on tosi kiva nudesävy.

  Aikaisemmin hamstrasin useita kiiltoja, mutta käyttämättä ne jäivät ja jouduin heittämään niitä roskiin 🙁

  Muistanko väärin mutta kerrroitko joskus jostakin hyvästä nude huulipunasta? Tekisi mieli kokeilla pitkästä aikaa punaa kiillon sijasta.

  PS. Ostin suosituksestasi Biotherm Nutrisource huulirasvan ja se on aivan mahtava! Tähän asti olen käyttänyt vain Bepanthenia, koska mikään muu ei ole auttanut superkuiviin huuliini. Kiitos siis superhyvästä blogista!!

 8. 9

  sanoo

  Multa löytyy yhteensä punia ja kiiltoja sellaiset kolmisenkymmentä, ja sekin on alkanut tuntua liialta, kun en mä edes käytä huulimeikkejä päivittäin. Ja lisää on tulossa postissa tällä hetkellä. 😀 Mutta kun huulimeikkejä on _niin_ kiva ostaa, ja ne on _niin_ ihania! Pitäisi varmaan ruveta jonkinlaiseen ostolakkoon huulimeikkien osalta, etteivät ehdi ihan pilaantua.

 9. 10

  sanoo

  ööö kaks huulirasvaa ja yks huulipunan tapainen josta ei kyllä liikaa väriä irtoa.. 😀

 10. 11

  Tiina sanoo

  Multa löytyy huulikiiltoja 47 ja huulipunia 36. Hiukkasen liikaa ottaen huomioon, että huulipunaa käytän ehkä kerran kuukaudessa, huulikiiltoja 4-5 kertaa viikossa ja suurimmaksi osaksi vain huulirasvaa. Niitä vain on kertynyt, kun olen juhliin ostanut aina uuden huulipunan. Voisi kyllä muutaman heittää ihan suoraan roskiin, eipä sellaisia vähän käytettyjä kehtaa missään myydäkään. Eniten löytyy varmaankin Lumenea sekä huulipunissa että kiilloissa.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  en käytä kovin paljoa punia enkä kiiltoja, mutta Lumenea löytyy ja "pullistava" kiilto skin doctorsilta. Natural code:n kiillot alkoi heti houkuttaa tämän postauksen luettuani…tällä blogilla on muutenkin koukuttava/houkuttava vaikutus.Kovasti pitää käyttää itsehillintää, ettei ihan kaikkea kivaa hanki, mitä täältä löytyy. —Ja sitten kommenttia kommentoijalle: ihanaa, että olet päivittänyt nimimerkkisi, rouva 48 😉 ja kiva, että täällä on muitakin , köhöm, aikuisia lukijoita:) terveisin rouva 45

 12. 13

  sanoo

  Voi miten mua ahdistaa huulipunien ja kiiltojen loppuminen! Monesti kun löydät uuden lempparin jostakin tietystä sävystä niin etpä löydä toista sitten kun ensimmäinen on loppunut. Tätä ongelmaa on ollut eniten Lorealin punien kanssa, mutta siitä on jotenkin jäänyt se pelko myös muiden punien suhteen. Joku kysyi hyvää nudepunaa. Suosittelisin lämpimästi Dior Addictin high shinen sävyä casual beige (222). Uskomaton! Ja löytyy kaupasta kolmen vuoden jälkeenkin 😉 Ehkä.

  Mun ongelma ei siis ole vaan tiettyjen punien ja kiiltojen sävyjen loppuminen vaan myös se, että niitä on ihan liikaa. Myös niitä lempparisävyjä. Mulla on työlaukun etulokerossa hetkellä 3punaa ja 4kiiltoa. Työlaukussa olevassa meikkupussukassa 3+3 ja työjakun taskussa vielä 1rajauskynä ja 1kiilto. Eikä siinä vielä kaikki.

  Täällä kahden akan taloudessa ei huulet näe punatonta päivää. Pelkästään Revlonin ja Max Faxtorin kaikenkestäviä huulipunia on kaapissa 50kpl (teatterilaiset vannovat näemmä näiden nimeen) ja siihen kun lisää muut niin yhteensä yli 100. Syytän tarjouksia terminaaleissa!

 13. 14

  Siny sanoo

  Siis mulla on huulikiiltoja vaikka millä mitalla 😀 tässä vähän aika sitten tajusin asian, ja nyt koitan hillitä niiden ostoa vaikka saiskin halvalla. Ne on niin kivoja vaan, kun näyttäävät niin kivoilta ne eri värit purkissa tai tuoksuuvat hyviltä ja ovat vielä halpoja, niin kyllähän niitä kerääntyy.
  Mutta minäkin aion nyt käyttää nuo vanhat pois ennen kuin ostelen lisää 🙂

 14. 15

  sanoo

  Voi apua, sä saat varmaan sydärin nyt… Mulla on 0 punaa ja 0 kiiltoa! 😀 En osaa käyttää muuta kun huulirasvaa. Mutta suunnitelmissa on jonkun kivan kiillon ostaminen, mä en vaan tykkää siitä kun hiukset takertuu huuliin kun niitä käyttää :/ Tää blogi on kyllä niin inspiroiva, nyt musta tuntuu että pitää ostaa ainakin huulikiilto.. 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Nyt alkaa sun huulimeikkikokoelma vaikuttamaan just hyvältä! Ei yhtään liikaa mun mielestä. 😉

  Itselläni on jopa KAKSI huulikiiltoa, molemmat Lancomen Juicy Fruitseja (joista en niin hirvesti välitä, ne ovat minulle hiukan liian tahmaisia..). Huulipunia omistan myös pari, joita en ikinä käytä. Ajattelen aina, että vasta vähän vanhempana sitten! 🙂 Ovatko Natural Coden huulikiillot tahmaisia, esim. Lancomen Juicy Fruitseihin (jos sinulla on kokemusta niistä) verrattuna? 🙂

 16. 17

  sanoo

  Mulla on reilustu yli sata huulituotetta ja tuskin ne heti loppuu, lemppareita alkaa jo säästelemään, vaikka suht samansävyisiä löytyy kyllä.

 17. 18

  sanoo

  Kyllä huulikiiltoja varmaan saa nopeampaa kulumaan kuin punia… Ainakin itse lisäilen kiiltoa "koko ajan". Silti olen enemmän huulirasvatyyppi, mutta kamppailen sen riippuvuuden kanssa 😀 Eli yritän korvata huulikiillolla, että sopisi meikkiin paremmin… ääh…

  Nuo natural coden huulikiillot on kyllä kivoja. Mulla on tosin vain yksi, mutta oon niitä usein ihastellut kaupassa. Hinta on ehkä hitusen liian korkea, että ihan heräteostoksena tulisi haalittua lisää, mutta ehkä se on vain hyvä 😉 Yksi leppari on nyt KappAhlista alepuolelta löytynyt vadelmanmakuinen kiilto, maksoi alle euron – yllättävän hyvä 🙂

 18. 19

  sanoo

  Huulikiiltoja löytyy 8 kappaletta, joista Lumenen Natural Codeja on 3. Huulipunia löytyy 12. Huulikiiltoja en käyttänyt ennen tätä, eikun siis ennen vuotta 2009. Ne vaan ei ollut kivoja.

  Ennen kuin järjestin meikkikokoelmani uudelleen niin en tiennytkään, että huulituotteita löytyy tuon verran. Itseasiassa näin kävi jokaikisen meikkituoteen kohdalla. 😀 Ennen kaikki oli "piilossa" näkyviltä omissa meikkipusseissaan, joita oli laatikosto täynnä, mutta nyt se samainen laatikosto on järjestetty uudelleen ja mikään ei ole meikkipussissa vaan erikokoisissa laatikoissa.

  Nim. "Miten niitä nyt noin paljon on? Eihän mulla ennen ollut oikein yhtään mitään." Toki meikkikokoelmani on todella, siis todella pieni verrattuna esimerkiksi joidenkin youtube-gurujen kokoelmiin…

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Saldo on 31kpl huulikiiltoja (joista yksi NC kyllä on jossain karkuteillä mutta muistan omistavani moisen 😀 plus kaksi huulikiiltopalettia) ja punia 12 kpl + yksi paletti. Kun laskeskelin noita huomasin että muutama on teillä tietämättömillä, pitääpä aloittaa etsintäoperaatio 😀 Huulikiiltojen ostelu on kyllä pannassa tällä hetkellä!
  Natural Codet on tosi ihania mutta mun mielestä ne kuluu huulilta tosi nopsaan pois. Muuten melkeinpä täydellisiä 🙂 Mulla on muutama MACin kiilto ja niistä olen myös tykkäillyt.

 20. 21

  Sofia sanoo

  Voitko sanoo mulle, et minkä sävyinen on eräs huulikiilto kahdeksannessa kuvassa, se on luultavasti Loreal Paris Glam Shine ja siinä on hopea korkki ja se on semmoinen tosi vaalea nude-sävy?? Toivottavasti tajusit..:)

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Multa löytyy ainoastaan 2 huulipunaa ja yks huulipunapaletti ja 3 huulikiiltoa 🙂 Ja ainoastaan yhdestä huulipunasta ja 2 kiillosta oikeesti tykkään 😀

 22. 23

  Janna sanoo

  Huulikiiltofriikki ilmottautuu täältäkin päästä 😉 Diorkissit ovat suosiossani, samoin Cliniquen muutamat sävyt. Olen myös yrittänyt tehdä tuttavuutta Natural codejen kanssa, mutta minulla käy aina juurikin tuo ilmiö, että huulten reunaan jää ihmeellisiä jälkiä kiillon kuivuttua. Mutta ehkä meistä vielä joku päivä tulee ystäviä!

  Pari kysymystä ohi aiheen. Juuri viime postauksessa kun puhuit puhdistusaineista, niin tuli mieleeni, osaisitko suositella jotain hyvää putsaria, jolla olisi kätevä esim. suihkussa poistaa sekä silmämeikki että pohjameikki? Tällä hetkellä käytössä on Biothermin joku herkälle iholle tarkotettu putsari, jossa tosin kehotetaan välttämään silmänympärysaluetta köh köh…
  Olen myös kovin pettynyt OPI:n Sensitive & Peeling Nail Envyyn, olen käyttänyt sitä jo jonkun tovin mutta ei näy mitään tulosta. Liuskottuminen sen kun pahentuu! Olen myös vaihtanut kynsilakanpoistoaineeni asetonittomaan. Olen siis tehnyt kaikkeni 🙁 Ajattelin sitten tuon loppumisen jälkeen kokeilla sitä Originalia, jos siinä olisi eroa…
  Ja hei lisää kynsikuvia kehiin pitkästä aikaa 😉

  Kiitos taas kerran huippukätevästä blogista!

 23. 25

  sanoo

  Pakko sanoa ihan kirjoitukseen liittymättä, että ihan siun blogin ansiosta kävin paikallisessa Emotion liikkeessä ihailemassa Diorin viisikoita, oli kyllä laadukkaan oloisia, mutta hintakin oli mukava. 🙂

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  Sellainen postaus olis kiva missä kerrot mitkä kosmetiikka tuotteet tavoitteenasi on saada tänä vuonna kulutettua. 🙂

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Nykyyän ei löydy kuin yksi huulikiilto jota innoissani kulutan. Huulipunat ei ole vielä 20-vuotiaanakaan päässyt kovin tuttavaksi.

 26. 29

  Sissi sanoo

  Mulla taitaa olla kokonaiset 5 huulimeikkiä. Kiiltoja on tullut suosittuja, punat tuntuvat liian vahvoilta niin väreiltään kuin koostumukseltaankin.

 27. 30

  sanoo

  Mulla on kiiltoja laatikossa 5-6, ja jokaisessa laukussa vähintään yksi… niitä laukkuja on sitten AIKA monta:) Huulipunia heitin kesällä varmaan 10-15 roskiin, mutta innostuin sitten NYXin round-punista, ja nyt minulla on niitä n. 15kpl, muita ehkä kymmenen. Käytän kyllä työpäivinä aina huulimeikkiä, mutten ole kuin kerran elämässäni saanut punan kulumaan loppuun, sävy oli ihan täydellinen ja tietenkin lopetettu; kuljen siis etsimässä tuota samaa sävyä vieläkin, 20 vuotta tuon punan ostamisen jälkeen:)

 28. 31

  Anonyymi sanoo

  Hei! Haluaisin tietää, että mikä sävy sinulla on ollut käytössä cliniquen irtopuuterista? 🙂

 29. 32

  sanoo

  Hätäinen laskutoimitus sai lopputulokseksi 27 huulikiiltoa ja 6 huulipunaa. No, kiillot ovatkin enemmän mieleen.. 🙂

  Minulla on myös ongelmia Natural Coden kiillon kanssa. Siitä jää kuivuttua vaaleaa möhnää suupieliin, ei kiva. Lancômen Juicy Tubes on tämän hetken lemppari. Juuri sopivan tahmea, mutta silti liukuva ja pysyy pitkään.

 30. 33

  Anonyymi sanoo

  Mites sitten huultenrajauskynät? Käytätkö, suositteletko, jos suosittelet niin kiillon vai punan kanssa vai molempien? Hyviä huultenrajauskynäsuosituksia?

  Minulla huulimeikki jää aina meikkipohjan ja silmien jälkeen usein tekemättä. Iät ja ajat olen käyttänyt Max factorin lipfinityä, kestää pitempään, kun en kuitenkaan ehdi lisäillä päivän mittaan tai peiliin katsoa. Tai sitten sipaisen huulikiiltoa tai värillistä huulirasvaa ilman peiliä… Tartteis varmaan tsempata tässäkin, kun omat huulet on niin kapeat ja värittömät.

 31. 36

  hannihanhi sanoo

  8 kiiltoa ja 6 punaa, joita niitäkin käytän harvoin. Panostan silmiin ja ihoon sitten enemmän 🙂

  Mulla ois muuten sulle yks kysymys, johon et varmaan mitään hirveän ravisuttavaa vastausta osaa antaa, kun tuntuu että olen jo kokeillut kaikkea, mutta annetaan mennä nyt kuitenkin 😀 Eli, kun käytän huulipunaa tai huulipunaa ja -kiiltoa, se kasautuu viimeistään kymmenen minuutin päästä laittamisesta rumasti huulissani oleviin uriin, eli siis ryppyihin (sana vain kuulostaa hölmöltä, kun olen vasta 18..). Olen kokeillut laittaa huulimeikit 'paljaille huulille', erilaisten huulirasvojen päälle ja olen muutamia huulimeikin pohjustajiakin kokeillut, mutta mikään ei tunnu auttavan. Huuleni ovat myös auttamattoman kuivat.
  Onkohan ainoa vaihtoehto botox (:D), vai osaatko suositella jotain tuotetta, kikkaa tms?

  Ja nyt kun innostuin, niin vielä toinen kyssäri…
  Mistä johtuu erilaisten ihorasvojen ns rullautuminen? Silikonista? Silikoni on ykkösepäiltyni, sillä pahiten minulla rullautuvat kasvoilla silikonia täynnä olevat meikinpohjustusaineet, esim. Lumenen Beauty Base. Joskus myös ihan kasvorasvani tekee tämän kivan tempun kun alan levittää meikkivoidetta. Onko ihossa vai rasvassa vika? Pitäisikö ihoa kosteuttaa enemmän vai vähemmän, tai rasvan antaa imeytyä kauemmin vai vähemmän aikaa?

  Olet superkiltti jos viitsit neuvoa oman tietämyksesi mukaan!

 32. 38

  sanoo

  Mielenkiintoista kuulla noita teidän lukujanne, niitä kun on laidasta laitaan. 🙂

  Rubin: Make Up Storelta ainakin löytyy hyviä nudesävyjä. 🙂
  Ja ihanaa kuulla, että Biothermin huulirasva on osoittautunut hyväksi! 🙂

  rouva45: Myös minusta on ihanaa, että lukijoita löytyy kaikista ikäryhmistä. 🙂

  Sofia: Sävy on 204 Baby Juice, mutta todellisuudessa sävy on vaaleanpunertavampi kuin kuvassa. :/

  Janna: Jaksan aina liputtaa Erisanin Hoitavan puhdistusgeelin puolesta. Myös Lumenen Sensitive Touch puhdistusmaito on hyvä puhdistaja. Pääsääntönä voisi pitää, että maitomaiset tuotteet soveltuvat tuohon parhaiten. 🙂
  Sensitive&Peeling on ollut monien kehuma, mutta itse olen tosiaan käyttänyt vain Originalia ja sitä kyllä erittäin hyvällä menestyksellä. En sitten osaa sanoa, kuinka suuri ero noilla on käytännössä.
  Kynsikuvia on taas kohta tulossa, kun kynnet alkavat olla akryylikynsien jäljiltä kunnossa. 🙂

  Verililjapuu: Kokeilin tuota muutama vuosi sitten, mutta jostain syystä se jäi vain kokeiluun. Pitäisikin testata taas uudestaan! 🙂

  Ms. Hyde: Juu, Suomen hinnat ovat kyllä hirvittäviä ja vuodenvaihteessa hinnat nousivat taas hieman. :/

  Anonyymi: Natural Coden kiillot taitavat maksaa seitsemisen euroa (vai kuusi ja puoli?).

  Anonyymi: Minulla oli neutraalin läpikuultava sävy 08 käytössä Cliniquen irtopuuterista. Sävy 20 on sitten taas ihan täysin väritön, mutta kätännössä en näe mitään eroa sen ja 08 välillä. 🙂

  Anonyymi: Sanoisin, että huulten rajaus on aikalailla makuasia, jos huulten rajat ovat entuudestaan selkeät. Jos rajat kuitenkin ovat epätarkat tai puna on tumma, tekee rajaus heti skarpimman ilmeen. Itse tykkään esimerkiksi BeYun (Kicks) ja Make Up Storen rajauskynistä. 🙂

  hannihanhi: Kuivuus on pahin hankaloittaja, eli varsinkin öisin kannattaa kosteuttaa huulia tehokkaasti. Huulimeikkien koostumuksissa kannattaa suosia täyteläisempää, kermaisempaa koostumusta ja kevyehköjä sävyjä, jotka ikäänkuin sulavat huulille eivätkä vain jää huulten pintaan keljun näköisesti ja karkaa juonteisiin. Esim. MAC:in huulipunien Glaze-laatu on tällöin ihana. Lumenen punahylsyistä punaa ja YSL:n Rouge Voluptea ja noiden kaltaisia punia suosittelisin puolestaan välttämään.
  Erilaiset muovit rullaavat välillä, jos voidekerros on paksumpi tai vaikkapa päälle levitetty meikkivoide ei vaan jostain syystä sovi alla olevan kosteusvoiteen kanssa yhteen. Aika lailla kokeilua tuo vaan on, että mitkä sopivat yhteen, mutta jos rullautumista tapahtuu, kannattaa aina tarkistaa, ettei ole käyttänyt tuotetta liikaa. 🙂

 33. 39

  Anonyymi sanoo

  oletko kokeillut sellaista lumenen sävyttää aurinkojuttua? nimeltä: lumene sun radiance. se nataa kasvoille hehkua, ja korostaa kesällä rusketusta. sillä itse mietein tuotteen ostamista ja siksi haluaisin kuulla oman mielipitees kyseisestä tuotteesta. olisi kiva saada vastaus mahd. nopeasti!

 34. 40

  sanoo

  Anonyymi: Käytin tuota tuotetta silloin, kun vielä käytin nestemäistä meikkipohjaa. Sekotin vaaleampaa sävyä (1) aina meikkivoiteeseen antamaan heleyttä ja hehkua, oli ihan mukava tuote. Harmi vaan, että oli vain kausituote kahtena kesänä. eikä tuota ole enää myynnissä.

 35. 41

  Anonyymi sanoo

  kyllä sitä on vielä myynnissä. täällä Porin anttilassa ainakin on vielä! juuri sitä mainostettiin. Antoiko se liian ruskena sävyn tai epäaidon?

 36. 42

  sanoo

  Anonyymi: Sävyn tummuus riippuu ihan siitä, kuinka tuotetta käyttää: yksinään, meikkivoiteen alla vai meikkivoiteen seassa. Itse sekoitin yhden osan tuota vaaleampaa sävyä ja kaksi osaa meikkivoidetta ja antoi juuri sopivasti sävyä kesällä.

 37. 43

  Anonyymi sanoo

  Haia!

  Mun pitäisi kohtapuoliin hankkia taas uusi huulikiilto, ja oon miettinyt jotain NC:ltä (jep, olet ehkä vaikuttanut asiaan jollain lailla). Haluaisin kysäistä sellaista, että maistuuko NC:n huulikiillot millekään? En siis SYÖ huulikiiltojani, mutta inhoan myöskin sitä, jos huulissani on jotain pahanmakuista töhnää.. 😀 Sitä myös piti kysymäni, että kuinka tahmaisia kiillot ovat? Itse olen käyttänyt Lancomen Juicy Tubesia jonkin aikaa, ja se on mielestäni hiukan liian tahmeaa minun makuuni.. 🙁 Olisi kiva, jos osaisit auttaa! 🙂

 38. 44

  Anonyymi sanoo

  Onkos sulla kaikkia noita natural coden huulikiiltoja? Itseäni kiinnostaa. :> Oon niitä tuoksutellu kaupassa, ihania on. Ite en oo innostunu ainakaan vielä niistä "glitter"kiilloista, vaan lähinnä niistä toisista. Lempisävyjä niistä?
  En vaan tiiä millon niitä käyttelisin… koulussa tuskin viitsin, ehkä sitten päättäjäisissä ja vapaa-ajalla. Cittarissa on 2 yhen hinnalla noista kiilloista just nyt. 😀

 39. 45

  sanoo

  Anonyymi: Nykyään ei enää ole ihan kaikkiä sävyjä, sillä jonkun annoin pois ja joku on jo loppu, mutta lähes kaikki. Creme-koostumuksellisista kiilloista suosikkini on Soft Papaya ja kevyellä shimmerillä varustetuista 09 Sheer Nougat. Hileisimmistä tykkään sävyistä 07 Icy Melon ja 06 Juicy fruit. 🙂

 40. 46

  Chica sanoo

  Luulin aiemmin, että monilla on yhtä paljon huulikiiltoja ja huulipunia kuin minulla. Nyt vähän yllätyin kuinka vähän täällä monilla on. Laskin juuri omani ja sain luvuksi noin 66. 😀

 41. 47

  Anonyymi sanoo

  oisinpa löytäny tän blogin aikasemmin, eikai tuo yks anytimen huulikiilto mahtanu olla melon pop, sitäkun oon ettiny kissojen ja koirien kanssa ja on ainut rakastamani huulikiilto ikinä, mutta tajusin todellakin liian myöhään (kaksi vuotta vuotta liian myöhään) ruveta etsimään josko sitä vielä myytäisiin mutta ei tietenkään kun anytime luultavasti juuri silloin sopivasti lopetettiin kun noukin tämän värin alekorista enkä ostettuani raaskinut edes käyttää kun pelkäsin että loppuu kun oli jo valmiiksi käytetty, enkä nytkään millään voi käyttää tuota silloin ostamaani vaikka mieli tekisi kovasti 😀 pitääpä lähteä metsästämään josko mistään löytyisi edes lähelle sitä ihanaa väriä ja koostumusta, saisi luvan olla natural coden joukossa, papaya näyttää lähimmältä, toivotaan parasta -.- huomasin että heitit yhden ihanuuden myös pois mikä mulla on kovassa käytössä, lorealin glam shine, lähden etsimään sitä kaatopaikkaa mihin nuo on heitetty 🙁

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *